Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
194 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 194 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτή τη περίοδο;
+42
Eleni Cullen
ksanthoulacullen
Argy Cullen
Louizaki
Dokie...!
KatiaRoses
elena98
gorgi<3
maria_likofos
zan
maria99cool
mariettoula
damianos
RosalieVamp
Nemesis of Love
Chihiro
Maria Colden
Jimmy Cullen...
kassi
Helen962
Arg Winchester
the_dark_angel
Draculaura
~*~Lost Soul~*~
edwards xati
Ginny_Weasley
marilou888
SaveWaterDrinkBlood
irina
eleanna mtc
teamedward96
Roza Cullen
Alice-Bella Cullen
Christian Ozera
Nantia Hale_Biers
Ginger21
Marzaki Cullen
Celest Volturi
Tania_Re
Maria Louiza Cullen
Kajol
Rosemarie Hathaway
46 απαντήσεις
Σελίδα 9 από 14
Σελίδα 9 από 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Απ: Ποιό βιβλίο διαβάζετε αυτή τη περίοδο;
Η μαγεια του αιματος δεν ειναι βαμπιρικο....
αλλα εχει αιμα ερωτα και μαγεια....
αλλα εχει αιμα ερωτα και μαγεια....
- Σπόιλερ:
- Η δεκαπεντάχρονη Σίλλα έχει μόλις χάσει τους γονείς της με φρικτό τρόπο: όλοι είναι πεπεισμένοι ότι ο πατέρας της, σε μια κρίση παραφροσύνης, σκότωσε τη μητέρα της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η Σίλλα όμως είναι βέβαιη ότι κάτι άλλο έχει συμβεί και τις υποψίες της έρχεται να επιβεβαιώσει ένα βιβλίο που φτάνει στα χέρια της με το ταχυδρομείο. Ο μυστηριώδης αποστολέας του υπογράφει ως «Ο Διάκονος» και στο γράμμα που συνοδεύει το βιβλίο πληροφορεί τη Σίλλα ότι ο πατέρας της ήταν ένας μεγάλος μάγος κι ότι το βιβλίο περιλαμβάνει τις γνώσεις που συγκέντρωνε επί χρόνια.
Έκπληκτη, η Σίλλα βλέπει ότι το βιβλίο περιέχει ξόρκια που χρειάζονται μία σταγόνα αίμα για να πραγματοποιηθούν. Ανυπόμονη να δοκιμάσει κατά πόσο η μαγεία μπορεί να είναι αληθινή, παίρνει το βιβλίο, μαζί με τα συστατικά που απαιτεί το ξόρκι, στο νεκροταφείο δίπλα στο σπίτι της, όπου είναι θαμμένοι οι γονείς της. Κι εκεί, με λίγο αλάτι, μια σταγόνα αίμα και μερικές λέξεις στα λατινικά, βλέπει με κομμένη την ανάσα ένα ξερό φύλλο να ξαναγίνεται πράσινο!
Την ίδια στιγμή, δύο μάτια είναι καρφωμένα πάνω της: Είναι ο δεκαεφτάχρονος Νίκολας, που μόλις έχει μετακομίσει στο διπλανό σπίτι με τον πατέρα του και την εκνευριστική συγγραφέα μητριά του. Ο Νίκολας απεχθάνεται τόσο το περιβάλλον της επαρχιακής πόλης, όσο και τις αναμνήσεις που ξυπνάει το σπίτι όπου μένει και όπου κάποτε έζησε η μητέρα του. Η τελευταία έχει εγκαταλείψει τον Νικ, ο οποίος προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα του έχει μάθει σχετικά με τη μαγεία του αίματος. Βλέποντας τη Σίλλα να κάνει ό,τι και η μητέρα του, ό,τι είχε κάποτε μάθει και ο ίδιος, ο Νικ παλεύει ανάμεσα στον πόνο και τον θυμό για τη μητέρα του και την επιθυμία του να ξαναθυμηθεί τη μαγεία.
Σύντομα, οι δυο τους θα συναντηθούν και θα νιώσουν αμοιβαία έλξη ο ένας για τον άλλον. Και σιγά σιγά, ανάμεσα σε φιλιά αλλά και καβγάδες, θ’ αρχίσουν να εκμυστηρεύονται ο ένας στον άλλο τις ιστορίες τους και τα όσα γνωρίζουν για τα ξόρκια και τη μαγεία του αίματος. Θα δοκιμάσουν επίσης τα ξόρκια του βιβλίου, αλλά και θα μάθουν πως η μητέρα του Νίκολας ήταν παλιά το κορίτσι του μπαμπά της Σίλλα.
Στους πειραματισμούς τους με τα ξόρκια συμμετέχει και ο αδελφός της Σίλλα, ο Ρις, που είναι οργισμένος με τον πατέρα τους και τον οποίο μάταια η Σίλλα προσπαθεί να πείσει ότι ο πατέρας τους δεν ήταν ένας παρανοϊκός δολοφόνος. Όταν όμως του δείχνει το βιβλίο με τα ξόρκια και αρχίζουν σιγά σιγά ν’ ανακαλύπτουν μυστικά από το παρελθόν του πατέρα τους, θα βεβαιωθεί κι εκείνος ότι κάτι άλλο συμβαίνει, το οποίο είναι αποφασισμένος ν’ ανακαλύψει μαζί με τη Σίλλα.
Αυτό που κανείς από τους τρεις τους δεν ξέρει είναι ότι κάποιος παρακολουθεί στενά τις κινήσεις τους: μια πανίσχυρη μάγισσα, η Τζόζεφιν Ντάρλι, η οποία είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ζήσει για πάντα. Όταν τη συναντούν, συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να την αντιμετωπίσουν. Είναι, άραγε, αρκετά δυνατοί για να τα βάλουν με τη μαγεία της; Μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι με κάποια που μπορεί και κυριεύει τα σώματα ανθρώπων, αλλά και ζώων, πουλιών και δέντρων; Και, πάνω απ’ όλα, θα καταφέρουν να τη νικήσουν;
Ένα ατμοσφαιρικό μεταφυσικό μυθιστόρημα που ερευνά τη φύση της ζωής και του θανάτου με όχημα την πιο σκοτεινή μορφή μαγείας.
ποσο παλια ηταν η μητερα του το κοριτσι του πατερα της;; υπαρχει περιπτωση να ειναι ετεροθαλη αδερφια;
κατα τα αλλα μου φαινεται καλο. ενδιαφερον.
κατα τα αλλα μου φαινεται καλο. ενδιαφερον.
Vampire Academy Shadow Kiss.
Και σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω 50 αποχρώσεις του γκρι.
Βοήθεια! Δεν με αναγνωρίζω!!
Και σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω 50 αποχρώσεις του γκρι.
Βοήθεια! Δεν με αναγνωρίζω!!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
το shadow kissed το διαβαζεις πρωτη φορα ή κανεις επαναληψη;
ξεκινησαν τα γυρισματα της πρωτης ταινιας!
να το διαβασεις, να το διαβασεις. αν τα αγγλικα σου οπως ειναι καλα καλυτερα να το διαβασεις στα αγγλικα. στα ελληνικα απο οτι ειδα φαινεται πολυ σοκαριστικο.
να το διαβασεις, να το διαβασεις. αν τα αγγλικα σου οπως ειναι καλα καλυτερα να το διαβασεις στα αγγλικα. στα ελληνικα απο οτι ειδα φαινεται πολυ σοκαριστικο.
τελειωσα την κυριακη που περασε τους γαλαζοαιμτους βιβλιο 1 και σημερα την πολη των οστων/ σκεφτομαι να αρχισω την πολη της σταχτης το βραδακι. επιτελους γυρισε η ορεξη μ για βιβλια
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Queen in the North έγραψε:το shadow kissed το διαβαζεις πρωτη φορα ή κανεις επαναληψη;
Επανάληψη επανάληψη!Ανυπομονώ για την ταινία!!
Πως σου φαίνεται ο Ντιμίτρι?
Ναι, στα αγγλικά. Ετσι κι αλλιώς δεν θέλω να το αγοράσω.
Καλος ειναι αν και θα προτιμουσα τον ben barnes. μαλλον τους επεφτε λιγουλακι ακριβως
σημερα μιλουσα με δυο φιλες μου για το 50 shades. την μια σχεδον την επεισα να το παρει
σημερα μιλουσα με δυο φιλες μου για το 50 shades. την μια σχεδον την επεισα να το παρει
Ρε ήταν η τέλεια επιλογη. Αλλά αυτοί του κεφαλιού τους.Δεν ξέρω καν αν του το προτείνανε..Πολύ κακώς κατά τη γνώμη μου γιατί το 80% των φανς αυτόν ήθελε..
Εγώ τώρα ψάχνω να το βρω σε εφαρμογή για αντροιντ αλλά τπτ ακόμα.
Εγώ τώρα ψάχνω να το βρω σε εφαρμογή για αντροιντ αλλά τπτ ακόμα.
το εχω σαν masters of the universe. ειναι σε pdf. το εστειλα απο τον υπολογιστη στο email μου και το ανοιξα και το κατεβασα απο το κινητο. (απο το κινητο το διαβαζω..)
οντως εχεις δικαιο... αλλα η ροουζ μ' αρεσει.
οντως εχεις δικαιο... αλλα η ροουζ μ' αρεσει.
^Έχεις λινκ?
Και μένα μ'αρέσει η Ρόουζ! Όπως και ο Κρίστιαν και ο Βίκτωρ
Για τη Λίζα δεν τρελαίνομαι καθόλου..δεν τη λες και τόοοσο όμορφη.
Και μένα μ'αρέσει η Ρόουζ! Όπως και ο Κρίστιαν και ο Βίκτωρ
Για τη Λίζα δεν τρελαίνομαι καθόλου..δεν τη λες και τόοοσο όμορφη.
η ελενη μου το ειχε στειλει. τα ονοματα ειναι μπελλα και εντουαρντ οχι ανα και κριστιαν.
ελπιζω στις ταινιες να φαινεται πιο ομορφη απο οτι στις φωτογραφιες.
η συγκρουση βασιλεων ειναι 900 σελιδες. εχω διαβασει πανω απο 100 και ακομα ειμαι στην αρχη.....
ελπιζω στις ταινιες να φαινεται πιο ομορφη απο οτι στις φωτογραφιες.
η συγκρουση βασιλεων ειναι 900 σελιδες. εχω διαβασει πανω απο 100 και ακομα ειμαι στην αρχη.....
Εγώ επειδή έχω ξεμείνει από βιβλία ξαναδιάβασα το πενήντα αποχρώσεις του γκρι!! Είναι πολύ ρομαντική ιστορία (αμα παραλήψεις κάποιες σκηνές!! )
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
εννοεις ξαναδιαβασες το 1ο βιβλιο ή ξαναδιαβασες την τριλογια;
το πρώτο το τελείωσα και έχω ξαναξεκινήσει το δεύτερο!!!
elena98- Fangirl Forever
το πρωτο που τελειωνει; το δευτερο; ολο ρωταω και ολο ξεχναω
το πρώτο τελειώνει όταν ο Κρίστιαν και η Άνα χωρίσουν, την επόμενη μέρα από αυτή που γυρνάει η Άνα από την Τζόρτζια!!
Το δεύτερο τελειώνει στην επίσημη πρόταση γάμου!!
και το τρίτο στη διήγηση της αρχής της ιστορίας από την μεριά του Κρίστιαν!
Το δεύτερο τελειώνει στην επίσημη πρόταση γάμου!!
και το τρίτο στη διήγηση της αρχής της ιστορίας από την μεριά του Κρίστιαν!
elena98- Fangirl Forever
αναφερεσαι στον χωρισμο που η ανα χανει 5-10 κιλα γιατι δεν ετρωγε;
αρα εγω ειμαι στο 3ο.
αρα εγω ειμαι στο 3ο.
- Σπόιλερ:
- ειμαι εκει που της προσφερει την εκδοτικη εταιρεια. και υπηρχε και ενα θεμα για το ονομα που θα κρατουσε. θυμαμαι και την επισκεψη της αρχιτεκτονας για το νεο σπιτι που φτιαχνουν
Ναι και ναι!! Δηλαδή όχι 5-10 κιλά είπαμε... 3-4 (μια βδομάδα χωρίσανε άμα ήταν έτσι θα χώριζα και εγώ μια φορά, λέμε τώρα αμα είχα αγόρι, και θα ήμουν τέλεια!!)
elena98- Fangirl Forever
εσυ εισαι φυσιολογικος ανθρωπος και τρως. η ανα ακομα και οταν ηταν στα καλα της δεν ετρωγε. συγχιστηκα παλι. αυτο ελεγα στην ελενη (celest) πριν μερικες μερες....
χαχαχα φανταστικός χαρακτήρας είναι ότι θέλει κάνει!! Εμείς είμαστε υπαρκτά πρόσωπα!!
elena98- Fangirl Forever
για το συγκεκριμενο βιβλιο λενε οτι και καλα οι νεες γυναικες και τα νεαρα κοριτσια παιρνουν λαθος παραδειγματα... και αναφερονται στο bdsm. σορρι κι ολας αλλα εκει δεν βρισκω τιποτα κακο. ισα ισα :P αυτο που πιστευω ειναι το λαθος παραδειγμα ειναι το γεγονος οτι η πρωταγωνιστρια δεν τρωει.
η μπελλα οταν εφυγε ο εντ ετρωγε πολυ λιγοτερο απο οτι συνηθως, αλλα ετρωγε. οταν γυρισε ο εντ γυρισε στους φυιολογικους της ρυθμους, στα φυσιολογικα κιλα της. και στην τελικη οποτε της ελεγε ο κριστιαν να φαει αυτη δεν ηθελε. μπορει λιγο πολυ να την διεταζε αλλα... σοβαρα τωρα; να μην τρωει; στην αρχη της σχεσης τους ξεχνουσε ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειχε φαει. θυμαμαι μια φορα που σκεφτοταν απο μεσα της και ειχε καταληξει στο συμπερασμα οτι η τελευταια φορα μπορει να ηταν εκεινη τη μερα το πρωι ή το απογευμα της προηγουμενη... και ηταν βραδυ!! αν ειναι δυνατον;!
η μπελλα οταν εφυγε ο εντ ετρωγε πολυ λιγοτερο απο οτι συνηθως, αλλα ετρωγε. οταν γυρισε ο εντ γυρισε στους φυιολογικους της ρυθμους, στα φυσιολογικα κιλα της. και στην τελικη οποτε της ελεγε ο κριστιαν να φαει αυτη δεν ηθελε. μπορει λιγο πολυ να την διεταζε αλλα... σοβαρα τωρα; να μην τρωει; στην αρχη της σχεσης τους ξεχνουσε ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειχε φαει. θυμαμαι μια φορα που σκεφτοταν απο μεσα της και ειχε καταληξει στο συμπερασμα οτι η τελευταια φορα μπορει να ηταν εκεινη τη μερα το πρωι ή το απογευμα της προηγουμενη... και ηταν βραδυ!! αν ειναι δυνατον;!
Σε αυτό έχεις 1000 δίκια!!! Έχουν μάθει πάντα να κρίνουν το λάθος μέρος!!
elena98- Fangirl Forever
ακομα δεν εχω τελειωσει αυτο που διαβαζω. οταν φτασω στην μεση θα ξεκινησω τον 2ο κυκλο της σειρας για να βλεπω και τις διαφορες μεταξυ σειρας και βιβλιου.
γιατί υπάρχει και σειρά?? δεν το ήξερα!!
elena98- Fangirl Forever
Σελίδα 9 από 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Παρόμοια θέματα
» Ζησε καθε ΠΕΡΙΟΔΟ της ζωης σου!
» Kristen Stewart (Bella Swan)
» Ποιό τραγούδι σας συγκινεί?
» Ποιο emoticon σας εκφράζει;
» Ποιο σεξι βρικολακας της Τετραλογιας
» Kristen Stewart (Bella Swan)