Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
130 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 130 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Vampire Academy - Γενική Συζήτηση
+24
Maria Colden
zan
KatiaRoses
RosalieVamp
Dalia
Arg Winchester
Draculaura
nantia12_twilight 4 ever
Rose
Yvaine
κατερινα καλεν
Nemesis of Love
~*~Lost Soul~*~
irina
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Kajol
ClaireReno
Iracebeth Of Crims
Christian Ozera
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Rosemarie Hathaway
Roza Cullen
Celest Volturi
28 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: Vampire Academy
Σελίδα 4 από 10
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Απ: Vampire Academy - Γενική Συζήτηση
ειχα δει μερικα αλλα ονοματα αλλα εγω ηθελα, θελω και θα θελω τον Μπεν!!! Ειναι ρολος κομμενος και ραμμενος στα μετρα του!!
Ω ναι!! Ανυπομονώ τόσο πολύ!!!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Το Vampire Academy το λατρεύω Μπορεί το τέλος να μην ήταν εντελώς ξεκάθαρο, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μια πολύ καλή σειρά βιβλίων που άνετα θα ξαναδιάβαζα Μακάρι να γυριστεί και σε ταινία
Draculaura- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
Τόπος : Planet Hell...
team dimitri
ααααχχχ
ερωτηση, ξερετε ποτε θα βγει το last sacrifice στα ελληνικα??? πουθενα δεν υπαρχει κατι σιγουρο. το vampiria ελεγε αυγουστο, αλλοι λενε για ιουνιο.....
ελεος!! δεν θα ξαναβρισω την πλατυπους οτι και αν γινει. Υποσχομαι.
ααααχχχ
ερωτηση, ξερετε ποτε θα βγει το last sacrifice στα ελληνικα??? πουθενα δεν υπαρχει κατι σιγουρο. το vampiria ελεγε αυγουστο, αλλοι λενε για ιουνιο.....
ελεος!! δεν θα ξαναβρισω την πλατυπους οτι και αν γινει. Υποσχομαι.
Ντιμίτρι <3 <3 αν και στο σημείο που εχω φτάσει αρχίζει και με ξενερώνει ο τύπος...... Νομίζω σύντομα θα αλλάξω την υπογραφή μου λολ
Arg Winchester- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Τόπος : Salonica
σε ποιο σημειο εφτασες??? βαλτο σε σποιλερ αν ειναι και με προειδοποιηση. εφοσον εχω ολοκληρωσει την σειρα θα μπορεσω να το ανοιξω.
btw 6 βιβλια διαβασα. 3 σκηνες μου εμειναν.
1) καμπινα
2) SB εκκλησια (προς το τελος) σκηνη Ντιμιτρι-Ρουζ (Love fades, mine has)
3) LS ξενοδοχειο (οποιος το εχει διαβασει καταλαβαινει τι θελω να πω -εφοσον εχει το ιδιο περιοχομενο με την σκηνη στην καμπινα)
btw 6 βιβλια διαβασα. 3 σκηνες μου εμειναν.
1) καμπινα
2) SB εκκλησια (προς το τελος) σκηνη Ντιμιτρι-Ρουζ (Love fades, mine has)
3) LS ξενοδοχειο (οποιος το εχει διαβασει καταλαβαινει τι θελω να πω -εφοσον εχει το ιδιο περιοχομενο με την σκηνη στην καμπινα)
Γιατί έχεις διαβάσει 6 βιβλία εσύ κοπελιά; που το βρήκες το 6ο; οεο;
- Σπόιλερ:
- Στο σημείο όπου έχει γίνει ήδη η πρώτη δίκη του Ντίμκα έστησε τον Άντριαν η Ρόζα και τώρα πάει στην εκκλησία στην αυλή αλλά έκανα ένα διαλειμματάκι τώρα θα διαβάσω για την εκκλησία τι έγινε
Παντως οτι και να διαβασεις μην εκνευρστεις με τον Ντιμιτρι. please??
το διαβασα πριν 5-6 μηνες περιπου. επι δυο μερες το εψαχνα και τελικα το βρηκα κι το κατεβασα.
το διαβασα πριν 5-6 μηνες περιπου. επι δυο μερες το εψαχνα και τελικα το βρηκα κι το κατεβασα.
Άντε καλά αφού το λες εσύ κάτι θα ξέρεις
Θέλω link απο το τελευταίο τότε.........Τι σκύλιασες καλέ πότε θα βγει τότε αφού το βρήκες :tonguetease:
Σαν να λυπάμαι και λίγο τον Άντριαν όμως
Θέλω link απο το τελευταίο τότε.........Τι σκύλιασες καλέ πότε θα βγει τότε αφού το βρήκες :tonguetease:
Σαν να λυπάμαι και λίγο τον Άντριαν όμως
Τον αντριαν θα τον λυπηθεις ακομα περισσοτερο στο 6. εγω ενταξει..... δεν με πολυενδεφερε. ειχα και εχω κολλημα με τον Ρωσο θεο (aka dimitri belikov)
στειλε μου με πμ το email σου να σου το στειλω
στειλε μου με πμ το email σου να σου το στειλω
Είναι όντως Θεός κι εγώ με το μέρος του είμαι αλλά με αυτά που διαβάζω θέλω να τον δείρω
Αλλά................ υποσχέθηκα..........Βαθιές ανάσες ένα...δυο....ένα...δυο......
Αλλά................ υποσχέθηκα..........Βαθιές ανάσες ένα...δυο....ένα...δυο......
χαχαχα εγω τωρα που το αγορασα δεν τον διαβαζω γι αυτην την συγκεκριμενη σκην. ειμαι ακομα στην Ταρασοβ να φανταστεις και φοβαμαι να προχωρησω.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa τα καλύτερα χάνεις.......μέχρι εκεί καλά πάει ακόμη :tonguetease:
Ίσως αρχίζω να τον συμπαθώ κάπως ξανά
α ξερω γιατι το λες!!!!!
- Σπόιλερ:
- επειδη τα εβαλε με την βασιλικη φρουρα για να προστατεψει την Ροουζ???
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Είναι απλά Θεός λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άντε παλικάρι μου και δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω σε εσένα
Σήμερα θα το τελειώσω......
Καλημέρα κι όλας κερνάω καφεδάκι
Είναι απλά Θεός λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Άντε παλικάρι μου και δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω σε εσένα
Σήμερα θα το τελειώσω......
Καλημέρα κι όλας κερνάω καφεδάκι
Russian Badass God???? : :hurrah: :
Εκει πέρα με ειχε κανει...... δεν περιγραφεται..... πριν απο λιγο την ειχε πληγωσει και μετα αντισταθηκε τοσους μονο για την ασφάλεια της χωρίς να σκέφτεται τιποτα αλλο.
Ο Abe φανταστικος όμως ε??
Εκει πέρα με ειχε κανει...... δεν περιγραφεται..... πριν απο λιγο την ειχε πληγωσει και μετα αντισταθηκε τοσους μονο για την ασφάλεια της χωρίς να σκέφτεται τιποτα αλλο.
Ο Abe φανταστικος όμως ε??
Δεν μου λέει κάτι αυτό......Μάλλον δεν έφτασα ως εκεί ακόμη.....Δεν διάβασα πολύ γιατί με πήρε ο ύπνος
Βασικα νομιζω ο Abe επιστρεφει στην Τελευταια θυσια οποτε δικαιολογημενη εισαι που δεν το διαβασες
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
μη λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τίποτα
περιμένω να μου στήλης το 6ο
μη λεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες τίποτα
περιμένω να μου στήλης το 6ο
Βασικα δεν μπορω να επισυναψω αρχειο μεσω του φορουμ και το email σου δινεται για αυτην την χρηση. Ευτυχως που εγω μπορω να το βρω αλλιως. Στο εστειλα και τωρα θα εχεις κινητρο για να τελειωσεις το ΔΨ!!
Μπορώ τώρα να φουντάρω από κανένα μπαλκόνι;Μένω και χαμηλά ούτε κάταγμα θα μου προκαλέσω. Μόλις το τελείωσα......Τα λόγια είναι περιττά.
Αν δεν έχετε διαβάσει το τέλος από Δεσμώτες Ψυχών μην ανοίξετε το spoiler
- Σπόιλερ:
- 1ον Γιατί δεν ήταν εκεί η μανά της και ξαφνικά για όλα τρέχει ο Έιμπ. Περίμενα να δω εκεί την Τζανίν Χαΐδαγουέΐ.2ον Η Τατιάνα το ήξερα πως θέλει μαζί της την Λίζα στο συμβούλιο (βέβαια δεν περίμενα να ζητήσει την βοήθεια της Ρόζα)ποιος δεν την θέλει όμως και γίνονται όλα αυτά; οεο; 3ον Γεγονός είναι πως δεν το έκανε η Ρόζα αν και υποπτεύομαι τον Βίκτορ ίσως με την βοήθεια του Ρόμπερτ και της Υποβολής.Αλλά νομίζω πως αυτός θα παίξει άλλο ρόλο αργότερα και ίσως και στο πλευρό τον κοριτσιών.Φυσικά ο άλλος ένοχος είναι το κοράκι ο πατέρας του Άντριαν.Η Τατιάνα τον είχε του κλότσου και του μπάτσου.Θα ήθελε να την βγάλει από την μέση και να κατηγορήσει την Ρόζα μιας και δεν την ήθελε κοντά στα πόδια του γιου του. Και σοβαρά....ούτε ένα γλυκό βλεμματάκι στην Ρόζα ο Ντίμκα; Με απογοητεύει και πάλι.Αν στο τέλος αφήσει την Ρόζα θα γράψω ένα βιβλίο αντιVa ο δημόσιος λιθοβολισμός του Ντιμίτρι.......ουφφφφφφφφ.θέλω να βγεί το τελευταίο book ΤΩΡΑ
VampireArwen έγραψε:Μπορώ τώρα να φουντάρω από κανένα μπαλκόνι;Μένω και χαμηλά ούτε κάταγμα θα μου προκαλέσω. Μόλις το τελείωσα......Τα λόγια είναι περιττά.
- Σπόιλερ:
1ον Γιατί δεν ήταν εκεί η μανά της και ξαφνικά για όλα τρέχει ο Έιμπ. Περίμενα να δω εκεί την Τζανίν Χαΐδαγουέΐ.2ον Η Τατιάνα το ήξερα πως θέλει μαζί της την Λίζα στο συμβούλιο (βέβαια δεν περίμενα να ζητήσει την βοήθεια της Ρόζα)ποιος δεν την θέλει όμως και γίνονται όλα αυτά; οεο; 3ον Γεγονός είναι πως δεν το έκανε η Ρόζα αν και υποπτεύομαι τον Βίκτορ ίσως με την βοήθεια του Ρόμπερτ και της Υποβολής.Αλλά νομίζω πως αυτός θα παίξει άλλο ρόλο αργότερα και ίσως και στο πλευρό τον κοριτσιών.Φυσικά ο άλλος ένοχος είναι το κοράκι ο πατέρας του Άντριαν.Η Τατιάνα τον είχε του κλότσου και του μπάτσου.Θα ήθελε να την βγάλει από την μέση και να κατηγορήσει την Ρόζα μιας και δεν την ήθελε κοντά στα πόδια του γιου του. Και σοβαρά....ούτε ένα γλυκό βλεμματάκι στην Ρόζα ο Ντίμκα; Με απογοητεύει και πάλι.Αν στο τέλος αφήσει την Ρόζα θα γράψω ένα βιβλίο αντιVa ο δημόσιος λιθοβολισμός του Ντιμίτρι.......ουφφφφφφφφ.θέλω να βγεί το τελευταίο book ΤΩΡΑ
- Σπόιλερ:
- Ο δολοφονος δεν ειναι κανενας απο αυτους που ειπες. Αποκαλυπτεται στο προτελευταιο κεφαλαιο του LS και μεχρι τοτε ουτε οι αναγνωστες ξερουν τιποτα. Για τον Βικτορ εχεις δικαιο. Θα παιξει ρολο στο 6ο βιβλιο αλλα δεν εχει σχεση με την Τατιανα.
Για το..... σημειωμα τι γνωμη εχεις??? :yesss:
- Σπόιλερ:
- Η Τατιάνα το ήξερα πως θέλει μαζί της την Λίζα στο συμβούλιο (βέβαια δεν περίμενα να ζητήσει την βοήθεια της Ρόζα)ποιος δεν την θέλει όμως και γίνονται όλα αυτά;Η Τατιάνα το ήξερα πως δεν είναι τόσο σκύλα όσο έδειχνε. Κάτι άλλο παίζει.το γράμμα με ξάφνιασε εν μέρη αλλά όχι κ τόσο πολύ.Αλλά οκ.... Εξώγαμο; Σοβαρά; Δεν θα το πάρει και τόσο καλά η Λίζα.....
Σελίδα 4 από 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones γενικη συζητηση
» Γενική Συζήτηση για Anime και Manga
» 1. Vampire Academy
» Vampire & Succubus
» Vampire Academy Quotes.
» Γενική Συζήτηση για Anime και Manga