Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
15 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 15 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Fanfiction σε άλλα site
+8
sandy forever
SaveWaterDrinkBlood
Nemesis of Love
Roza Cullen
Tania_Re
Kajol
Celest Volturi
Alice-Bella Cullen
12 απαντήσεις
Σελίδα 4 από 5
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: Fanfiction σε άλλα site
μολις διαβασα δυο:
Kicking Emmett's Arse reviews
Emmett is determined to beat Bella in an arm wrestle after she has changed. Humour. Drabble. No romance. Merely brother/sister thing. Rated K.
Twilight - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 143 - Reviews: 3 - Published: 12-21-10 - Bella & Emmett - Complete
http://www.fanfiction.net/s/6574529/1/
και
Little Sister by arashi wolf princess reviews
Emmett watches Bella while the Cullens go one a hunting trip. He’s not sure what to think when Bella whimpers in his sleep as a thunderstorm comes to Forks. His older brother instincts kick in as she wakes up crying softly when he accidentally. Summ insid
Complete - Twilight - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,457 - Reviews: 16 - Published: 3-8-10 - Bella & Emmett
http://www.fanfiction.net/s/5801407/1/Little_Sister
Kicking Emmett's Arse reviews
Emmett is determined to beat Bella in an arm wrestle after she has changed. Humour. Drabble. No romance. Merely brother/sister thing. Rated K.
Twilight - Rated: K - English - Humor - Chapters: 1 - Words: 143 - Reviews: 3 - Published: 12-21-10 - Bella & Emmett - Complete
http://www.fanfiction.net/s/6574529/1/
και
Little Sister by arashi wolf princess reviews
Emmett watches Bella while the Cullens go one a hunting trip. He’s not sure what to think when Bella whimpers in his sleep as a thunderstorm comes to Forks. His older brother instincts kick in as she wakes up crying softly when he accidentally. Summ insid
Complete - Twilight - Rated: K+ - English - Friendship - Chapters: 1 - Words: 1,457 - Reviews: 16 - Published: 3-8-10 - Bella & Emmett
http://www.fanfiction.net/s/5801407/1/Little_Sister
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
να μαι κι εγω!! εχω γραψει αγγλικα 2 ιστοριες για το TVD...
http://www.fanfiction.net/~savewaterdrinkblood
http://www.fanfiction.net/~savewaterdrinkblood
Λοιπον......αλλη μια ιστορια rated M. Για αυτο σε οσους δεν αρεσουν δεν χρειαζετε να τν διαβασετε. Απλώς τωρα τελευταια εχω πορωθει και ηθελα να την προτεινω για οσους θελουν.
Ο Εντουαρντ εχει βαρεθει να βγαινει ραντεβου και ολα τα σχετικα σε μια σχεση. Θελει μια γυναικα που να κανει οτι της λεει να ειναι σπιτι και να μαγειρευει και μολις γυρναει απο την δουλεια να........κανει οτι θελει μαζι της (γι αυτο ειναι rated M η ιστορια). Ετσι αποφασιζει να κλεισει μια συμφωνια με τον Αρο. Αγοραζει μια σκλαβα. Δεν κλαιει και κανει οτι της λενε. Ειναι παρθενα και τα εξωτερικα χαρακτηριστικα ειναι σαν να ειναι η γυναικα των ονειρων του.
λινκ: http://shaysavage-cbwr.blogspot.com/2011/04/could-be-worse-right-chapter-1.html
Νταξει, οι χαρακτηρες ειναι λιγο.....εκτος αυτου που εχουμε συνηθισει αλλα πολλες φορες βαζει μεχρι και 3 κεφαλαια μεσα σε μια μερα. Δεν ειναι τεραστια κεφαλαια αλλα ειναι αρκετα. Μεχρι και το κεφαλαιο 16 που εχω διαβασει η μπέλλα ειναι ακομα παρθενα......αν καποιος δεν εχει προβλημα με φανφικ που εχουν τετοιο θεμα το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ειναι απο την συγγραφεα του Unexpected Circumstances......
.....
γυρναω πισω στις σελιδες και βλεπω οτι δεν εχω βαλει το UC. ΝΤΡΟΠΉ ΜΟΥ!!!
Οι γονεις του Εντουαρντ δολοφονηθηκαν οταν ηταν μικρος και τωρα μενει με τον θειο και την θεια του αφού ειναι ο μονος διαδοχος για τον θρονο του Καρλάιλ στο βασιλιο του Φορκς. Διαγωνιζεται σε αγωνες (αφου ειναι ιπποτης) και οταν ειναι στο βασιλειο της Βολτερρα και βγαινει πρωτος, ο βασιλιας Αρο του δινει σαν επαθλο την επιλογη να διαλεξει ΟΠΟΙΑ γυναικα θελει, να την παρει για γυναικα του. Ο Εντουαρντ αντι να επιλεξει την πριγκιπισσα Τζεσικα επιλεγει την ακολουθο της Ιζαμπέλλα. Παντρευονται μεσα στις επομενες μερες χωρις ομως να ......"επισφραγισουν" τον γαμο τους με κατι παραπανω. Αυτο γινεται πολύ μετα. Στο κεφαλαιο 16. Τελικα καπου στην διαδρομη, ας το πουμε, αναπτυσσουν συναισθηματα. Ορίστε το λινκ
http://www.fanfiction.net/s/6496709/1/Unexpected_Circumstances
Ο Εντουαρντ εχει βαρεθει να βγαινει ραντεβου και ολα τα σχετικα σε μια σχεση. Θελει μια γυναικα που να κανει οτι της λεει να ειναι σπιτι και να μαγειρευει και μολις γυρναει απο την δουλεια να........κανει οτι θελει μαζι της (γι αυτο ειναι rated M η ιστορια). Ετσι αποφασιζει να κλεισει μια συμφωνια με τον Αρο. Αγοραζει μια σκλαβα. Δεν κλαιει και κανει οτι της λενε. Ειναι παρθενα και τα εξωτερικα χαρακτηριστικα ειναι σαν να ειναι η γυναικα των ονειρων του.
λινκ: http://shaysavage-cbwr.blogspot.com/2011/04/could-be-worse-right-chapter-1.html
Νταξει, οι χαρακτηρες ειναι λιγο.....εκτος αυτου που εχουμε συνηθισει αλλα πολλες φορες βαζει μεχρι και 3 κεφαλαια μεσα σε μια μερα. Δεν ειναι τεραστια κεφαλαια αλλα ειναι αρκετα. Μεχρι και το κεφαλαιο 16 που εχω διαβασει η μπέλλα ειναι ακομα παρθενα......αν καποιος δεν εχει προβλημα με φανφικ που εχουν τετοιο θεμα το συνιστω ανεπιφυλακτα!!! ειναι απο την συγγραφεα του Unexpected Circumstances......
.....
γυρναω πισω στις σελιδες και βλεπω οτι δεν εχω βαλει το UC. ΝΤΡΟΠΉ ΜΟΥ!!!
Οι γονεις του Εντουαρντ δολοφονηθηκαν οταν ηταν μικρος και τωρα μενει με τον θειο και την θεια του αφού ειναι ο μονος διαδοχος για τον θρονο του Καρλάιλ στο βασιλιο του Φορκς. Διαγωνιζεται σε αγωνες (αφου ειναι ιπποτης) και οταν ειναι στο βασιλειο της Βολτερρα και βγαινει πρωτος, ο βασιλιας Αρο του δινει σαν επαθλο την επιλογη να διαλεξει ΟΠΟΙΑ γυναικα θελει, να την παρει για γυναικα του. Ο Εντουαρντ αντι να επιλεξει την πριγκιπισσα Τζεσικα επιλεγει την ακολουθο της Ιζαμπέλλα. Παντρευονται μεσα στις επομενες μερες χωρις ομως να ......"επισφραγισουν" τον γαμο τους με κατι παραπανω. Αυτο γινεται πολύ μετα. Στο κεφαλαιο 16. Τελικα καπου στην διαδρομη, ας το πουμε, αναπτυσσουν συναισθηματα. Ορίστε το λινκ
http://www.fanfiction.net/s/6496709/1/Unexpected_Circumstances
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lizzy Cullen στις Τρι 19 Ιουλ 2011, 21:38, 1 φορά
εχω διαβασει το uc και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο και ανυπομονω για την συνεχεια!!!!!!!!!!!!
φανφικτιον συζητηση λα λουνα μπουκ
Alice -Bella Cullen .μου στελνεις to site της ιστοσελιδας ?
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
εγω ειμαι μελος στο fanfiction! Να μια απο τις αγαπημενες μου ιστοριες:
Hourglass by Bronzehairedgirl620
*HIATUS - It was hate at first sight. Edward enthralled the world with his novels, but I knew better. Uncouth and misanthropic, he was the worst of his kind. Just my luck to have to write an article on him. The icing on the cake? I may be in love with him
Twilight - Fiction Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,083 - Reviews: 4429 - Updated: 1-1-11 - Published: 1-28-09
ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
το ονoμα μου στο fanfiction ειναι Helenitsa Cullinson
Hourglass by Bronzehairedgirl620
*HIATUS - It was hate at first sight. Edward enthralled the world with his novels, but I knew better. Uncouth and misanthropic, he was the worst of his kind. Just my luck to have to write an article on him. The icing on the cake? I may be in love with him
Twilight - Fiction Rated: M - English - Romance/Angst - Chapters: 1 - Words: 2,083 - Reviews: 4429 - Updated: 1-1-11 - Published: 1-28-09
ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ
το ονoμα μου στο fanfiction ειναι Helenitsa Cullinson
Helena Masen Cullen- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 47
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Τόπος : Belgrade
ειναι one-shot ή τους τελευταιους 6 μηνες γραφει το 2ο κεφαλαιο????
ωραιο ακουγεται παντως, λεω να το διαβασω καποια στιγμη. Μπορεις να δωσεις το λινκ?
Λοιπον λοιπον. εχω μια ιστορια που δεν ειναι με χαρακτηρες απο το λυκοφως αλλα απο το Vampire Academy. Αλλα ειναι καταπληκτικη. Ειναι τελειωμενη και ειναι 36 κεφαλαια αρκετα μεγαλα και πολυ προσεγμενα μπορω να πω.
Strip by Love
Η Ροουζ και η Συντνει ειναι δυο αδερφες. Οταν η Ροουζ ηταν 20 και η Συντνει 15 οι γονεις τους πεθαναν και για να μην παει η Συντενει (επειδη ηταν ανηληκη) σε θετη οικογενεια η Ροουζ την αναλαβε μεχρι να ενηλικιωθει. Για να συνεχισει το πανεπιστημιο και να φροντιζει την αδερφη της αναγκαστηκε να δουλεψει σαν στριπτιζεζ. Δυο χρονια μετα τον θανατο των γονιων τους μετακομιζουν στο σπιτι του Ντιμιτρι και η ζωη της Ροουζ θα αλλαξει.
Καθημερινες συγκρουσεις, σεξ και υπονοούμενα.
Συναντησεις με τον πρωην, σεξουαλικη παρενοψληση απο τον Ντασκοβ, βιασμος, αμνησια.
Ραντεβου, λεφτα, ξενοδοχεια, γενεθλια.
Και το τελος.
Γενικα ειναι μια ιστορια που εχει πλοκη και η συγγραφεας δεν φοβαται να δημιουργησει χαρακτηρες διαφορετικους απο τους αντιστοιχους της Μισελ.
Ειναι rated M αλλα δεν εχει τοσο πολυ σεξ σε συγκριση με αλλα..... πατηστε τον τιτλο και θα σας βγαλει το 1ο κεφαλαιο της ιστοριας.
ωραιο ακουγεται παντως, λεω να το διαβασω καποια στιγμη. Μπορεις να δωσεις το λινκ?
Λοιπον λοιπον. εχω μια ιστορια που δεν ειναι με χαρακτηρες απο το λυκοφως αλλα απο το Vampire Academy. Αλλα ειναι καταπληκτικη. Ειναι τελειωμενη και ειναι 36 κεφαλαια αρκετα μεγαλα και πολυ προσεγμενα μπορω να πω.
Strip by Love
Η Ροουζ και η Συντνει ειναι δυο αδερφες. Οταν η Ροουζ ηταν 20 και η Συντνει 15 οι γονεις τους πεθαναν και για να μην παει η Συντενει (επειδη ηταν ανηληκη) σε θετη οικογενεια η Ροουζ την αναλαβε μεχρι να ενηλικιωθει. Για να συνεχισει το πανεπιστημιο και να φροντιζει την αδερφη της αναγκαστηκε να δουλεψει σαν στριπτιζεζ. Δυο χρονια μετα τον θανατο των γονιων τους μετακομιζουν στο σπιτι του Ντιμιτρι και η ζωη της Ροουζ θα αλλαξει.
Καθημερινες συγκρουσεις, σεξ και υπονοούμενα.
Συναντησεις με τον πρωην, σεξουαλικη παρενοψληση απο τον Ντασκοβ, βιασμος, αμνησια.
Ραντεβου, λεφτα, ξενοδοχεια, γενεθλια.
Και το τελος.
Γενικα ειναι μια ιστορια που εχει πλοκη και η συγγραφεας δεν φοβαται να δημιουργησει χαρακτηρες διαφορετικους απο τους αντιστοιχους της Μισελ.
Ειναι rated M αλλα δεν εχει τοσο πολυ σεξ σε συγκριση με αλλα..... πατηστε τον τιτλο και θα σας βγαλει το 1ο κεφαλαιο της ιστοριας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Queen in the North στις Παρ 04 Οκτ 2013, 15:08, 1 φορά
το Strip by Love μολις το τελειωσα ηταν ΘΕΙΚΟ!!!!!!!!!
Δεν είναι one-shot ούτε γράφει το δεύτερο κεφάλαιο τους τελευταίους 6 μήνες ... Η συγγραφέας έχει βγάλει από την ιστοσελίδα την ιστορία και λέει ότι θα την ξαναβάλει:(
το παρατήρησα και εγώ όταν με ρώτησες γιατί κανονικά η ιστορία είχε 15 κεφάλαια τουλάχιστον
Χάλασε ο υπολογιστής μου και δεν μπορώ να στο στείλω.... :@ :$ :@ :'( :'( :'(
hourglass:
www.fanfiction.net/s/4823300/1/
author:
www.fanfiction.net/u/1421467/
το παρατήρησα και εγώ όταν με ρώτησες γιατί κανονικά η ιστορία είχε 15 κεφάλαια τουλάχιστον
Χάλασε ο υπολογιστής μου και δεν μπορώ να στο στείλω.... :@ :$ :@ :'( :'( :'(
hourglass:
www.fanfiction.net/s/4823300/1/
author:
www.fanfiction.net/u/1421467/
ωραια....το εχω βαλει στα αγαπημενα μου και μαλις βαλει και 2ο κεφαλαιο θα το διαβασω
Λοιπον εχω διαβασει ενα που ειναι crossover Λυκοφως και Περσι Τζακσον. Η Μπέλλα ειναι αδερφη του Περσι και υπάρχει μια προφητεια που αφορα εναν απο τους δυο. Και ο Κρονος κυνηγαει την Μπέλλα για να την σκοτωσει αλλα επειδη τωρα μενει με τους Καλλεν τα πραγματα περιπλεκονται. Δεν ειναι ολοκληρωμενη ιστορια αλλα ειναι ωραια.......αφορα την μυθολογια μας και το επος που τοσο αγαπησαμε!!!!
το λινκ: http://www.fanfiction.net/s/5989459/1/Life_Sucks_and_Then_You_Die
Λοιπον εχω διαβασει ενα που ειναι crossover Λυκοφως και Περσι Τζακσον. Η Μπέλλα ειναι αδερφη του Περσι και υπάρχει μια προφητεια που αφορα εναν απο τους δυο. Και ο Κρονος κυνηγαει την Μπέλλα για να την σκοτωσει αλλα επειδη τωρα μενει με τους Καλλεν τα πραγματα περιπλεκονται. Δεν ειναι ολοκληρωμενη ιστορια αλλα ειναι ωραια.......αφορα την μυθολογια μας και το επος που τοσο αγαπησαμε!!!!
το λινκ: http://www.fanfiction.net/s/5989459/1/Life_Sucks_and_Then_You_Die
Ωραία φαίνεται η ιστορία, λέω να την τσεκάρω! Αυτή την ιστορία την διαβάζω τώρα και είναι καταπληκη:
Hydraulic Level 5
Critics hailed Edward Cullen's novels as "masterful" and "brimstone beauty"-a genius of our time. Eh. I gave him my heart when I was four…and still, he left me for his stupid vampire books.
Now he's an NYC elite...and I have extreme sports in Forks, WA.
Twilight, M, English, Friendship & Drama, c37, w286k+, u11/24/10 p3/18/09, Bella & Edward
www.fanfiction.net/s/4931075/1/
Όπως μπορεί να καταλάβατε εχω μια συμπάθεια στους Writeward!!!
Hydraulic Level 5
Critics hailed Edward Cullen's novels as "masterful" and "brimstone beauty"-a genius of our time. Eh. I gave him my heart when I was four…and still, he left me for his stupid vampire books.
Now he's an NYC elite...and I have extreme sports in Forks, WA.
Twilight, M, English, Friendship & Drama, c37, w286k+, u11/24/10 p3/18/09, Bella & Edward
www.fanfiction.net/s/4931075/1/
Όπως μπορεί να καταλάβατε εχω μια συμπάθεια στους Writeward!!!
Μπερδευτηκα. Εγω καταλαβα οτι:
ο εντουαρντ ειναι και καλα ο σημαντικοτερος συγγραφεας της εποχης και η μπελλα του εδωσε την καρδια της (οταν ηταν τεσσαρων (4) χρονων?????????).
Τωρα αυτος ειναι ενας απο τους διασημοτερους της Νεας Υορκης και αυτη εχει μαγαζι με extreme sports σε ενα μικρο χωριο χιλιομετρα μακρια απο την Νεα Υορκη.
ο εντουαρντ ειναι και καλα ο σημαντικοτερος συγγραφεας της εποχης και η μπελλα του εδωσε την καρδια της (οταν ηταν τεσσαρων (4) χρονων?????????).
Τωρα αυτος ειναι ενας απο τους διασημοτερους της Νεας Υορκης και αυτη εχει μαγαζι με extreme sports σε ενα μικρο χωριο χιλιομετρα μακρια απο την Νεα Υορκη.
λαθοςLizzy Cullen έγραψε:Μπερδευτηκα. Εγω καταλαβα οτι:
η Μπελλα και ο Εντουαρντ γνωριζονταν για χρονια και η ιστορια λεει πως εξελισετε η σχεση του.
Δεν εξελισεται οπως ολες οι ιστοριες του ειδους. Η ιστορια μαλιστα εχει βραβευθει!
Η Μπελλα μενει στο πορτ αντζελες και δουλευει σε μια εταιρια που δημιουργησε μαζι με την Αντζελα...
Αλλο να στο λεω και αλλο να το διαβαζεις
θα το διαβασω και εγω οταν βρω χρονο φαινεται ενδιαφερον
For the love of a King » reviews
Bella Swan was leading a pretty normal life. A couple months shy of her eighteenth birthday, she learns her parents made a deal with the king of England. Now she's forced to move there and to meet the prince, Edward Cullen. What's his secret? All human.
Twilight - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 27 - Words: 99,540 - Reviews: 2676 - Updated: 5-29-11 - Published: 10-14-08 - Bella & Edward
μου το προτεινε η μαρινα (Lizzy) και μαγευτηκα!!!!
For the love of a King » reviews
Bella Swan was leading a pretty normal life. A couple months shy of her eighteenth birthday, she learns her parents made a deal with the king of England. Now she's forced to move there and to meet the prince, Edward Cullen. What's his secret? All human.
Twilight - Rated: M - English - Romance/Drama - Chapters: 27 - Words: 99,540 - Reviews: 2676 - Updated: 5-29-11 - Published: 10-14-08 - Bella & Edward
μου το προτεινε η μαρινα (Lizzy) και μαγευτηκα!!!!
αχ ναι!! παιδια ειναι πάρα πολύ ωραιο!
λοιπον θυμηθηκα μια ιστορια που είχα διαβασει πριν κανεναν μηνα. Ειναι one-shot αλλα είναι αρκετ μεγάλη. Θα μπορουσε να ηταν και 3-4 κεφάλαια. Ο Εντουαρντ έχει αγοράσει μια σκλαβα και της συμπεριφέρεται πολύ χαλια. Δεν έχει χαρούμενο τέλος όπως το CBWR?
Ειναι αρκετά ρεαλιστικό και συμβαίνει. Το τελος, βεβαια, εμενα προσωπικά μου άρεσε.
http://www.fanfiction.net/s/6856375/1/A_Voice_in_the_Darkness
λοιπον θυμηθηκα μια ιστορια που είχα διαβασει πριν κανεναν μηνα. Ειναι one-shot αλλα είναι αρκετ μεγάλη. Θα μπορουσε να ηταν και 3-4 κεφάλαια. Ο Εντουαρντ έχει αγοράσει μια σκλαβα και της συμπεριφέρεται πολύ χαλια. Δεν έχει χαρούμενο τέλος όπως το CBWR?
Ειναι αρκετά ρεαλιστικό και συμβαίνει. Το τελος, βεβαια, εμενα προσωπικά μου άρεσε.
http://www.fanfiction.net/s/6856375/1/A_Voice_in_the_Darkness
EvaRoque1997.Η ιστορία λέγεται Πανσέληνος.
http://www.fanfiction.net/s/7261759/1/
http://www.fanfiction.net/s/7261759/1/
α και διαβασα μια παρα πολυ ωραια ελληνικη ιστορια (ναι, διαβαζω και ελληνικα παρακαλω!!!). Οριστε το λινκ.
http://www.fanfiction.net/s/6149896/1/
Η Μπέλλα και ο Εντουαρντ βρέθηκαν σε ενα ορφανοτροφειο. Η μοιρ τα εφερε ετσι ωστε να βρεθουν μια νυχτα μπροστα σε μια δολοφονια. Ο αρχηγος των δολοφόνων (Αρο) εβαλε τον Καρλάιλ και την Εσμε να τους υιοθετησουν και απο τοτε οι δυο νεοι βρισκονται σε αυτον τον χωρο.
Πολυ ωραια ιστορια!!! Διαβαστε την!!! Την γραφουν τεσσερις ελληνιδες......
http://www.fanfiction.net/s/6149896/1/
Η Μπέλλα και ο Εντουαρντ βρέθηκαν σε ενα ορφανοτροφειο. Η μοιρ τα εφερε ετσι ωστε να βρεθουν μια νυχτα μπροστα σε μια δολοφονια. Ο αρχηγος των δολοφόνων (Αρο) εβαλε τον Καρλάιλ και την Εσμε να τους υιοθετησουν και απο τοτε οι δυο νεοι βρισκονται σε αυτον τον χωρο.
Πολυ ωραια ιστορια!!! Διαβαστε την!!! Την γραφουν τεσσερις ελληνιδες......
ελληνικο και οχι της ελιζας ή της μαιρης? :Ο με εκπλησεις!!!
αφου το προτεινεις εσυ θα το κοιταξω
με την σειρα μου κι εγω να προτεινω:
Metamorphosis » reviews
Pale lavender eyelids flicker, thick black lashes caress porcelain cheeks – and Bella opens her eyes... She is awake. She is all right. Edward's point of view in "Breaking Dawn", beginning with Book Three.
Twilight - Rated: T - English - Supernatural/Drama - Chapters: 21 - Words: 271,449 - Reviews: 774 - Updated: 11-29-09 - Published: 9-21-08
ειναι το τριτο μερος της χαραυγης απο την μερια του εντουαρντ πραγματικα πολυ καλο
αφου το προτεινεις εσυ θα το κοιταξω
με την σειρα μου κι εγω να προτεινω:
Metamorphosis » reviews
Pale lavender eyelids flicker, thick black lashes caress porcelain cheeks – and Bella opens her eyes... She is awake. She is all right. Edward's point of view in "Breaking Dawn", beginning with Book Three.
Twilight - Rated: T - English - Supernatural/Drama - Chapters: 21 - Words: 271,449 - Reviews: 774 - Updated: 11-29-09 - Published: 9-21-08
ειναι το τριτο μερος της χαραυγης απο την μερια του εντουαρντ πραγματικα πολυ καλο
πω πω πρεπει να ειναι τελειο!!! μολις τελειωσω με τις γνωστοποιησεις θα το ξεκινησω!!!!
ναι ειδες?? τελειωσε το ΣσΣ, το 1920 και το Desire Blossom δεν μου φτανει. Εξαλλου η Ελίζα εχει πανω απο 2 μηνες να βαλει κεφαλαιο. Κατι πρεπει να κανω και γω η αμοιρη-εθισμενη στα λεμονατα φανφικ
edit: θα σε εβριζα τωρα που δεν εχεις λινκ αλλα θα ψαξω στις ιστοριες σου
ναι ειδες?? τελειωσε το ΣσΣ, το 1920 και το Desire Blossom δεν μου φτανει. Εξαλλου η Ελίζα εχει πανω απο 2 μηνες να βαλει κεφαλαιο. Κατι πρεπει να κανω και γω η αμοιρη-εθισμενη στα λεμονατα φανφικ
edit: θα σε εβριζα τωρα που δεν εχεις λινκ αλλα θα ψαξω στις ιστοριες σου
Διάβασα ένα πολύ ωραίο,ανολοκλήρωτο fanfiction του Twilight.,με πρωταγωνιστές τη Λία και τον Τζέικομπ.
http://www.fanfiction.net/s/6153006/1/Insomnia
http://www.fanfiction.net/s/6153006/1/Insomnia
α ναι το διαβασα και γω. το δευτερο κεφαλαιο μπηκε το 2010. και ετσι οπως το βλεπω αποκλειεται να τελειωσει. Παντως αν το δειτε σαν one shot εχει πολυ φαση!!!
Fanfiction του Λυκόφωτος
Όλοι σίγουρα θα ξέρετε για τη νουβέλα
της Έκλειψης από τη Στέφανι
"Η Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ"..
Δεν είναι όμως η μόνη νουβέλα σχετικά με το Twilight.
Υπάρχουν κι άλλες..
Βέβαια δεν είναι αυθεντικές ιστορίες από τη Stephenie Meyer,
αλλά από άλλους ανθρώπους που έχουν πάθος με το Twilight
και έχουν γράψει τις δικές τους ιστορίες με βάση την ιστορία της Μπέλλας..
Εγώ έχω βρει δυο το "Russet Noon" και το "The Daybreak Chronicles"..
Όσοι θέλετε να διαβάσουν κι άλλο για τη Μπέλλα και την οικογένειά της,
μπορείτε να μπείτε στα λινκ που δίνω πιο κάτω..
The Daybreak Chronicles: http://www.thebreakingdawnmovie.org/breakingdawnfanfiction/
Russet Noon:
http://ladysybilla.com/official-blog/the-twilight-saga-russet-noon/
της Έκλειψης από τη Στέφανι
"Η Σύντομη Δεύτερη Ζωή της Μπρι Τάνερ"..
Δεν είναι όμως η μόνη νουβέλα σχετικά με το Twilight.
Υπάρχουν κι άλλες..
Βέβαια δεν είναι αυθεντικές ιστορίες από τη Stephenie Meyer,
αλλά από άλλους ανθρώπους που έχουν πάθος με το Twilight
και έχουν γράψει τις δικές τους ιστορίες με βάση την ιστορία της Μπέλλας..
Εγώ έχω βρει δυο το "Russet Noon" και το "The Daybreak Chronicles"..
Όσοι θέλετε να διαβάσουν κι άλλο για τη Μπέλλα και την οικογένειά της,
μπορείτε να μπείτε στα λινκ που δίνω πιο κάτω..
The Daybreak Chronicles: http://www.thebreakingdawnmovie.org/breakingdawnfanfiction/
Russet Noon:
http://ladysybilla.com/official-blog/the-twilight-saga-russet-noon/
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ctella στις Σαβ 08 Οκτ 2011, 22:49, 1 φορά
ctella- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
Προειδοποιω οτι το Russet Noon ειναι Team Jacob και πολυ τραβηγμενο με πολλα υπερφυσικα - και τρελα! - πραγματα.. Αφου εγω ουτε καν καταφερα να το τελειωσω γιατι με εκνευριζαν ολα αυτα τα θεοτρελα πραγματα που ελεγε και ετσι, το αφησα στη μεση.. Πραγματικα! Τραβαγα τα μαλλια μου με αυτα που διαβαζα!!!
Α!!! Και τα δυο ειναι στα αγγλικα..
Α!!! Και τα δυο ειναι στα αγγλικα..
ctella- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
ουσιαστικα δηλαδη μιλαμε για fanfiction?
Θα καθόμουν να τα διαβάσω αλλά με κουράζουν τα αγγλικά, πόσο άλλον αυτά υπερβολικά λογοτεχνικού χαρακτήρα με δυσνόητες λέξεις. Όταν βρω χρόνο θα τους ρίξω μια ματιά..
Σελίδα 4 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 4 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel