Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
16 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 16 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Βαθμολογίες Τριμήνου/Τετραμήνου/Τελικό
+17
Darky
Victoria
Kornilia PattinsonCullen
Tania_Re
Helena Masen Cullen
κατερινα καλεν
White Lady
Christian Ozera
Marzaki Cullen
sweety
eleanna mtc
elinaki
Rosemarie Hathaway
Nantia Hale_Biers
SaveWaterDrinkBlood
Celest Volturi
Nemesis of Love
21 απαντήσεις
Σελίδα 7 από 7
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Βαθμολογίες Τριμήνου/Τετραμήνου/Τελικό
Εμάς οι φιλόλογοι πρέπει να βοήθησαν.. αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
εμας γενικα ολοι βοηθησαν εκτος απο την συγκεκριμενη καθηγητρια που ετυχε να κανει και τα 4 φιλολογικα μαθηματα γενικης παιδειας στο τμημα μου
Μπράβο σας κορίτσια!!! Τα πήγατε πολύ καλά!!!
Εγώ έβγαλα 18,2... Θα έβγαζα κάτι παραπάνω αλλά με έριξε η Φυσική που μου έβαλε 13
Εγώ έβγαλα 18,2... Θα έβγαζα κάτι παραπάνω αλλά με έριξε η Φυσική που μου έβαλε 13
πες και εσύ. Δεν πειράζει όμως όλοι οι υπόλοιποι βαθμοί ήταν μια χαρά : :) :
κατι ειναι και αυτο αφου σας εκανε μονο ενα μαθημα και οχι 4 οπως εμας...
πφφ να και αυτή δεν ήξερε να σας έβαζε κανένα καλό βαθμό;!
Τι περιμένει από μαθητές τρίτης λυκείου;;; Να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο μάθημα της;;;
Τι περιμένει από μαθητές τρίτης λυκείου;;; Να αφοσιωθούν αποκλειστικά στο μάθημα της;;;
13 λεει στην φυσικη
εμας ο ανθρωπος εβαλε 15+ και μαλιστα σε ατομα που του εγραψαν 2 και 3. τους ειπε να κανουν αναγνωση καποια κομματια του βιβλιου και να τα παρουσιασουν στην ταξη για να παρουν παραπανω βαθμο. τουλαχιστον ομως δεν εβαλε 13...
εμας ο ανθρωπος εβαλε 15+ και μαλιστα σε ατομα που του εγραψαν 2 και 3. τους ειπε να κανουν αναγνωση καποια κομματια του βιβλιου και να τα παρουσιασουν στην ταξη για να παρουν παραπανω βαθμο. τουλαχιστον ομως δεν εβαλε 13...
και αυτό είναι καλόοο... άλλη σε μαθηματικά ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ έβαλε 11!!! :bdsm:
καλα ενταξει... σε μια συμμαθητρια μου, φυσικη κατευθυνσης της εβαλε 12 εμενα ο συγκεκριμενος μου εβαλε 16
μαθηματικα κατευθυνσης εβαλε αρκετα υψηλους βαθμους. νομιζω οχι κατω απο 17. χημεια μας εβαλε ολους 20 και βιολογια το πολυ να ηταν 1 ή 2 19αρια.
θελω να πω οτι ολοι βαζουν καλους βαθμους στην κατευθυνση και στην γενικη και ερχονται ενα δυο ηλιθιοι που την εχουν δει καποιοι και βαζουν 8, 11 και 14. βαθμοι ειναι αυτοι για παιδια που δινουν πανελληνιες;
μαθηματικα κατευθυνσης εβαλε αρκετα υψηλους βαθμους. νομιζω οχι κατω απο 17. χημεια μας εβαλε ολους 20 και βιολογια το πολυ να ηταν 1 ή 2 19αρια.
θελω να πω οτι ολοι βαζουν καλους βαθμους στην κατευθυνση και στην γενικη και ερχονται ενα δυο ηλιθιοι που την εχουν δει καποιοι και βαζουν 8, 11 και 14. βαθμοι ειναι αυτοι για παιδια που δινουν πανελληνιες;
πες και εσύ!!! Ακόμα και αν δεν προσέχει ο άλλος είναι λογικό ρε συ γιατί με τόσα που έχει να διαβάσει πότε θα προλάβει;! Εγώ σήμερα έκανα ασκήσεις λογοτεχνίας ακόμα και την ώρα που είχα κατεύθυνση γιατί δεν θα προλάβαινα αλλιώς. Και έρχεται η άλλη στην ιστορία γενικής και μου λέει μέσα τα άλλα μαθήματα. Γιατι την ενοχλώ;;; Αφού όλοι διαβάζουν στα γενικής για τα φροντιστήρια.
Καλά πάνε καλά και βάζουν σε κατεύθυνσης 12 και 16;;; Κανονικά πάνω από 18 θέλει για να τον βοηθησουν τον άλλο. Λες και δεν πέρασαν και εκείνοι τα ίδια...Αμάν και αυτοί οι καθηγητές με τα κομπλεξ τους...
Καλά πάνε καλά και βάζουν σε κατεύθυνσης 12 και 16;;; Κανονικά πάνω από 18 θέλει για να τον βοηθησουν τον άλλο. Λες και δεν πέρασαν και εκείνοι τα ίδια...Αμάν και αυτοί οι καθηγητές με τα κομπλεξ τους...
τι απαντησε μια σημερα σε εναν συμμαθητη μου; εισαι υποχρεωμενος -λεει- να εισαι στην ταξη, να μην κανεις φασαρια και να προσεχεις. κι τα μαθηματα στον ελεγχο ειναι ισοτιμα -δεν εχουν καποια διαφορετικη βαρυτητα- οποτε γι αυτο βαθμολογησε ετσι
οκ
αυτο που με εκνευριζει εμενα ειναι η αδικια... οτι σε αλλα σχολεια υπαρχει εντολη απο την διευθυνση να μπαινουν καλοι βαθμοι και ολοι οι καθηγητες ακολουθουν αυτην την εντολη και οι μαθητες βγαζουν υψηλα ΜΟ και εμεις... βγαζουμε με το ζορι ενα 17 και 18....
αυτο που με εκνευριζει εμενα ειναι η αδικια... οτι σε αλλα σχολεια υπαρχει εντολη απο την διευθυνση να μπαινουν καλοι βαθμοι και ολοι οι καθηγητες ακολουθουν αυτην την εντολη και οι μαθητες βγαζουν υψηλα ΜΟ και εμεις... βγαζουμε με το ζορι ενα 17 και 18....
Πάντως σε μερικά σχολεία κάνουν και το άλλο... Τους εκφοβίζουν λέγοντας τους ότι θα τους βάλουν χαμηλούς βαθμούς έτσι ώστε να προσέχουν και να αναγκάζονται να διαβάζουν... Αυτό και αν είναι σπαστικό!!! Όμως μυστήρια πλάσματα αυτοί οι καθηγητές... αντί να βάλουν κανένα καλό βαθμό να έχουν την συνείδηση τους ήσυχη πάνε και βάζουν χαμηλούς. Μετά αν γράψει παραπάνω από αυτό που του έβαλε δεν θα φταίει ο μαθητής που θα του τα χώσει...! :bdsm:
α αυτο που λες γινεται στο δικο μου... συνεχως, ολοι οι καθηγητες ειναι σε φαση "καλα θα σας περιποιηθω εγω με τους βαθμους". αλλα οσοι λενε κατι τετοιο στο τελος βαζουν σχετικα ενταξει βαθμους.
ναι όμως παράλληλα σε κάνουν να τα παίζεις και να αγχώνεσαι μήπως θα σου ρίξουν το μέσο όρο... αμαν πια αυτοί οι άνθρωποι!
Σελίδα 7 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 7 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel