Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
156 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 156 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Lord of the Rings Trilogy
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Lord of the Rings Trilogy
Lord of the Rings
Σε μια άλλη εποχή και σε ένα τόπο που λέγεται Μέση Γη ένας σκοτεινός λόρδος, ο λόρδος Sauron, έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει την γη και να υποδουλώσει όλους τους υπάρχοντες πολιτισμούς, σκορπίζοντας το σκοτάδι.
Για να τα καταφέρει όμως χρειάζεται να αποκτήσει ένα δαχτυλίδι που έχει μαγικές δυνάμεις και που έχει χαθεί για αιώνες.
Η απόκτηση αυτού του δαχτυλιδιού δεν θα είναι τόσο εύκολη υπόθεση καθώς η μοίρα το έφερε στα χέρια ενός νέου χόμπιτ, του Frodo που μαζί με τους φίλους του - πολεμιστές και του καλού μάγου Gandalf θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν το κακό.
Απ: Lord of the Rings Trilogy
ποτε δεν μου αρεζαν αυτες οι ταινιες
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Φοβερή τριλογία!
Τις είχα δει πέρυσι το καλοκαίρι και θα ήθελα να κάνω μια επανάληψη.
Αγαπημένος χαρακτήρας ο Άραγκορν.
Τις είχα δει πέρυσι το καλοκαίρι και θα ήθελα να κάνω μια επανάληψη.
Αγαπημένος χαρακτήρας ο Άραγκορν.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Ισως ειναι λιγο κουραστικες αλλα ειναι πολυ ωραιες!! αγαπω τον κοσμο που δημιουργησε ο τολκιν.
Για καποιο λογο οι ταινιες χομπιτ μεχρι στιγμης μου αρεσουν περισσοτερο. Δεν ειναι περιεργο;
Για καποιο λογο οι ταινιες χομπιτ μεχρι στιγμης μου αρεσουν περισσοτερο. Δεν ειναι περιεργο;
Nemesis of Love έγραψε:Ισως ειναι λιγο κουραστικες αλλα ειναι πολυ ωραιες!! αγαπω τον κοσμο που δημιουργησε ο τολκιν.
δεν μου αρεσει καθολου.. το χομπιτ και αυτο με το ζορι το ειδα. δεν ξερω γιατι δεν μου κανουν το κλικ
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
τι να πω;
Παντως πολυ συντομα θα βγει ενα teaser τρειλερ για την 3η ταινια χομπιτ μιας και το επισημο τρειλερ θα βγει τον οκτωβρη.
Παντως πολυ συντομα θα βγει ενα teaser τρειλερ για την 3η ταινια χομπιτ μιας και το επισημο τρειλερ θα βγει τον οκτωβρη.
Προσωπικά δεν τις βρίσκω κουραστικές
Πάντως αντικειμενικά κρατάνε αρκετή ώρα.
Το Χόμπιτ ε; Προς το παρόν δεν μπορώ να διαλέξω η αλήθεια είναι. Πάντως η αλήθεια είναι πως και οι δύο τριλογίες είναι πολύ καλοφτιαγμένες.
Πάντως αντικειμενικά κρατάνε αρκετή ώρα.
Το Χόμπιτ ε; Προς το παρόν δεν μπορώ να διαλέξω η αλήθεια είναι. Πάντως η αλήθεια είναι πως και οι δύο τριλογίες είναι πολύ καλοφτιαγμένες.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Πάνε χρόνια που έχω δει αυτές τις ταινίες.
Ώρες-ώρες σκέφτομαι κανά μαραθώνιο παρόλο που η τηλεόραση τις βάζει συνεχώς.
Ώρες-ώρες σκέφτομαι κανά μαραθώνιο παρόλο που η τηλεόραση τις βάζει συνεχώς.
και γω θελω να τις κανω μαραθωνιο αλλα θελω παρεαααα
εν τω μεταξυ εχεις παρει σβαρνα ολα τα τοπικ και θα φυγω σε λιγακι να παω για περπατημα^
εν τω μεταξυ εχεις παρει σβαρνα ολα τα τοπικ και θα φυγω σε λιγακι να παω για περπατημα^
δεν ησουν εδω ομως
Εχω να ομολογησω οτι δεν μπορω να καταλαβω το μισος για τον Ορλαντο Μπλουμ και τον Λεγκολας. Εμενα μ αρεσουν πολυ
Η συντροφια... τι συντροφια ηταν; Εμειναν μαζι για 5 λεπτα να ουμε... Και κατα την διαρκεια των επομενων δυο ταινιων τσαντιζομουν οποτε εβλεπα τα δυο ηλιθια χομπιτ (Πιπιν και γουατεβερ). ΔΕΝ ΛΕΩ. Ενδιαφεροντες χαρακτηρες. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΚΕΙ. Δειξε μας αυτα που πρεπει. Aragorn, Eowyn, Sam, Arwen, Galandriel, Legolas, Gimli, Elrond ειναι μερικοι απο τους αγαπημενους μου.
Εχω να ομολογησω οτι δεν μπορω να καταλαβω το μισος για τον Ορλαντο Μπλουμ και τον Λεγκολας. Εμενα μ αρεσουν πολυ
Η συντροφια... τι συντροφια ηταν; Εμειναν μαζι για 5 λεπτα να ουμε... Και κατα την διαρκεια των επομενων δυο ταινιων τσαντιζομουν οποτε εβλεπα τα δυο ηλιθια χομπιτ (Πιπιν και γουατεβερ). ΔΕΝ ΛΕΩ. Ενδιαφεροντες χαρακτηρες. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΕΚΕΙ. Δειξε μας αυτα που πρεπει. Aragorn, Eowyn, Sam, Arwen, Galandriel, Legolas, Gimli, Elrond ειναι μερικοι απο τους αγαπημενους μου.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel
Τετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*