Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
172 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 172 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Damon Salvatore
+16
RosalieVamp
zan
KatiaRoses
Draculaura
Dalia
EliNaKi DAmThouGht
Eleonora Black
teamedward96
vampirakinadiaki
Victoria
Celest Volturi
Tania_Re
Nemesis of Love
Nantia Hale_Biers
SaveWaterDrinkBlood
dзспоiйа cцllел
20 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Damon Salvatore
Εδω γραφουμε ποσο κολημενοι εμαστε με τον Ντειμον και ποσο καλυτερος ειναι απο τον ξενερωτο τον Στεφαν!Ανεβαστε φωτογραφιες,κουτσομπολια και σχολια για το ποσο αγαπαμε τον Ντειμον και τον θελουμε με την Ελενα στο Vampire Diaries axx
(παρακαλω να μην αναφερετε θεματα απο μετα τον πρωτο κυκλο)
(παρακαλω να μην αναφερετε θεματα απο μετα τον πρωτο κυκλο)
Απ: Damon Salvatore
Αυτό για το μετά τον πρώτο κύκλο είναι τραγικά δύσκολο...
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω πόσο τον λατρεύω... Αυτονόητο...
Δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω πόσο τον λατρεύω... Αυτονόητο...
θα ελεγα να τα βαζατε σε σποιλερ τα σχολια απο μετα τον 1ο κυκλο
αλλα πρεπει να σας απανταω
και αν δεν ξερω τι λετε... :shimy:
αλλα πρεπει να σας απανταω
και αν δεν ξερω τι λετε... :shimy:
ναι οντως τι να πεις μετα τον δευτερο κυκλο?.........
ας πουμε για το χιουμορ του.....
ας πουμε για το χιουμορ του.....
αχ τον λατρευω!!! το ποσο ειρωνικός ειναι και όχι μονο!!!! στο μπλοκακαι μου που σημειωνα τα μαθηματα φετος εχω δυο σελίδες που ειναι αφιερωμένες στο ντειμον. Γραφω διαφορα χαρακτηριστικά επιθετα.
hot mess, sexy, sweet, adorable, strong, evil, powerful, undead, bloody hot, vampire
κοριτσια προς το τελος του 2ου κυκλου -ξερετε τι εννοω- ήμουν ετοιμη να κλαψω!!!!!!!! ευτυχως και ο στεφαν. και πιστευω οτι του αξιζει αυτου περισσοτερο η Ελένα από οτι στον Στεφαν! Ειναι πολύ καλυτερος.
Και δειτε αυτο το βιντεακι
hot mess, sexy, sweet, adorable, strong, evil, powerful, undead, bloody hot, vampire
κοριτσια προς το τελος του 2ου κυκλου -ξερετε τι εννοω- ήμουν ετοιμη να κλαψω!!!!!!!! ευτυχως και ο στεφαν. και πιστευω οτι του αξιζει αυτου περισσοτερο η Ελένα από οτι στον Στεφαν! Ειναι πολύ καλυτερος.
Και δειτε αυτο το βιντεακι
Τελειο το βιντεακι Μαρινα!
συμφωνω μαζι σου Ναντια εχει φοβερο χιουμορ τον λατρευω! :lovyou:
συμφωνω μαζι σου Ναντια εχει φοβερο χιουμορ τον λατρευω! :lovyou:
H ομορφιά μου.. Είναι απλώς υπέροχος..
Απλώς δεν ξέρω. Σαν άνθρωπο, ηθοποιό δεν τρελένομαι.
Ϊσως γιατί με εξιτάρει η ιδέα του ότι είναι βαμπίρ..(στην ταινία)
απο αυτα που εχω δει εδω: http://twitter.com/#!/iansomerhalder
μου αρεσει και ο ηθοποιος.....
μου αρεσει και ο ηθοποιος.....
σαμπως θα τον πιασεις γκομενο και ανησυχεις για την συμπεριφορα?
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
χαχαχαχα καλο!!! η αληθεια ειναι πώς μοιαζει να ειναι καλος ανθρωπος. Νοιαζεται για το περιβαλλον και τετοια. Δεν θα βαλω και το χερι μου στην φωτια για αυτον αλλα στο κατω κατω εδω λεμε για τον Ντειμον και οχι για τον Ιαν.
Και μια που θυμηθηκα Ντειμον.....νιωθω ασχημα που συνεχεια ολοι τον πληγωνουν και προσπαθει να το παιξει κουλ ενω ποναει
Και μια που θυμηθηκα Ντειμον.....νιωθω ασχημα που συνεχεια ολοι τον πληγωνουν και προσπαθει να το παιξει κουλ ενω ποναει
στα βιβλια παντως ειναι ο πιο παερεξηγημενος χαρακτηρας και ο πιο πονεμενος ever!!
και στην σειρα. στο πρωτο βιβλιο δεν τον δειχνει σχεδον κθολου. δλδ ειχα διαβασει το πρωτο και τον ειχα μισησει. αλλα μολις ειδα την σειρα (τον 1ο κυκλο) τον συμπαθησα!!!!
Αχ ειναι τοσο κουκλι!! Απο το πρωτο επισοδιο κιολας τον συμπαθησα!! Εχει ενα στυλακι απιστευτο!!
Παντως ειναι παρεξηγημένος πιστευω γιατι παρολο που ολοι λενε πως ειναι τερας και δεν εχει ανθρωπια μεσα του, ειναι μια ψυχουλα και αυτος που απλα εχει πληγωθει πολυ στο παρελθον και το παιζει κακος και τρομερος γιατι φοβαται μηπως ξαναπληγωθει.
Παντως ειναι παρεξηγημένος πιστευω γιατι παρολο που ολοι λενε πως ειναι τερας και δεν εχει ανθρωπια μεσα του, ειναι μια ψυχουλα και αυτος που απλα εχει πληγωθει πολυ στο παρελθον και το παιζει κακος και τρομερος γιατι φοβαται μηπως ξαναπληγωθει.
Bella Cullen έγραψε:σαμπως θα τον πιασεις γκομενο και ανησυχεις για την συμπεριφορα?
Ποτέ δεν ξέρεις..
αχ, αν θελετε βριστε με αλλα εμενα με τρελενει τοσο αυτη η θλιμενη φατσουλα του Ντειμον που κανει ορισμενες φορες που θελω να μπω στην οθονη της TV και να τον φιλησω!! ειναι τοσο αχουτη!!!
Εγω στεναχωρεθηκα παρα πολυ οταν πηγε να μιλησει στην ελενα και να της πει συγνωμη και εκεινη τον εδιωξε. Ειχε μια φατσουλα. Προσπαθουσε να το παιξει κουλ αλλα τα ματια του εδειχναν την αληθεια!! τον ειχε πληγωσει.
Κι εγώ το τριτο διαβάζω...σαφώς καλύτερο απο τα προηγούμενα, που δεν είχαν καθόλου Damon...
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 1 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel