Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
105 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 105 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Black Sails (2014)
2 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 1
Black Sails (2014)
Prequel της κλασικής νουβέλας του Louis Stevenson "Το νησί των θησαυρών".
Η ιστορία εκτυλίσσεται στο καράβι του Καπετάνιου Φλιντ, ενός πάλαι ποτέ κερδοφόρου πειρατή, ο οποίος αναζητά ένα ισπανικό καράβι αξίας εκατομμυρίων για να ανακτήσει τις παλιές του δόξες και να δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγματων για τους πειρατές στην εποχή του. Αποκρύπτοντας το πραγματικό του κίνητρο από το πλήρωμά του, χάνει την εμπιστοσύνη τους και η επικυριαρχία του στο πλοίο απειλείται. Το κλειδί της αναζήτησης, μια σκισμένη σελίδα από το ημερολόγιο ενός καπετάνιου, κρατά ένας ναύτης πλοίου-θύματος των πειρατών που παρίστανε τον μάγειρα ώστε να του χαρίσουν την ζωή. Όταν συνειδητοποιεί την αξία αυτής της σελίδας, καλείται να αποφασίσει σε ποια πλευρά τον συμφέρει να την πουλήσει.
Η ιστορία εκτυλίσσεται στο καράβι του Καπετάνιου Φλιντ, ενός πάλαι ποτέ κερδοφόρου πειρατή, ο οποίος αναζητά ένα ισπανικό καράβι αξίας εκατομμυρίων για να ανακτήσει τις παλιές του δόξες και να δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγματων για τους πειρατές στην εποχή του. Αποκρύπτοντας το πραγματικό του κίνητρο από το πλήρωμά του, χάνει την εμπιστοσύνη τους και η επικυριαρχία του στο πλοίο απειλείται. Το κλειδί της αναζήτησης, μια σκισμένη σελίδα από το ημερολόγιο ενός καπετάνιου, κρατά ένας ναύτης πλοίου-θύματος των πειρατών που παρίστανε τον μάγειρα ώστε να του χαρίσουν την ζωή. Όταν συνειδητοποιεί την αξία αυτής της σελίδας, καλείται να αποφασίσει σε ποια πλευρά τον συμφέρει να την πουλήσει.
Casting:
Toby Stephens as Captain James Flint
Hannah New as Eleanor Guthrie
Luke Arnold as John Silver
Jessica Parker Kennedy as Max
Tom Hopper as William "Bones" Manderly
Zach McGowan as Captain Charles Vane
Toby Schmitz as Jack Rackham
Clara Paget as Anne Bonny
Mark Ryan as Gates
Hakeem Kae-Kazim as Mr. Scott
Louise Barnes as Miranda Barlow
Toby Stephens as Captain James Flint
Hannah New as Eleanor Guthrie
Luke Arnold as John Silver
Jessica Parker Kennedy as Max
Tom Hopper as William "Bones" Manderly
Zach McGowan as Captain Charles Vane
Toby Schmitz as Jack Rackham
Clara Paget as Anne Bonny
Mark Ryan as Gates
Hakeem Kae-Kazim as Mr. Scott
Louise Barnes as Miranda Barlow
Το τρέιλερ της σειράς.
Έχει βγει ο πρώτος κύκλος 8 επεισοδίων, και μάλιστα ανακοινώθηκε δεύτερος πριν καν παιχτεί στην τηλεόραση, λόγω καλών κριτικών. Δεν χρειάζεται να πω ότι το έχω ήδη ολοκληρώσει και με ενθουσιάσει εξίσου.
Απ: Black Sails (2014)
Aγαπω Black Sails.
Aγαπημενοι χαρακτηρες ο Μπιλι, η Ανν (τη λατρευω απλα!!!), η Μαξ και φυσικα ο Βειν!!!
Α κι ο Γκειτς βεβαιως βεβαιως.
Aγαπημενοι χαρακτηρες ο Μπιλι, η Ανν (τη λατρευω απλα!!!), η Μαξ και φυσικα ο Βειν!!!
Α κι ο Γκειτς βεβαιως βεβαιως.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
Mισό λεπτό έρχεται σεντόνι...
Αυτά, αν θέλετε συνεχίστε την συζήτηση, ενδιαφέρομαι για περαιτέρω.
- 1χ01:
- Κολλάω βέβαια σε ορισμένα σημεία αλλά το γενικότερο νόημα το πιάνω, εντάξει, Καταρχήν...
Billy+Jon Silver+Flint=my babies τα ωραιότερα μάτια σε σειρά που έχω δει, θέλω κι άλλες πόζες,
όλα τα επ. να δείχνουν αυτούς, αχ, αχ, αχ... :inlove:
Καλά μιλάμε τον άλλον, με το που έχει μέλος του πληρώματος κατευθείαν να του δείξουν τα κατατόπια του κάμα σούτρα :Ρ Εντάξει στο τέλος είμαι κατά 99.9% σίγουρη πως όλα ήταν κόλπο του Φλιντ για να ξεκάνει στον Σίγκλτον (κενή η σελ. όταν την άνοιξε ο Μπιλ) Τι διάολο αφού ο Τζον την είχε υπό την κατοχή του και την επέστρεψε στη θέση της, τι στο καλό;!
Μπράβο στο τέλος καπετάνιε μου, τους μάμησες και τους εξηγήθηκες αντριάκια στο τέλος,
όχι παίζουμε!
Κι ύστερα έχουμε και τα θηλυκά του έργου, εντάξει προτιμώ το λεσβιακό απ'το να βλέπω μάτια να βγαίνουν και κρανία να ματώνουν όπως κάπου αλλού, το αντέχω. :Ρ Αλλά Vane=πολύ μούρη ο τύπος. Ράκαμ = έχω την αίσθηση ότι βλέπω τον Ben Barnes μπροστά μου, Ελεανορ = έχω την αίσθηση πως βλέπω την Κίρα Νάιτλι ξανθιά μπροστά μου. :Ρ Ή εγώ δεν είμαι καλά οι ή οι ηθοποιοί έχουν δίδυμα αδέλφια, :Ρ
Και τέλος, η Μαξ είναι το λιμάνι μας, επενδύστε σε αυτήν! :hero: :Ρ
- 1χ02:
- H αλήθεια είναι (βλέποντας και το 2ο) πως ούτε κι μένα με γοητεύει σαν άντρας,
αλλά έχει ωραία μάτια,
Τον πείρανε χαμπάρι αλλά στο τέλος ευτυχώς την έκαψε την σελ. πάλι καλά λέω εγώ...
Γιατί είχε αρχίσει να γ*** ο Δίας εκεί μέσα για ένα κ***πρόγραμμα κι έγινε ο κακός χαμός.
Ο Μπίλι ένιωσε τύψεις νομίζοντας πως πρόδωσε το πλήρωμα,εγώ πάλι λέω πολύ σωστά έπραξε
καλά του τα λέει ο μπουλούκος
Οι σχέσεις μεταξύ της Μαξ και της Ελεονόρ αρχίζουν να περνάνε κρίση αλλά δεν βαριέσαι.
Θα τα ξαναβρούνε αν κι για να είμαι ειλικρινής την σιπάρω την ξανθιά περισσότερο με τον Φλιντ.
Ρε τι γίνεται εκεί μέσα; Τσαρλς και Φλιντ σφάζονται για μια γυναίκα κι για το ποιος θα
πρωτοσυνεργαστεί μαζί της, έτσι κατάλαβα.
Λατρεύω τον Τζακ, τι προφορά είναι αυτή;; Αχ, αχ, αχ... Μιλάμε είναι ο τύπος πιο λογικός και
πιο συγκρατημένος, προσπαθεί να λογικέψει τον άλλον αλλά χλωμό, πολύ δύσκολο.
Αυτή η Άννα εκεί μέσα ... πολύ γυναίκα-φάντασμα μωρέ παιδάκι, την βλέπω και σκιάζεται η ψυχή μου. Κι όπως είπα και εξαρχής,ωραία την έκαψε ο άλλος την σελ. την αποκρυπτογράφησε/
έμαθε απέξω, για να αποφύγει τον πνιγμό... alright, well done my boy,
Εύχομαι ο Τζον και ο Μπιλάκος κάποια στιγμή να γίνουν φίλοι.
Κι η τελευταία σκηνή με τον Φλιντ πάνω στο άλογο, βράδυ ώρα... :inlove: :inlove: :inlove:
- 1χ08 Finale:
- Καλά μιλάμε ο Φλιντ μεγάλη κουφαλίτσα, κι τον Γκέιτς;! Και τον Γκέιτς;!
Για ένα κ@λομαμημένο πρόγραμμα/πλοίο , για να πλουτίσει ένα πλήρωμα, για τα συμφέροντα του
καπετάνιου να φύγει ο Γκέιτς!; Ο Γκέιτς ήταν η ψυχή του πληρώματος εκεί μέσα, μετά τον Μπίλι
βέβαια που αν υποψιαστώ πως ο Μπίλι δεν γυρίζει στην 2η σεζόν, κι αν υποψιαστώ ότι έπεσε στην
θάλασσα λόγω Φλίντ θα τον μαμήσω του χρόνου!! Μ'ακούτε... ;!
Καλά μιλάτε τα λεπτά με τον κανονιοβολισμό ήταν το κάτι άλλο!
Βρε βρε επέστρεψε ο Τσάρλς με πλήρωμα, και θέλει να γίνει και συνέταιρος οκ! Καλέ τη γίνεται με την ξανθιά , έτσι όπως κοιτιούνται αυτοί θα αρπαχθούν στο τέλος αν κι το 'χω πει σιπάρω περισσότερο την Ελεονόρ με τον Φλιντ, πολύ μ'άρεσε το φιλί στο μέτωπο στο 1χ07 ... χεχεχε
Ανέβηκε κι η Μαξ κοινωνικά , τι άλλο θέλουμε, Η Αννούλα έχει ίσως κάποια θέματα και πρίζει
και τον κακομοίρη τον Τζακ που δεν φταίει σε τίποτα...(μάλλον ερωτεύτηκε γτην Μαξ κι αυτή) Τι τραβά κι αυτός ο κακομοίρης για να βγάλει το ψωμί... Αχ άντε αναμονή για του χρόνου τώρα. :Ρ :Ρ
Αυτά, αν θέλετε συνεχίστε την συζήτηση, ενδιαφέρομαι για περαιτέρω.
Οχι ρε την Ελεανορ με τον Φλιντ. Εγω τη προτιμω με τον Τσαρλς να σου πω την αληθεια. Βασικα με τη Μαξ τη θελω αλλα λεμε τωρα, αν δε προχωρησει το μεταξυ τους. Κι η Ανν ομως θα μ αρεσε με τη Μαξ. Η Ανν βασικα μ αρεσει με ολους.
Ο Φλιντ δεν μ αρεσει με καμια (ισως γιατι δε μ αρεσει γενικα), ειναι πολυ κουφαλιτσα.
Ο Φλιντ δεν μ αρεσει με καμια (ισως γιατι δε μ αρεσει γενικα), ειναι πολυ κουφαλιτσα.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
^Ότι είναι είναι αλλά...
Τώρα για την Ελεονόρ τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, απ'τη μια λέω, καλά κάνει το κορίτσι
πως αλλιώς θα επιβιώσει εκεί πέρα, κάνει ότι μπορεί κι αυτή για ένα καλύτερο μέλλον κι μην είναι
κι τόσο ευχάριστος ο τρόπος που το κάνει κι απ'την άλλη θέλω να την κοπανήσω στον τοίχο,
Δεν ξέρω γιατί, λόγω μάλλον της συμπεριφοράς που βγάζει προς τους γύρω της, έχει αυτόν τον
τσαμπουκά , τον δυναμισμό, όπως είπε κι ο Τζον δεν ξέρει ποιον να φοβηθεί περισσότερο...
Αυτήν ή τον Φλίντ?
Η Μπόνι πολύ αναποφάσιστη ρε παιδί μου, πρώτα να την σώσει (την Μαξ) και μετά βάζει και τις φωνές... ποποπο ζήλια ψώρα... έχει απηυδίσει κι αυτός ο Τζακ, τον λυπάμαι.
Τώρα για την Ελεονόρ τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, απ'τη μια λέω, καλά κάνει το κορίτσι
πως αλλιώς θα επιβιώσει εκεί πέρα, κάνει ότι μπορεί κι αυτή για ένα καλύτερο μέλλον κι μην είναι
κι τόσο ευχάριστος ο τρόπος που το κάνει κι απ'την άλλη θέλω να την κοπανήσω στον τοίχο,
Δεν ξέρω γιατί, λόγω μάλλον της συμπεριφοράς που βγάζει προς τους γύρω της, έχει αυτόν τον
τσαμπουκά , τον δυναμισμό, όπως είπε κι ο Τζον δεν ξέρει ποιον να φοβηθεί περισσότερο...
Αυτήν ή τον Φλίντ?
Η Μπόνι πολύ αναποφάσιστη ρε παιδί μου, πρώτα να την σώσει (την Μαξ) και μετά βάζει και τις φωνές... ποποπο ζήλια ψώρα... έχει απηυδίσει κι αυτός ο Τζακ, τον λυπάμαι.
Ενημέρωση: Η σειρά ανανεώθηκε για 3η σεζόν, Ο ΜΑΝΑΡΟΣ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, μιλώ για το παιδί που κοσμεί το τέταρτο γκιφ στα αριστερά της υπογραφής.
σύντομα θα ξεκινήσω την δεύτερη σεζόν.
αυταγειασας.
σύντομα θα ξεκινήσω την δεύτερη σεζόν.
αυταγειασας.
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl