Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
143 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 143 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Dracula (NBC)
3 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 1
Dracula (NBC)
Dracula
O Κόμης Δράκουλας εγκαθίσταται στο Λονδίνο παριστάνοντας τον Alexander Greyson, Αμερικανό Επιχειρηματία που επιθυμεί να φέρει νέες τεχνολογίες (ασύρματο ηλεκτρισμό) στην Βικτωριανή κοινωνία του 1890. Απώτερος σκοπός του Greyson να εκδικηθεί τα μέλη του Τάγματος του Δράκου, τα οποία σκότωσαν τη γυναίκα του και κατέχουν θέσεις ισχύος σε εταιρείες ενέργειας. Η αποστολή εκδίκησης του Τσέπες θα διακοπεί προσωρινά από τη νεαρή φοιτήτρια ιατρικής Mina Murray, η οποία θυμίζει τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα να αποσπάσει την προσοχή του από τον αρχικό στόχο.
Μετά τον εκφυλισμό του όρου βαμπίρ από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές με βρικόλακες, που λαμπυρίζουν κάτω από το φως του ηλίου και πίνουν αίμα από μπουκάλια, το Dracula του NBC έρχεται να επαναφέρει την τάξη με μια πιο παραδοσιακή οπτική, που πολλοί περίμεναν. Τα προβλήματα του Dracula, ωστόσο, είναι αρκετά, όπως οι υπερβολικές ερμηνείες, τα πρόχειρα σκηνικά και οπτικά εφέ και οι αποτυχημένες βρετανικές προφορές, με το αποτέλεσμα να είναι κάπως υπερβολικό και μερικές φορές να αφήνει την αίσθηση του ψεύτικου. Ο μύθος του Κόμη Δράκουλα έχει διασκευαστεί παρά πολλές φορές, κάτι που κάνει δύσκολο σε αυτούς που ήδη γνωρίζουν τον μύθο να παρακολουθήσουν για ακόμα μια φορά την ίδια ιστορία. Ωστόσο, ο Cole Haddon δίνει διαφορετική κατεύθυνση στη σειρά, με την υπόθεση να επικεντρώνεται στην ιστορία εκδίκησης και τον χαρακτήρα του Alexander Greyson –φαν του Revenge λογικά– που συμπληρώνει την ιστορία του Κόμη Δράκουλα.
Το Dracula του NBC δεν είναι μια ιστορική σειρά ή ντοκιμαντέρ και σίγουρα ο σκοπός του δεν είναι να βάλει τον θεατή να σκεφτεί αλλά να περάσει ευχάριστα την ώρα, κάτι που μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Σεξ, μυστήριο, αίμα, βρικόλακες, γοτθική ατμόσφαιρα και ένα εξαιρετικό καστ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν αρκετούς να της δώσουν μια ευκαιρία στο Dracula. Όσοι είστε φαν του Κόμη Δράκουλα και άλλων ιστοριών με βαμπίρ, τότε το NBC έχει αυτό που περιμένατε.
Μετά τον εκφυλισμό του όρου βαμπίρ από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές με βρικόλακες, που λαμπυρίζουν κάτω από το φως του ηλίου και πίνουν αίμα από μπουκάλια, το Dracula του NBC έρχεται να επαναφέρει την τάξη με μια πιο παραδοσιακή οπτική, που πολλοί περίμεναν. Τα προβλήματα του Dracula, ωστόσο, είναι αρκετά, όπως οι υπερβολικές ερμηνείες, τα πρόχειρα σκηνικά και οπτικά εφέ και οι αποτυχημένες βρετανικές προφορές, με το αποτέλεσμα να είναι κάπως υπερβολικό και μερικές φορές να αφήνει την αίσθηση του ψεύτικου. Ο μύθος του Κόμη Δράκουλα έχει διασκευαστεί παρά πολλές φορές, κάτι που κάνει δύσκολο σε αυτούς που ήδη γνωρίζουν τον μύθο να παρακολουθήσουν για ακόμα μια φορά την ίδια ιστορία. Ωστόσο, ο Cole Haddon δίνει διαφορετική κατεύθυνση στη σειρά, με την υπόθεση να επικεντρώνεται στην ιστορία εκδίκησης και τον χαρακτήρα του Alexander Greyson –φαν του Revenge λογικά– που συμπληρώνει την ιστορία του Κόμη Δράκουλα.
Το Dracula του NBC δεν είναι μια ιστορική σειρά ή ντοκιμαντέρ και σίγουρα ο σκοπός του δεν είναι να βάλει τον θεατή να σκεφτεί αλλά να περάσει ευχάριστα την ώρα, κάτι που μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Σεξ, μυστήριο, αίμα, βρικόλακες, γοτθική ατμόσφαιρα και ένα εξαιρετικό καστ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν αρκετούς να της δώσουν μια ευκαιρία στο Dracula. Όσοι είστε φαν του Κόμη Δράκουλα και άλλων ιστοριών με βαμπίρ, τότε το NBC έχει αυτό που περιμένατε.
Απ: Dracula (NBC)
To ξεκίνησα, επιτέλους το ξεκίνησα! Δόξα να'χει ο Κύριος! :pray:
- 1χ01:
- Θέλω κι εγώ να πάω σε όπερα, κι να καθίσω στο θεωρείο κι να φοράω τέτοιες ωραίες τουαλέτες που φοράνε κι αυτές εκεί μέσα ... Αχ κι Βαχ :cupidgirl: Τι να πω τώρα;! Εμένα η σειρά μ'αρέσει, καθώς επίσης κι η πλοκή δεν με κουράζει καθόλου, αν κι ιστορικό με φόντο το Βικτωριανό Λονδίνο αλλά κι τα φλας-μπακ του κάθε τόσο, Αχ Κι Βαχ ... :heartbeat: Βέβαια το blood, blood παρ'όλα αυτά αλλά θα το αντέξω κι αυτό ρε αδελφέ , τόσα έχω δει...
Μοργκάνα/Λούσι: Εκπληκτική, κι ξανθιά θυμίζει πολύ την κακίστρω ιέρεια στον Μέρλιν αλλά όχι κι να μου την κάνετε Λεσβία , έλεος ρε παιδία, δλδ αυτό το ... a rich society girl who harbors secret romantic feelings for Mina, her best friend. Έρε γιατί να μην παίζει κι ο Σερ Γκάγουέιν εδώ, καημό το'χα.
Μίνα/Ilona: Ωραία η κοπελιά αν κι δεν την έχω ξαναδεί πουθενά αλλού για να εκφέρω άποψη αλλά πολύ καλή κι γλυκιά στον ρόλο της, κι η μοναδική φοιτήτρια ιατρικής εκεί μέσα. Αλλά πως φαίνεται όμως ότι είναι η μετενσάρκωση της γυναίκας του. Απ'την πρώτη στιγμή που τον είδε, κι τα όνειρα στο τέλος... Κι αυτή θέλει να παντρευτεί τον journalist?! που πας ρε κοπελιά?... :lol!:
Jonathan Harker: Καλός κι αυτός, γλυκός δεν λέω, αλλά τι μλκς έγραφε στην συνέντευξη του αλλουνού έλεος... προσωπικά λέω να φύγει απ΄την μέση, να τα φτιάξει με καμιά άλλη γιατί κι αυτός με τον τρόπο του μας χαλά το love story που πάει να δημιουργηθεί. :lol!:
Abraham Van Helsing: Θέλω να δω περισσότερα γι αυτόν τον χαρακτήρα, κι έλεγα στην αρχή γνωστό το επώνυμο δεν το΄χουν βάλει στη τύχη αλλά σε άλλες σειρές /ταινίες έβλεπα δράκουλα κι Βαν Χέλσινγκ να κυνηγιούνται μεταξύ τους, τώρα συνεργάζονται? Γι αυτό κι θέλω να δω περισσότερα γι αυτούς τους δυο στη συνέχεια... Φυσικά κι ο κύριος ξηγήθηκε σπαθί τους λόγους της συνέργασίας του α'το πρώτο κιόλας επ. τον πάω! :lol!:
Lady Jayne Wetherby: Καλά εντάξει την κωλόγρια , ούτε να την φτύσω, όχι να την σχολιάσω, απλώς απ'την πρώτη στιγμή που την βλέπεις δεν σου γεμίζει τον μάτι, κι αηδιάζεις να την βλέπεις να μπαλαμουτιάζεται με τον άλλον αλλά νομίζω είναι μέσα στα σχέδια του κατά κάποιον τρόπο κι εκείνη. :twisted: :lol!:
Dracula / Alexander Grayson / Vlad Tepes: Εδώ τα σχόλια είναι περιττά, ότι κι να πω γι αυτόν τον άντρα είναι λίγο, απλά είναι αξεπέραστος, κι ο ρόλος του πάει γάντι. Κι επιτέλους εδώ ίσως τον δούμε κι σε κάτι που σε άλλες ταινίες/σειρές να μην τον έχουμε δει (εντάξει αν εξαιρέσουμε το "Κάντο όπως Ο Μπέκαμ" ) να μαλακώνει κάπως , αγνό , αθώο γιατί θα ερωτευτεί πραγματικά, θα δούμε κι κάποιο άλλο πρόσωπο, Κατ'άλλα σε όλα του τέλειος. :wub: :wub: :wub:
Κι εν κατακλείδη καλά τους κάνει όλους στο συμβούλιο, εκεί να μην αφήσει κανέναν τους όρθιο.:twisted: :twisted: Επίσης πολύ ωραία εκεί στην σκεπή που έκανε με τα κρεμμυδάκια τον Κρούγκερ :lol!:
Η αρχη μου αρεσε και μενα η αληθεια ειναι και ειχα ενθουσιασει. Αλλα με δυσκολευε πολυ στην κατανοηση. Προφορα αλλα και περιερχομενο. Το παρατησα μερα απο 3 περιπου επεισοδια. Τωρα εαν δεις παρακατω και με πορωσεις με τα σχολια σου αρκετα μπορει και να το συνεχισω.
ποσα επ εχει? γιατι εκει που το βρηκα εχει μονο 10
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
τοσα ειναι. αλλα δεν ακυρωθηκε. νομιζω οτι απλα τοσα προγραμματισαν εξαρχης. τα νουμερα δεν ηταν ιδιαιτερα υψηλα οποτε δεν εχει ανανεωθει ακομα για δευτερο κυκλο αλλα δεν αποκλειεται κι ολας...
αα κριμααα δεν ειναι και τελειο αλλα οκ βλεπετε
DeathView*- Moderator
εγω η αληθεια ειναι το σταματησα τελικα στο 3ο επεισοδιο. με κουραζε. ειχε ωραια κομματια, κοστουμια, υποθεση αλλα νομιζω πως η γλωσσα και το κλιμα σε συνδυασμο που επεφταν βαρυα.
εγω με το ζορι το ειδα ολο. γιατι δεν μπορω να αφηνω σειρα στην μεση. δεν ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν.
DeathView*- Moderator
Ναι, ξέχασα να το αναφέρω, το τελείωσα κι εγώ πριν από κάτι μέρες, δεν βλέπω να το συνεχίζουν, μάλλον θα το κόψουν, κρίμα, άλλη μια σειρά που πήγε στον κάλαθο των αχρήστων.
κοιτα μπορει να πιεσουν οι συντελεστες και να βαλουν οι ιδιοι λεφτα. δεν ειναι απιθανο να συνεχισει παρολο που δεν ειχε ιδιαιτερα ψηλα νουμερα
δεν ηταν απο τις καλυτερες για να αρχισει και αλλο
DeathView*- Moderator
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham