Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
160 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 160 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Pretty Little Liars (Season 7)
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές :: Pretty Little Liars
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Pretty Little Liars (Season 7)
Πρεμίερα: 21 Jun. 2016
trailer:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Απ: Pretty Little Liars (Season 7)
οχι μια χαρα ειναι!
DeathView*- Moderator
την τριτη θα βγει το πρωτο επ!
DeathView*- Moderator
αυτο που με παραξενευει ειναι οτι ακομα δεν εχει βγει καποιο τραιλερ. ή τουλαχιστον δεν εχω δει εχω καποιο τρειλερ. συνηθως παιρνει κατι το ματι στο φβ ή/και στο ταμπλρ...
η αληθεια ειναι οτι δεν κοιταω και ετσι δεν μπορω να σου πω!
DeathView*- Moderator
αντε να δουμε
DeathView*- Moderator
την αρχισα επιτελους.
αν δεν κανω λαθος αλλαξαν και τα γραμματα στους τιτλους του εργου.
λοιπον:
αν δεν κανω λαθος αλλαξαν και τα γραμματα στους τιτλους του εργου.
λοιπον:
- Σπόιλερ:
- 1: ξεκινησε πολυ ωραιο. βεβαια και εγω στην αρχη νομιζα οτι ειναι η χανα. μου αρεσε επισης η σκηνη τομπυ και σπενσερ. τι φαση η τελευταια σκηνη.
2: τι φαση παιζει με αυτην την γυναικα; μου αρεσαν τα τελευταια 10 λεπτα!
DeathView*- Moderator
οταν λες αυτη την γυναικα αναφερεσαι στην
- Σπόιλερ:
- διδυμη της μητερας της αλισον; mary drake? βιολογικη μητερα της Σαρλοτ/Σισι Ντρέικ;
ναι μαρινα απλα δεν θυμομουν ονομα
DeathView*- Moderator
- Σπόιλερ:
- 3: ηταν ενδιαφερον που καθοντουσαν ολες στο σπιτι και μιλουσαν. αυτο που εκανε η αλι στο νοσοκομειο νομιζω πως εχει ξεφυγει. αυτος την τρελανε την αλι. τελειο και η χανα θυμαται διαφορα. πολυ ζηλευει αυτη τον τομπυ.
4: μου αρεσε η σκηνη του καλεμπ με την σπεν και ηταν καπως που εβλεπες την χανα ετσι. ειχε πολλες καλες σκηνες. δεν το περιμενα αυτο απο την σπεν.
DeathView*- Moderator
Ειδα τα επεισοδια 3, 4 και 5 μαζεμενα σημερα.
Μια απορια την εχω ομως. Μετα απο οσα εχουν περασει γιατι δεν φορανε πλαστικα γαντια οταν πανε να "εξερευνησουν"; Γιατι αφηνουν αποτυπωματα παντου;
- επ4 σποιλερ:
- νομιζω σε αυτο ηταν. που ο κειλεμπ ελεγε στην σπενσερ για εκεινη την βραδια που προσπαθουσε να της πει για την δουλεια που πηρε σε αλλη πολη και ολο κατι γινοταν μεχρι που τελικα ακυρωσε την δουλεια και εμεινε μαζι της γιατι λιγο-πολυ συνειδητοποιησε οτι την ερωτευτηκε. και οσο τα ελεγε αυτα ηταν ακουγε και η χαννα, χωρις να το ξερει αυτος. ΑΧ ΑΧ. την ομορφη σκηνη οπως την γυρισαν. σσε καποια φαση εσπασε και η φωνη του.
Η Σπενσερ γενικως ηταν ρακος με το ολο θεμα. Πολυ μου αρεσει που δεν το δειχνουν ως κατι περιστασιακο. Δηλαδη η Χαννα ηρθε με αρραβωνιαστικο και οπως δεν μας "πουλησαν" καλα την σχεση. Εξαρχης ηξερα οτι δεν θα κρατησει.
- επ5 σποιλερ:
- Δεν μου αρεσε καθολου που η Αρια διεγραψε την κληση απο Νικολ και αποφασισε να του το κρυψει. Πιστευω θα ηταν πολυ καλυτερα αν του το ελεγε.
Μωρη Εμιλυ αν εχεις εξετασεις την επομενη μερα, οποια και να ειναι η γκομενα δεν καθεσαι μεχρι αργα. Κοιμασαι. Και βαζεις 15 ξυπνητηρια για να εισαι στην αιθουσα στην ωρα σου.
Μια απορια την εχω ομως. Μετα απο οσα εχουν περασει γιατι δεν φορανε πλαστικα γαντια οταν πανε να "εξερευνησουν"; Γιατι αφηνουν αποτυπωματα παντου;
ελα μου ντε!
DeathView*- Moderator
s7
- Σπόιλερ:
- 5: μου αρεσε η σκηνη απο τις αδερφες. εχει πολλα σημαδια η αλισον! μου αρεσαν και τα ρουχα της αριας. η τζενα κατι ξερει. τελεια η σκηνη αρια και εζρα. και στο τελος τι ηταν αυτο;
6: ωραιο το μαγαζι που δουλευε η εμ. μου αρεσε η σκηνη αρια και χανα. ποιος ηταν αυτος που τις παρακολουθουσε; απαπα ηταν φιλοι; ειναι ωραια εκει που μενει η σπενσερ. και μου αρεσε και η σκηνη κειλεμπ με την σπε. ποιος ηταν αυτος που επιτεθηκε την αλι;
DeathView*- Moderator
- 7x06:
- Η Αρια επρεπε να του πει και για το τηλεφωνημα απο την Νικολ πριν του πει το Ναι. Εδω του ειπε για φονο και τετοια...
Ηταν πολυ γλυκια η σκηνη που η εμιλυ και η αλι καθοντουσαν στο πατωμα μπροστα στον καναπε. Γενικως λατρευω την σχεση τους γιατι η Αλι θα ειναι παντα ο παιδικος ερωτας της Εμ.
Επισης μου αρεσε ιδιαιτερα η σκηνη Σπενσερ/Χαννα στις κουνιες. Που της ειπε οτι την ειδε στον υπνο της οταν ηταν κλεισμενη σε εκεινο το δωματιο. Ηταν πολυ ενηλικη η ολη φαση με τον Κειλεμπ και φαινονται πιο δεμενες απο ποτε.
Τελος... ποσο τελειο που η Σαρα Χαρβευ πεθανε στο μπανιο;! Σορρυ, ειναι λιγο κακο εκ μερους μου αλλα ειλικρινα μου ειχε σπασει τα νευρα οσο εμενε στης Εμιλυ και ΟΛΟ εκανε μπανιο.
Και τωρα επιβεβαιωσαν οτι ο Αρτσερ/Ελλιοτ ειναι νεκρος αλλα καποιος τους εχει σε βιντεο... Και η Μαιρυ Ντρεικ προφανως και δεν ειναι κακια. Δηλαδη νομιζω... το ξεραμε. Μας την παρουσιαζαν απο την αρχη ως ενοχο οποτε θα επρεπε να ξερουμε οτι δεν ειναι αυτη. Τωρα θελω να δω. Ο ντετεκτιβ Φιουρι θα παιξει καποιον ρολο; Αντιστοιχο με αυτον του Γουιλντεν στα πρωτα επεισοδια/κυκλους;; Επαναλαμβανονται, επαναλαμβανονται....
- 7χ07:
- Αρα μας λενε οτι ο Νοελ Καν ειναι ο βιολογικος ετεροθαλης αδερφος της Σαρλοτ;
Και... το λεγα, δεν το λεγα; Η Αρια επρεπε να πει την αληθεια για το τηλεφωνημα...
s7
- Σπόιλερ:
- 7: μου αρεσε οπως ξεκινησε το επ με την εμ και τη μητερα τους να τρεχουν ειχε φαση. η τζενα μου αρεσε που καθοταν με τον τομπυ και καταλααινε τα πυροτεχνηματα. καλη καλη η σκηνη μεταξυ τους. πως εγινε ετσι ο αδερφος της αλις; στο τελος ποιανου χερι ηταν; επρεπε να ειχε πει για το τηλεφωνημα η αρια.
8: επρεπε η αρια να του ειχε πει για το τηλ. μου φανηκε περιεργο που ο πατερας της εχασε την αδεια του και μιλουσε ετσι για αυτον. και η σκηνη εζρα και εμ ηταν πολυ καλη. ηταν καλη η σκηνη που αλι εκανε μαθημα. αυτη η γυναικα πολλα νιωθει και καταλαβαινει για τα κοριτσια γιατι ομως; η τονος της χανα ηταν τελειος. μου αρεσαν και οι τελευταιες σκηνες.
DeathView*- Moderator
DeathView*- Moderator
s7
- Σπόιλερ:
- 9: μου αρεσε που ηταν ετσι απλα ντυμενη η χανα. πολυ καλα τα λογια της στην εμ. ουτε στο ικα? σοβαρα τωρα? μου αρεσε που η αρια ειχε παει μαζι του. τελεια η σκηνη αναμεσα τους. δεν θυμαμαι αν το ειχα ξαναδει απλα ειδα το φλασμπακ. εγω ακομα να καταλαβω γιατι δεν φορανε γαντια! ο νοελ; τι κανει η χανα; δεν επρπεπε να παει μονη της.
10: νομιζω πως η χανα δεν επρεπε να τον δεσει. μου αρεσε που η αρια και ο εζρα εκαναν βιντεοκληση. η μονα πως αλλαξε ετσι; νομιζω ειναι καλυτερη απο πριν. η αντιδραση της μονας μπροσα στην χανα ηταν πολυ καλη ετσι επρεπε νομιζω. επρεπε να τα πει σε ολες και το εκανε. η σκηνη χανα και κειλεμπ ηταν πολυ καλη. καλα της τα ειπε ο κειλεμπ. επιτελους εχουμε ξανα φιλι αναμεσα τους!!! τι παιζει με τον αστυνομικο και την σπενσερ; θα εχουμε καμια ιστορια; η αλι και η εμ ειχαμε τετοια σκηνη; δεν το πιστευω. το εμαθε απο τις ειδησεις η αρια; δεν μπορουσε να την παρει ενα τηλ; ο τομπυ και η σπενσερ πρεπει να ειναι μαζι. ταιριαζουν τοσο πολυ. α τους ξεγελασε η τζενα. δεν νομιζω να πεθανει η σπενσερ. ειναι η μητερα της; τι φαση;
DeathView*- Moderator
Ειδα επιτελους πριν μερικες μερες το φιναλε. Γενικως δεν με τραβαει πια. Θεωρω οτι εκαναν μεγαλο λαθος με καποιες αλλαγες στο "τοσα χρονια μετα"
Παντως ανακοινωσαν οτι θα το ολοκληρωσουν. Επιτελους δηλαδη. Αληλλουια
- Σπόιλερ:
- Για παραδειγμα, ο Τομπι να ειναι με την Υβον. Ο Κειλεμπ απο την μια να ειναι ερωτευμενος με την Σπενσερ και απο την αλλη να λιωνει ακομα για την Χαννα. Η Χαννα να εμφανιζεται με τον ξενερωτο πως-τον-λενε.
Την Εμιλυ τι την ηθελαν και την εβαλαν με αυτην την μπαριστα; Θα μπορουσε ναι, να γυρισει η Πειτζ για να συνειδητοποιησει η Αλισον οτι εχει συναισθηματα για την Εμιλυ. Θα μπορουσε την δουλεια να την παρει η Εμιλυ, οποτε η Πειτζ δεν θα ειχε λογο να μεινει και θα εφευγε. Και Εμισον θα ηταν μαζι. Ποτε δεν ημουν hardcore emison fan αλλα αμα ειναι να το κανουν, τουλαχιστον ας το κανουν ωραια. Α και για να μην θυμηθω τον Τζεισον, τον αδερφο της Αλι και την Αρια που κοιμηθηκαν μαζι...
Και για ονομα του Θεου... ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝΤΡΟ. ποιος ειναι αδερφος ποιανου τελικα;
Παντως ανακοινωσαν οτι θα το ολοκληρωσουν. Επιτελους δηλαδη. Αληλλουια
χαχααχαχαχα
ναι επιτελους.
- Σπόιλερ:
- εμενα μου αρεσει ο τζεισον (αν θυμαμαι καλα ο αδερφος της αλλι) με την αρια αλλα η αρια μου αρεσει και τον αλλον δεν ξερω πφφ..
ναι επιτελους.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DeathView* στις Τετ 21 Σεπ 2016, 20:48, 1 φορά
DeathView*- Moderator
Κοιτα, αν ηταν μονο αυτο θα ελεγα, παει στο διαολο. Α. ΑΑΑΑΑααα και ο γκομενος της Αρια στην αρχη. αυτον τον ξεχασα εντελως.
Απλως ηθελα να πω οτι αν ηταν μονο ενα απο αυτα, να πω ενταξει. Αλλα ειναι λιστα πχια!!
Απλως ηθελα να πω οτι αν ηταν μονο ενα απο αυτα, να πω ενταξει. Αλλα ειναι λιστα πχια!!
o εζρα που εψαχνε την αλλη; ενταξει τι να πω αλλο δεν γινεται το εχουν κανει σαπουνοπερα
DeathView*- Moderator
Αυτο στα ματια μου δεν ηταν τοσο ασχημο οσο το Χαννα-γουατεβερ.
Γιατι αυτοι οι δυο ειχαν παει στις ζουγκλες μονοι τους, ειχαν δεθει. Και αυτη ειχε εξαφανιστει οποτε δεν ειναι παραλογο να ειναι ετσι μετα. Το καταλαβαινω.
Απο την αλλη το να βαζουν την Εμιλυ σε νεα σχεση ηταν λαθος σενεριογραφικη κινηση.
Γιατι αυτοι οι δυο ειχαν παει στις ζουγκλες μονοι τους, ειχαν δεθει. Και αυτη ειχε εξαφανιστει οποτε δεν ειναι παραλογο να ειναι ετσι μετα. Το καταλαβαινω.
Απο την αλλη το να βαζουν την Εμιλυ σε νεα σχεση ηταν λαθος σενεριογραφικη κινηση.
ναι σε αυτο συμφωνω δεν επρεπε.
DeathView*- Moderator
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Παρόμοια θέματα
» Pretty Little Liars (season 1)
» Pretty Little Liars (Season 2)
» Pretty Little Liars (Season 3)
» Pretty Little Liars (Season 6)