Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
120 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 120 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Outlander
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Outlander
Outlander
Ένα επικό παραμύθι γίνεται πραγματικότητα! Το Outlander είναι η νέα σειρά του Starz (Spartacus) βασισμένη στα Best-Seller βιβλία της Diana Gabaldon.
Η σειρά χαρακτηρίζεται από έρωτες, επιστημονική φαντασία, ιστορία και περιπέτεια ανακατεμένα σε ένα επικό παραμύθι με παραγωγό τον Ronald D. Moore!
Η σειρά διηγείται την ιστορία της Claire, μίας παντρεμένης νοσοκόμας από το 1945 που μυστηριωδώς στέλνεται στο 1743, όπου κατευθείαν καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο άγνωστο κόσμο όπου η ζωή της απειλείται.
Όταν αναγκάζεται να παντρευτεί τον Jamie Fraser, έναν θαρραλέο και ρομαντικό νεαρό πολεμιστή μία παθιασμένη σχέση ξεκινάει που χωρίζει την καρδιά της Claire σε 2 απέραντα διαφορετικούς άντρες σε 2 διαφορετικές ζωές.
Η σειρά χαρακτηρίζεται από έρωτες, επιστημονική φαντασία, ιστορία και περιπέτεια ανακατεμένα σε ένα επικό παραμύθι με παραγωγό τον Ronald D. Moore!
Η σειρά διηγείται την ιστορία της Claire, μίας παντρεμένης νοσοκόμας από το 1945 που μυστηριωδώς στέλνεται στο 1743, όπου κατευθείαν καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε έναν επικίνδυνο άγνωστο κόσμο όπου η ζωή της απειλείται.
Όταν αναγκάζεται να παντρευτεί τον Jamie Fraser, έναν θαρραλέο και ρομαντικό νεαρό πολεμιστή μία παθιασμένη σχέση ξεκινάει που χωρίζει την καρδιά της Claire σε 2 απέραντα διαφορετικούς άντρες σε 2 διαφορετικές ζωές.
Απ: Outlander
νταξει απο αυτα που ειδα οταν ανοιγα το τοπικ, ομολογω μου κινησε την περιεργεια. το χω βαλει στη λιστα μου. just so you know
Έχει διακόψει για ένα ανά θέμα τι στενό hiatus έχει παίξει μέχρι 8ο επ κι συνολικά θα έχει 16 θα συνεχιστεί η σεζόν 4 Απρίλη!
ασε αλλο κι αυτο. τις περισσοτερες φορες βλεπω σειρες με αγγλικους υποτιτλους ετσι; αμα βαριεμαι ομως μπορει και να μην κατεβασω και να το δω ετσι. σε αυτη τη σειρα ομως θα τους χρειαζομαι!!! τι προφορα ειναι αυτη; με το ζορι τον καταλαβα στο τρειλερ!
^Αυτήν την εκνευριστική σκοτζέζικη διάλεκτο που μιλάνε μωρέ και καμιά φορά την μεταφράζουν στην πρωταγωνίστρια για να καταλαβαίνει τι λένε....
Α! να κι ο σχολιασμός.
Α! να κι ο σχολιασμός.
- 1χ01:
- Τον λυπάμαι τον Φρανκ, όχι αλήθεια, αν ήμουν στη θέση της Κλαιρ δεν υπήρχε περίπτωση να
γυρίσω πίσω στο χρόνο ως δια μαγείας, θα χαιρόμουν το γάμο μου μαζί του και δεν θα τον απατούσα πότε όπως φαντάζομαι κι η πρωταγωνίστρια. Έλα όμως που γύρισε πίσω τώρα...
Κι ο πίσω 'γαμπρός' , παρελθοντικός δεν πιάνει μία στον μελλοντικό.
Άσε που ο πρόγονος απ'ότι φαίνεται είναι ένα γαϊδούρι ξεσαμάρωτο.
Ρε τι διάλεκτο μιλάνε, Σκωτσέζικη θα μου πεις, οκ, άρα δεν δίνω σημασία, κι αμετάφραστη να είναι.
Υπέροχη η σκηνή με τον χορό - αναπαράσταση των μαγισσών - δρυίδων την ώρα της αυγής.
Και τέλος και σημαντικότερον... the scene with Frank, Clair in front of the mirror and the Ghost of
Jaime outside????!!! Bloody hell... !!!
Εξηγηθείτε, κάποιος!!!
- 1x02:
- Το ύφος της μις Φιτζ όταν πήρε πρέφα τον στηθόδεσμο.
Ρε παίζει μέσα η Φρέγια, η Φρέγια απ'τον Μέρλιν, δεν μπορώ συγκινούμαι.
Η σκηνή στο τζάκι :inlove: Αυτή η σιχαμένη προφορά-γλώσσα που δεν βγάζω γρι την τύχη μου
και μου την δίνει. :yaya: Ρε κι η Τζούλια, αυτή η Φαρνέζε, ναι ρε παίζει κι αυτή. Τι συγκίνησις. :Ρ
Αυτός ο Τζέιμι πόσο ξύλο θα φάει ακόμα;! Τον λυπάται η ψυχούλα μου, περισσότερο όμως
τον Φράνκ στο μέλλον που έχει χάσει τη γυναίκα του ο καημένος και που δεν ξέρει που να ψάχνει.
Και βεβαίως αργά ή γρήγορα θα μας βγει κερατάς, :Ρ Τι κρίμα ρε μαμώτο. :Ρ
Στο τέλος, και καθότι η πρωταγωνίστρια πιστεύει πως θα γυρίσει πίσω... στο μέλλον.
Όχι που θα γύριζες, αμ πως θα γίνει κατάσταση με τον άλλον; :evil: :evil:
We need a nurse hear ... outlander. You have to stay. :P:
- 1χ03:
- Θα πεθάνεις προσπαθώντας αγαπητή μου, όσο κι αν λυπάμαι εκείνον τον έρμο τον σύζυγο σου εκεί στα back to the 40s , ο κοκκινομάλλης Σκοτσέζος κι οι συνθήκες γενικότερα δεν θα σε αφήσουν να γυρίσεις στην μετά κατοχή εποχή σου με την καμία.
Κι όσο και να προσπαθείς να προσαρμοστείς με τα ήθη κι τα έθιμα της εποχής εκείνης χάνεις τον χρόνο σου. Και πάλι που το γιάτρεψες το άμοιρο το παιδί , απεσταλμένο το σατανά θα σε πουν.
Δεν ξέφευγε κανείς απ'τις προκαταλήψεις τότε. Δεν θυμάσαι τι είχαμε τραβήξει με τις μάγισσες του Σάλεμ. Μια απλή νοσοκόμα απ'το μέλλον θα την γλιτώσει; Σώθηκες. Πάντως ευχαριστήθηκα το κόλπο με τηνλιποθυμία φάση είχε. Αλλά η γυναίκα του δικαστή δεν φαίνεται να είναι είναι πρόθυμη να το αφήσει έτσι.
Την τρώει να μάθει τι ρόλο βαράει η άλλη. Κι αυτοί οι τεμπελχανάδες σκύλοι που υποτίθεται την φυλάνε όλο κριτική και σχόλια όλη την ώρα. Τους σιχάθηκα, κι απ'το κρασί και την βρώμα, φαντάσου πόσο θα βρωμάνε. Και μέσα σε όλα η κακομοίρα η Λίρι, να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του παίδαρου. Σώθηκες κι εσύ... Τώρα;! Να ταν κι άλλοι.
Άρε κακομοίρη Φράνκ , τι σου'μελε να πάθεις! Το χάνεις το γυναικείο κορμί πατριώτη. Θα σου μείνει επισήμως στα Χάιλαντς κι άντε να το ξαναδείς. Όχι ότι θα κακοπεράσει βέβαια. Αλλά λέμε τώρα.
- 1χ04:
- Aποτυχία τελικά το σχέδιο απόδρασης, Όχι που θα ξέφευγες, :Ρ
Ενδιαφέρουσα κι η σκηνή του όρκου κι ευτυχώς κάτι ήξερε το μανάρι που δεν τον πήρε, Αφού ούτως ή άλλως με κομμένο το κεφάλι θα βρεθεί στο τέλος., Λέμε τώρα. :Ρ
Βρε τον Ντούγκαλ κι οι ορέξεις του δεν μας τα χες πει αυτά κύριος. Τον περιποιήθηκε όμως καλά
η γιατρέσα.:Ρ Κλάμα στο κυνήγι του αγριογούρουνου, τι κρίμα όμως.
Γέλιο στην σκηνή με το δήθεν ερωτικό φίλτρο, αμ δεν τα παρατάει η ξανθιά. Αμ τώρα κοπελιά το χάσαμε το κορμί, ξεκίνησε για καινούργιες πολιτείες με τη Σάσεναχ, την έχασες την φούστα την καρωτή. :Ρ
- 1χ05:
- Αααα πολύ κουραστικό αυτό το επ. γυρίζαμε από πολιτεία σε πολιτεία για να μαζέψουμε τους φόρους της φατριάς ΜcKenzie και ταυτόχρονα επιδεικνύαμε την πλάτη του κακόμοιρου του μαναριού μόνο κι μόνο για να ανέβει ο μίστερ Ντουγκάλ μη χ*** στα μάτια της κοινής γνώμης;!
Για τους Στίουαρτ δηλαδή;! Για μία μάχη που θα χάσουν δηλαδή;! Για τα πολιτικά μαμώτο μου;!
Κι πως αυτή δλδ στην αρχή άμα της φέρονται έτσι όπως της φέρονται αντιδρά, ενώ μετά...
Άσε να μην το πω το μετά. Ας το πρώτα και βλέπουμε. Ε σε γενικές γραμμές αυτά. Κουραστικό επ.
Ε υπήρχαν κι κάποιες στιγμές προσέγγισης, ειδικά εκεί που τον πάτησε στην πόρτα, το κάτι άλλο.
- 1χ06:
- Καλά εντάξει ο πρόγονος Τζακ καθίκι το καταλάβαμε με όλη τη σημασία της λέξης.
Βρε το κακόμοιρο το μανάρι τι εφιάλτη πέρασε, κι δεν λύγισε, εκεί ακμαίος μέχρι τέλους
κρίμα... μωρέ. Τύφλα να΄χει ο στρατιωτικός που λιποθύμησε σα γυναικούλα.
Επόμενο επ.: Επιχείρηση Γάμος Στα τελευταία λεπτά έλιωσα στο γέλιο.
~"Δεν σε πειράζει που δεν είμαι Παρθένα;"
~"Όχι άμα δεν σε πειράζει που είμαι εγώ."
:crier: :crier: :crier: :crier: :crier:
- 1χ07:
- Αχ... αχ... αχ... τα είδα όλα με αυτό το επ. Τι να προτωσχολιάσω; Εεε;;; Τι;;!!
Το νυφικό της Κλαίρ, τους όρους του Τζέιμι, τους όρκους την τελετή με τα Γαελικά (την μετάφραση
δλδ γιατί τα ίδια τα Γαελικά τα σιχαίνομαι). Την παρθενία του Τζέιμι που έχει σαν αποτέλεσμα
την ασχετοσύνη του αλλά οκ δεν είναι και μοναχός , ξέρει να φυλάει καλά το παιδί,
αλλά του έκανε κι μθμ η άλλη. Αλλά βρε μωρό μου,ε όχι κι σαν τις φοράδες.
Τι άλλο; Α την ειρωνεία του θείου;! Τι ζόρι τραβάει κι αυτός;! Αμάν! Τους τεμπελχανάδες που θέλαν
να πάρουν κι μάτι , κακό ψόφο να χουν κι αυτοί.
Γενικά το περιεχόμενο αυτού του επ. ήταν άκρως καυτό κι ενδιαφέρον.
Εγώ πάντως θα το ονομάσω: Γνωριμία με το έτερον σας ήμυσι την πρώτη νύχτα του γάμου.
:crier: :crier: :crier: :crier: :crier: :crier: :crier:
- 1χ08:
- Και θα το επαναλάβω, κι ας γίνομαι κουραστική, πολύ τον λυπάμαι τον Φρανκ , ειλικρινά όλο αυτό που περνάει, να νομίζει ότι έφυγε με τον ντόπιο (του οποίου το φάντασμα είδαμε) , την αγωνία του, η αστυνομία να μην μπορεί να κάνει τίποτα, να τον 'δουλεύουν' κιόλας και με τον πόνο του μερικοί χαμένοι μόνο κι μόνο για τα λύτρα, κι στο τέλος μη μπορώντας να το πιστέψει... να πηγαίνει όντως στις πέτρες πίσω με την ελπίδα πως έτσι ίσως γυρίσει κοντά του και να την φωνάζει.
Κι άλλη να πούμε που μόλις έχει πάθει το πολιτισμικό σοκ πίσω στα 1700 τόσο, να είναι τόσο κοντά στο τέλος, να τον φωνάζει κι αυτή, να την ακούει κι αυτός, για να μην πιάσει τις πέτρες στο παρά 5, να την πιάσουν και να την πάνε πίσω στο γαϊδούρι πρόγονο του άλλου.
Κατ'άλλα ο Τζέιμι στο λόφο ήθελε να ικανοποιηθεί αλλά του βγήκε ξινό, έφτασε όμως στην τελευταία σκηνή και μας έκοψαν πάνω στο καλύτερο. Άντε τώρα εσύ να περιμένεις μήνες και βάλε.
Θα γεννήσω. :partinkatw: :partinkatw: :partinkatw: :partinkatw:
μισο μισο. διαβασα μονο το πρωτο. δεν ηθελα να πολυσποιλεριαστο με τα υπολοιπα. η πρωταγωνιστρια πεφτει πισω στο χρονο. ωραια αυτο το ξερουμε απο το τρειλερ.
αλλαααα
αλλαααα
- Σπόιλερ:
- καταφερνει στο 1ο επ να γυρισει απο εκει που ηρθε; παει πισω στον αντρα της στο μελλον; και μετα ξαναφευγει;
Όχι... καμία σχέση αλλά...
όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στα βιβλία της σειράς, κι επικρατεί ένα κάποιο κομφούζιο χρονολογικά μην το ψάχνεις.
όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στα βιβλία της σειράς, κι επικρατεί ένα κάποιο κομφούζιο χρονολογικά μην το ψάχνεις.
Έχουμε συνέχεια του πρώτου κύκλου, αυτή την περίοδο όπως καταλαβαίνετε. Έχουμε ανανεωθεί για 2η σεζόν με 13 επ. στο ενεργητικό μας με θέμα την εξιστόρηση του δεύτερου βιβλίου της συγγραφέως, over,
Mέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί 4 κι συνολικά είναι νομίζω 8 Μαρίνα, ρίξε μια ματιά εδώ ---> http://outlander.wikia.com/wiki/Category:Novels_in_the_Outlander_series
8 ε; εχει μελλον λοιπον ακομα η σειρα!! εκτος και αν αποφασισουν να κανουν του κεφαλιου τους απο ενα σημειο και μετα.
Λοιπον αρχικα ηρθα να ενημερωσω (την Ναταλια) οτι ειδα και τα 16 σε 24-36 ωρες.
Στο τελευταιο επεισοδιο ηθελα να βαλω τα κλαμματα. Αλλα δεν το εκανα. Ηταν το δυσκολοτερο επεισοδιο να δω ποσο μαλλον να το γυρισουν. Ηθελα να μπω μεσα στην τηλεοραση να χωσω φαπες και να δωσω αγκαλιες εκει που πρεπει.
Οπως και να χει ηρθα να ενημερωσω (την Ναταλια παλι) οτι ειδα μερος του πανελ απο το περασμενο SDCC και θελουν να μεινουν αρκετα πιστοι στην πλοκη των βιβλιων και θα κανω μια προσπαθεια να μην διαβασω το παραπανω λινκ και σποιλιαστω. Ξερω μεχρι και τι γινεται στον δευτερο κυκλο βαση του τρειλερ
Στο τελευταιο επεισοδιο ηθελα να βαλω τα κλαμματα. Αλλα δεν το εκανα. Ηταν το δυσκολοτερο επεισοδιο να δω ποσο μαλλον να το γυρισουν. Ηθελα να μπω μεσα στην τηλεοραση να χωσω φαπες και να δωσω αγκαλιες εκει που πρεπει.
Οπως και να χει ηρθα να ενημερωσω (την Ναταλια παλι) οτι ειδα μερος του πανελ απο το περασμενο SDCC και θελουν να μεινουν αρκετα πιστοι στην πλοκη των βιβλιων και θα κανω μια προσπαθεια να μην διαβασω το παραπανω λινκ και σποιλιαστω. Ξερω μεχρι και τι γινεται στον δευτερο κυκλο βαση του τρειλερ
Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα τον 2ο κύκλο, δεν ξέρω πότε θα το κάνω, άγνωστον.
Απλώς (ήθελα να ενημερώσω τη Μαρίνα) ότι ο 3ο1ς και 4ος κύκλος, εφόσον η σειρά θα συνεχιστεί δεν θα είναι πιστός όσον αφορά την πλοκή στα βιβλία. Over
Απλώς (ήθελα να ενημερώσω τη Μαρίνα) ότι ο 3ο1ς και 4ος κύκλος, εφόσον η σειρά θα συνεχιστεί δεν θα είναι πιστός όσον αφορά την πλοκή στα βιβλία. Over
κοιτα, μεχρι στιγμης ηταν πολυ πιστη η σειρα. και αυτα τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει και εχω περισσοτερη εμπιστοσυνη σε αυτους απ οτι στους D&D
Παντως ο 2ος ηταν πολυ καλος! Το φιλανε πολυ δυναμικο μπορω να πω!
Παντως ο 2ος ηταν πολυ καλος! Το φιλανε πολυ δυναμικο μπορω να πω!
^Ούτε εγώ έχω διαβάσει κι ούτε πρόκειται πιστεύω, οπότε ό,τι κι να δω στη σειρά θα μ' αρέσει, όντως έχει καλή κριτική μέχρι τώρα γενικά.
και σεξ δειχνουν, και γυμνο δειχνουν, και βιασμους δειχνουν, και μαχες δειχνουν και απ ολα. και νομιζω τα αντιμετωπιζουν καλυτερα απο οτι στο ΓΚοΤ.
Τελος παντων. Αγαπαω και τις δυο σειρες για διαφορετικους λογους.
Τελος παντων. Αγαπαω και τις δυο σειρες για διαφορετικους λογους.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*