Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
53 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 53 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Tomorrow People (Tv Series)
3 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 1
The Tomorrow People (Tv Series)
Πρόκειται για το επόμενο εξελικτικό βήμα του ανθρώπινου είδους. Μια γενιά με ασυνήθιστες ικανότητες. Ο Stephen Jameson βρίσκεται στο μεταίχμιο, μεταξύ του κόσμου που ξέρουμε και του κόσμου του αύριο. Ένα χρόνο πριν, ήταν ένας φυσιολογικός έφηβος, μέχρι που άρχισε να ακούει φωνές και να τηλεμεταφέρεται στον ύπνο του. Αμφισβητώντας την πνευματική του υγεία, αποφασίζει να ακολουθήσει μια από τις φωνές, που τον οδηγεί στην πρώτη του συνάντηση με τους Ανθρώπους του Αύριο. Μια γενετικά εξελιγμένη ομάδα, με ικανότητες τηλεκίνησης, τηλεμεταφοράς και τηλεπαθητικής επικοινωνίας. Την ομάδα κυνηγάει μια παραστρατιωτική οργάνωση επιστημόνων, η Ultra, θεωρώντας τους απειλή για το ανθρώπινο είδος, αναγκάζοντάς τους να κρύβονται σε έναν εγκαταλελειμμένο υπόγειο σταθμό του μετρό. Μη θέλοντας να διαλέξει ανάμεσα στην ανθρωπότητα και τους Ανθρώπους του Αύριο, ο Stephen θα ακολουθήσει το δικό του δρόμο, σε ένα ταξίδι που μπορεί να τον οδηγήσει είτε στο σκιώδες παρελθόν, στην μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του, είτε σε ένα άγνωστο μέλλον, με τους Ανθρώπους του Αύριο...
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Απ: The Tomorrow People (Tv Series)
αλλη μια καινουργια σειρα
και ναι ειδα το πρωτο επεισοδιο.. αρχικα θα ηθελα να τονισω οτι οι περισσοτερες που εχουν ως θεμα δυναμεις υπερφυσικες για μενα κυλουν πολυ αργα. Δηλαδη οι σκηνες μαχης ειναι ελαχιστες και πολυ μικρες , την περισσοτερη ωρα την περνανε σαν κανονικοι ανθρωποι και μαλιστα τις περισσοτερες φορες οι πρωταγωνιστες δεν θελουν να χρησιμοποιουν τις δυναμεις τους. κατι που με χαλαει απιστευτα!!!
επιτελους λοιπον μια σειρα που κυλαει γρφηγορα, ειναι εντυπωσιακη, με αρκετη δραση και κυριως με αρκετη επιδειξη δυναμεων!!! οποτε ναι θα ειναι μια απο τις σειρες που ανυπομονω
και ναι ειδα το πρωτο επεισοδιο.. αρχικα θα ηθελα να τονισω οτι οι περισσοτερες που εχουν ως θεμα δυναμεις υπερφυσικες για μενα κυλουν πολυ αργα. Δηλαδη οι σκηνες μαχης ειναι ελαχιστες και πολυ μικρες , την περισσοτερη ωρα την περνανε σαν κανονικοι ανθρωποι και μαλιστα τις περισσοτερες φορες οι πρωταγωνιστες δεν θελουν να χρησιμοποιουν τις δυναμεις τους. κατι που με χαλαει απιστευτα!!!
επιτελους λοιπον μια σειρα που κυλαει γρφηγορα, ειναι εντυπωσιακη, με αρκετη δραση και κυριως με αρκετη επιδειξη δυναμεων!!! οποτε ναι θα ειναι μια απο τις σειρες που ανυπομονω
Ξεκίνησα να την βλέπω απο περιέργεια και εχω κολλήσει. Είναι η πρώτη σειρα στα 17 μου χρονια που αισθάνομαι πως έχω προσκολληθεί σε έναν χαρακτήρα(Τζον) και πραγματικα με εχει επηρεάσει τόσο που ο λόγος που συνεχίζω να την βλέπω είναι για αυτόν. Ωστόσο, η σειρά σε σχέση με αλλες του είδους της είναι αξιοπρεπής και κυλάει γρήγορα χωρίς να σε κουράζει.
Αξίζει να την δείτε, τουλάχιστον για τον Τζόν..
Αξίζει να την δείτε, τουλάχιστον για τον Τζόν..
επιτελους ενας ανθρωπος που την παρακολουθει :D
ενω ειμαι φαν του Τζον δεν ειμαι καθολου φαν της Καρα. οκ ειναι πανεμορφη αλλα απο χαρακτηρα υστερει και μαλιστα πολυ
ενω ειμαι φαν του Τζον δεν ειμαι καθολου φαν της Καρα. οκ ειναι πανεμορφη αλλα απο χαρακτηρα υστερει και μαλιστα πολυ
Celest Volturi έγραψε:επιτελους ενας ανθρωπος που την παρακολουθει :D
Θα συμφωνήσω μαζι σου ότι στον χαρακτήρα υστερεί. Καταρχάς, δεν ξέρω αν είναι θέμα της ηθοποιού αλλά σε όλες τις δραματικές σκηνές δεν αποδίδει τα συναισθήματα και τις εκφράσεις για να με αγγίξει. Εκτός αυτού, ενώ αρχικά την ψιλοσυμπαθούσα από τότε που κοιμήθηκε με τον Στίβεν ενώ έλειπε ο Τζόν η εικόνα μου γι'αυτήν τσαλακώθηκε. Και αναρωτιέμαι τι το τόσο ξεχωριστό της βρίσκουν πιά και ο Τζόν και ο Στίβεν, εντάξει, είναι εμφανίσιμη αλλά δεν ξέρει τι θέλει και ενώ ο Τζόν της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο αυτή δεν του ξηγήθηκε σωστά, και τώρα αν αρχίσω με τον Τζόν δεν θα τελειώνω, όποτε καταλήγω ότι έχεις απόλυτο δίκιο, αν και μπορεί μελλοντικά να αποκαλυφθούν περισσότερα της που να δικαιολογούν την συμπεριφορά της.
ωραια... ποιος ειναι ο τζον; τι ειναι ο τζον; τι ικανοτητες εχει ο τζον; και βαλτε και φωτο.
ειναι τοσο υπερμαματη η σειρα; τα γεγονοτα τρεχουν διαρκως; το πανε για 2ο κυκλο; φοβαμαι μην ξεμεινουν γρηγορα απο πλοκη και προσπαθουν να το τραβηξουν και το χαλασουν. οπως εγινε με το vampire diaries.
ειναι τοσο υπερμαματη η σειρα; τα γεγονοτα τρεχουν διαρκως; το πανε για 2ο κυκλο; φοβαμαι μην ξεμεινουν γρηγορα απο πλοκη και προσπαθουν να το τραβηξουν και το χαλασουν. οπως εγινε με το vampire diaries.
Nemesis of Love έγραψε:ωραια... ποιος ειναι ο τζον; τι ειναι ο τζον; τι ικανοτητες εχει ο τζον; και βαλτε και φωτο.
Ο Τζόν είναι ο 'leader' αρχικά των υπερανθρώπων που ζουν υπογείως. Έχει τις ίδιες ικανότητες με τους υπόλοιπους, αλλά το παρελθόν του, η πράξεις και οι επιλογές του για μένα τον κάνουν πρωταγωνιστή( κι ας μην είναι) και αγαπημένο χαρακτήρα. Είναι από τους πιο καλοφτιαγμένους χαρακτήρες που έχω δεί σε σειρά, ίσως ο καλύτερος.
Λένε ότι είτε το The Tomorrow People είτε το The 100 θα πάει για δεύτερη σεζόν οπότε δεν ξέρουμε ακόμα. Βασικά, δεν είναι και υπεργ@μάτο σίριαλ, αλλά αν από την αρχή το πάρεις ζεστά δεν θα ξεκολλάς.
- O Τζον:
Nemesis of Love έγραψε:αχου το μωλε... κουκλακι ζωγραφιστο ειναι!!
Και δεν είναι τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο, τουλάχιστον ως χαρακτήρας στην σειρά. Πραγματικά, αν αρχίσεις να το παρακολουθείς, θα καταλάβεις..
να διορθωσω την τανια ο τζον στο παρελθον δουλευε για τους "κακους" και εξελιχθηκε στο να ειναι ο μοναδικος πλεον που εχει υπερδυναμεις και να μπορει να της χρησιμοποιησει για να σκοτωσει ( οι υπολοιποι δεν μπορουν να σκοτωσουν με το που προσπαθουν τους πιανει δυνατος πονοκεφαλος).
οσο αφορα την δευτερη σεζον βρηκα:
Update from April 22 – Actor Jeffrey Pierce has hinted that the show’s first season will end on a cliffhanger, increasing the need for Season 2.
Update from March 18 – Tomorrow People executive producer Phil Klemmer says he expects a second season to be hard for the network to refuse.
οσο αφορα την δευτερη σεζον βρηκα:
Update from April 22 – Actor Jeffrey Pierce has hinted that the show’s first season will end on a cliffhanger, increasing the need for Season 2.
Update from March 18 – Tomorrow People executive producer Phil Klemmer says he expects a second season to be hard for the network to refuse.
Για δεύτερη σεζόν είναι πολύ δύσκολο, αν συγκρίνεις τους βαθμούς τηλεθέασης και κυρίως το γεγονός ότι μόνο το The Tomorrow People ή το The 100 θα επιβιώσει(που έχει πολύ καλύτερη τηλεθέαση), οι πιθανότητες είναι κατά.
Αλλά βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις.
Αλλά βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις.
ποιος ειπε οτι ή το the tomorrow people ή το the 100 θα παει για 2ο κυκλο; μπορει βασικα να μην εχει αρκετη τηλεθεση αλλα να εχει μεγαλα ποσοστα downloads. τα κοιτανε και αυτα
Έχω καμιά 20αρια bookmarks στον browser με σαιτς για στατιστικα ταινιων, σειρών, τηλεθέαση έσοδα κλπ. (ναι ειναι χομπι) και το εχω ψαξει για τη συγκεκριμενη σειρα γιατι ειπαμε, John
το γρουσουζεψατε
http://insidetv.ew.com/2014/05/08/cw-cancels/
και το The tomorrow people και το star crossed το εβλεπα
http://insidetv.ew.com/2014/05/08/cw-cancels/
και το The tomorrow people και το star crossed το εβλεπα
εκατσα και το ειδα τελικα και μου αρεσε. ο robbie amell μοιαζει τοσο πολυ στον ξαδερφο του και βασικα δεν μπορουσα να αποφασισω ποιος μ αρεσει περισσοτερο. ο στιβεν, ο τζον, ο πατερας του τζον ή ο θειος του τζον; αφηστε που με τον θειο (mark pellegrino) εχω κολλημα απο το supernatural που επαιζε τον lucifer και μετα ξανακολλησα οταν ειδα προσφατα lost και παλι εδω.
πραγματικα κριμα που το ακυρωσαν. ο τζον btw τον εψαξα και ο ηθοποιος ειναι αυστραλος και επαιζε για 3 χρονια σε ενα μακροχρονιο σιριαλ της χωρας. (home and away). το βλεπει η θεια μου και θα της το πω οταν την ξαναδω και επισης.. η μαμα του στιβεν -μου διαφευγει το ονομα- ειναι η μαμα της Μπελλα απο το Λυκοφως! Στην αρχη ελεγα κατι κατι μου θυμιζει αλλα στην αρχη δεν εμφανιζοταν και τοσο πολυ και την αγνοουσα. Προς την μεση μου ηρθε η επιφοιτηση (απο τα ματια της) και τελικα το επιβεβαιωσα στο imdb.
πραγματικα κριμα που το ακυρωσαν. ο τζον btw τον εψαξα και ο ηθοποιος ειναι αυστραλος και επαιζε για 3 χρονια σε ενα μακροχρονιο σιριαλ της χωρας. (home and away). το βλεπει η θεια μου και θα της το πω οταν την ξαναδω και επισης.. η μαμα του στιβεν -μου διαφευγει το ονομα- ειναι η μαμα της Μπελλα απο το Λυκοφως! Στην αρχη ελεγα κατι κατι μου θυμιζει αλλα στην αρχη δεν εμφανιζοταν και τοσο πολυ και την αγνοουσα. Προς την μεση μου ηρθε η επιφοιτηση (απο τα ματια της) και τελικα το επιβεβαιωσα στο imdb.
Παρόμοια θέματα
» Έρωτας χωρίς δεσμεύσεις - Sleeping with Other People (2015)
» Resurrection (Tv Series)
» Arrow (Tv Series)
» The Vampire Diaries-The TV series
» True Βlood-The TV series
» Resurrection (Tv Series)
» Arrow (Tv Series)
» The Vampire Diaries-The TV series
» True Βlood-The TV series
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Υπερφυσικό
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης