Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
157 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 157 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Vampire Diaries-The TV series
+34
elena98
mariettoula
KatiaRoses
my love is damon
Darky
RosalieVamp
Lillith
whisperaki
Dalia
eirini28
Pia1996
Rosemarie Hathaway
Arg Winchester
vampirakinadiaki
Mrs.Christina
Nemesis of Love
Victoria
the_dark_angel
SaveWaterDrinkBlood
Draculaura
Rose
teamedward96
Elena Mak Floo
κατερινα καλεν
alexia.p
Christian Ozera
Kajol
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Alexadrubi
Nantia Hale_Biers
Celest Volturi
Tania_Re
DeathView*
Roza Cullen
38 απαντήσεις
Σελίδα 15 από 25
Σελίδα 15 από 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Απ: The Vampire Diaries-The TV series
θελω κλαους και στεφαν! τωρααααααα!
eirini28- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 661
Ημερομηνία εγγραφής : 30/11/2010
μπορει ο ντειμον και ο στεφαν ειναι κουκλοι αλλα πιο ωραιος ειναι ο ντειμον
ακριβως!! μπορεί και οι δύο να ειναι ωραιοι αλλά ο Ντειμον ειναι top. Απλά δεν συγκρίνεται. Ακομα και στο βιβλίο αν θυμαμαι καλα, η Ελένα λεει οτι ο Ντειμον ειναι πιο ωραιος, εχει μια αλλη ομορφια. Και περαν της ομορφιας..... ο Ντειμον ειναι αυτος που ειναι. Τον αλλάζει η αγάπη του για την Ελένα. Ο Στεφαν θελει να ειναι καποιος και προσπαθει πολύ. Αλλά δεν ειναι. Και αυτο μου την σπαει τρομερα!!
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
: :hyper: : : :hyper: : : :hyper: :
Lizzy Cullen έγραψε: ακριβως!! μπορεί και οι δύο να ειναι ωραιοι αλλά ο Ντειμον ειναι top. Απλά δεν συγκρίνεται. Ακομα και στο βιβλίο αν θυμαμαι καλα, η Ελένα λεει οτι ο Ντειμον ειναι πιο ωραιος, εχει μια αλλη ομορφια. Και περαν της ομορφιας..... ο Ντειμον ειναι αυτος που ειναι. Τον αλλάζει η αγάπη του για την Ελένα. Ο Στεφαν θελει να ειναι καποιος και προσπαθει πολύ. Αλλά δεν ειναι. Και αυτο μου την σπαει τρομερα!!
team damon !!!!
Nantia Hale_Biers έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
:groupdribble:
Nantia Hale_Biers έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
καθηστε γτ τωρα το καταλαβα !!! ο damon και η elena φιληθηκαν ??? !!!! ???? !!!!
επιτελο0ς !!! κοντος ψαλμος αληλο0ηα !!!!!! !!!!
οχι οχι δεν θα το δω!!!!
πφφφ τι μου κανεις Ναντια!!! Βαζε και καμια προειδοποιηση....
πφφφ τι μου κανεις Ναντια!!! Βαζε και καμια προειδοποιηση....
Το βίντεο είναι από την 2η σεζόν.. :shimy:
- Σπόιλερ:
ή τουλάχιστον, έτσι νομίζω.. :in love:
οχι!! ειναι το τελευταιο λεπτο απο το 10ο επεισοδιο του 3ου κυκλου!!!!
μολις το ειδα!!! θελω να δω τι θα βρει ο στεφαν.... πραγματικα..... δεν πιστευω να υπάρχει τροπος αλλα τελος πάντων.
μολις το ειδα!!! θελω να δω τι θα βρει ο στεφαν.... πραγματικα..... δεν πιστευω να υπάρχει τροπος αλλα τελος πάντων.
Hi Sandra! I’ve been reading a lot online recently about a new character coming toThe Vampire Diaries, Samantha Gilbert, and that she’s supposedly a new love interest for Damon?? As a hardcore Delena shipper, please SAY IT ISN’T SO!!! — Sophie
It isn’t so. “She’s not for Damon,” EP Julie Plec assures. “We’ll meet her in the past, not the present. She’s somebody that we meet in not present-day Mystic Falls.” All better, Soph?
I am dying over these Vampire Diaries photos right now and don’t know what to think, especially Caroline and Klaus. I need scoop immediately anything on #TVD. — @Gval21
You should be dying — of excitement. Because as hinted in last night’s episode — and teased to Spoiler Room by Julie Plec — it’s on. “I have a feeling that Klaus ultimately is equally capable of indulging in love and sabotaging love, just like Damon is. But there is certainly going to be an object of his interest very soon,” she told us Wednesday night.
Anything about TVD‘s Stefan/Katherine? Thanks! — Rose
Though she’s currently on the down low, I’d expect to see Katherine very soon. “She’s gone underground, and so it will be a surprise when we see Katherine again. As Katherine tends to do, she’ll pop up sometime and throw everyone for a loop,” says Plec.
ευτυχως ησυχασα!!!η νεα Γκιλμπερτ δεν θα προσεγγισει το ενδιαφερον του Κλαους και οτι υπαρχει ενδεχομενο να αγαπησει οπως ο Ντειμον αν θυμηθουμε οταν ειχαν πει οτι σε αυτη την σεζον ο Κλαους θα αγαπησει μια πρωταγωνιστρια που την γνωριζουμε ηδη στην σειρα...
KLAROLINEEEEE :groupdribble:
It isn’t so. “She’s not for Damon,” EP Julie Plec assures. “We’ll meet her in the past, not the present. She’s somebody that we meet in not present-day Mystic Falls.” All better, Soph?
I am dying over these Vampire Diaries photos right now and don’t know what to think, especially Caroline and Klaus. I need scoop immediately anything on #TVD. — @Gval21
You should be dying — of excitement. Because as hinted in last night’s episode — and teased to Spoiler Room by Julie Plec — it’s on. “I have a feeling that Klaus ultimately is equally capable of indulging in love and sabotaging love, just like Damon is. But there is certainly going to be an object of his interest very soon,” she told us Wednesday night.
Anything about TVD‘s Stefan/Katherine? Thanks! — Rose
Though she’s currently on the down low, I’d expect to see Katherine very soon. “She’s gone underground, and so it will be a surprise when we see Katherine again. As Katherine tends to do, she’ll pop up sometime and throw everyone for a loop,” says Plec.
ευτυχως ησυχασα!!!η νεα Γκιλμπερτ δεν θα προσεγγισει το ενδιαφερον του Κλαους και οτι υπαρχει ενδεχομενο να αγαπησει οπως ο Ντειμον αν θυμηθουμε οταν ειχαν πει οτι σε αυτη την σεζον ο Κλαους θα αγαπησει μια πρωταγωνιστρια που την γνωριζουμε ηδη στην σειρα...
KLAROLINEEEEE :groupdribble:
0.0...εξελιξεις!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Tωρα που εκατσα και το σκεφτηκα...Η Μπονι δεν θα ειναι γτ θα την αρεσει αυτος που θα βρουνε με την Ελενα οταν πανε να βρουνε την μητερα της..Η Σαμανθα Γκιλμπερτ θα ειναι μαλλον flashback συμφωνα με την Plec.την Ελενα αποκλειετε εδω δεν την ερωτευτηκε σε 2 σεζον σχεδον θα ερθει τωρα?
Αν συνδιασουμε και ο Τζοζεφ που ειπε στο twitter οτι σε αυτο το επεισοδειο θα παιξει η αγαπημενη του σκηνη και οταν τον ρωτησαν την επομενη ποια ηταν αυτη και ειπε οταν επισκευτηκε την Καρολαιν....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑΑΑ????!!!!
: :hyper: : :fainting:
Αν συνδιασουμε και ο Τζοζεφ που ειπε στο twitter οτι σε αυτο το επεισοδειο θα παιξει η αγαπημενη του σκηνη και οταν τον ρωτησαν την επομενη ποια ηταν αυτη και ειπε οταν επισκευτηκε την Καρολαιν....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑΑΑ????!!!!
: :hyper: : :fainting:
χαχαχαχαχα.....
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Μολις ειδα το 11. Η γιατρος που εμφανιστηκε στο 10 τι ρόλο βαράει, ξέρουμε?
Τι γλυκός ο Κλάους?!??! Η σκηνη -ξερετε ποια- ηταν καταπληκτικη. Νομιζω οτι εχω κατι για τους κακους. Συνεχιζει το κολλημα για τον Ντειμον (ανησυχει τοσο πολυ για την Ελένα ο γλυκος μου!!) αλλά και ο Κλάους ειναι....
Τι γλυκός ο Κλάους?!??! Η σκηνη -ξερετε ποια- ηταν καταπληκτικη. Νομιζω οτι εχω κατι για τους κακους. Συνεχιζει το κολλημα για τον Ντειμον (ανησυχει τοσο πολυ για την Ελένα ο γλυκος μου!!) αλλά και ο Κλάους ειναι....
Ναι ο Κλαους ειναι τοσο γλυκουλης οταν θελει
- Σπόιλερ:
- η γιατρος Φελλ(ειναι η γυναικα του Paul.)Ειναι στα βιβλια η Μερεντιθ κ αδερφη του Ταιλερ
ναι ο καλος μου! και λατρευω και και την υπογραφη σου!!!!
το αβαταρ απο ποιο επισόδειο ειναι?
- Σπόιλερ:
- αααααα πλάκα κανεις!!! ειχα διαβασει το πρωτο βιβλιο και ειχα στεναχωρηθει που δεν την ειχαν στην πλοκη. την συμπαθουσα.
το αβαταρ απο ποιο επισόδειο ειναι?
θα σε γελασω η απο το 12 η το 13..
Edit:Λαθος! απο το 14 ειναι..
Edit:Λαθος! απο το 14 ειναι..
και ειναι η γκιλμπερτ που θα δουμε στο παρελθον του κλαους?
αληθεια.... μεσα στο 4ο φερετρο ποιος ειναι? και.... αφου στη σπηλια υπήρχαν μονο 4 ονοματα οριτζιναλ βρικολακων τωρα πώς ξαφνικα ξεφυτρωσαν αλλοι 2?
αληθεια.... μεσα στο 4ο φερετρο ποιος ειναι? και.... αφου στη σπηλια υπήρχαν μονο 4 ονοματα οριτζιναλ βρικολακων τωρα πώς ξαφνικα ξεφυτρωσαν αλλοι 2?
Σελίδα 15 από 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Παρόμοια θέματα
» The Vampire Diaries - Season 6
» The Vampire Diaries - Season 1
» The Vampire Diaries - Season 2
» The Vampire Diaries - Season 3
» The Vampire Diaries - Season 4
» The Vampire Diaries - Season 1
» The Vampire Diaries - Season 2
» The Vampire Diaries - Season 3
» The Vampire Diaries - Season 4
Σελίδα 15 από 25