Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
163 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 163 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Vampire Diaries - Season 8
Σελίδα 1 από 1
The Vampire Diaries - Season 8
δεν ξερω τι και πως. τωρα αν αληθευει δεν ξερω.
λοιπον: http://www.parentherald.com/articles/48839/20160612/vampire-diaries-season-8-release-date-news-update-bonnie-sacrifice-self-nina-dobrev-save-ian-somerhalder-from-nameless-evil.htm
λοιπον: http://www.parentherald.com/articles/48839/20160612/vampire-diaries-season-8-release-date-news-update-bonnie-sacrifice-self-nina-dobrev-save-ian-somerhalder-from-nameless-evil.htm
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
DeathView*- Moderator
Απ: The Vampire Diaries - Season 8
σημερα εχει πρεμιερα
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 1: ο ντειμον ηταν καπως γενικα. οι σκηνες στεφαν και καρολαιν μου αρεσαν αρκετα. τους προτιμω μαζι. τι ρωταει την γυναικα του. μου αρεσε η καρολαιν με τα παιδια της και οπως τα μιλουσε. μα αυτο με την μπονυ ποσο περιεργο μου κανει.
2: υπαρχει και αλλη salvatore? αυτος ο ενζο ολο μπελαδες ειναι. ο χαζος ο νταιμον ηταν καπως παλι.
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 3: τι τραβαει ο καιμενος ο ενζο. εμενα μου αρεσει που εχει συναισθηματα ο ενζο ειναι πιο καλουλης ετσι. μου αρεσε η εκπληξη της μπονυ στην καρολαιν ειχε φαση ηταν λες ηταν μικρες. θελω πολυ να δω τον γαμο της καρολαιν. θα εχει ανατροπη ή κατι θα παει περιεργα, για να δουμε. χαχα. μου αρεσει που εγιναν φιλοι ο ρικ με τον στεφαν γιατι ηταν κολλητος του ντειμον. εχει τρελαθει ο ντειμον παλι. ποτε θα επιστρεψει ο παλιος ντειμον; ειχαμε καιρο να δουμε σκηνη ντειμον, στεφαν και ενζο μαζι. αχ ποσο μου ελειψε ο ταιλερ. τι κανεις χαζε ντειμον;
4: μου αρεσε που ξεκινησε με το παρελθον. και εγω συμφωνω με τον στεφαν οτι μονο η μπονυ μπορει να επαναφερει τον ενζο. γιατι δεν την σκοτωνουν να τελειωνουμε; αντε πολυ κρατησε ολο αυτο. τι φαση στο τελος;
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 5: τι ωραια η σκηνη με τον ρικ και τα κοριτσια του. ο ντειμον καταφερε παλι να κανει καποιους αλλους λυπημενους. δεν περιμενα να τον σκοτωνε οντως. πφφ. μου αρεσε η σκηνη ενζο και μπονυ. τι χαζος ο ενζο τι νομιζε οτι θα τον αφηνε ετσι; παλι καλα που δεν τον σκοτωσε γιατι το μονο που ελειπε τωρα ηταν να εχουν ενα νεο βρυκολακα. θα ηταν δυσκολο. σιγα μην τον αφηνε μονο του η καρολαιν. εβαλε φωτια ο αλλος; πω. τι τελεια που ο ενζο βρηκε την ανθρωπια του και ειναι ξανα με την μπονυ.
6: τωρα σοβαρα; γινεται αυτο απο το τηλ; ωραιο επ ηταν. ωραια τα λογια του ενζο στην μπονυ. τελεια η σκηνη με τον στεφαν και την καρολαιν.
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 7: κλασσικα θα πω οτι μου αρεσε η σκηνη μπονυ και ενζο. τι ωραιο μαγαζι. ενταξει τι σκηνη ηταν αυτη; wow ειδαμε ξανα την ελενα. μου αρεσε στο τελος!!
8: μου αρεσε πολυ η καρολαιν σε αυτο το επ. μονο εμενα η γιατρος μου μοιαζει σαν την ελενα; ο ντειμον οσο παει και ομορφαινει.
DeathView*- Moderator
εχω γραψει για τα υπολοιπα και δεν τα βγαζει..
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 13: καλουτσικο επ.
14: εντυπωσιακο επ θα ελεγα. ειχε πολλες και καλες σκηνες. τα αδερφια σαλβατορε. η μπονι ειναι λογικο να φαιρεται ετσι. αλλα εχει δικιο σε αυτα που τις λεει ο ενζο. εντυπωσιακο που σκοτωσαν τον διαβολο.
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 15: ηταν λογικο να πει το ναι η καρολαιν. το περιμεναμε καιρο ολο αυτο. πολυ ωραιο επ. ο ντειμον μου αρεσε παρα πολυ. ηταν ολα τοσο τελεια.
16: βρε την καθριν κανει κολπακια. τελεια η σκηνη καρολαιν και στεφαν. πολυ δεμενα τα αδερφια σαλβατορε. και η μπονι εχει γινει πολυ δυνατη. η σκηνη ελενα και στεφαν πολυ συγκινητική. και ναι καταφεραν να ζησουν και οι 2 και η μπονι και η ελενα. αναμενομενο. δεν ηθελα να τελειωσει ετσι με τον στεφαν. τελειο το φιναλε. μου αρεσαν που οι φιλες ηταν παλι μαζι. οτι μας εδειχνε τον ντειμον και την ελενα μαζι. και οτι βρηκε την οικογενεια της και στο τελος εγινε αυτο που περιμενα ο ντειμον και ο στεφαν να μην χωρισουν ποτε.
DeathView*- Moderator
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*