Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
191 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 191 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Έρχεται..2η σειρά ταινιών
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Έρχεται..2η σειρά ταινιών
To Twilight επιστρέφει!
Ένα είναι σίγουρο! Οι φανς του Twilight και έιναι πολλοί, θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι! Η αγαπημένη σειρά ταινιών, 2 χρόνια μετα το 5ο και τελευταίο Twilight Saga, επιστρέφει αλλά σε ..μικρότερη οθόνη!
Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, η εταιρεία παραγωγής Lions Gate καιη συγγραφέας Stephenie Meyer ανακοίνωσαν ότι έχουν σκοπό να προσλάβουν 5 γυναίκες σκηνοθέτες με σκοπό να γυρίσουν μικρού μήκους ταινίες βασισμένες στους χαρακτήρες του Twilight! Με μια μικρή διαφορά όμως!
Οι ταινίες, δεν θα προβληθούν σε κάποιον κινηματογράφο, αλλά στο.. Facebook! Αποκλειστικά!
Οι τελευταίες φήμες θέλουν και την πρωταγωνίστρια, Kristen Stewart να παίρνει μέρος στις πρωτότυπες οντισιόν για να βρουν τις νέες σκηνοθέτιδες της σειράς!
Οι φανς όμως της σειράς θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή, καθώς τα νέα επεισόδια αναμένονται σε περίπου ένα χρόνο!
Απ: Έρχεται..2η σειρά ταινιών
να σου πω την αληθεια ουτε εμενα μου αρεσει η ιδεα
ισως θελουν να βγλουν μερικα κλιπακια διαρκειας 15-20 λεπτων με την ζωη των Καλλεν η των λυκων μετα τις ταινιες και το τελος η να μας δειχνει πως μεγαλωνει η Ρενεσμι
τι να πω
ισως θελουν να βγλουν μερικα κλιπακια διαρκειας 15-20 λεπτων με την ζωη των Καλλεν η των λυκων μετα τις ταινιες και το τελος η να μας δειχνει πως μεγαλωνει η Ρενεσμι
τι να πω
θα προτιμουσα να περιμεναν καμια δεκαετια και το εκαναν σειρα στην τηλεοραση. καταρχην με τα βιντεακια στο fb τι θα κερδισουν; γιατι να τα κανουν;
μα ναι, δεν βγαζει νοημα. θα τα δω φανταζομαι οταν βγουν. πιο πολυ απο περιεργεια. αλλα οχι οτι θα ψαχνω για νεα και τετοια.
Nemesis of Love έγραψε:Βασικα το ακουσα. Δεν ξερω... λιγο βλακεια μου φαινεται. Τι το θελουν;
Προφανώς για να επαναφέρουν στο προσκήνιο το Λυκόφως, καθώς μετά τα λιγότερα επιτυχημένα βιβλία της, η Meyer θέλει να συνεχίσει την κερδοφόρα ιστορία της.
μονο το host εχω παρακολουθησει. αυτη βασικα εχει λεφτα για την υπολοιπη ζωη της. ειναι ασχημο να παει να ξεχειλωσει το ενα επιτυχημενο πραγμα που εχει κανει. δηλαδη και το σωμα ηταν επιτυχημενο αλλα οχι τοσο και δεν μπορει να το ξεχειλωσει
ναι ναι. πρεπει να κανεις λογαριασμο για να μπορεις να μπαινεις να ψηφιζεις για ποιους χαρακτηρες θες να δεις ιστοριες.
Βγηκαν τα επεισοδεια
Η παραγωγη μπορω να πω ειναι πολλυ καλη και η σκηνοθεσια γενικα αλλα θα ηθελα να ειναι οι κανονικοι ηθοποιοι και οχι απομιμησεις
σαν παρωδια μου φαινετε πιο πολλυ τωρα
εχουν ενδιαφερον παντως
http://www.mtv.com/news/2213055/twilight-storytellers-movies-watch/
Η παραγωγη μπορω να πω ειναι πολλυ καλη και η σκηνοθεσια γενικα αλλα θα ηθελα να ειναι οι κανονικοι ηθοποιοι και οχι απομιμησεις
σαν παρωδια μου φαινετε πιο πολλυ τωρα
εχουν ενδιαφερον παντως
http://www.mtv.com/news/2213055/twilight-storytellers-movies-watch/
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits