Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
100 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 100 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Mortal Instruments: City of Bones (2013)
+6
Rosemarie Hathaway
Nemesis of Love
Celest Volturi
the_dark_angel
Roza Cullen
Nantia Hale_Biers
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 5
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: The Mortal Instruments: City of Bones (2013)
ο τζειμι κανει τον κάιο, οχι τον μαρκους*
ο ηθοποιος που υποδυεται τον βαλενταιν δεν ειναι μονο μοντελο. ειναι χρονια ηθοποιος...
υπηρχε χαστουκι το οποιο δεν εδειξαν στην ταινια;
θα το ψαξω αν ειναι
ο ηθοποιος που υποδυεται τον βαλενταιν δεν ειναι μονο μοντελο. ειναι χρονια ηθοποιος...
υπηρχε χαστουκι το οποιο δεν εδειξαν στην ταινια;
θα το ψαξω αν ειναι
αα ναι αυτον τους μπερδευω δεν ξερω γτ!
το ξερω οτι ειναι και ηθοποιος!!
ναι στο βιβλιο αναφερεται ενα ωραιοτατο χαστουκι απο την Κλερι στον Τζέις. Τον ειχε ρωτηει ποσο % συγουρος ειναι οτι ο ρουνος δεν θα την σκοτωνε και αυτος ειπε 90% τον χαστουκιζει και μετα την ρωταει αυτος γτ το εκανε και αυτη του απαντησε για το αλο 10% χαχαχα ειναι παρα πολυ ωραια σκηνη θα ηθελα να την δω να πραγματοποιητε!!
να το ψαξεις κατεμε εξιζει τον κοπο!!
το ξερω οτι ειναι και ηθοποιος!!
ναι στο βιβλιο αναφερεται ενα ωραιοτατο χαστουκι απο την Κλερι στον Τζέις. Τον ειχε ρωτηει ποσο % συγουρος ειναι οτι ο ρουνος δεν θα την σκοτωνε και αυτος ειπε 90% τον χαστουκιζει και μετα την ρωταει αυτος γτ το εκανε και αυτη του απαντησε για το αλο 10% χαχαχα ειναι παρα πολυ ωραια σκηνη θα ηθελα να την δω να πραγματοποιητε!!
να το ψαξεις κατεμε εξιζει τον κοπο!!
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
μπορει να την γυρισαν και να το δουμε σε κομμενες σκηνες. το ελπιζω δηλαδη γιατι και γω θα θελα να το δω αυτο....
χαχαχα ναι ειναι παρα πολυ ωραια σκηνη θα παω να την ψαξω τωρα!!
αν το βρεις στειλτω και σε μενα!!
αν το βρεις στειλτω και σε μενα!!
Ξέρετε μήπως σε πόσο περίπου καιρό θα βγει η ταινία σε καλή ποιότητα για κατέβασμα;
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
βγηκε απο το http://kickass.to/the-mortal-instruments-city-of-bones-i1538403/#1080p πατας στην δευτερη σειρα το τελευτεο βελακι!!
βασικα δεν κοιταξα το λινκ απλα απο οτι ξερω τα καταβαζουν σε χαμηλη αναλυση και μετα τα τροποποιουν για να ανοιγει σε μεγαλυτερο πλαισιο (και να φαινεται καλυτερης αναλυσης). για σιγουρα καλη αναλυση θα πρεπει να περιμενεις να βγει το dvd στην αγορα.
το ειδα χθες -χαλια αναλυση βεβαια- και λατρεψα clary/jace, isabelle/simon. η κλαιρη με ψιλοεκνευριζει, ο τζεις εχει φαση αλλα ετσι οπως ειναι δεν μου φαινεται και πολυ ομορφος. ο σαιμον καλος ειναι μωρε. τι παιζεται εκει με την μυωπια του που δεν χρειαζεται πια τα γυαλια; μου θυμισε ολιγον τι την πρωτη ταινια spiderman...
Η Ιζαμπελ ειναι λατρεια. Χαλαρα η αγαπημενη μου εκει μεσα. Για Αλεκ δεν προλαβα να σχηματισω και ολοκληρωμενη αποψη αλλα μου αρεσει τρομερα η φιλια του με τον Τζεις. Μικρη ερωτο-παρενθεση.... Ο Μαγκνους Μπέιν είναι μήπως και αυτος γκει; Θα ειχε φαση αν τελικα κατεληγαν μαζι...
Respect στον Jonathan Rhys Meyers. Δεν περιμενα οτι ο Βαλενταιν θα εβγαινε τοσο creepy.
Επισης την Lena Headey δυστυχως δεν ειδαμε πολυ...
Θελω να θιξω το θεμα του αδερφου της Κλαιρης αλλα θα με πειτε παραξενη οποτε δεν μιλαω.
το ειδα χθες -χαλια αναλυση βεβαια- και λατρεψα clary/jace, isabelle/simon. η κλαιρη με ψιλοεκνευριζει, ο τζεις εχει φαση αλλα ετσι οπως ειναι δεν μου φαινεται και πολυ ομορφος. ο σαιμον καλος ειναι μωρε. τι παιζεται εκει με την μυωπια του που δεν χρειαζεται πια τα γυαλια; μου θυμισε ολιγον τι την πρωτη ταινια spiderman...
Η Ιζαμπελ ειναι λατρεια. Χαλαρα η αγαπημενη μου εκει μεσα. Για Αλεκ δεν προλαβα να σχηματισω και ολοκληρωμενη αποψη αλλα μου αρεσει τρομερα η φιλια του με τον Τζεις. Μικρη ερωτο-παρενθεση.... Ο Μαγκνους Μπέιν είναι μήπως και αυτος γκει; Θα ειχε φαση αν τελικα κατεληγαν μαζι...
Respect στον Jonathan Rhys Meyers. Δεν περιμενα οτι ο Βαλενταιν θα εβγαινε τοσο creepy.
Θελω να θιξω το θεμα του αδερφου της Κλαιρης αλλα θα με πειτε παραξενη οποτε δεν μιλαω.
Queen in the North έγραψε:βασικα δεν κοιταξα το λινκ απλα απο οτι ξερω τα καταβαζουν σε χαμηλη αναλυση και μετα τα τροποποιουν για να ανοιγει σε μεγαλυτερο πλαισιο (και να φαινεται καλυτερης αναλυσης). για σιγουρα καλη αναλυση θα πρεπει να περιμενεις να βγει το dvd στην αγορα.
- Μαγκνους και Αλεκ:
- Ναι ειναι γκει και καταλιγουν μαζι για 2 με τρια βιβλια
- Σάιμον και Ιζαμπελ:
- ναι τα φτιαχνουν αλλα ειναι περοπλοκο!!
- Μυωπια!:
- αλαζει σε βρικολακα γιαυτο!!!
θιξε το θεμα εγω θελω να μαθω τι σκευτεσε!!!
1. χαιρομαι
2 και 3 -> χαιρομαι αλλα ομγ....
Ο Βαλενταιν και η Τζοσελυν εχουν και οι δυο σκουρα καστανα μαλλια. Το οτι η Κλαιρυ εχει κοκκινα μαλλια σημαινει οτι οι γονεις της ειναι ετεροζυγοι και αρα πετυχε την 1 πιθανοτητα στις 4 (25%) [εφοσον το καστανο ειναι το επικρατες και το κοκκινο το υπολειπομενο].
Ο αδερφος της, ο Τζοναθαν, μπορει να εχει ειτε καστανα μαλλια, είτε κοκκινα είτε καστανοκοκκινα.
Βλεπετε το point μου; Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας δεν το σχολιασε [στα βιβλια]
Ο Βαλενταιν και η Τζοσελυν εχουν και οι δυο σκουρα καστανα μαλλια. Το οτι η Κλαιρυ εχει κοκκινα μαλλια σημαινει οτι οι γονεις της ειναι ετεροζυγοι και αρα πετυχε την 1 πιθανοτητα στις 4 (25%) [εφοσον το καστανο ειναι το επικρατες και το κοκκινο το υπολειπομενο].
Ο αδερφος της, ο Τζοναθαν, μπορει να εχει ειτε καστανα μαλλια, είτε κοκκινα είτε καστανοκοκκινα.
Βλεπετε το point μου; Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας δεν το σχολιασε [στα βιβλια]
βασικα στο βιβλιο η Τζοσελυν εχει και αυτη κοκκινα μαλλια με πρασινα ματια!!! ο βαλενταιν ειναι μεχαχρινως με καστανα ματια!!Queen in the North έγραψε:1. χαιρομαι
- Ειναι Αδερφια??:
- Η Κλερι με τον Τζεις δεν ειναι αδερφια στο μεθεπομενο βιβλιο θα δειξει αν πως ειναι ο πραγματικος της αδερφος και γτ τα μαλλια του ειναι ξανθα!! ο Τζεις ειναι μιας τελιως ασχετης οικογενειας αν διαβασεις τα βιβλια θα καταλαβεις πως κατεληξε με τον Βαλεντάιν!!
καλε εγω ολα αυτα τα ξερω. αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι κανενας δεν ανεφερε το ποσο βιολογικα απιθανο ηταν.
ακομα και η τζοσελυν να ειχε κοκκινα μαλλια με τον καστανομαλλη βάλενταιν για πατερα, ξανθο παιδι δεν μπορει να κανει.
ακομα και η τζοσελυν να ειχε κοκκινα μαλλια με τον καστανομαλλη βάλενταιν για πατερα, ξανθο παιδι δεν μπορει να κανει.
- Ο λογος που μπορει, ειναι...:
- Επεειδη ο πραγματικος αδερφος της Κλερι ειναι μισοςς δαινομας!!!!!
θα καταλαβεις οταν το διαβασεις!!
Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση...
οταν το μωρο αποτελειτε απο αιμα δαιμονα και και εχει κανει εκτροπα το τελευταιο που πας να κοιταξεις ειναι το χρωμα των μαλλιων
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
εχει στο συγκεκριμενο γιατι
- Σπόιλερ:
- αλλαζουν τα χααρακτιριστηκα σε δαιμονικα και γιαυτο τα μαλλια του ειναι πολυ ανοιχτα ξανθα μαλλια σαν ασπρα και καταμαυρα ματια!!
τα ξερεις βλεπω!! χαχαχα
ειναι διαφορετικα και ειναι αλλος ο συγγραφεας!!
ειναι διαφορετικα και ειναι αλλος ο συγγραφεας!!
καλα ναι, σιγουρα.
- Σπόιλερ:
- απλως δεν περιμενα οτι θα ειχε σχεση το αιμα δαιμονα με την εξωτερικη εμφανιση...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemesis of Love στις Δευ 09 Δεκ 2013, 16:18, 1 φορά
στην ταινια αυτην εχει!! το λεει και στα βιβλια!!
απο την ταινια ή απο το βιβλιο??
απο την ταινια ειναι η σκηνη που πανε να παρουν το κοιπελο και ειναι ολοι μαζι και η Κλαρι φοραει μαυρα, οταν συναντανε αυτον τον τυπο και της λεει οτι ειναι διαφορετικη!!
απο το βιβλιο λατρευω την σκηνη του χαστουκιου!!!!
απο την ταινια ειναι η σκηνη που πανε να παρουν το κοιπελο και ειναι ολοι μαζι και η Κλαρι φοραει μαυρα, οταν συναντανε αυτον τον τυπο και της λεει οτι ειναι διαφορετικη!!
απο το βιβλιο λατρευω την σκηνη του χαστουκιου!!!!
απο την ταινια γιατι ειναι το τοπικ της ταινιας.
εχουμε και για το βιβλιο:
https://fandomworld.forumgreek.com/t672-topic
εμενα μου αρεσε πολυ η σκηνη κλαιρη-αλεκ. ξερετε ποια λεω; δεν ξερω αν μπορω να την βρω σε βιντεο.
εχουμε και για το βιβλιο:
https://fandomworld.forumgreek.com/t672-topic
εμενα μου αρεσε πολυ η σκηνη κλαιρη-αλεκ. ξερετε ποια λεω; δεν ξερω αν μπορω να την βρω σε βιντεο.
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» The Mortal Instruments: City of Ashes
» Sex and the City (1998–2004)
» Η δήμαρχος στο Forks City δηλώνει..
» Frozen (2013)
» The Host (2013)
» Sex and the City (1998–2004)
» Η δήμαρχος στο Forks City δηλώνει..
» Frozen (2013)
» The Host (2013)
Σελίδα 2 από 5