Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
189 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 189 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
House of cards
3 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 1
House of cards
Βαθμολογία IMDb: 9,1
Υπόθεση: Βασισμένη στο ομώνυμο θρίλερ του BBC, είναι η ιστορία συνωμοσίας και εκδίκησης ενός μέλους του κογκρέσου που αφού βοηθάει την παράταξή του να κερδίσει τις εκλογές, δεν ανταμοίβεται με υπουργική θέση όπως περίμενε. Αυτό που ακολουθεί είναι μια υπολογισμένη παρτίδα σκάκι, με τον Φρανκ Άντεργουντ και τη σύζυγό του, Κλερ, να εξολοθρεύουν έναν-έναν τους εσωτερικούς αντιπάλους του χρησιμοποιώντας και το τελευταίο δυνατό μέσο πίεσης που διαθέτουν.
Είδος: Δραματική, Πολιτικό Θρίλερ
Δημιουργός σειράς: Beau Willimon
Ηθοποιοί: Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly, Michael Gill, Nathan Darrow, Sakina Jaffrey, Kristen Connolly, Kate Mara
Σεζόν: 3
(περιγραφή από το gamatotv.com)
Μια κριτική για την σειρά εδώ
Πραγματικά είναι υπέροχη σειρά! Και ο Άντεργουντ είναι επικά καλ(κ)ός!
Την βλέπει κάποιος από εδώ;;
Απ: House of cards
Την ξεκινησα πριν 2 μηνες περιπου. Εκεινη την μερα ειδα τον πρωτο κυκλο μονοκοπανια. Μετα το ανεβαλα διαρκως και οταν το ξαναεπιασα ειδα τον 2ο. τωρα βρισκομαι στο τελευταιο επεισοδιο του 2ου κυκλου.
Ο Φρανκ ειναι πραγματικα τελειος!! Τον αγαπω! Η Κλαιρ, ενταξει ενω μου αρεσει, ενιοτε μου σπαει και τα νευρα. Σιπαρω τον βοηθο του Φρανκ με την πρωην πορνη. Και θελω να μαθω λεπτομερειες σχετικα με το τελος ενος επεισοδιου. πρεπει να ειναι καπου 5-8 νομιζω.
Επισης εξ αρχης ημουν 87% σιγουρη οτι
Και οσο περνουσε ο καιρος ολο και μου το επιβεβαιωναν οι πραξεις του. Γενικως η σειρα ειναι πολυ καλοδουλεμενη και χαιρομαι που υπαρχουν ακομα τοσο ποιοτικες σειρες.
Ο Φρανκ ειναι πραγματικα τελειος!! Τον αγαπω! Η Κλαιρ, ενταξει ενω μου αρεσει, ενιοτε μου σπαει και τα νευρα. Σιπαρω τον βοηθο του Φρανκ με την πρωην πορνη. Και θελω να μαθω λεπτομερειες σχετικα με το τελος ενος επεισοδιου. πρεπει να ειναι καπου 5-8 νομιζω.
- Σπόιλερ:
- το τρίο: Φρανκ-Κλαιρ-Μίτσαμ
Επισης εξ αρχης ημουν 87% σιγουρη οτι
- Σπόιλερ:
- ο Φρανκ ηθελε να γινει Προεδρος.
Και το βαζω σε σποιλερ γιατι εφαγα σποιλερ απο το ταμπλρ οτι τελικα γινεται; δεν ειμαι και 100% σιγουρη οτι καταλαβα σωστα αλλα ναι.
Και οσο περνουσε ο καιρος ολο και μου το επιβεβαιωναν οι πραξεις του. Γενικως η σειρα ειναι πολυ καλοδουλεμενη και χαιρομαι που υπαρχουν ακομα τοσο ποιοτικες σειρες.
περιμενουμε το μελλον της για την επομενη σεζον
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
νομιζω πως ειναι ψιλοστανταρακι οτι θα ανανεωθει. ειναι απο τα οριτζιναλ μπλοκμπαστερ του νετφλιξ και εχει να κανει με αμερικανικη πολιτικη, στην οποια γινεται ο κακος χαμος αυτη τη στιγμη. οποτε δεν το βλεπω να σταματαει καποια στιγμη στο συντομο μελλον.
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel