Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
164 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 164 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Vikings
3 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 2
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Vikings
Vikings
Eμπνευσμένη από το ιστορικό έπος του Viking βασιλιά Ragnar Lothbrok ενός από τους πιο δημοφιλής Νορβηγούς ήρωες! H σειρά Vikings, είναι μια επερχόμενη ιστορική δραματική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Michael Hirst, για το Αμερικάνικο κανάλι MGM, που κυρίως προβαλει ιστορικές ταινίες και σειρές. Η σειρά είναι γυρισμένη στην Ιρλανδία.
Απ: Vikings
Ο 2ος Κύκλος θα επικεντρωθεί αρχικά στην διαμάχη του Ραγκναρ και του αδερφού του. Ορίστε το επίσημο τρειλερ:
Ρε δεν μιλάτε , υπάρχει σχετικό θέμα και δεν μιλάτε;!
Περαιτέρω σχολιασμός της πρώτης σεζόν:
Και πάμε και στα τελευταία επ. της 1η σεζόν:
- 1χ01 ~ 1χ05:
- E νομίζω ύστερα από 5 επ. (της 1ης σεζόν εννοείται) ήρθε ο καιρός μου να σχολιάσω,
Οκ, δεν μπορώ να πω πωρώθηκα, αφού σκέφτομαι να ξεπετάξω την πρώτη σεζόν απόψε
αλλά δεν νομίζω να τα καταφέρω.
Ράγκναρ: Ωραίος, πολύ ωραίος , νομίζω του Τράβις του ζουμάρουν τα μάτια και φαίνονται έτσι φωτεινά γαλάζια κάθε φορά;! Ή είναι ιδέα μου , πάντως κουκλί, Του ταιριάζει ο ρόλος :Ρ
Λαγκέρθα: Εμ, τι να πω, ότι μπορεί κάνει για να υπερασπιστεί τον άντρα της τον οποίο λατρεύει, και τα παιδιά της. Οκ καλή πολεμίστρια, γυναίκα και σύζυγος αλλά μέχρι εκεί, Δεν με τρελαίνει περισσότερο.:Ρ
Ρόλο: Οκ εδώ υποκλίνομαι, (Gwaine from Camelot of course μην ξεχνιόμαστε) αυτόν τον άντρα τον λατρεύω/αγαπάω και τον μισώ ταυτόχρονα. Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί ο χαρακτήρας του εκεί μέσα, Κάτι μου λέει πως ίσως τον σιχαθώ περισσότερο αλλά μετά θα ξαναλλάξω γνώμη ως γνωστόν.:inlove:
Φλόκι: Ρε τούτος μου θυμίζει τον Τρελαντώνη σε κάποια σημεία απ'το Καφέ της Χαράς, πολύ φάση έχει.
Άθλεσταν: Τι γλυκός που είναι ο ιερέας μωρέ, τι φατσούλα, Επίσης μ'αρέσει η σχέση μεταξύ αυτού και του Ράγκναρ έτσι όπως εξελίσσεται σε κάθε επ.:inlove: Τους σιπάρω άγρια ομολογώ.:Ρ
Έαρλ/Κόμη: Πάνε ΨΌΦΑ δεν σ'αντέχει άλλο ο οργανισμός μου δηλαδή! Έλεος!:giveup:
Σίγκι: Δεν την έχω ψυχολογήσει ακόμα τούτη, πολύ της κολλάει ο άλλος όμως (Ρόλο), Φτου! Καμιά πιο μικρή για τα μέτρα του δεν υπήρχε ;! Τον περνά 10 χρόνια. :Ρ
Συνεχίζω το εργάκι φαίνεται ενδιαφέρον. :Ρ
εντιτ: Εν τω μεταξύ γίνεται αναφορά συνέχεια σε Θωρ, Όντιν και Λόκι και κάθε τρεις και λίγο είμαι έτσι και λέω:"Τώρα θα πεταχτεί από πουθενά (ο Χίντλεστον, Χερμσγουρθ, Χοπκινς) τώρα θα πεταχτεί!" :wihu: αλλά δεν πετάγεται ποτέ. :Ρ
Περαιτέρω σχολιασμός της πρώτης σεζόν:
- :
- Δεν ξέρω αν μου κάνει καλό πάντως το απολαμβάνω, μέχρι αύριο θα 'χω βγάλει την 1η σεζόν,
ίσως μπω κι στην 2η αλλά προτιμώ να κάνω κανά μπρέικ :Ρ
Τα μάτια του Ράγκναρ λάμπουν όπως κι του Θωρ στις ταινίες, μήπως είναι κανάς God κι αυτός κι δεν τον ξέρει; :Ρ
Ρόλο: Με χάλασε που διάλεξε τη μάνα αντί για την κόρη του Κόμη, δηλαδή ρε μανάρι μου, Φτού σου! :Ρ :P:
Φλόκι: Καλά η τρέλα του ανθρώπου και τα χοροπηδητά του δεν παίζονται.
Αθλέσταν: :Ρ Τον ιερέα τον έχω βάλει μες στην καρδιά μου απλά. Όταν ρωτάει δε τι είναι το Ράγκναροκ τον λυπάμαι τον κακομοίρη έτσι όπως τον κοιτούν όλοι να πέσουν να τον φάνε.
Και πάμε και στα τελευταία επ. της 1η σεζόν:
- 1χ07 ~ 1χ05:
- Καλά μιλάμε τι γέλιο έριξα στο 1χ07 όπου ο Ρόλο έγινε Ρολφ ακά Χριστιανός, Εν τω μεταξύ όταν σηκώθηκε όρθιος για να δεχτεί το αίτημα του βασιλιά ήμουν κάπως έτσι: Λέω, αυτός ;;!! Αυτός ποτέ δεν θα δεχόταν να γίνει Χριστιανός! Και μετά στο νερό, τι φάση, τον λατρεύω, Αλλά μου τα σκ@τωσε στο τέλος... Μα να πάει ενάντια στον αδελφό του, νομίζοντας πως έτσι θα πάει ψηλά, Αμ θα τα φας πολύ σύντομα τα μούτρα σου δεν το συζητώ... Αλλά εκεί θα είμαι εγώ πάλι για να σε εμψυχώσω.
Λάγκερθα: Ρε πολύ στεναχωρέθηκα με την πάρτη της, και το μωρό έχασε στην γέννα, και την κόρη μετά στην επιδημεία που ξέσπασε, κρίμα... Κι η μικρή να σκέφτεται τον ιερέα ταυτόχρονα, τι συγκίνησης. Έχασε κι η Σίγκι την κόρη της, δλδ κρίμα...
Καλά την αντροχορίστρα δεν την σχολιάζω, Θα συμφωνήσω με τον υιό, "Ι hate you, this is discusting!" καλά τα λέει το μικρό... Άντε πάμε για 2ο κύκλο, λέω να το ξεκινήσω απόψε, αλλά έχουν άλλα προτεραιότητα προς το παρόν.
Πάντως μ'αρέσει, σκηνικά, κοστούμια, ερμηνείες, τοπία, μέρη, μουσική, τρέλα...
Kι εγω το χω δει. Και τις 2 σεζον. Λεπτομερη σχολιασμο δεν κανω γιατι εχει καιρο που το ειδα. Παντως αγαπω Λαγκερθα, Ρολο και Αθελσταν.
Επισης στα συν του οτι εχει απ τα καλυτερα opening themes που εχω δει σε σειρα. Οσοι δεν το χετε δει, δειτε το!!
Επισης στα συν του οτι εχει απ τα καλυτερα opening themes που εχω δει σε σειρα. Οσοι δεν το χετε δει, δειτε το!!
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
^Ναι όντως λατρεύω κι εγώ το opening theme, το αναφέρω πιο πάνω, νομίζω αυτό έχει παίξει και σε άλλες σειρές,
Θα ξεκινήσω ίσως απόψε τον 2ο κύκλο, κι θα ξανάρθω από εδώ.
Πάντως γνώμη μου είναι να ανοιχτούν άλλα δυο θέματα με παρόμοιες σειρές εδώ μέσα, ίσως το επιχειρήσω απόψε.
Θα ξεκινήσω ίσως απόψε τον 2ο κύκλο, κι θα ξανάρθω από εδώ.
Πάντως γνώμη μου είναι να ανοιχτούν άλλα δυο θέματα με παρόμοιες σειρές εδώ μέσα, ίσως το επιχειρήσω απόψε.
Μαματη σειρα, ειδα και τν 2ο κυκλο!! αγαπω λαγκερθα. ο γιος bjorn ειναι ο tribute απο το district 1 (ή 2) στην ταινια αγωνες πεινας. μπορει να τον λενε kato/cato αλλα δεν ειμαι σιγουρη. η "πριγκιπισσα" στην αρχη την μισουσα. στο τελος την μισουσα καπως λιγοτερο. δεν την συμπαθω αλλα δεν την μισω οσο στην αρχη. η σιγκι αναρωτιεμαι ωρες ωρες αν πραγματικα αγαπαει τον ρολο ή αν απλα θελει να ειναι γυναικα του εαρλ. μου αρεσε πολυ που εδειξαν πως λειτουργει η κοινωνια εκει ειδικα με τις γυναικες και τον γαμο και οτι το σχολιασαν σε αντιθεση με την χριστιανικη αγγλικη κοινωνια. επισημαναν πως οι "βαρβαροι vikings" εδιναν στις γυναικες πολλα περισσοτερα δικαιωματα, επιλογες, ελευθεριες από οτι οι αγγλοι πολιτισμενοι χριστιανοι που υποτιθεται ειναι "αγαπατε αλληλους" και λοιπα.
αυτο εδω να διαβασετε:
https://fictionpad.com/author/Sheviking/stories/3551/My-Viking
θα ζητησει εγγραφη αλλα αξιζει. αμα θελετε μην διαβασετε ολοκληρες τις σκηνες σεξ γιατι εχει πολυ στην αρχη αλλα ειναι υπεροχη ιστορια και ειναι στο ιδιο σκηνικο. Βλεπεις πολλα κομματια του πολιτισμου τους.
αυτο εδω να διαβασετε:
https://fictionpad.com/author/Sheviking/stories/3551/My-Viking
θα ζητησει εγγραφη αλλα αξιζει. αμα θελετε μην διαβασετε ολοκληρες τις σκηνες σεξ γιατι εχει πολυ στην αρχη αλλα ειναι υπεροχη ιστορια και ειναι στο ιδιο σκηνικο. Βλεπεις πολλα κομματια του πολιτισμου τους.
Oλοκλήρωσα το φινάλε της 2ης σεζόν και είμαι κάπως έτσι
Μπράβο Ράγκναρ αγορίνα μου, βασιλέα μου, king of kings, τους μάμησες όλους, μπράβο!
Μας τα'χε πρήξει το βοϊδοτόμαρο, σε ολόκληρη την σεζόν "μην κάνεις αυτό, κάνε εκείνο, και ποιος είσαι εσύ που μιλάς, ?" > ΜΑΣ ΤΑ'ΠΡΗΞΕΣ ΡΕΕΕ!!!
Φλόκι, μουρλέ μου εσύ, στην αρχή έλεγα πάνε ψόφα, αλλά μετά σε προσκύνησα, να σου ζήσει και η μικρή.
Ο Άθελσταν να μαθαίνει την προσευχή στον Ράγκναρ, Ω Θεοί τι συγκίνησις...
^ΣΑΣ ΣΙΠΑΡΩ ΡΕ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!
Ρόλο, άντρα μου, κολόνα της σειράς μου, πολεμιστή μου, έχω πίστη στους Θεούς, θα προσεύχομαι
σε αυτούς να ξαναπερπατήσεις στην επόμενη σεζόν.
Ανυπομονώ.
Τελείωσε αυτό για μένα είναι αγαπημένο κομμάτι, το ακούω μέχρι κι στον ύπνο μου,
με βλέπω καμιά ώρα θα αλλαξοπιστήσω. :Ρ :P:
Μπράβο Ράγκναρ αγορίνα μου, βασιλέα μου, king of kings, τους μάμησες όλους, μπράβο!
Μας τα'χε πρήξει το βοϊδοτόμαρο, σε ολόκληρη την σεζόν "μην κάνεις αυτό, κάνε εκείνο, και ποιος είσαι εσύ που μιλάς, ?" > ΜΑΣ ΤΑ'ΠΡΗΞΕΣ ΡΕΕΕ!!!
Φλόκι, μουρλέ μου εσύ, στην αρχή έλεγα πάνε ψόφα, αλλά μετά σε προσκύνησα, να σου ζήσει και η μικρή.
Ο Άθελσταν να μαθαίνει την προσευχή στον Ράγκναρ, Ω Θεοί τι συγκίνησις...
^ΣΑΣ ΣΙΠΑΡΩ ΡΕ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!
Ρόλο, άντρα μου, κολόνα της σειράς μου, πολεμιστή μου, έχω πίστη στους Θεούς, θα προσεύχομαι
σε αυτούς να ξαναπερπατήσεις στην επόμενη σεζόν.
Ανυπομονώ.
Τελείωσε αυτό για μένα είναι αγαπημένο κομμάτι, το ακούω μέχρι κι στον ύπνο μου,
με βλέπω καμιά ώρα θα αλλαξοπιστήσω. :Ρ :P:
Ειπαμε η Λαγκερθα ειναι ειδωλο!!!
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
τετοια εποχη ειχα δει νομιζω περσι το vikings γιατι θυμαμαι που μετα ειχα κατσει και εβλεπα συνεντευξεις απο το comic con και ο travis μου φαινοταν πολυ περιεργος χωρις τα viking ρουχα.
αχ ναι; δεν το ξερα!! αλλα δεν μου κανει εντυπωση. ο 3ος κυκλος τα σπαει!! και μονο απο την γκαρνταρομπα του ρολλο...
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 1 από 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*