Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
153 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 153 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Vampire Diaries-The TV series
+34
elena98
mariettoula
KatiaRoses
my love is damon
Darky
RosalieVamp
Lillith
whisperaki
Dalia
eirini28
Pia1996
Rosemarie Hathaway
Arg Winchester
vampirakinadiaki
Mrs.Christina
Nemesis of Love
Victoria
the_dark_angel
SaveWaterDrinkBlood
Draculaura
Rose
teamedward96
Elena Mak Floo
κατερινα καλεν
alexia.p
Christian Ozera
Kajol
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Alexadrubi
Nantia Hale_Biers
Celest Volturi
Tania_Re
DeathView*
Roza Cullen
38 απαντήσεις
Σελίδα 21 από 25
Σελίδα 21 από 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Απ: The Vampire Diaries-The TV series
Τι ωραία σήμερα έχει επεισόδιο : :hurrah: :
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
ναι, στις 10. το 3ο και το 4ο
λιγο ασχετο αλλα και σχετικο ταυτοχρονα. το αντ1 θα δειχνει καθε παρασκευη στις 10 ενα επ απο 7ο και μετα 8ο κυκλο του Grey's Anatomy. ξερετε γιατι το κανουν!! για να σπασουν τα νουμερα του σταρ.
btw μηπως ξερετε τι νουμερα εκανε την περασμενη βδομαδα;
λιγο ασχετο αλλα και σχετικο ταυτοχρονα. το αντ1 θα δειχνει καθε παρασκευη στις 10 ενα επ απο 7ο και μετα 8ο κυκλο του Grey's Anatomy. ξερετε γιατι το κανουν!! για να σπασουν τα νουμερα του σταρ.
btw μηπως ξερετε τι νουμερα εκανε την περασμενη βδομαδα;
δεν ξέρω αλλά πιστεύω μεγάλα γιατί όλο το σχολείο μου το είδε!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
χαχαχα tvd ειναι αυτο!! εψαχνα παντως τα νουμερα της agb και δεν τα ειχε πουθενα. ειχε ολες τις μερες εκτος απο της παρασκευης. θα μπω να δω αυριο τα σημερινα.
σε λιγο αρχιζει, ε;
σε λιγο αρχιζει, ε;
άρχισε γιαυτό θα σας αφήσω αγάπες!!!
elena98- Fangirl Forever
λοιπον στο σποιλερ βαζω οσο still υπάρχουν απο την 4η σεζον που βασικα τα βρηκα απο εδω: http://vampirediariesworld.vampire-legend.net/forum
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
omg kai 10 lol!!!
Τώρα τις είδα!!!
Αχ 2 μερούλες ακόμα και θα έχω το επόμενο επεισόδιο... εισπνοή-εκπνοή
Τώρα τις είδα!!!
Αχ 2 μερούλες ακόμα και θα έχω το επόμενο επεισόδιο... εισπνοή-εκπνοή
elena98- Fangirl Forever
και εχουν βγει και αλλες πολλες αλλα θα τις βαλλω καποια αλλη στιγμη.
ειδατε το καινουριο επεισόδιο; πώς σας φάνηκε; αν οχι μπορειτε να το κατεβασετε και να το δειτε απο εδω
http://thepiratebay.se/torrent/7719046/The_Vampire_Diaries_S04E01_HDTV_x264-LOL_[eztv]
υποτιτλοι
http://www.tvsubtitles.gr/episode_subs.php?t=The%20Vampire%20Diaries&s=4&e=1&title=Growing%20Pains&sid=525
http://thepiratebay.se/torrent/7719046/The_Vampire_Diaries_S04E01_HDTV_x264-LOL_[eztv]
υποτιτλοι
http://www.tvsubtitles.gr/episode_subs.php?t=The%20Vampire%20Diaries&s=4&e=1&title=Growing%20Pains&sid=525
αααα βασικα εγω δεν καταλαβα ακριβως τι συνεβη. μαλλον θα καταλαβουμε στο επομενο επεισοδιο.
Μου αρεσε παρα πολυ η Νινα σε αυτο το επεισοδιο. Η αλλαγη της Ελενα ηταν πολυ ωραια. Διαφορετικη απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα. Λιγο βαρετη απο την αποψη οτι δεν εκανε και πολλα μεχρι να μεταμορφωθει τελικα αλλα... οι παραισθησεις, οι ηχοι, οι θολουρες... μπορουσα να νιωσω τα συναισθηματα της Ελενα εκεινη την στιγμη. Επίσης μου αρεσε πολυ η σκηνη-flashback με την Ελένα να θυμαται τον Ντειμον να της λεει οτι την αγαπαει (....). Μπορουσα να διακρινω την εκπληξη της και την εκτιμηση της για τον Ντειμον. Η συνειδητοποιηση οτι οντως την αγαπαει -βαθια μεσα του- και την αγαπαει τοσο πολυ που θελει το καλυτερο γι αυτην. Ηταν προθυμος να την αφησει να ειμαι με καποιον αλλον ωστε να ειναι χαρουμενη. Και μια υποψια μου σαν ντελενα που ειμαι οτι η Ελενα εκεινη την στιγμη μπορει να σκεφτηκε ποσο τον αγαπαει, τον χρειαζεται και δεν μπορει να ζησει χωρις αυτον.
Επίσης παραδόξως μου αρεσαν δυο Στελενα σκηνες. Η μια ηταν αυτη που η Ελενα λεει κατι που ειναι φουλ στην ειρωνια με βαση την κατασταση της, την πιανουν τα γελια, δεν μπορει να σταματησει και μετα κλαιει. Η αλλη ηταν με το "ερχομουνα για σενα και δεν το μετανιωνω". Αν και στην συγκεκριμενη μου αρεσαν περισσοτερο τα πλανα της Ρεμπεκα. Δεν μπορω να την μισησω αυτη την κοπελα. Εχει κανει τοσα αλλα κατα βαθος ειναι καλη. Ρομαντικη. Κι αυτη εχει ψυχη. Ο Κλαους δηλαδη που εχει κανει 1.002 πραγματα σε αθωους γιατι δεν μας ενδιαφερει και τον αγαπαμε;
Ο Michael Trevino ηταν ισως ο καλυτερος ηθοποιος στο συγκεκριμενο επεισοδιο. Επαιξε καταπληκτικα τον ρολο του Κλαους και μπραβο του γιατι δεν του το χα.
Ο Κλαους τρομερα γλυκας... μολις μαθαινει οτι η Καρολάιν βρισκεται σε κινδυνο, βρισκει τροπο να την σωσει. (Δεν μου αρεσε καθολου που αφησε την αδερφη του αλλα ηταν αναγκαιο κακο θα ελεγα γιατι αν δεν υπήρχε η Ρεμπεκα με Στεφαν και Ελενα πολυ πιθανον να μην καταφερνε να τραφει η Ελενα και τελικα να πεθαινε.) Λατρεψα την Κλαρολάιν σκηνη. Απο την αρχη προσπαθησε να της πει οτι δεν ειναι ο Ταιλερ. Πραγματικα ενδιαφερεται για αυτην! Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα λεει "easy, love. wrong time, wrong place, wrong equipment". (κοιτώντας προς τα κατω στο τελευταιο κομματι). omg omg η φαντασια οργιαζει αυτην την στιγμη και νομιζω οτι καταλαβαινετε περιπου τι σκεφτομαι.
Μου αρεσε παρα πολυ η Νινα σε αυτο το επεισοδιο. Η αλλαγη της Ελενα ηταν πολυ ωραια. Διαφορετικη απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα. Λιγο βαρετη απο την αποψη οτι δεν εκανε και πολλα μεχρι να μεταμορφωθει τελικα αλλα... οι παραισθησεις, οι ηχοι, οι θολουρες... μπορουσα να νιωσω τα συναισθηματα της Ελενα εκεινη την στιγμη. Επίσης μου αρεσε πολυ η σκηνη-flashback με την Ελένα να θυμαται τον Ντειμον να της λεει οτι την αγαπαει (....). Μπορουσα να διακρινω την εκπληξη της και την εκτιμηση της για τον Ντειμον. Η συνειδητοποιηση οτι οντως την αγαπαει -βαθια μεσα του- και την αγαπαει τοσο πολυ που θελει το καλυτερο γι αυτην. Ηταν προθυμος να την αφησει να ειμαι με καποιον αλλον ωστε να ειναι χαρουμενη. Και μια υποψια μου σαν ντελενα που ειμαι οτι η Ελενα εκεινη την στιγμη μπορει να σκεφτηκε ποσο τον αγαπαει, τον χρειαζεται και δεν μπορει να ζησει χωρις αυτον.
Επίσης παραδόξως μου αρεσαν δυο Στελενα σκηνες. Η μια ηταν αυτη που η Ελενα λεει κατι που ειναι φουλ στην ειρωνια με βαση την κατασταση της, την πιανουν τα γελια, δεν μπορει να σταματησει και μετα κλαιει. Η αλλη ηταν με το "ερχομουνα για σενα και δεν το μετανιωνω". Αν και στην συγκεκριμενη μου αρεσαν περισσοτερο τα πλανα της Ρεμπεκα. Δεν μπορω να την μισησω αυτη την κοπελα. Εχει κανει τοσα αλλα κατα βαθος ειναι καλη. Ρομαντικη. Κι αυτη εχει ψυχη. Ο Κλαους δηλαδη που εχει κανει 1.002 πραγματα σε αθωους γιατι δεν μας ενδιαφερει και τον αγαπαμε;
Ο Michael Trevino ηταν ισως ο καλυτερος ηθοποιος στο συγκεκριμενο επεισοδιο. Επαιξε καταπληκτικα τον ρολο του Κλαους και μπραβο του γιατι δεν του το χα.
Ο Κλαους τρομερα γλυκας... μολις μαθαινει οτι η Καρολάιν βρισκεται σε κινδυνο, βρισκει τροπο να την σωσει. (Δεν μου αρεσε καθολου που αφησε την αδερφη του αλλα ηταν αναγκαιο κακο θα ελεγα γιατι αν δεν υπήρχε η Ρεμπεκα με Στεφαν και Ελενα πολυ πιθανον να μην καταφερνε να τραφει η Ελενα και τελικα να πεθαινε.) Λατρεψα την Κλαρολάιν σκηνη. Απο την αρχη προσπαθησε να της πει οτι δεν ειναι ο Ταιλερ. Πραγματικα ενδιαφερεται για αυτην! Δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα λεει "easy, love. wrong time, wrong place, wrong equipment". (κοιτώντας προς τα κατω στο τελευταιο κομματι). omg omg η φαντασια οργιαζει αυτην την στιγμη και νομιζω οτι καταλαβαινετε περιπου τι σκεφτομαι.
Τι να εννοούσε άραγε;
πω πω ναι!!! απο την πρωτη φορα που το ακουσα ημουν καπως ετσι: :bdsm:
ελπιζουμε να δοκιμασει η Καρολαιν και με το...αλλο... για να δει διαφορες!
αχαχαχα με αυτα που λετε τωρα θα το ριξω στα κλαρολάιν φικ για να κοιμηθω
xaxaxa γιατι μεχρι τωρα το εβλεπα και το ξαναεβλεπα. το ξερω απ εξω.
τουλαχιστον τις σκηνες που ντειμον και κλαους.
για συστησε κανενα
τουλαχιστον τις σκηνες που ντειμον και κλαους.
για συστησε κανενα
http://www.fanfiction.net/s/6993786/1/Caroline-Has-Come-Undone
μεγαλο μεν αλλα δεν χορταινω να το διαβαζω!
μεγαλο μεν αλλα δεν χορταινω να το διαβαζω!
i love you χαχαχαχα
ααα ξερετε που μου αρεσε ο στεφαν; εκει που ταϊζει τον ματ με το αιμα του και μετα του λεει
"no, no... you don't have to live with that. you get to live with that. because elena put your life before her own. so every morning you get out of bed you sure as hell better earn it."
ααα ξερετε που μου αρεσε ο στεφαν; εκει που ταϊζει τον ματ με το αιμα του και μετα του λεει
"no, no... you don't have to live with that. you get to live with that. because elena put your life before her own. so every morning you get out of bed you sure as hell better earn it."
εγώ δεν το είδα ακόμα το καινούργιο επεισόδιο ,το κατέβασα αλλά αύριο θα κάτσω να το δω !! :eyeg: : :) :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Αχ ήταν σούπερ!!!
Stefan for ever!!!!
Stefan for ever!!!!
elena98- Fangirl Forever