Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
244 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 244 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Bloodlines (VA Spin Off)
3 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: Vampire Academy
Σελίδα 1 από 1
Bloodlines (VA Spin Off)
Έχει διαβάσει κανείς την σειρα της Richelle Meed που είναι spin off του VA ?
ScarletIndigo- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 42
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2012
Τόπος : Rhodes
Απ: Bloodlines (VA Spin Off)
Διαβασα τα δυο πρωτα. Και σκοπευω καποια στιγμη να διαβασω και τα υπολοιπα. Μου αρεσαν πολυ. Αγαπω Συντνευ/Αντριαν.
Η Τζιλ καμια φορα μου σπαει τα νευρα αλλα ειναι μια γλυκα και δεν τα καταφερνα να της κρατησω κακια. Επισης ship-αρω Τζιλ/Εντι.
Θα θελα να εμφανιστει η Λισα. Να παρει ενα τηλεφωνο την αδερφη της. Πολλα ζηταω; Βασιλισσα ειναι, δεν μπορει να βρει ασφαλη γραμμη;
Η παρουσια του Ντιμιτρι στο 2ο βιβλιο ηταν ονειρο. Τον ειχα πεθυμησει και ενω δεν ηταν πρωταγωνιστης, πηρα την δοση μου
Η Τζιλ καμια φορα μου σπαει τα νευρα αλλα ειναι μια γλυκα και δεν τα καταφερνα να της κρατησω κακια. Επισης ship-αρω Τζιλ/Εντι.
Θα θελα να εμφανιστει η Λισα. Να παρει ενα τηλεφωνο την αδερφη της. Πολλα ζηταω; Βασιλισσα ειναι, δεν μπορει να βρει ασφαλη γραμμη;
Η παρουσια του Ντιμιτρι στο 2ο βιβλιο ηταν ονειρο. Τον ειχα πεθυμησει και ενω δεν ηταν πρωταγωνιστης, πηρα την δοση μου
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα! Κι εγώ σε αυτό το σημείο έχω μείνει.
Όσο για τη Λίζα, πραγματικά! Δεν έχουμε δει καθόλου πως είναι η σχέση τους...
Και βέβαια...
Όσο για τη Λίζα, πραγματικά! Δεν έχουμε δει καθόλου πως είναι η σχέση τους...
Και βέβαια...
- Golden Lily Spoiler:
- Το φιλί ήταν υπέροχο!
Πόσο το λαχταρούσα <3
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Ναι, αυτο ακριβως...
Στο σποιλερ λες για Συντριαν; Εχω λιγο καιροπου το διαβασα και αρχισα να ξεχναω λεπτομερειες. Μου εμειναν πραγματα οπως... η γρανιτα, ο κιτρινοχρυσος πινακας
Στο σποιλερ λες για Συντριαν; Εχω λιγο καιροπου το διαβασα και αρχισα να ξεχναω λεπτομερειες. Μου εμειναν πραγματα οπως... η γρανιτα, ο κιτρινοχρυσος πινακας
Ε ναι ρε! Για ποιόν; Τον Brayden?
Tον βλάκα πολύ μου την έσπαγε! Αλλά μου άρεσε με το κόκκινο φόρεμα που την υπερασπίστηκε ο Αντριαν!
Tον βλάκα πολύ μου την έσπαγε! Αλλά μου άρεσε με το κόκκινο φόρεμα που την υπερασπίστηκε ο Αντριαν!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Εγω τα διαβασα και σκεφτομουν υπαρχουν οντως ανθρωποι που δεν τρωνε-πινουν ζαχαρη ξερω γω;
Ηταν καπως ηλιθιος. Και εκει με το φορεμα αν την ειχε δει και ξερω αντιδρουσε με σαγονι να πεφτει στο πατωμα, γουρλωμενα ματια και 1-2 λεπτα να μη μπορει να σχηματισει λεξεις αλλα μετα απο 10-20 λεπτα γυρναει και την κοιταει σκεφτικος και λεει "δεν ειναι ομως ιστορικα ακριβες" ή κατι τετοιο, ισως και να μην ειχα προβλημα.
ΣΥΝΤΡΙΑΝ ΦΟΡΕΒΕΡ ΡΕΕΕΕ
Ηταν καπως ηλιθιος. Και εκει με το φορεμα αν την ειχε δει και ξερω αντιδρουσε με σαγονι να πεφτει στο πατωμα, γουρλωμενα ματια και 1-2 λεπτα να μη μπορει να σχηματισει λεξεις αλλα μετα απο 10-20 λεπτα γυρναει και την κοιταει σκεφτικος και λεει "δεν ειναι ομως ιστορικα ακριβες" ή κατι τετοιο, ισως και να μην ειχα προβλημα.
ΣΥΝΤΡΙΑΝ ΦΟΡΕΒΕΡ ΡΕΕΕΕ
Fandom World :: Fandom World :: Βιβλιοθήκη :: Book Series :: Vampire Academy
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*