Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
158 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 158 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Night Shift
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 1
Night Shift
Night Shift
Μετά από μια εξαντλητική θητεία στη Μέση Ανατολή, ο T.C. πρόκειται να μάθει ότι οι σκληρότερες μάχες που θα χρειαστεί να δώσει βρίσκονται πίσω στο σπίτι. Αυτός και η «ασεβής» ομάδα του από τους νυχτερινούς γιατρούς, συμπεριλαμβανομένων του Topher (Ken Leung, «Lost») και του Drew (Brendan Fehr, «Roswell»), ξέρουν πώς να εκτονώνονται με μια περιστασιακή φάρσα, αλλά όταν ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο είναι όλοι επαγγελματίες. Δυστυχώς, η Nυχτερινή Bάρδια είναι τώρα υπό νέα διεύθυνση και το αφεντικό Michael Ragosa (Freddy Rodriguez, «Six Feet Under») ενδιαφέρεται περισσότερο για τη μείωση του κόστους από το να βοηθά ανθρώπους. Αλλά ο T.C. δεν έχει πετύχει ποτέ κανόνα που να μην μπορεί να σπάσει ή ένα πρόσωπο που δεν θα αντιταχθεί. Και είναι σαφές ότι ούτε καν η Δρ Jordan Alexander (Jill Flint, «The Good Wife»), πρώην κοπέλα του T.C. και τώρα δεύτερη στην ιεραρχία μετά τον Ragosa, μπορεί να τον βάλει σε τάξη. Αν ο Ragosa θέλει πόλεμο, θα τον έχει.
Μετά από μια εξαντλητική θητεία στη Μέση Ανατολή, ο T.C. πρόκειται να μάθει ότι οι σκληρότερες μάχες που θα χρειαστεί να δώσει βρίσκονται πίσω στο σπίτι. Αυτός και η «ασεβής» ομάδα του από τους νυχτερινούς γιατρούς, συμπεριλαμβανομένων του Topher (Ken Leung, «Lost») και του Drew (Brendan Fehr, «Roswell»), ξέρουν πώς να εκτονώνονται με μια περιστασιακή φάρσα, αλλά όταν ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο είναι όλοι επαγγελματίες. Δυστυχώς, η Nυχτερινή Bάρδια είναι τώρα υπό νέα διεύθυνση και το αφεντικό Michael Ragosa (Freddy Rodriguez, «Six Feet Under») ενδιαφέρεται περισσότερο για τη μείωση του κόστους από το να βοηθά ανθρώπους. Αλλά ο T.C. δεν έχει πετύχει ποτέ κανόνα που να μην μπορεί να σπάσει ή ένα πρόσωπο που δεν θα αντιταχθεί. Και είναι σαφές ότι ούτε καν η Δρ Jordan Alexander (Jill Flint, «The Good Wife»), πρώην κοπέλα του T.C. και τώρα δεύτερη στην ιεραρχία μετά τον Ragosa, μπορεί να τον βάλει σε τάξη. Αν ο Ragosa θέλει πόλεμο, θα τον έχει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nemesis of Love στις Πεμ 16 Απρ 2015, 15:08, 1 φορά
Απ: Night Shift
^Γιατί αυτό το προσέχω τώρα;!
Σταυρώστε με!
Η σειρά με ελκύει, εντάξει είναι μέσα στα χειρουργεία το αίμα κι την εντατική, αλλά πως να πεις όχι κι να απορρίψεις τον ένα κι μοναδικό... (Ε όλοι τον ξέρετε πια )
Έχω ήδη δει τον 1ο κύκλο, κι τώρα η σειρά διανύει την 2η σεζόν, η οποία ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΟΛΙΑ, δεν έχει μεταφραστεί κι προσεύχομαι να ανανεωθεί κι για τρίτη σεζόν.
*Μαρίνα βάλε μια εικόνιτσα καλέ στο πρώτο ποστ να φαίνεται ο μάναρος.
Σταυρώστε με!
Η σειρά με ελκύει, εντάξει είναι μέσα στα χειρουργεία το αίμα κι την εντατική, αλλά πως να πεις όχι κι να απορρίψεις τον ένα κι μοναδικό... (Ε όλοι τον ξέρετε πια )
Έχω ήδη δει τον 1ο κύκλο, κι τώρα η σειρά διανύει την 2η σεζόν, η οποία ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗ ΔΟΛΙΑ, δεν έχει μεταφραστεί κι προσεύχομαι να ανανεωθεί κι για τρίτη σεζόν.
*Μαρίνα βάλε μια εικόνιτσα καλέ στο πρώτο ποστ να φαίνεται ο μάναρος.
ax ειχα αλλα δεν φαινεται τωρα. θα την ανανεωσω.
ελεγα να το δω τοτε που ειχε παυση το greys anatomy αλλα τελικα μου επεσαν αλλα πολλα και δεν τα καταφερα. θελω να την δω ομως γιατι οπως ξερετε μ αρεσουν τα ιατρικα.
ελεγα να το δω τοτε που ειχε παυση το greys anatomy αλλα τελικα μου επεσαν αλλα πολλα και δεν τα καταφερα. θελω να την δω ομως γιατι οπως ξερετε μ αρεσουν τα ιατρικα.
^Να δεις παιδί μου, να δεις, κι περιμένω εντυπώσεις όπως πάντα.
Αχ ναι κάντε μια ανανέωση please.
Αχ ναι κάντε μια ανανέωση please.
ειμαι σε ενα φορουμ με ελληνικους υποτιτλους. θα κοιταξω για τον 2ο κυκλο. αν ειναι να το προτεινω να βγαλουν.
Στο gamato αγαπητή μου κάνουν συνέχεια παράπονα έχουν φτάσει στο 10ο επ. κι ακόμα, δλδ τι περιμένουν το τέλος του καλοκαιριού, ? έλεος... κι πέρσυ τα ίδια έκαναν, φέτος είναι χειρότερα όμως γιατί ακόμα να πιάσουν το 1ο. Δλδ έλεος.
οχι στο γαματο. ενα αλλο που ειναι για υποτιτλους. xsubs. ειναι ομαδες μεταφραστων. και κοιτανε ξερω γω σειρες που δεν εχουν υποτιτλους για να φτιαξουν.
^Ναι κατάλαβα τι εννοείς, εκεί δεν μπαίνω δεν το ξέρω, αν μπορούν να κάνουν κάτι θα τους ήμασταν υπόχρεοι ορισμένοι.
Απλά σου λέω πως στο gamato έχουν αγανακτίσει, μα να θέλεις να δεις κάτι κι να μην μπορείς.
Απλά σου λέω πως στο gamato έχουν αγανακτίσει, μα να θέλεις να δεις κάτι κι να μην μπορείς.
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel