Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
164 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 164 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
PLEASE....βοηθιστε με θα τρελαθω............
+2
κατερινα καλεν
Rose
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
PLEASE....βοηθιστε με θα τρελαθω............
πριν απο μια βδομαδα ειδα τον ξαδερφο μου να καπνιζει κ οχι απο τα μαλακα τσιγαρα....
στην οικογενια μου εχουμε πολλους θανατους απο καρκινο στους πνευμονες...ετσι δεν μπορουσα να το επιτρεψω...δεν μπορουσα να το αφησω να περασει απαρατηριτο.....
επιασα λοιπον τη θεια μου κ της το ειπα να κανει οτι μπορει..να το αποτρεψει...το ειπα επισεις σε εναν κ μοναδικο αλλο ανθρωπο.....στην κολλιτη μου που ειμαστε απο 5χρονων μαζι....
Δυστυχος σημερα με περνει ο ξαδερφος μου (οοποιος ειναι μπλεγμενος με μια σκατοπαρεα) κ μου λεει οτι το εμαθε κ οτι εχει κ αυτος ρουφιανους...κ μαλιστα 2!!
προσπαθησα να το αρνιθω αλλα δυστυχως ειχε "εγκιρες" πηγες...
Η θεια μου ηθελε να προστατεψει το γιο της !το ηξερα κ γι'αυτο της το ειπα κ ειμαι 100000% σιγουρη οτι δεν το εμαθε απο αυτη αρα απο καποιοα αλλη.....
τωρα κινδινευω να με βγαλουν οι "ΦΙΛΟΙ" μου ρουφιανα κ να μην εχω αποτρεψει τον ξαδερφο μου απο το καπνισμα....
η κοπελα μου το ποιο πιθανο ειναι να το εχει πει παντου κ σε αυτον.
Δεν το μετανιωνω ..επρεπε να το κανω ...αλλα δεν θελω να χασω τους φιλους μου....παντα με εμπιστευονταν ποτε δεν εχω πει τπτ αλλο αλλα αυτο δεν μπορουσα να το αφησω ετσι............................
στην οικογενια μου εχουμε πολλους θανατους απο καρκινο στους πνευμονες...ετσι δεν μπορουσα να το επιτρεψω...δεν μπορουσα να το αφησω να περασει απαρατηριτο.....
επιασα λοιπον τη θεια μου κ της το ειπα να κανει οτι μπορει..να το αποτρεψει...το ειπα επισεις σε εναν κ μοναδικο αλλο ανθρωπο.....στην κολλιτη μου που ειμαστε απο 5χρονων μαζι....
Δυστυχος σημερα με περνει ο ξαδερφος μου (οοποιος ειναι μπλεγμενος με μια σκατοπαρεα) κ μου λεει οτι το εμαθε κ οτι εχει κ αυτος ρουφιανους...κ μαλιστα 2!!
προσπαθησα να το αρνιθω αλλα δυστυχως ειχε "εγκιρες" πηγες...
Η θεια μου ηθελε να προστατεψει το γιο της !το ηξερα κ γι'αυτο της το ειπα κ ειμαι 100000% σιγουρη οτι δεν το εμαθε απο αυτη αρα απο καποιοα αλλη.....
τωρα κινδινευω να με βγαλουν οι "ΦΙΛΟΙ" μου ρουφιανα κ να μην εχω αποτρεψει τον ξαδερφο μου απο το καπνισμα....
η κοπελα μου το ποιο πιθανο ειναι να το εχει πει παντου κ σε αυτον.
Δεν το μετανιωνω ..επρεπε να το κανω ...αλλα δεν θελω να χασω τους φιλους μου....παντα με εμπιστευονταν ποτε δεν εχω πει τπτ αλλο αλλα αυτο δεν μπορουσα να το αφησω ετσι............................
Rose- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 55
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Τόπος : Αιγιο
Απ: PLEASE....βοηθιστε με θα τρελαθω............
εεις δικιο.τωρα αινοι φιλοι σου δεν καταλαβαινουν οτι αυτο που εκανες ηταν το σωστο,μηπως δεν ειναι πραγματικοι φιλοι.επισης μπορει να μην τους φαινεται σοβαρο το οτι καπνιζει γιατι ειναι μια συνηθεια που ολοι σχεδον εχουν.μπορει να φταιει και αυτο.νομιζω πως πρεπει να κατσεις να το συζητησεις μαζι τους,να τους πεις πως σε κανει να νιωθεις ολο αυτο και τοτε ισως να καταλαβουν!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
φοβαμαι οτι τιποτα δεν θα διορθοθει δε προκειται να καταλαβουν....ασε που τωρα θα το μαθαινει ολο η πολη ,θα διογονουν τα πραγματα κ θα τα κανουν πολυ μα πολυ χειροτερα.....
σε λιγο θα χασω την παρεα μου ,το τελευταιο ατομο που μπορουσα να εμπιστευτω ...κ τερμα γενικα ολα....
σε λιγο θα χασω την παρεα μου ,το τελευταιο ατομο που μπορουσα να εμπιστευτω ...κ τερμα γενικα ολα....
Rose- Almost Fan
Αρχικα αν οι φιλοι σου σε θεωρισουν ρουφιανα κτλ τοτε σορυ αλλα ειναι χαζοι γιατι καθε ανθρωπος θα καταλαβενε πως το εκανες για να τον προστατευσεις και θα σε υποστιριζε,γιατι οσο συνηθισμενη συνηθεια και να ειναι το καπνισμα δε παυει να ειναι μια κακη συνηθεια. Εσυ εκανες το σωστο. Μην ανησιχεις. Τωρα αν ερθουν οι φιλοι σου και αρχιζουν να σου λενε γιατι τον καρφωσες κτλ τοτε εξηγισε τους πως του κανουν χειροτερο κακο καλυπτωντας τον, και οτι εσυ προσπαθησες να τον προστατευσεις επειδη οπως ειπες ειναι μπλεγμενος σε σκατοπαρεα και γι' αυτο ισως το τσιγαρο να ειναι μονο η αρχη.
Δευτερον καλυτερα ασε τη μητερα του να τον κανονισει εφοσον της το 'πες και αν δε κανει τιποτα προσπαθησε να μηλισεις στον ιδιο. Αν ουτε αυτο εχει αποτελεσμα τοτε λυπαμε αλλα δε γινετε να κανεις κατι αλλο γιατι δυστιχως δεν ειναι ολα στο χερι μας. Αν δε θελει ο ξαδερφος σου να τον βοηθησεις τοτε ασ'τον να φαει τα μουτρα του!!
Δευτερον καλυτερα ασε τη μητερα του να τον κανονισει εφοσον της το 'πες και αν δε κανει τιποτα προσπαθησε να μηλισεις στον ιδιο. Αν ουτε αυτο εχει αποτελεσμα τοτε λυπαμε αλλα δε γινετε να κανεις κατι αλλο γιατι δυστιχως δεν ειναι ολα στο χερι μας. Αν δε θελει ο ξαδερφος σου να τον βοηθησεις τοτε ασ'τον να φαει τα μουτρα του!!
Μήπως η μητέρα του του μίλησε γι'αυτό το θέμα θέλοντας να τον βοηθήσει κι έτσι το κατάλαβε?
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
οχι τα καλυψε τελεια δεν φενοταν τπτ. αλλα πως μπορω να ειμαι σιγουρη οτι θα μεινει μακρια κ δεν θα ξαναπεσει στο καπνισμα η θα το αποφυγει>..?
Rose- Almost Fan
ρε παιδια τι λετε ?
ειναι ξαδερφος της, το καταλαβαινετε?
Rose,
Τι νομιζεισ οτι κανεισ ? Σε οικογενειακα θεματα οπωσ αυτο δεν υπολογιζουμε τουσ φιλουσ , προχωρα μονη σου και μη λεσ τιποτα στην κολλητη σου
Ειναι υποχρεωση σου να σωσεισ τον ξαδερφο σου
Οι φιλοι σου τον αγαπανε λιγο αλλα εσυ τον αγαπασ πολυ και απο αυτα που λεσ φαινεται οτι του εχεισ μεγαλη αδυναμια! Αν δεν μπορουν να καταλαβουν την αγαπη που νιωθεισ γι αυτον τι να σου πω γαματουσ! Μιλησε του ανυχτα αν εβλεπε να το κανεισ εσυ δεν θα προσπαθουσε να σε σωσει ? Θα σε αφηνε στην τυχη σου κι οτι γινει ?
Δεν το νομιζω
Αν ειναι ξαδερφο σου και σ' αγαπαει θα εκανε το ιδιο. Απλα τωρα ειναι θολομενοσ απο τον εκνευρισμο
Δειξτου ποσο τον αγαπασ κι οτι τον θελεισ κοντα σου υγιη και γερο και θα δεισ τα πραγματα θα αλλαξουν οταν δει οτι ενδιαφερεσαι πολυ περισσοτερο απο τι ξερει μεχρι τωρα
Μην ανυσιχεισ!
edit by Lizzy Cullen: εμμμ Παρακαλώ όχι κεφαλαια. Ειναι σαν να φωναζεις και δεν διευκολυνει την αναγνωση.
ειναι ξαδερφος της, το καταλαβαινετε?
Rose,
Τι νομιζεισ οτι κανεισ ? Σε οικογενειακα θεματα οπωσ αυτο δεν υπολογιζουμε τουσ φιλουσ , προχωρα μονη σου και μη λεσ τιποτα στην κολλητη σου
Ειναι υποχρεωση σου να σωσεισ τον ξαδερφο σου
Οι φιλοι σου τον αγαπανε λιγο αλλα εσυ τον αγαπασ πολυ και απο αυτα που λεσ φαινεται οτι του εχεισ μεγαλη αδυναμια! Αν δεν μπορουν να καταλαβουν την αγαπη που νιωθεισ γι αυτον τι να σου πω γαματουσ! Μιλησε του ανυχτα αν εβλεπε να το κανεισ εσυ δεν θα προσπαθουσε να σε σωσει ? Θα σε αφηνε στην τυχη σου κι οτι γινει ?
Δεν το νομιζω
Αν ειναι ξαδερφο σου και σ' αγαπαει θα εκανε το ιδιο. Απλα τωρα ειναι θολομενοσ απο τον εκνευρισμο
Δειξτου ποσο τον αγαπασ κι οτι τον θελεισ κοντα σου υγιη και γερο και θα δεισ τα πραγματα θα αλλαξουν οταν δει οτι ενδιαφερεσαι πολυ περισσοτερο απο τι ξερει μεχρι τωρα
Μην ανυσιχεισ!
edit by Lizzy Cullen: εμμμ Παρακαλώ όχι κεφαλαια. Ειναι σαν να φωναζεις και δεν διευκολυνει την αναγνωση.
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
εχεις δικιο θα τον πιασω κ θα του μιλησω . οσο λιγο μυαλο κ αν εχει στο κεφαλι του δεν μπορει κατι θα καταλαβει .! αχ σαντι μου σε ευχαριστωωωωωωω...... :thanks:
Rose- Almost Fan
ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΙΣΩ ΚΑΤΙ ?
ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ? ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ! ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ !
ΤΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ?
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ Μ΄ΕΣΕΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ
ΑΝ 1 ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !
ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΤΣΙ ?
ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ? ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ! ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ !
ΤΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ?
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ Μ΄ΕΣΕΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ
ΑΝ 1 ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩ ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΩ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !
ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ !
ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΤΣΙ ?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sandy forever στις Τετ 22 Ιουν 2011, 15:13, 2 φορές συνολικά
ναι κ οντος ...του εχω τρελη αδυναμια...!!
Rose- Almost Fan
ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ?
ναιιιιιιιιιιιιιιιιι :yes: !!
Rose- Almost Fan
sandy forever έγραψε:ρε παιδια τι λετε ?
ειναι ξαδερφος της το καταλαβαινεται ?
ROSE
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΑΜΑΤΟΥΣ ! ΜΙΛΗΣΕ ΤΟΥ ΑΝΥΧΤΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ? ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΕ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ?
ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ' ΑΓΑΠΑΕΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
ΔΕΙΞΤΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΜΗΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ !
τι ειπαμε;
δεν ειπαμε οτι δεν ειναι ξαδερφια ουτε οτι δε πρεπει να ασχολιθει.
και εγω να του μιλησει της ειπα αλλα αν παρατηρισει πως η μανα του δε κανει τιποτα.
αλλα αν ο ξαδερφος της δεν ακουει με τιποτα τι να κανει;
να του πιασει τη κουβεντα 1,2,3 φορες αλλα μεχρι εκει..
δεν λεω κουβεντα διαβασε καλυτερα
ROSE τελικα τι εγινε ?
αν δεν θες , να το δουν αλοι ,μπορεις να μου στειλεις απαντηση με PM
αν δεν θες , να το δουν αλοι ,μπορεις να μου στειλεις απαντηση με PM
παιδια ειστε υπερβολικοι. πνιγεστε σε μια κουταλια νερο. πρωτα απο ολα επειδη καπνισε μια φορα δεν σημαινει οτι καπνιζει σαν φουγαρο. δεν λεω οτι ειναι καλο (ειμαι φανατικη αντικαπνιστρια) αλλα μην τον στηνετε στον τοιχο. μπειτε και λιγο στην θεση του.
απλα μιλησε του. θα ηταν καλυτερο αν μιλαγες πρωτα μαζι του και μετα το ελεγες στην θεια σου τωρα δεν αλλαζουν τα πραγμαρα...
οπως ειπε και η sandy μιλησε του. Αν θελει θα καταλαβει αν οχι ειναι δικια του επιλογη.
απλα μιλησε του. θα ηταν καλυτερο αν μιλαγες πρωτα μαζι του και μετα το ελεγες στην θεια σου τωρα δεν αλλαζουν τα πραγμαρα...
οπως ειπε και η sandy μιλησε του. Αν θελει θα καταλαβει αν οχι ειναι δικια του επιλογη.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*