Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
186 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 186 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Πρέπει να την βοηθήσω..! Help me!
+9
Maria Louiza Cullen
Victoria
dзспоiйа cцllел
Nemesis of Love
Ginny_Weasley
teamedward96
Celest Volturi
Rosemarie Hathaway
EMo DaRk GirL
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πρέπει να την βοηθήσω..! Help me!
Από τα 7 μου χρόνια, όταν πρωτοξεκίνησα το δημοτικό
έκανα παρέα με την E. Στην αρχή αυτοαποκαλούμασταν φίλες αλλά αργότερα, στο Γυμνάσιο γίναμε Κολλητές. Με όλη την εννοια της λέξης. Ήξερε ακόμη και τι χρώμα εσώρουχα φοράω αφού την ενημέρωνα από την πρηγούμενη για τις στιλιστικές επιλογές της ημέρας.
Ήξερε ποιό αγόρι μου άρεσε, ήξερε για την οικογένεια μου, ήξερε για κάθε βαθμό σε κάθε μάθημα, ήξερε πότε θα μου ερχόταν περίοδος, ήξερε με ποιόν καθηγητή ήμουν κολλημένη και ποιανής καθηγήτριας τα λάστιχα ξεφούσκουσα..
Ήξερε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Εγώ πάλι γνώριζα πολύ λίγα για εκείνη. Δεν μου μιλούσε για τον εαυτό της, πάντα της άρεσε να ακούει..
Για εμένα ήταν το άλλο μου μισό, το κομμάτι που είχε γεννηθεί για να με συμπληρώσει.
Συνήθως κάναμε διακοπές μαζί άλλωστε οι γονείς ας ήταν πολύ καλοί φίλοι.
Το περσινό καλοκαίρι όμως το πέρασα με την Ξαδέρφη μου στην Πάρο και αυτή δεν ήθελε πολλά πολλά με τις παρέες μου.
Και έτσι την άφησα..
Γυρνώντας λοιπόν από τις διακοπές μου διαπίστωσα πως είχε βρει ήδη παρέα με τα αλητόπαιδα της γειτονιάς και αργότερα έμαθα πως ξεκίνησε το τσιγάρο.
Από τότε ερχόταν σαββατόβραδα στο σπίτι μου γύρω στις 04.00 μεθυσμένη έχοντας ξεφαντώσει σε κάποιο μπαρ με ένα σωρό αλήτες(και ξέρετε τι εννοώ..)
Έκοψα τα πολλά μαζί της, μου το επέβαλλαν και οι γονείς μου άλλωστε όπως την έβλεπαν να τριγυρνάει.
Τα Χριστούγεννα αυτά πήγα για 2 εβδομάδες στο χωριό μου.
Επιστρεφοντας έκανα μια βόλτα στο σπίτι της, μου άνοιξε η μητέρα της, πήγα στο δωμάτιο της που ήταν σε άθλια κατάσταση και μετά από λίγα λεπτά μου πρότεινε μερικά χαπάκια έτσι, ια ''πλάκα''. Ναι, έκανε χρήση ουσιών.
Της είπα να τα κόψει, προσπάθησα να την πείσω, τίποτα.
Την απείλησα ότι θα το πώ στους γονείς της και αυτή τίποτα.
Την άλλη μέρα στο σχολείο έφερε 3 φίλους της να μου δώσουν ένα χεράκι. Έφαγα ξύλο και επέστρεψα στο σπίτι(που ευτυχώς έλειπαν οι γονείς μου) σε άσχημη κατάσταση.
Κάλυψα τους μώλωπες μου και προσπάθησα να το ξεχάσω.
Από τότε δέχομαι συχνά τηλεφωνήματα με άγνωστο αριθμό που με απειλούν πως αν πω λέξη οπουδήποτε θα πάθω μεγάλο κακό. Ξέρει πως αν το μάθουν οι γονείς της δεν υπάρχει διαφυγή θα την κλείσουν σε κέντρο αποτοξίνωσης και θα βγει ξανά στο φως του ήλιου μετά από ένα εξάμηνο.
Είναι όμως φίλη μου και δεν μπορώ να την αφήσω έτσι.
Είναι εκείνη η Κολλητή, το άλλο μου μισό που καταβάθως δεν χάθηκε αλλά κρύφτηκε κάτω από ένα ψεύτικο πρόσωπο.
Δεν μπορώ να το πω στους γονείς της, όχι μόνο γιατί θα την προδώσω αλλά γιατί με περιμένουν στην γωνία για να μου κάνουν κακό.
Δεν μπορώ να την αφήσω έτσι γιατί κάποτε ήταν η ζωή μου..
Το ξέρω πως είμαι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση αλλά δεν υπάρχει άλλος για να του τα πω γιατί θα αντιδράσει ανάλογα.
Καμιά συμβουλή που μπορεί να βοηθήσει?
EMo DaRk GirL- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 50
Ημερομηνία εγγραφής : 13/02/2011
Απ: Πρέπει να την βοηθήσω..! Help me!
Πιστεύω πως πρέπει να το πεις στους γονείς της... Ή τέλος πάντων σε κάποιον μεγαλύτερο. Δεν γίνετε να ρισκάρεις τη ζωή της...Γιατί για τη ζωή της πρόκειται.. Και δεν την προδίδεις έτσι. Το κάνεις για να τη βοηθήσεις. Για το καλό της... Τώρα όσο για τις απειλές έχεις δίκιο να φοβάσαι...Το μόνο που μπορώ να σου πω πάνω σ'αυτό είναι να μην κυκλοφορείς μόνη σου στο δρόμο.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Δεν μπορώ να το πω! Το ξέρω πως έχει να κάνει αυτό με την ζωή της αλλά έχει και με την δική μου! Αν το πω είμαι σίγουρη πως δεν θα με αφήσουν ποτέ ήσυχη! Πρέπει με κάποιον τρόπο να το μάθουν οι γονείς της χωρίς να πω κουβέντα.. Και δεν έχω καμία απολύτως ιδέα..
εισαι πραγματικα σε πολυ δυσκολη ιδεα.
εγω προτεινω να της μιλησεις. οχι σαν καποιος μεγαλυτερος που θα της πει τι ΠΡΕΠΕΙ να κανει. αλλα σαν φιλη σαν το αλλο της μισο (οπως ανεφερες). εξηγησε της οτι εχει αλλαξει οτι δεν ειναι ο εαυτος της ειλικρινα, οτι εχει μετατραπει σε κατι αλλο. θυμησε της το προηγουμενο εαυτο της.
προσπαθησε να την καταλαβεις ενιωσε μονη της και στραφηκε στην ευκολη οδο. πες της οσο πιο γλυκα γινεται πως θα εισαι παντα εκει για εκεινη. ενα αυτι να την ακουσει , μια καρδια να την πονεσει μια φιλη για να την κανει να χαμογελασει.
αν μετα απο ολα αυτα δεν γινει τιποτα δεν θα οσυ προτεινα να μιλησεις στους γονεις της γιατι απειλειται και η ζωη σου απο τι καταλαβα. θα σου προτεινα να μιλησεις στους δικους σου γονεις. με ηρεμο τροπο εξηγησε αναλυτικα οτι εχει συμβει χωρις κανενα ψεμα με απολυτη ειλικρινεια. αυτοι ως μεγαλυτεροι θα ξερουν τι ειναι το σωστο και θα σε συμβολεψουν αναλογα.
εγω προτεινω να της μιλησεις. οχι σαν καποιος μεγαλυτερος που θα της πει τι ΠΡΕΠΕΙ να κανει. αλλα σαν φιλη σαν το αλλο της μισο (οπως ανεφερες). εξηγησε της οτι εχει αλλαξει οτι δεν ειναι ο εαυτος της ειλικρινα, οτι εχει μετατραπει σε κατι αλλο. θυμησε της το προηγουμενο εαυτο της.
προσπαθησε να την καταλαβεις ενιωσε μονη της και στραφηκε στην ευκολη οδο. πες της οσο πιο γλυκα γινεται πως θα εισαι παντα εκει για εκεινη. ενα αυτι να την ακουσει , μια καρδια να την πονεσει μια φιλη για να την κανει να χαμογελασει.
αν μετα απο ολα αυτα δεν γινει τιποτα δεν θα οσυ προτεινα να μιλησεις στους γονεις της γιατι απειλειται και η ζωη σου απο τι καταλαβα. θα σου προτεινα να μιλησεις στους δικους σου γονεις. με ηρεμο τροπο εξηγησε αναλυτικα οτι εχει συμβει χωρις κανενα ψεμα με απολυτη ειλικρινεια. αυτοι ως μεγαλυτεροι θα ξερουν τι ειναι το σωστο και θα σε συμβολεψουν αναλογα.
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Ότιδήποτε και αν της λέω δεν αλλάζει γνώμη. Με αποκαλεί ''Μαμόθρεφτο'', ''Σπασικλάκι'' και ότι μόλις βγω από το αυγό μου και αρχίσω να φουμάρω να πάω να της μιλήσω για μαγκιές. Τα ίδια μου λέει συνέχεια.. Δεν μπορώ να καταλάβω.. Πως μπορεί ένας άνθρωπος να αλλάξει τόσο πολύ? Τι μπορεί να τον κάνει να αλλάξει τόσο ώστε να μισήσει τον ίδιο του τον εαυτό?
προσωπικα πιστευω οτι ειναι απο τα ατομα με τους αδυναμους χαρακτηρες (χωρις να θελω να προσβαλω φυσικα).
οπως ειπες ποτε δεν αποκαλυψε πολλα για τον εαυτο της και οταν ενιωσε μονη στραφηκε εκει που θα την δεχονταν αμεσως χωρις να την κρινουν. ισως αν της θυμιζες μια χαρακτηριστικη αναμνηση που ειχατε?μια που να δειχνει ποσο δεμενες εισασταν. ποτε δεν ξερεις. και σιγουρα δεν εχεις κατι να χασεις.
παντως μην την εγκαταλειψεις. αν την εγκαταλειψεις κι εσυ δεν νομιζω να συνελθει ποτε.
μια απορια. δεν νομιζεις κι εσυ πως οι γονεις της κατι θα εχουν καταλαβει σιγουρα???
ο καπνος μυριζει πανω στα ρουχα και τα ¨χαπια¨ εχουν σιγουρα καποιες φανερες επιπτωσεις.
δεν λεω οτι εχουν καταλαβει ολα αλλα κατι θα εχουν πιασει δεν μπορει.
προτεινω να μιλησεις στους γονεις σου. αυτοι αφου ειναι φιλοι με τους γονεις της ισως καταφερουν κατι.
οπως ειπες ποτε δεν αποκαλυψε πολλα για τον εαυτο της και οταν ενιωσε μονη στραφηκε εκει που θα την δεχονταν αμεσως χωρις να την κρινουν. ισως αν της θυμιζες μια χαρακτηριστικη αναμνηση που ειχατε?μια που να δειχνει ποσο δεμενες εισασταν. ποτε δεν ξερεις. και σιγουρα δεν εχεις κατι να χασεις.
παντως μην την εγκαταλειψεις. αν την εγκαταλειψεις κι εσυ δεν νομιζω να συνελθει ποτε.
μια απορια. δεν νομιζεις κι εσυ πως οι γονεις της κατι θα εχουν καταλαβει σιγουρα???
ο καπνος μυριζει πανω στα ρουχα και τα ¨χαπια¨ εχουν σιγουρα καποιες φανερες επιπτωσεις.
δεν λεω οτι εχουν καταλαβει ολα αλλα κατι θα εχουν πιασει δεν μπορει.
προτεινω να μιλησεις στους γονεις σου. αυτοι αφου ειναι φιλοι με τους γονεις της ισως καταφερουν κατι.
Σήμερα δεν ήρθε στο σχολείο όπως και εχθές.. Ακούστηκε κάτι από το γραφείο πως θα την απομακρύνουν από το σχολείο.. Δεν ξέρω για ποιόν λόγο και αν αληθεύει.. Θα περάσω σήμερα από το σπίτι της και θα σας ενημερώσω..
ακομα και το σχολειο καταλαβε πως κατι παει στραβα πρεπει κατι να κανεις επειγωντως
Πέρασα από το σπίτι της αλλά δεν μου άνοιξε κανείς και την πήρα τηλέφωνο αλλά έλεγε συνέχεια κατηλλημένο.. Οπότε θα ψαρέψω τίποτα από το σχολείο αύριο..
εμαθες κατι?
ωωω πράγματι δύσκολο! εγώ συμφωνώ καλυτερα να το πεις στους γονείς σου,δεν είναι να παίζεις ,με αυτά! :wow:
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Bella Cullen έγραψε:εμαθες κατι?
Σήμερα έμαθα πως θα αλλάξει σχολείο.. μου το είπε μια από την παρέα της.. είπε επίσης πως η Ε. είναι πολύ θυμωμένη μαζί μου..
Αρχίζω να ανησυχώ, γιατί ειλικρινά δεν είπα τίποτα!!
πρεπει να μιλησεις στους γονεισ ου οσο το δυνατον πιο γρηγορα πιστευω. και μαλιστα πριν αλλαξει σχολειο
πω...τι κατάσταση...
Η δική μου γνώμη συμπίπτει με των κοριτσιών...
Πρέπει με κάθε τρόπο να ξεκόψει από τους άλλους "φίλους" της
Και πραγματικά πρέπει να μιλήσεις ή στους δικούς σου γονείς ή στους δικούς της.
Η φίλη σου μπορεί να μην καταλαβαίνει, να μην δίνει σημασία στα λόγια σου αλλά εσύ ξέρεις ότι το κάνεις για το καλό της, και πραγματικά σε αυτήν την περίπτωση παίζεται και η ζωή της.
Όσο δύσκολο και αν είναι, πρέπει να ξεμπλέξει από αυτό προτού είναι πολύ αργά...
και επίσης θα πρέπει μία μέρα να της μιλήσεις, απλά μην της πεις "ΠΡΕΠΕΙ..." απλά σιγά σιγά προσπάθησε να της πιάσεις κουβέντα, θύμισε της ατάκες, αστεία που κάνατε στο δημοτικό...πιο παλιά, δώσε της να καταλάβει τι σημαίνει αυτή για εσένα.
Μην την πιέσεις για τίποτα...κάντε μία απλή κουβέντα (για αρχή) εάν ακούσει μετά συνέχισε την δεύτερη φορά και μέσω συζήτησης δωσε της να καταλάβει η ίδια μόνη της πως πρέπει να σταματήσει ατό που κάνει.
Η δική μου γνώμη συμπίπτει με των κοριτσιών...
Πρέπει με κάθε τρόπο να ξεκόψει από τους άλλους "φίλους" της
Και πραγματικά πρέπει να μιλήσεις ή στους δικούς σου γονείς ή στους δικούς της.
Η φίλη σου μπορεί να μην καταλαβαίνει, να μην δίνει σημασία στα λόγια σου αλλά εσύ ξέρεις ότι το κάνεις για το καλό της, και πραγματικά σε αυτήν την περίπτωση παίζεται και η ζωή της.
Όσο δύσκολο και αν είναι, πρέπει να ξεμπλέξει από αυτό προτού είναι πολύ αργά...
και επίσης θα πρέπει μία μέρα να της μιλήσεις, απλά μην της πεις "ΠΡΕΠΕΙ..." απλά σιγά σιγά προσπάθησε να της πιάσεις κουβέντα, θύμισε της ατάκες, αστεία που κάνατε στο δημοτικό...πιο παλιά, δώσε της να καταλάβει τι σημαίνει αυτή για εσένα.
Μην την πιέσεις για τίποτα...κάντε μία απλή κουβέντα (για αρχή) εάν ακούσει μετά συνέχισε την δεύτερη φορά και μέσω συζήτησης δωσε της να καταλάβει η ίδια μόνη της πως πρέπει να σταματήσει ατό που κάνει.
Ginny_Weasley- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Godric's Hollow
Κοίτα διαβασα την κατάσταση και δεν θα σου πω τα ιδια με τα κορίτσια αν και εγω το σκεφτηκα.
Πρώτον: προτινω να πας σε καποιο τηλέφωνο του οτε, αυτά του δρόμου, ξέρεις, μάζι με καποιους φιλους που εμπιστευεσαι (κατα προτιμηση αγορια -δεν ξεχναμε τον κινδυνο). Βασικα δεν πιστευω να εχουν φτασει σε σημειο να παρακολουθουν τις κλήσεις σου (μαλλον βλεπω πολύ χοιγουντ....) αλλά αν θες απο το κινητο φροντισε να βαλεις πρώτα αποκρυψη και μετα να πάρεις τηλεφωνο.
Δευτερον: να τηλεφωνησεις σε τιποτα χαμόγελο του παιδιου ή τετοιες οργανωσεις.
Δεν ξερω που πρεπει να απευθυνθεις και ποιο ειναι το τηλέφωνο αλλα ίσως αν ρωτησεις καποιον καθηγητη ή κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο να βρεις αυτα που χρειαζεσαι.
Γιατί όπως είπες τα λόγια δεν κανουν τιποτα και δεν θα ήθελα να σου προτίνω κατι που θα έχει ως αποτελεσμα να παθεις εσευ τιποτα κακό. Μην μαθουμε νεα συ απο το νοσοκομειο.....
Πρώτον: προτινω να πας σε καποιο τηλέφωνο του οτε, αυτά του δρόμου, ξέρεις, μάζι με καποιους φιλους που εμπιστευεσαι (κατα προτιμηση αγορια -δεν ξεχναμε τον κινδυνο). Βασικα δεν πιστευω να εχουν φτασει σε σημειο να παρακολουθουν τις κλήσεις σου (μαλλον βλεπω πολύ χοιγουντ....) αλλά αν θες απο το κινητο φροντισε να βαλεις πρώτα αποκρυψη και μετα να πάρεις τηλεφωνο.
Δευτερον: να τηλεφωνησεις σε τιποτα χαμόγελο του παιδιου ή τετοιες οργανωσεις.
Δεν ξερω που πρεπει να απευθυνθεις και ποιο ειναι το τηλέφωνο αλλα ίσως αν ρωτησεις καποιον καθηγητη ή κανεις μια αναζητηση στο διαδικτυο να βρεις αυτα που χρειαζεσαι.
Γιατί όπως είπες τα λόγια δεν κανουν τιποτα και δεν θα ήθελα να σου προτίνω κατι που θα έχει ως αποτελεσμα να παθεις εσευ τιποτα κακό. Μην μαθουμε νεα συ απο το νοσοκομειο.....
εγω θα πω απλά την γνωμη μου... πιστεύω πως ειναι πολυ επικίνδυνο να έχεις ακόμα επαφές μαζι της γιατι απο οτι φαινεται εχει μπλεξει με πολυ ασχημες παρεες και δεν υπαρχει κανενας λογος να την πατήσεις και εσυ.Αφου λοιπον δεν σε ακουει θα πρεπει να την ξεχασεις γιατι τις περισσοτερες φορες που κατι ασχιμο συμβαίνει δεν μπορουμε να βοηθησουμε,δεν ειναι τα παντα στο χερι μας και δεν πρεπει να κατηγορεις τον εαυτο σου που δεν το λες στους γωνεις της...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Victoria Black στις Πεμ 26 Μάης 2011, 19:58, 1 φορά
Μίλα στους δικούς σου το συντομότερο δυνατό!
Και κυρίως για το ότι απειλείται η ζωή σου!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Και κυρίως για το ότι απειλείται η ζωή σου!
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maria Louiza Cullen στις Σαβ 21 Μάης 2011, 14:29, 1 φορά
Maria Louiza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 1133
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2010
Τόπος : Αίγιο
Στους δικούς της! Το διόρθωσα!
οκαυ απλώς εγω φοβαμαι την αναμειξη των γονιων. Ισως να της πουνε να παρατησει την φιλη της, ισως να της πουνε να κανει καταγγελια στην αστυνομια και τοτε τα πραγματα θα γινουν ακομα χειροτερα......
οι γονεις σκεφτονται διαφορετικα και μπορει και να μην την πιστεψουν και να μπλεξει.....
οι γονεις σκεφτονται διαφορετικα και μπορει και να μην την πιστεψουν και να μπλεξει.....
Αν τους πάρουν τηλ απο κανά νοσοκομείο για να πάνε να πάρουν την κόρη τους έλα μετά να μου πεις οτι φοβάσαι την ανάμειξη των γονιών..
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα!!!
Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα!!!
Ξερω πως να σε βοηθησω, εχω ζησει ακριβως το ιδιο με τον κολλητο μου αλλα τωρα τον εχω δίπλα μου υγιη και γερο σαν ταυρο!! ζω σε ακριβως τετοια περιοχη, εχω παρει τα μετρα μου για να μπορω να κυκλοφορω μονη μου και χωρις να μπλεκω με τα πρεζονια!!
χρειαζομαι ομως καποιες απαντησεις απο σενα! εισαι διατεθημενη να μου τις δώσεις?
αν ναι, ιδου οι ερωτησεις:
1. Σε ποια περιοχη γινονται αυτα;
2. Πόσων χρονων ειστε εσυ και η φίλη σου;
3. Εχεις κοτσια να αντιμετωπισεις τα αγορια;
Αν φοβασαι ή δεν εχεις σωματικη και πνευματικη δυναμη, σου προτεινω πολεμικες τεχνες. Θα δεις διαφορα!
Συγνωμη που το λεω, αλλλα τι προσπαθειτε να κανετε; Να την αποτρεψετε; Πατε καλα; Αν το παθαινατε εσεις δεν θα θέλατε να σας βοηθησει ο/η φιλος/η σας; Πρεπει να εχετε κοτσια να αντιμετωπισετε τα αγορια. Μονο ετσι θα μεινετε ζωντανες. Βγειτε να ρωτησετε τα παιδια που ζουν σε τετοιες περιοχες. Ξερω τι σας λέω. Μην φοβαστε τους γονεις, βαλτε τους στο παιγχνιδι
χρειαζομαι ομως καποιες απαντησεις απο σενα! εισαι διατεθημενη να μου τις δώσεις?
αν ναι, ιδου οι ερωτησεις:
1. Σε ποια περιοχη γινονται αυτα;
2. Πόσων χρονων ειστε εσυ και η φίλη σου;
3. Εχεις κοτσια να αντιμετωπισεις τα αγορια;
Αν φοβασαι ή δεν εχεις σωματικη και πνευματικη δυναμη, σου προτεινω πολεμικες τεχνες. Θα δεις διαφορα!
Συγνωμη που το λεω, αλλλα τι προσπαθειτε να κανετε; Να την αποτρεψετε; Πατε καλα; Αν το παθαινατε εσεις δεν θα θέλατε να σας βοηθησει ο/η φιλος/η σας; Πρεπει να εχετε κοτσια να αντιμετωπισετε τα αγορια. Μονο ετσι θα μεινετε ζωντανες. Βγειτε να ρωτησετε τα παιδια που ζουν σε τετοιες περιοχες. Ξερω τι σας λέω. Μην φοβαστε τους γονεις, βαλτε τους στο παιγχνιδι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sandy forever στις Τετ 22 Ιουν 2011, 15:20, 3 φορές συνολικά
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
εγω σου λεω να μην ανακατευτεις....γιατι και εγω ετσι εκανα οταν το αγορι της φιλης μου την χτυπουσε,πηρα τηλ τους γονεις και τα πραγματα εγιναν χειροτερα..βρηκα και τον μπελα μου πανω που ηθελα να βοηθησω...η κοπελια που λες και οικογενια εχει να της πει τι ειναι καλο και τι κακο δεν περιμενει εσενα αν το παμε και ετσι
δεν το εχουν καταλαβει. Αλλιως λες οτι θα ηταν ακομα εξω???
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sandy forever στις Τετ 22 Ιουν 2011, 15:17, 1 φορά
sandy forever- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 792
Ημερομηνία εγγραφής : 14/01/2011
Τόπος : εκει που ειναι οι ανθρωποι που αγαπαω
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl