Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
211 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 211 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Νέες ταινίες - Coming soon
+20
elena98
DeathView*
Nemesis of Love
Dalia
Celest Volturi
the_dark_angel
dзспоiйа cцllел
Rose
EliNaKi DAmThouGht
sandy forever
Roza Cullen
teamedward96
~*~Lost Soul~*~
Marzaki Cullen
Nantia Hale_Biers
Tania_Re
angiethevamp
Alice-Bella Cullen
Ginny_Weasley
Kajol
24 απαντήσεις
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Νέες ταινίες - Coming soon
^^ πρέπει να είναι πολύ ωραίο ... : :=/: : θα το κατεβάσω όταν βγει αν είναι για να το δω !! : :) :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Και εμένα μου αρέσει!!! Είναι ρομαντικού έτσι που μου αρέσει!!!
Μαρινάκι μου το ξέρω, αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση μια από εκείνες τις μέρες για έναν λόγο να πρέπει να πάνε έτσι και αλλιώς οπότε μπορώ να τους πείσω να με πάνε να το δω!!! Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να χάσω και το σχολείο γιατί θα φύγουν από το πρωί άμα πάνε!!!
Μαρινάκι μου το ξέρω, αλλά υπάρχει μια μικρή περίπτωση μια από εκείνες τις μέρες για έναν λόγο να πρέπει να πάνε έτσι και αλλιώς οπότε μπορώ να τους πείσω να με πάνε να το δω!!! Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να χάσω και το σχολείο γιατί θα φύγουν από το πρωί άμα πάνε!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
καλα το σχολειο σιγα.... 6-7 απουσιες. δεν θα μεινεις κι ολας. το θεμα ειναι οτι... θα εισαι εκει ολη μερα και θα πας να το δεις με τους γονεις σου; :wtf:
παιζει και η nina dobrev στην παραπανω ταινια. ειναι η αδερφη του logan lerman.
παιζει και η nina dobrev στην παραπανω ταινια. ειναι η αδερφη του logan lerman.
Είσαι καλά??? Σιγά μην το δω μαζί τους!!! Πρώτον δεν θα το ευχαριστηθώ και δεύτερον σιγά μην θέλει ο πατέρας μου να δει την συγκεκριμένη ταινία!!! Που όπως αποκαλεί τα πάντα με βρικόλακες τα βρικολακιάσματα δεν του αρέσουν
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
τα καλα του να μενεις στην αθηνα.... εμενα τα Village ειναι ενα τεταρτακι με τα ποδια περσι πρεπει να χα παει να δω πανω απο 20 ταινιες οτι εβγαινε το εβλεπα αλλα νταξει πλεον για οικονομικους λογους τα βλεπω ολα στα ιντερνετ(οτι και να γινει ταινιες εγω θα βλεπω ). ελενα οταν πας χαλκιδα πες μου γιατι μπορει να τυχει να μαι κι εγω εκει(αν ξεκινησει ποτε η σχολη μου)
Προσεχως στα village
Αν....
Περιγραφη:
ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΚΑ. 2009
- Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα.. Ένας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα το 2012. Ένας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα;
- Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη.. Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά.. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει… Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα;
trailer:
Ειδος: Αισθηματικη κομεντι
Πρεμιερα: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012
Προσωπικη γνωμη: Ελληνικη ταινια φτιαγμενη απο τον Παπακαλιταη... οποτε θα χει σιγουρα μεσα δραμα και ερωτα. Δεν ειναι το στοιχειο μου. Μου περναει απαρατηρητη.
J.A.C.E.
Περιληψη:
Η «νουάρ» απεικόνιση της σύγχρονης και ανεστραμμένης Οδύσσειας, συνιστά ένα διαφορετικό παραμύθι, που βασίζεται στον βίο του κοινωνικά κατατρεγμένου, εναλλακτικού «Όλιβερ Τουίστ», ο οποίος διαλέγει το όνομα Jace. Ο Jace, χωρίς πατρίδα και οικογένεια, βιώνει την ωμότητα από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του μέσα από αλλεπάλληλες τραγωδίες και ανατροπές που τον οδηγούν σε μια εντελώς απρόβλεπτη εξέλιξη.
Τραιλερ:
Ειδος: Κοινωνικο δραμα
Πρεμιερα:Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012
Προσωπικη γνωμη: Αλλη μια ελληνικη ταινια, αυτη τη φορρα ομως διαφορετικου ειδους. Απο το τραιλερ φαινεται οτι προσπαθουν να το ταιριαξουν με παρομοιες ταινιες αμερικανικης παραγωγης. Γιατι οχι ισως να το δω καποια στιγμη.
Αυτα απο ελληνικες ταινιες :shimy:
Προσεχως στα village
Αν....
Περιγραφη:
ΑΘΗΝΑ. ΠΛΑΚΑ. 2009
- Αν ο Δημήτρης έβγαινε από το σπίτι του εκείνο το βράδυ θα γνώριζε τη Χριστίνα.. Ένας έρωτας θα γεννηθεί και θα φτάσει μέχρι και σήμερα το 2012. Ένας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Συγχωρείται η απιστία; Και πόσο ίδιες είναι οι εποχές στο θέμα του έρωτα;
- Αν όμως ο Δημήτρης εκείνο το βράδυ του 2009 δεν έβγαινε από το σπίτι του, δεν θα γνώριζε τη Χριστίνα και θα παρέμεναν δύο άγνωστοι στην ίδια πόλη.. Ο χρόνος, ο τόπος και τα γεγονότα στη ζωή του Δημήτρη είναι κοινά.. Η βασική διαφορά είναι ότι δεν είναι μαζί με τη Χριστίνα για να τα αντιμετωπίσει… Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»; Πόσο κοντά σου μπορεί να είναι ένας μεγάλος έρωτας και εσύ να μην τον βλέπεις; Θα γνωριστούν ποτέ ο Δημήτρης και η Χριστίνα;
trailer:
Ειδος: Αισθηματικη κομεντι
Πρεμιερα: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012
Προσωπικη γνωμη: Ελληνικη ταινια φτιαγμενη απο τον Παπακαλιταη... οποτε θα χει σιγουρα μεσα δραμα και ερωτα. Δεν ειναι το στοιχειο μου. Μου περναει απαρατηρητη.
J.A.C.E.
Περιληψη:
Η «νουάρ» απεικόνιση της σύγχρονης και ανεστραμμένης Οδύσσειας, συνιστά ένα διαφορετικό παραμύθι, που βασίζεται στον βίο του κοινωνικά κατατρεγμένου, εναλλακτικού «Όλιβερ Τουίστ», ο οποίος διαλέγει το όνομα Jace. Ο Jace, χωρίς πατρίδα και οικογένεια, βιώνει την ωμότητα από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του μέσα από αλλεπάλληλες τραγωδίες και ανατροπές που τον οδηγούν σε μια εντελώς απρόβλεπτη εξέλιξη.
Τραιλερ:
Ειδος: Κοινωνικο δραμα
Πρεμιερα:Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012
Προσωπικη γνωμη: Αλλη μια ελληνικη ταινια, αυτη τη φορρα ομως διαφορετικου ειδους. Απο το τραιλερ φαινεται οτι προσπαθουν να το ταιριαξουν με παρομοιες ταινιες αμερικανικης παραγωγης. Γιατι οχι ισως να το δω καποια στιγμη.
Αυτα απο ελληνικες ταινιες :shimy:
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
του παπακαλιατη δεν θα το βλεπα... το αλλο ακουγεται πιο ενδιαφερον αλλα δεν με ξετρελαινει...
Του Παπακαλιάτη μπορεί να την έβλεπα.Γενικά μ'αρέσουν οι αισθηματικές ταινίες όταν έχουν δράμα αν και πιο πολύ απ'όλες τις ταινίες προτιμώ Θρίλερ και Δράσης,επειδή οι πιο πολλές αισθηματικές είναι συνηθισμένες.Η Δουλειά του Παπακαλιάτη μπορεί να είναι καλή,αν κρίνω και απο τις σειρές του και η πλοκή μου θυμίζει λίγο τα γραπτά μου.Τι θα είχε γινει αν δεν είχα..; πχ.
Η Άλλη φαίνεται πολύ ωραία γιατί λέει πως είναι Αντεστραμμένη Οδύσσεια και την Οδύσσεια την αγαπώ απλά
Η Άλλη φαίνεται πολύ ωραία γιατί λέει πως είναι Αντεστραμμένη Οδύσσεια και την Οδύσσεια την αγαπώ απλά
Το Maleficent πρεπει να ειναι πολυ καλο. Ειναι η ιστορια της Ωραιας Κοιμωμενης αλλα και απο την οπτικη γωνια της κακιας μαγισσας Μαλιφισεντ την οποια υποδυεται η Αντζελινα Τζολι. Στον ρολο της Ωραιας Κοιμωμενης η Elle Fanning.
ανυπομονω για τις αποχρωσεις του γκρι!!! ευχομαι μονο να ειναι οπως στα βιβλια!!! <3
Mrs. Grey- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 195
Ημερομηνία εγγραφής : 12/11/2014
Δεν την ειχα καν ακουσει. το πετυχα σημερα κατα τυχη οταν εβλεπα διαφορα τρειλερ στο youtube.
Κατα 80% θα παω να τη δω στο σινεμα
Κατα 80% θα παω να τη δω στο σινεμα
Πω πω τι ωραία που φαίνεται!!
Παίζει και η Blake!
Παίζει και η Blake!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Πωωω δειτε αυτο το τρειλερ!!
tom hardy. gary oldman. ρωσια. φαινεται μαματη
tom hardy. gary oldman. ρωσια. φαινεται μαματη
Ειναι πολλες ταινιες που βγαινουν τωρα. Τις προαλλες επιασα και εκανα λιστα σε τετραδιο για να μην ξεχασω καμια
-Alice Through the Looking Glass (σημερα)
-Me before you (03/06)
-Finding Dory (17/06)
-The BFG (01/07)
-Tarzan (01/07)
-Ghostbusters (15/07)
-Star Trek Beyond (22/07)
-Suicide Squad (05/08)
-Bridget Jone's Baby (16/09)
-Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (30/09)
Και μετα παει Νοεμβρη και Δεκεμβρη με:
-Doctor Strange (04/11)
-Fantastic Beasts and Where to Find Them (18/11)
-Moana (25/11)
-Star Wars: Rogue One (16/12)
-Assassin's Creed (23/12)
-Alice Through the Looking Glass (σημερα)
-Me before you (03/06)
-Finding Dory (17/06)
-The BFG (01/07)
-Tarzan (01/07)
-Ghostbusters (15/07)
-Star Trek Beyond (22/07)
-Suicide Squad (05/08)
-Bridget Jone's Baby (16/09)
-Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (30/09)
-Doctor Strange (04/11)
-Fantastic Beasts and Where to Find Them (18/11)
-Moana (25/11)
-Star Wars: Rogue One (16/12)
-Assassin's Creed (23/12)
^Έχεις δίκιο Μαρίνα το 2019 ακόμα φαίνεται τόσο μακρινό ...Nemesis of Love έγραψε:Ειναι πολλες ταινιες που βγαινουν τωρα. Τις προαλλες επιασα και εκανα λιστα σε τετραδιο για να μην ξεχασω καμια
-Alice Through the Looking Glass (σημερα) --> δεν το έχω δει, μάλλον θα το κατεβάσω (άγνωστο πότε )
-Me before you (03/06) --> ούτε πρόκειται, πολύ κλάμα έχω ακούσει.
-Finding Dory (17/06) --> not interesting, υποτίθεται ωρίμασα.
-The BFG (01/07) --> What do you mean here?
-Tarzan (01/07) --> To είδα, καλό ήταν, 7,5/10!
-Ghostbusters (15/07) --> Ίσως το κατεβάσω, δεν με βλέπω στις αίθουσες να πηγαίνω, εκτός θαύματος βέβαια
-Star Trek Beyond (22/07) --> Ίσως κάνω κάποια στιγμή μαραθώνιο, δεν έχω δει τα προηγούμενα
-Suicide Squad (05/08) --> Ναι, θέλω να το δω, ανυπομονώ τελικά, στην αρχή ψιλοδίσταζα, αλλά είμαι περίεργη γι αυτή τη ταινία.
-Bridget Jone's Baby (16/09) --> Κατέβασμα σίγουρα
-Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (30/09) --> Αν βρω παρέα γιατί όχι, Eva Green είναι αυτή.
-Doctor Strange (04/11) --> ΜΑRVEL
-Fantastic Beasts and Where to Find Them (18/11) --> Δεν σκοτώνομαι είναι η αλήθεια, sorry.
-Moana (25/11) --> ι ντοντ νοου , γουατ αρ γιου τολκινγκ αμπάουτ ??
-Star Wars: Rogue One (16/12) --> Ω ναι, αναμένουμε
-Assassin's Creed (23/12) --> Αναμένουμε κι εδώ, Μιχαήλ Φασμπέντερ είναι αυτός.
Dalia έγραψε:-Me before you (03/06) --> ούτε πρόκειται, πολύ κλάμα έχω ακούσει.
-Finding Dory (17/06) --> not interesting, υποτίθεται ωρίμασα.
-The BFG (01/07) --> What do you mean here?
-Fantastic Beasts and Where to Find Them (18/11) --> Δεν σκοτώνομαι είναι η αλήθεια, sorry.
-Moana (25/11) --> ι ντοντ νοου , γουατ αρ γιου τολκινγκ αμπάουτ ??
Νομιζω τα παραλενε για το Me before You. Εγω βουρκωσα 2 φορες και δακρυσα μια.
Το Finding Dory δεν ειναι οσο παιδικο νομιζεις. Ναι, ειναι καταλληλο για παιδια αλλα νομιζω οτι το target audience ειμαστε εμεις. Εμεις που το ειδαμε σε μικρη ηλικια και τωρα μεγαλωσαμε. Εχει πολυ πιο βαθια νοηματα απο το απλο "ο πατερας παει να σωσει τον γιο". Εγω σε μια σκηνη εβαλα τα κλαμματα -ομολογω.
Γενικως την λατρεψα την ταινια. Να την δεις αν ειναι οταν βγει σε μεταγλωττιση! Περιμενω να την δω με τις χαρακτηριστικες φωνες. Ηταν αθεριδης και μαρια κάτι, ετσι δεν ειναι;
The BFG ειναι ταινια της Disney. Ειναι η συντομογραφια για το "Big Friendly Giant". Βασισμενο σε βιβλιο. Το διαβασα οταν ημουν μικρη στα αγγλικα και θυμαμαι οτι ειχα αγαπησει την ιστορια.
Καλα και γω μην νομιζεις. Δεν εχω αποτρελαθει με το Fantastic Beasts. Αλλα θα παω σιγουρα να το δω.
Moana ειναι η νεα πριγκιπισσα της Disney.
Υπαρχει η Tiana που ομως ειναι το 1920 στην Αμερικη. Και η Μουλαν που ειναι Κινεζα. Ολες οι υπολοιπες ειναι λευκο-Ευρωπαιες. Γι αυτο η Μοανα ειναι τοσο πολλα-υποσχομενη και αναμενομενη ταινια. Την ειχαν ανακοινωσει εδω και καιρο, την ειχα δει απο τοτε που υπηρχαν μονο σχεδια-ιδεες. Γι αυτο ειμαι τοσο ενθουσιασμενη που βγαινει φετος!!
Αυτό με τον Γίγαντα πολύ ακούγεται τώρα τελευταία, ίσως του ρίξω μια ματιά, κι το κατεβάσω όταν βγει σε καλή ανάλυση.
Καινούργια πριγκίπισσα Disney? wow...
Anyway thanks for the information dearie.
Καινούργια πριγκίπισσα Disney? wow...
Anyway thanks for the information dearie.
Αλλα Ντορυ αρνεισαι να δεις....
Που θα με παει, θα σε πεισω καποια στιγμη.
Που θα με παει, θα σε πεισω καποια στιγμη.
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Νέες φωτογραφίες από την Χαραυγη 2
» Οι νέες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2013
» Jackson Rathbone (Jasper Hale)
» Τι είδους ταινίες προτιμάτε?
» Online Σειρες και Ταινίες
» Οι νέες τάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο 2013
» Jackson Rathbone (Jasper Hale)
» Τι είδους ταινίες προτιμάτε?
» Online Σειρες και Ταινίες
Σελίδα 3 από 4