Fandom World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Translation-Language
English French German Spain Italian DutchRussian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόσφατα Θέματα
» Elite
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*

»  Gotham
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*

» New Girl
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» Suits
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» La casa de papel
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*

» THE ROOKIE
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:42 από DeathView*

» …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (GIA PANTA) (2020)
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:51 από DeathView*

» The Magicians
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:43 από DeathView*

» ShadowHunters
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:42 από DeathView*

» BODYGUARD
O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:39 από DeathView*

Εικονοθήκη

O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 Empty
Παρόντες χρήστες
152 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 152 επισκέπτες

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 418afec4-819c-4713-9a94-595f02c65c61_zpsf167a6cb

O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards

+4
Roza Cullen
Werewolf
Rosemarie Hathaway
Alice-Bella Cullen
8 απαντήσεις

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Πήγαινε κάτω

O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 Empty Απ: O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards

Δημοσίευση από Kajol Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:15

Δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα. Και οι ταιινιες δεν μοιαζουν.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 6093
Τοξότης Ηλικία : 33
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Τόπος : Forks

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards - Σελίδα 4 Empty Απ: O Harry Potter και το Τwilight σάρωσαν στα National Movie Awards

Δημοσίευση από sweety Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:31

Γι αυτο που λεει οτι μεγαλωνεις με τον χαρρυ θελω να προσθεσω.

Οτι εχει παραπολυ δικιο σε αυτοη μαρινα. Διοτι το σαγκα ειναι 4 βιβλια, τα οποια βγηκαν σε μικρα χρονικα διαστηματα και δεν αργησε να βγει και η ταινεια. Ενω με τον χαρρυ ειναι αλλου η γλυκα του. Ξεκινας απο μικρος διαβαζεις βιβλια. βλεπεις τις ταινειες. και μεγαλωνεις μαζι με τους χαρακτηρες.

ειναι καπως διαφορετικο... πως να το πω... ειναι μαγεία
sweety
sweety
Devoted Fan
Devoted Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 824
Σκορπιός Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
Τόπος : Λα-Πους

Δημοσίευση από Kajol Κυρ 31 Οκτ 2010, 22:44

Στο μονο που μπορω να πω οτι αξιζει ειναι προφανως τα γραφικα για μενα.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Alice-Bella Cullen Δευ 01 Νοε 2010, 19:37

Μαρίνα αξίζει να τα διαβάσεις, είναι εκπληκτικά. Και όντως, σαν Σέντρικ Ντίγκορι ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Μπορώ να πω ότι είχε καλύτερο ρόλο. Διότι, εκεί βοήθησε τον Χάρι αν και αντίπαλός του-όπως έκανε και ο Χάρι μαζί του νωρίτερα-ήταν τίμιος, πιστός, προσφέρθηκε να αφήσει τον Χάρι να νικήσει, γιατί ο δεύτερος του είχε σώσει τη ζωή. Ο Χάρι πρότεινε να πάνε μαζί και εκεί την πάτησε ο Σέντρικ.
Και στον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν-στο βιβλίο το έχει αυτό το επεισόδιο-όταν γίνεται αγώνας Κουίντιτς μεταξύ Γκρίφιντορ και Χάφλπαφλ-ο Σέντρικ ήταν ανιχνευτής στην ομάδα του Χάφλπαφλ και ο Χάρι ανιχνευτής του Γκρίφιντορ-μερικοί Παράφρονες επηρέασαν το Χάρι με σκοπό να πέσει από το σκουπόξυλο. Ο Σέντρικ δεν το αντιλήφθηκε και έπιασε τη Χρυσή μπάλα. Όταν κατάλαβε τι συνέβη στο Χάρι, ζήτησε την επανάληψη του αγώνα για να είναι πιο δίκαιο. Αλλά επειδή την είχε πιάσει έντιμα δεν επαναλήφθηκε.

Καταλάβατε γιατί είναι ωραία τα βιβλία και οι ταινίες? Γιατί με ένα μόνο χαρακτήρα μας περιγράφεται πως πρέπει να είναι οι σωστοί άνθρωποι.

Υ.Γ. Τώρα βαριέμαι να αναλύσω τους υπόλοιπους χαρακτήρες. ίσως κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον... ΛΟΛ
Alice-Bella Cullen
Alice-Bella Cullen
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 5318
Καρκίνος Ηλικία : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010

Δημοσίευση από Kajol Δευ 01 Νοε 2010, 20:01

Εχω διαβασει ενα σωρο βιβλια και οταν ξεκινησα να διαβαζω το πρωτο βιβλιο το βαρεθηκα. Το γραψιμο της δεν μου αρεσε καθολου. Με το ζορι το διαβασα κι αυτο το λιγο δηλαδη.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Alice-Bella Cullen Δευ 01 Νοε 2010, 20:10

Vivaki-Alice Cullen έγραψε:Εχω διαβασει ενα σωρο βιβλια και οταν ξεκινησα να διαβαζω το πρωτο βιβλιο το βαρεθηκα. Το γραψιμο της δεν μου αρεσε καθολου. Με το ζορι το διαβασα κι αυτο το λιγο δηλαδη.

Εμένα πάλι το αντίθετο! Ξετρελάθηκα πάρα πολύ με το γράψιμό της. Αυτά τα αφηγείται κάποιος. Μπορείς να μάθεις τι γίνεται με όλους τους χαρακτήρες. Ενώ η Μέγιερ αντίθετα, γράφει μέσω της Μπέλλα και λίγο μέσω του Τζέικομπ, έτσι δεν ξέρουμε τι γίνεται ανά πάσα στιγμή με τους υπόλοιπους και η ιστορία γίνεται πιο υποκειμενική. Αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε πολύ στην αρχή όταν διάβαζα τη Σάγκα, αλλά τώρα το συνήθισα... yes!
Alice-Bella Cullen
Alice-Bella Cullen
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Kajol Δευ 01 Νοε 2010, 20:52

Εμενα μου αρεσε γιατι ειχε προσωπικο χαρακτηρα. Ηταν σαν ημερολογιο.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Alice-Bella Cullen Δευ 01 Νοε 2010, 21:17

Εγώ δεν ξετρελάθηκα πάντως. Μου αρέσει όταν υπάρχει αντικειμενική εικόνα...
Alice-Bella Cullen
Alice-Bella Cullen
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Kajol Δευ 01 Νοε 2010, 23:27

Ναι αλλα ειναι δυσκολο καποιος/α να περιγραψει συναισθηματα του αντιθετου φυλου και αυτο που επιχειρησε η Μεγιερ με το να γραψει την πλευρα του Τζεικ και του Εντουαρντ ηταν πολυ δυσκολο.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Alice-Bella Cullen Τρι 02 Νοε 2010, 14:30

Δεν νομίζω, γιατί αυτό κάνουν και οι υπόλοιποι συγγραφείς, απλά δεν τα αποδίδουν στο πρώτο πρόσωπο.
Alice-Bella Cullen
Alice-Bella Cullen
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Kajol Τρι 02 Νοε 2010, 17:19

Και παλι δεν καταφερνιυν πολλοι να αποδοσουν σωστα τα συναισθηματα των ηρωων τους που ανηκουν στο αντιθετο φυλο απο τους συγγραφεις. Ειναι πολυ καλυτερα να περιγραφεις απλα πως σου φαινονται οι αλλοι παρα να γραφεις γι αυτους σαν να ξερεις πως νιωθουν. Αυτο το εχουν καταφερει πολλοι λιγοι συγγραφεις.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Rosemarie Hathaway Τρι 02 Νοε 2010, 17:55

Vivaki-Alice Cullen έγραψε:Το γραψιμο της δεν μου αρεσε καθολου.

Σ'αυτό θα συμφωνήσω. Ούτε εμένα μ'αρέσει το γράψιμό της. Αλλά μ'αρέσιε η ιστορία.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tina Cullen στις Τετ 03 Νοε 2010, 16:31, 2 φορές συνολικά
Rosemarie Hathaway
Rosemarie Hathaway
Moderator
Moderator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ταύρος Ηλικία : 29
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....

Δημοσίευση από Kajol Τρι 02 Νοε 2010, 17:58

Γενικα ειμαι πολυ αυστηρη στα βιβλια που διαβαζω, ειδικα οσο περισσοτερα διαβαζω, τοσο πιο καλα ξεχωριζω και επιλεγω τι θα διαβασω. Δεν διαβαζω μονο για να λεω οτι διαβαζω. Διαβαζω γιατι μ αρεσει και θελω να παρω κατι απο τα βιβλια. Αν αυτο δεν μου το δινει ο συγραφεας απ ολες τις αποψεις, για μενα δεν ειναι ωραιο.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Alice-Bella Cullen Τετ 03 Νοε 2010, 14:04

Εμένα πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ και είμαι μεγάλη φαν. Γιατί περιγράφει τη φιλία, το χρέος απέναντι στους συνανθρώπους, την αγάπη των γονιών προς τα παιδιά και το αντίστροφο και πολλά ακόμη. Για μένα αυτά είναι πολύ σημαντικά και αυτό είναι που με τράβηξε περισσότερο πιστεύω.
Alice-Bella Cullen
Alice-Bella Cullen
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Rosemarie Hathaway Τετ 03 Νοε 2010, 16:31

Κι εμένα μου άρεσαν πολύ απλώς η γραφή της δεν με τρέλανε...Με κούραζε κάποιες φορές...
Rosemarie Hathaway
Rosemarie Hathaway
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Kajol Τετ 03 Νοε 2010, 16:53

Alice-Bella Cullen έγραψε:Εμένα πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ και είμαι μεγάλη φαν. Γιατί περιγράφει τη φιλία, το χρέος απέναντι στους συνανθρώπους, την αγάπη των γονιών προς τα παιδιά και το αντίστροφο και πολλά ακόμη. Για μένα αυτά είναι πολύ σημαντικά και αυτό είναι που με τράβηξε περισσότερο πιστεύω.

Ολα αυτα θεωρω οτι τα βλεπεις και σε αλλες ταινιες και με πιο καλους ηθποιους και πιο καλες ερμηνειες.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Rosemarie Hathaway Τετ 03 Νοε 2010, 18:09

Τις ταινίες τις έχεις δει?
Rosemarie Hathaway
Rosemarie Hathaway
Moderator
Moderator

Δημοσίευση από Kajol Τετ 03 Νοε 2010, 19:18

Εγω δει κομματια οταν πρωτοβγηκαν οι ταινιες και δεν με ενθουσιασαν. Υπαρχουν μικρα παιδια που σε καθηλωνουν με τις ερμηνειες τους.
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Alice-Bella Cullen Πεμ 04 Νοε 2010, 17:05

Εμένα μου άρεσαν πολύ. Και οι ερμηνείες και οι ηθοποιοί. Και όσο για τα ιδανικά, δεν θεωρώ πως έχουν απομείνει πολλές ταινίες που τα δείχνουν αυτά....
Alice-Bella Cullen
Alice-Bella Cullen
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Kajol Παρ 05 Νοε 2010, 00:55

Σε πληροφορω παρα πολλες. Αλλα δεν ειναι εμπορικες γι αυτο δεν ειναι γνωστες. Εχεις δει το Σκοτεινο χωριό; Η ταινια θεωρητικα ειναι μουφα γιατι δεν σε τρομαζει και σαν θεατης περιμενεις σασπενς και αγωνια και τρομο κτλ ομως αυτα η ταινια δεν τα ειχε και απο πολλους χαρακτηριστηκε μουφα. Ομως δεν ηταν..... (και θα σου απαντησω γιατι αφου μου πεις αν την εχεις δει)
Kajol
Kajol
V.I.P. Member
V.I.P. Member

Δημοσίευση από Nemesis of Love Παρ 26 Νοε 2010, 12:39

Κοιταξτε το θεμα ειναι οτι και τα δυο έχουν αυτο το κατι. Και τα δυο ανηκουν στην σφαιρα του υπερφυσικου και έχουν εκατομμυρια φαν στον κοσμο.

Υπάρχουν πολλοι φαν του Χαρι που σιχαινονται την σαγκα όπως υπάρχουν και αρκετοι φαν της σαγκα που σιχαινονται τον Ποτερ.

Αυτο εκανα και γω στην αρχη αλλα ειδα τις ταινιες, προσπαθησα να ειμαι ανοιχτομυαλη και τελικά καταφερα να δω τι κρυβεται απο πισω.

Πιστευω οτι και οι δυο σειρες βιβλιων - ταινιων οτι βραβεια εχουν κερδισει τα αξιζαν και με το παραπάνω!!!

Nemesis of Love
Nemesis of Love
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 28687
Τοξότης Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Sydney, Australia

http://afoiaf.forumgreek.com/forum http://queen-of-winterfell.tumblr.com/

Σελίδα 4 από 4 Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επιστροφή στην κορυφή