Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
193 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 193 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Game of Thrones - Season 5
+5
Nantia Hale_Biers
DeathView*
Dalia
Ruby
Nemesis of Love
9 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones
Σελίδα 6 από 7
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Game of Thrones - Season 5
πΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;
το ειδα, ναι ναι το ειδα.
ρε παιδια δεν μ αρεσει το editing φετος. Μια φορα πανε σε ενα μερος και μετα το ξεχνανε. 1ο και 2ο κυκλο συνεχως εναλλασσονταν μεταξυ περιοχων. ηταν ενδιαφερον.
ρε παιδια δεν μ αρεσει το editing φετος. Μια φορα πανε σε ενα μερος και μετα το ξεχνανε. 1ο και 2ο κυκλο συνεχως εναλλασσονταν μεταξυ περιοχων. ηταν ενδιαφερον.
ειδα και το 8
- Σπόιλερ:
s05e08: οπως λενε ολοι τι επ ηταν αυτο? χαχα. πολυ καλο.
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
θα συμφωνήσω^
- Σπόιλερ:
- Πρώτα από όλα η Σέρσεϊ καλά να πάθει! Όοοχι κυρία μου να φέρνεις όλο τον κόσμο άνω κάτω και μετά να νομίζεις πως δεν θα έχει συνέπειες αυτό σε εσένα;;; Το ξαναλέω, καλά να πάθει!
Επίσης μου αρέσει πολύ η συμμαχία με Τύριον και Ντενερυς. Για να δούμε πως εξεληχθεί.
Με έχει μπερδέψει η υπόθεση της Άρυα λιγάκι. Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο την βάζει να τα κάνει όλα αυτά...
Άφησα τον μωρουλίνι τον Snow για το τέλος! Το περίμενε κανείς σας ότι θα εμφανίζονταν οι white walkers??? ^ η φάτσα τους όταν δεν έσπασε το σπαθί του snow ήταν ανεκτίμητη
Γεω, εγω το περιμενα^
ειχα ενα προαισθημα.
Για την Αρυα
Για Σερσι
Ειδατε το 5χ09; Ξεχωρισαν τα κομματια των Σταννις και Νταινερυς.
ειχα ενα προαισθημα.
Για την Αρυα
- Σπόιλερ:
- Υποτιθεται την εκπαιδευουν να ειναι κατασκοπος και δολοφονος. Τι σε μπερδευει ακριβως για να σου εξηγησω;
Για Σερσι
- Σπόιλερ:
- Εγω λατρεψα την σκηνη που πεφτει να πιει νερο απο χαμο. Δεν ξερω υποκριτικα η λενα ειναι θεα. Και μου αρεσε που η περηφανια της Σερσι δεν την αφησε να δεχτει το νερο αλλα το εχει τοσο αναγκη που θα πεσει ακομα πιο χαμηλα. Απλα γι αυτην δεν ειναι πιο χαμηλα. Για αυτην ειναι "δεν δειχνω αδυναμια". Και ηταν τοσο μαματο.
Ειδατε το 5χ09; Ξεχωρισαν τα κομματια των Σταννις και Νταινερυς.
Σχετικά με την Αρυα ...
- Σπόιλερ:
- Και καλά το όλο σκηνικο με τους θεούς που της λέει ο άλλος κτλ. Και δηλαδή αν την εκπαιδεύσει θα μπορέσει και η ίδια να αλλάζει πρόσωπα όπως αυτός;
- Σπόιλερ:
- είναι τόόόόσο μα τοσο περήφανη! έχεις δικιο. ήταν αρκετα "δυνατή" σκηνή. Και ενώ η ηθοποιός είναι αντικειμενικά εξαιρετική, εγώ χαίρομαι γι'αυτα που 'παθαίνει΄ γιατί ο χαρακτήρας της Σερσι μου την δίνει απίστευτα
Nemesis of Love έγραψε:πΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ;
ρε τώρα που το λες δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι επιτελους η Καλισι ξυπνησε!!
σε ολα τα θεματα
σε ολα τα θεματα
Chihiro έγραψε:Σχετικά με την Αρυα ...
- Σπόιλερ:
Και καλά το όλο σκηνικο με τους θεούς που της λέει ο άλλος κτλ. Και δηλαδή αν την εκπαιδεύσει θα μπορέσει και η ίδια να αλλάζει πρόσωπα όπως αυτός;
- Σπόιλερ:
- Ναι, θα μπορει να αλλαζει προσωπα οπως αυτος. Βασικα τεχνικα αυτος δεν ειναι καν ο Τζακεν Χαγκαρ. Απλα πηρε το προσωπο αυτο. Ειναι εκεινος ο γερος. Στο βιβλιο δεν της εμφανιστηκε ποτε σαν Τζακεν απλα το εκαναν στην σειρα γιατι ο ηθοποιος ειναι ωραιος και φανταζομαι ειναι/ηταν ψιλο-fanfavourite και για να μην μπερδευουν τους non-book-readers με περισσοτερα ονομα, προσωπα και χαρακτηρες.
Απλα ναι, την εκπαιδευουν για να γινει μελος των "Απροσωπων"
- quote:
- Nemesis of Love έγραψε:ρε παιδια δεν μ αρεσει το editing φετος. Μια φορα πανε σε ενα μερος και μετα το ξεχνανε. 1ο και 2ο κυκλο συνεχως εναλλασσονταν μεταξυ περιοχων. ηταν ενδιαφερον.
Rosemarie Hathaway έγραψε:ρε τώρα που το λες δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.
ikr?
ακομα και μετα το τελος του 5χ09, εμενα βαρετη μου φαινεταιNantia Hale_Biers έγραψε:εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι επιτελους η Καλισι ξυπνησε!!
σε ολα τα θεματα
δεν ξερω, με εχει κουρασει.
- Σπόιλερ:
s05e09: ομορφο επ, περιμενω και το τελευταιο τωρα.
DeathView*- Moderator
θελω να σας προετοιμασω για κατι αλλα ταυτοχρονα θελω να σοκαριστειτε. δεν ξεεερω.
ποτε βγαινει το επομενο?
DeathView*- Moderator
κυριακη βραδυ στην αμερικη, δευτερα 4 τα ξημερωματα ωρα ελλαδος, (11 το πρωι της δευτερας για μενα)
ειλικρινα εχω τελειωσει με αυτη την σειρα!
με εχει κλονισει το νευρικο μου συστημα!
ακομα δεν μορω να χωνεψω αυτο που εγινε στο φιναλε του κυκλου!
Grr Martin burn in hell with all your books and all the fan's broken souls haunt you through eternity
με εχει κλονισει το νευρικο μου συστημα!
ακομα δεν μορω να χωνεψω αυτο που εγινε στο φιναλε του κυκλου!
Grr Martin burn in hell with all your books and all the fan's broken souls haunt you through eternity
Βασικα
- Σπόιλερ:
- ο θανατος του τελευταιου 5λεπτου πιστευω δεν θα ειναι οριστικος
- Σπόιλερ:
s05e10: τι φιναλε ηταν αυτο? θα ειναι οριστικο? δεν νομιζω. πφφ
DeathView*- Moderator
Προσωπικά έριξα ενα δάκρυ όταν...
Εντωμεταξύ έφαγα κάτι σποιλερς για αυτο το επ από ένα φίλο μου. Αχ! τα νεύρα μου. Το βασικότερο είναι για αυτον που ανέφερα αρχικά. Μετά πήγε να με τρολλάρει και έλεγε πως πεθαίνουν όλοι και ξέρω γω προς το τελος του επ λέει "40 years later" και ειναι και καλά ο Σαμ που έχει επιζήσει, και τον κάνει ο George Martin RR, και λέει την ιστορία
btw βιντεακι με reactions
- Σπόιλερ:
- Ο Τζον σκοτώθηκε. Γιατί τον Τζον;;; ειναι τοσο καλός!
Ακόμα λυπήθηκα και την Σερσει. Μπορει να την αντιπαθώ, αλλά όλη αυτη η περιφορά και η μεταχείρηση ήταν ακραία!
Επίσης η Σανσα και ο Θιον μετά από αυτό το επικο jump δεν παίζει να είναι ζωντανοί έτσι;
Αυτον που δεν θέλω ζωντανο είναι τον Σταννις! Αντε, σκότωσε το παιδί του, αυτοκτόνησε η γυναίκα του , έχασε και στην μάχη ας μας αδειάζει την γωνια.
Και τώρα που είπα γωνία, έχουμε καμία ιδέα γιατί αυτόι οι Νταρθρακοι-alike περικύκλωσαν την Ντενερυς;; Και γιατι η αυτού μεγαλειοτάτη πέταξε το δαχτυλίδι;
Εντωμεταξύ έφαγα κάτι σποιλερς για αυτο το επ από ένα φίλο μου. Αχ! τα νεύρα μου. Το βασικότερο είναι για αυτον που ανέφερα αρχικά. Μετά πήγε να με τρολλάρει και έλεγε πως πεθαίνουν όλοι και ξέρω γω προς το τελος του επ λέει "40 years later" και ειναι και καλά ο Σαμ που έχει επιζήσει, και τον κάνει ο George Martin RR, και λέει την ιστορία
btw βιντεακι με reactions
- Σπόιλερ:
- Στην βικιπαιδεια status της σανσα εχει "uncertain". εγω παντως πιστευω οτι θα ζησει
Το Καλεσαρ που την περικύκλωσε ηταν ενος απο τους πολεμιστες του Καλ Ντρογκο που εφυγε οταν ηταν αυτος σε ζωντανο-νεκρη φαση. Ηταν απο τους πολεμιστες που ποτε δεν την πολυσυμπαθησαν. Θυμησου 1ο κυκλο. Και τωρα μαλλον θα την εχει αιχαλωτη; Δεν ειμαστε και σιγουροι, θα δειξει.
Το δακτυλιδι το πεταξε γιατι ηταν απο τον γαμο της με αυτον απο την Μιρην. Και υποτιθεται οταν πεθανει ενας Καλ, η Καλισι του παει στην ιερη τους πολη για την υπολοιπη ζωη της. Και ομως αυτη εγινε αρχηγος των εναπομειναντων, εφτιαξε στρατο κερδιζοντας την πιστη των unsullied.... και ξαναπαντρευτηκε! Τουλαχιστον αυτο το τελευταιο ειναι προσφατο και οι Ντοθρακι δεν μαθαινουν ευκολα νεα οποτε ελπιζει να μην το ξερουν. Πεταει το δακτυλιδι ωστε να μην το δουν οι Ντοθρακι και φανταζομαι πως ευχεται να το βρουν οι δικοι της που λογικα θα πανε να την ψαξουν.
- Σπόιλερ:
- Ωχ όχι! Θυμάμαι. Άρα Καλισι is gone και όλοι την ψάχνουν; Αυτό, σορρυ που θα το πω, αλλά με χαροποιεί, γιατί τόσο καιρό είχαμε να τους δούμε και γιατί αποκτά δραση επιτέλους από την μεριά της Καλίσι. Τόσο καιρό ήταν chill, έφτιαχνε τον στρατο της κτλ για να δουμε τώρα τι θα κάνει
http://9gag.com/gag/azVg3xx?ref=fbp
το ποστ του 9gag νομίζω περιέχει όλες τις απορίες μας :Ρ
Εντωμεταξύ αυτό το πράγμα που όλα τα προηγούμενα επ είναι κάπως meh, οσον αφορα την δραση και στα 3 τελευταία επ γίνεται της Πόπης και μετά κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα για 1 χρόνο, είναι πολύ σπαστικό.
Αλλά να ταν η μόνη σειρά που το κάνει αυτό... Αχ Σερλοκ
το ποστ του 9gag νομίζω περιέχει όλες τις απορίες μας :Ρ
Εντωμεταξύ αυτό το πράγμα που όλα τα προηγούμενα επ είναι κάπως meh, οσον αφορα την δραση και στα 3 τελευταία επ γίνεται της Πόπης και μετά κάθεσαι σε αναμένα κάρβουνα για 1 χρόνο, είναι πολύ σπαστικό.
Αλλά να ταν η μόνη σειρά που το κάνει αυτό... Αχ Σερλοκ
- Σπόιλερ:
- Καλά το ότι την τύφλωσαν για τιμωρία που σκότωσε κάποιον που δεν έπρεπε το κατάλαβα. :Ρ Απλά ελπίζω να μην έχει τυφλωθεί μόνιμα
βασικα στο βιβλιο δεν εγινε ακριβως ετσι.
- Σπόιλερ:
- δεν ηταν "τιμωρια". ειναι σαν μερος της εκπαιδευσης της.
Σελίδα 6 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Παρόμοια θέματα
» Game of Thrones - Season 6
» Game of Thrones - Season 7
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
» Game of Thrones - Season 7
» Game of Thrones OST
» Game of Thrones quotes
» Game of Thrones - 1ος Κύκλος
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό :: Game of Thrones