Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
102 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 102 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Abduction (2011)
+7
Nemesis of Love
Leah Clearwater
Kornilia PattinsonCullen
κατερινα καλεν
Rosemarie Hathaway
Rose
Victoria
11 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Abduction (2011)
Τι θα έκανες αν ανακάλυπτες τη φωτογραφία σου σε μια ιστοσελίδα αγνοουμένων ατόμων;
Ο Taylor Lautner(“The Twilight Saga”, “Valentine’sDay”) βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτό ακριβώς το δίλημμα στο “ABDUCTION”, τη νέα περιπέτεια της Lionsgate. Ξεκινώντας να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, ο Νέιθαν Χάρπερ (Taylor Lautner ) σύντομα μαθαίνει ότι οι γονείς του δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Όταν αρχίζει να καταδιώκεται από αστυνομία, κυβερνητικούς πράκτορες και μυστηριώδεις φιγούρες, η αναζήτηση του Νέιθαν για την αλήθεια μετατρέπεται σε ένα ‘αλά Μπορν’ θρίλερ διαφυγής ενός κυνηγημένου. Η Λίλι Κόλινς (“The Blind Side”) συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Taylor Lautner.
Ο Taylor Lautner(“The Twilight Saga”, “Valentine’sDay”) βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτό ακριβώς το δίλημμα στο “ABDUCTION”, τη νέα περιπέτεια της Lionsgate. Ξεκινώντας να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, ο Νέιθαν Χάρπερ (Taylor Lautner ) σύντομα μαθαίνει ότι οι γονείς του δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι. Όταν αρχίζει να καταδιώκεται από αστυνομία, κυβερνητικούς πράκτορες και μυστηριώδεις φιγούρες, η αναζήτηση του Νέιθαν για την αλήθεια μετατρέπεται σε ένα ‘αλά Μπορν’ θρίλερ διαφυγής ενός κυνηγημένου. Η Λίλι Κόλινς (“The Blind Side”) συμπρωταγωνιστεί δίπλα στον Taylor Lautner.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Victoria Black στις Παρ 27 Μάης 2011, 19:36, 1 φορά
Απ: Abduction (2011)
τελειοοοο!μουρλιαααα!! θα παω να το δω σιγουρα μολις βγει!!!!!
Rose- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 55
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Τόπος : Αιγιο
Αα να τον πάρει το ρόλο. Είναι καλή ευκαιρία. :)
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ωραια φαινεται.!θα την κατεβασω να την δω!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Φαίνεται καταπληκτική ταινία και θα την δω οπωσδήποτε... Η κοπελιά είναι πάρα πολύ τυχερή
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
Δυστυχώς,πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου για να βγει στις αίθουσες!κατερινα καλεν έγραψε:ωραια φαινεται.!θα την κατεβασω να την δω!
Εγω πηγα χθες και την ειδα και ειμασταν 7 ατομα στην αιθουσα. Βεβαια μιλάμε για την προβολη τον 6 παρα τεταρτο και Ροδο..... και η φιλη μου μού ειπε οτι την προηγουμενη μερα (24/9) ειχε γεμισει η αιθουσα. Τεσπα, εντυπωσεις....
Το φρυδι της Κολινς πολυ χαλια. Δηλαδη εκει που τα παντα ηταν τελεια, εβλεπες το φρυδι της και εκνευριζοσουν. Και γενικα αυτη η Κολινς ειχε ενα θεματακι με το να σε ξενερωνει. Εκει που τα πραγματα αναψαν , του κανει "Πρεπει να φαμε". Δλδ ελεος!!
Ο Τειλορ θεος. Απο το πρωτο καρε μεχρι και το τελευταιο της ταινιας ηταν καταπληκτικος. Καμια σχεση η ερμηνεια του στην Νεα Σεληνη ή στην Εκλειψη σαν Τζεικομπ με την ερμηνεια του στο Abduction σαν Νέιθαν. Δεν υπήρχε κανενα ψεγαδι. Φαινοταν αληθινος, πειστικος... και για να ειμαι ειλικρινης με εκανε να ξεχασω ερμηνειες και σκηνοθεσιες. Ηταν τοσο καλος
Η υποθεση αρκετα καλη..... συμπαθητικη, ας πουμε. Ειναι 2 εφηβοι και προσπαθουν να ξεφυγουν απο εναν Σερβο και την CIA που τους κυνηγανε.
Το φρυδι της Κολινς πολυ χαλια. Δηλαδη εκει που τα παντα ηταν τελεια, εβλεπες το φρυδι της και εκνευριζοσουν. Και γενικα αυτη η Κολινς ειχε ενα θεματακι με το να σε ξενερωνει. Εκει που τα πραγματα αναψαν , του κανει "Πρεπει να φαμε". Δλδ ελεος!!
Ο Τειλορ θεος. Απο το πρωτο καρε μεχρι και το τελευταιο της ταινιας ηταν καταπληκτικος. Καμια σχεση η ερμηνεια του στην Νεα Σεληνη ή στην Εκλειψη σαν Τζεικομπ με την ερμηνεια του στο Abduction σαν Νέιθαν. Δεν υπήρχε κανενα ψεγαδι. Φαινοταν αληθινος, πειστικος... και για να ειμαι ειλικρινης με εκανε να ξεχασω ερμηνειες και σκηνοθεσιες. Ηταν τοσο καλος
Η υποθεση αρκετα καλη..... συμπαθητικη, ας πουμε. Ειναι 2 εφηβοι και προσπαθουν να ξεφυγουν απο εναν Σερβο και την CIA που τους κυνηγανε.
εισασταν μονο 7 ατομα? : :=/: :
απο τι μου πες προκειτε για συμπαθητικη ταινια. αλλά εδω μια φιλη μου που το ειδε μου ειπε δεν αξιζει να πεταξεις τα χρηματα να πας στο cinema να το δεις... βεβαια αυτα ειναι υποκειμενικα.
για τον Taylor δεν αμφιβαλλω εξαλλου απο την νεα σεληνη μ αρεσε και θα ειναι ευχαριστο να τον δω σε κατι διαφορετικο.
απο τι μου πες προκειτε για συμπαθητικη ταινια. αλλά εδω μια φιλη μου που το ειδε μου ειπε δεν αξιζει να πεταξεις τα χρηματα να πας στο cinema να το δεις... βεβαια αυτα ειναι υποκειμενικα.
για τον Taylor δεν αμφιβαλλω εξαλλου απο την νεα σεληνη μ αρεσε και θα ειναι ευχαριστο να τον δω σε κατι διαφορετικο.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Bella Cullen έγραψε:εισασταν μονο 7 ατομα? : :=/: :
οπως ειπες υποκειμενικο. εγω δλδ αν δεν ειχα σχολειο, φροντ και διαγ μπορει να ξαναπηγαινα να το δω. εχει να κανει με τον ανθρωπο. αν εκεινης δεν της αρεσε πολυ, τοτε θα πω οτι ειναι δικαιωμα της. αλλα οχι και να προσπαθει να πεισει εσενα να μην πας.
Το Abduction πρέπει να είναι πολύ ωραίο... Έχω δει trailer και έχω κατεβάσει την ταινία... Η εικόνα ήταν χάλια και γι' αυτό είδα κάποιες σκηνές που ήταν πολύ ωραίες. με την πρώτη ευκαιρία θα πάω με τους φίλους μου να το δω!!!
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
ναι, αν τα γραφικα δεν ειναι καλα, καλυτερα μην την δεις. Νταξει, αν καταλαβα καλα εισαι αγορι οποτε πιστευω θα σ αρεσει.
ωραια ταινια ειναι το abduction και ο Τζέικομπ ε.... σορρυ ο Τέιλορ θέλω να πω παίζει πολύ πιστικά και είναι σούπερ!!! όσο για την άλλη ......... θα συμφωνήσω με την Λίζι.............. αυτο το φρύδι............. έλεος
zan- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 138
Ημερομηνία εγγραφής : 19/01/2012
Τόπος : Σέρρες
Παρόμοια θέματα
» ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011
» Kristen Stewart (Bella Swan)
» Butter (2011/12)
» Field of Dreams 2: Lockout (2011)
» Η Μόδα του 2011 για τα Νύχια
» Kristen Stewart (Bella Swan)
» Butter (2011/12)