Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
161 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 161 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Big Bang Theory
4 απαντήσεις
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές
Σελίδα 3 από 4
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: The Big Bang Theory
δεν θα την δω απο την αρχη ας ολοκληρωθει πρωτα και μετα θα την δω χαχαχα
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
έτυχε εχτές και είδα ένα επεισόδιο στην τηλεόραση, καλή φαίνεται ,μπορεί κάποια στιγμή να την πιάσω από την αρχή !!!
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
DeathView* έγραψε:δεν θα την δω απο την αρχη ας ολοκληρωθει πρωτα και μετα θα την δω χαχαχα
αχ και γω θελω να την πιασω αλλα ολο ξεχναωmariettoula έγραψε:έτυχε εχτές και είδα ένα επεισόδιο στην τηλεόραση, καλή φαίνεται ,μπορεί κάποια στιγμή να την πιάσω από την αρχή !!!
^δεν πειράζει, και εγώ θα την αργήσω λιγάκι γιατί έχω πιάσει άλλες σειρές προς το παρόν... να τελειώσω πρώτα με εκείνες και μετά...
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
εγω για την 8η σεζον ελεγα
DeathView*- Moderator
εχουν βγει και τα 4 πρωτα επ απο τον 8ο κυκλο
DeathView*- Moderator
προβληθηκαν
The eighth season of the American sitcom the bing bang theordy first aired on CBS with a one hour premiere on Monday, September 22, 2014. It is scheduled to return to its previous Thursday time slot on October 30.
On March 12, 2014, The Big Bang Theory was renewed for an additional three years, extending it through the 2016–17 season for a total of ten seasons.
The eighth season of the American sitcom the bing bang theordy first aired on CBS with a one hour premiere on Monday, September 22, 2014. It is scheduled to return to its previous Thursday time slot on October 30.
On March 12, 2014, The Big Bang Theory was renewed for an additional three years, extending it through the 2016–17 season for a total of ten seasons.
DeathView*- Moderator
s8
- Σπόιλερ:
- 1: πολυ ομορφο επ., μου αρεσε που εκοψε τα μαλλια της η πενυ.
2,3,4: ομορφα επ.
5: τα σκατωσε ο ραζ.
6: ειχε πολυ ομορφες σκηνες και καλες ατακες θα ελεγα.
7,8,9,10: αυτα τα επ ειχαν καλες ατακες και γενικα ηταν πολυ ωραια. τι να πω? για τον χορο? για τον σελτον? δεν ξερω τι να πω πρωτα.
11,12,13: τι να πω για τα επ αυτα? για το χριστουγεννιατικο δειπνο? για την ημερα για τα ψωνια? χαχα
14: καλο επ.
15,16: μου αρεσαν. πεθανε η μητερα του?
17: μα χελωνα ρε σελτον? αν ειναι δυνατον.
18,19: τελεια επ.
20: βρηκε τον αδερφο του? και αυτο που εκανε ο σελτον με την κοπελα του μου αρεσε αρκετα - καιρος ηταν.
21,22,23: ειχαν φαση τα επ, ειδικα εκει με την 2 μαμαδες ενταξει ηταν τελειος διαφορετικες. και μου αρεσε και ο λεοναρντ που μιλησε μεσω σκυπε.
24: τελεια η πρωτη σκηνη με το ζευγαρακι χαχαα. ειναι επ που μαλωνουν? χαχαχ στο καλυτερο σημειο το τελειωασαν.
DeathView*- Moderator
Την καινοργια σεζον περιμενω να βγουν ολα τα επ και θα τα δω ολα μαζι και θα σχολιασω μετα.
DeathView*- Moderator
ναι. ενταξει λογικο μου φαινεται!
DeathView*- Moderator
s9
- Σπόιλερ:
- 1: δεν το πιστευω οτι χωρισε ο σελντον με την ειμι. επιτελους εγινε αυτος ο γαμος. καλα η μητερα του σελντον ειναι αλλου.
2: μα και αυτος τι ονειρο βλεπει, εγω τρομαξα χαχαχα. παλι ειχε καλες ατακες ο σελντον. λες και εχουν μασουτη ξερω εγω. μου αρεσε που μας εδειξε οτι μαζευτηκαν παλι ολες μαζι οι κοπελες.
3: αρχισε πολυ ωραια. μα πηγαν ως στο μεξικο; εχουμε κ ανατομια στα κουλουρακια. τι οικογενειακες ιστοριες ειναι αυτες; και αυτοι μια φορα ειπαν να πανε καπου και επαθαν λαστιχο. παει το καιμενο του γουρουνακι. εδω και 9 σεζον ο σελντον φοραει αυτην την μπλουζα του φλας. δεν εχω ξαναδει τον σελντο να τραγουδαει. καταφεραν και εκαψαν το αυτοκινητο.
4: ο καιμενος ο σελντον θελει ακομα να μενει με τον λεοναρντ. μου αρεσε που επαιζε κιθαρα και τραγουδουσε ο ραζ στην κοπελα του. σιγα μην μαλωναν. τι τραγουδι ηταν αυτο;
DeathView*- Moderator
s9
- Σπόιλερ:
- 5: μου αρεσε που πηγαν για μαθηματα ξιφασκιας. μου αρεσε που ανοιχτηκε στις κοπελες. ηρθε στην επιφανεια ο παλιος σελντον. και η σκηνη στις σκαλες μου αρεσε.
6: σοβαρα τωρα υπαρχει τετοια εφαρμογη; ελεος. ο σελντον τωρα θα λεει σε ολους οτι ειναι ελευθερος; η ειμι ειχε βγει ειδη ραντεβου; wow.
7: παλι αρχισε τα κουλα του ο σελντον με τις εκπομπες. κανεις δεν πιστευει οτι ο σελντον θα εκανε προταση γαμου στην ειμι. μου αρεσει οπως ηταν ντυμενος σημερα ετσι επισημα. τι ωραια που ηταν η σκηνη μονοι τους και μιλουσαν στην κουζινα!!
8: ποιος θα περιμενε οτι η ειμι θα εβγαινε για φαγητο με αλλον; την παρακολουθουν; χαχαχαχα τι ωραια κοπελα που πηγε να βρει τον σελντον.
DeathView*- Moderator
s9
- Σπόιλερ:
- 9: πηγαν μαζι ως φιλοι; δυσκολο! πως ντυθηκε ετσι ο λεοναρντ; τελεια η σκηνη αυτη, πολυ γελιο. επρεπε να τα πουν αυτα απο κοντα οχι απο το τηλεφωνο.
10: ηταν σπαστικο αυτο που εκανε ο σελντον! κανεις δεν αντεχει τον σελτον σε αυτο το επ. μου αρεσε που εκανε ζουμε στον σελντον και με αυτον τον τροπο μας εδειξε πως θυμαται το τραγουδι. νομιζω η ειμι δεν ταριαζει με αυτον αντιθετα ταιριαζει με τον σελντον. με αυτον που εβγαινε οντως θαυμαζε τον σελτον;
11: μου αρεσε οπως αρχισε σαν star wars. ηταν λογικο οτι θα ειχε αναφορα σε αυτο. μα τι δωρα ηθελε να κανει και αυτος ο ανθρωπος; τελικα το εκανε οντως. ωραιες οι σκηνες στο σπιτι τους.
12: καλουτσικο επ. ειχε καλες σκηνες γενικα.
DeathView*- Moderator
s9
- Σπόιλερ:
- 13: παλι ειναι αρρωστος; πολυ καλα του τα ειπε η ειμι. καλα εκαναν και πηγαν μονοι τους στο μαγαζι για κομικς. ηταν η μεγαλυτερη σχεση του ραζ. και τελικα πηγαν ολοι μαζι οχι που δεν θα πηγαιναν.
14: μονο η γιαγιακα κανει κουμαντον σε αυτον. wow. μαθαινει και ο ραζ απο κοπελες τελικα. φτασαμε στο 14ο επ για να μαθει η ειμι οτι ο σελντον εχει δαχτυλιδι.
15: ελεος γιατι χωρισε; μου αρεσε η εκπομπη αν και ηταν περιεργη. αυτοι η σημαια με τα 3 ποδια υπαρχει οντως;
16: μονο με σημειωματακια μπορουσε να του πει οτι ειναι εγκυος. τι τελειο. μονο ο σελντον δεν αντεδρασε καλα. στο κρεβατι του σελντον; σοβαρα τωρα; ολοι θα τραγουδισουν σε αυτο το επ.
DeathView*- Moderator
s9
- Σπόιλερ:
- 17: αυτος τους εκανε εκπληξη; μα τον τον μπατμαν; μετριοφρων παντα. μου αρεσε στο τελος του παρτυ.
18: τι χαρα και αυτη του σελντον με τα συμβολαια. η πενυ αμεσως καταλαβε τον ραζ.
19: παει το καημενο το λαπτοπ του σελντον. ωραια η σκηνη με της κοπελες τους που δεν αντεδρασαν ασχημα. ωραιος ο χωρος του σελντον. μου αρεσε που παραδεχτηκαν τοι ειπαν ψεμματα και ειναι το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν. μπραβο στην ειμι.
20: πως ντυθηκε ετσι ο σελντον; μου αρεσε η σκηνη σελντον και ειμι.
DeathView*- Moderator
s9
απολογισμος της σεζον.
- Σπόιλερ:
- 21: φοβερη η σκηνη στο αμαξι ειχε φαση. ο ραζ βγαινει και με τις 2 κοπελες; πως ντυθηκε ετσι ο στιουαρτ; ο καημενος ο χαουαρντ πηγε στο νοσοκομειο.
22: παλι απο εξω πηραν να φανε; το εχει καψει ο σελτον. τι τελειο που ηταν εμενα δεν με εκανε να ζαλιζομαι. η κλερ μου αρεσει πιο πολυ απο την ειμιλι και φαινεται πιο ενταξει κοπελα. ποσες γνωσεις εχει πια ο σελντον; ποσο χαζος ο ζακ.
23: μου αρεσε η σκηνη πενυ και σελντον. η μητερα του λεοναρτ ηταν μαζι με τις κοπελες; παλι λογο εβγαλε ο σελντον.
24: μου αρεσε που αρχισε το επ με σκηνη πενυ και λεοναρτ. τωρα ηρθε και η μητερα του σελντον. τι ωραια ατμοσφαιρα που ηταν στο σπιτι. κανεις δεν μιλουσε. χαμος γινεται και στα 2 αμαξια. τι σκηνη και αυτη στο τραπεζι χαχαχαχα.
απολογισμος της σεζον.
- Σπόιλερ:
- ο ραζ εχει αλλαξει απιστευτα πολυ. ο σελτον ξεπερναει καποιες φοβιες του, ο λεοναρντ ειναι το ιδιο και η πενυ. θελω να δω το μωρακι τους πως θα ειναι!
DeathView*- Moderator
19/09 ξεκιναει η 10η σεζον!
DeathView*- Moderator
s10
- Σπόιλερ:
- 1: νομιζω ή δεν θυμαμαι δεν ειχαμε δει ποτε τον αδερφο της ουτε την μητερα της. μπραβο στην πενυ που για να την συμπαθησει η μητερα του λεοναρντ εκανε και 2ο γαμο. μου αρεσε ο γαμος οπως ηταν.
2: οτι δουλεψαν για τον στρατο εμενα μου αρεσε. ηταν πολυ καλο. κανανε και σαν παιδακια.
3: ο γεολογος εχει καποια θεμματα ειναι η αληθεια. και ο ραζ ειναι λιγο παραξενος ειναι η αληθεια.
4: ηταν τελειο που μετακομισε ο σελντον με την ειμι. και ενταξει παιζει να ειναι το πιο παραξενο ζευγαρι.
DeathView*- Moderator
s10
- Σπόιλερ:
5: ηταν τελειο που ο σελντον δεν θυμωσε με την ειμι αλλα τελικα αποφασισε σωστα να μεινουν ξανα μαζι. και η σκηνη με το παγωτο ειχε φαση. επισης μου αρεσε που η ειμι μιλουσε με τον λεοναρτ και ο σελντον με την πενυ. και οι αλλοι πηγαν στο σπιτι του αλλου χωρις να του το πουν. ελεος.
6: και ομως ζητησαν αυτογραφα απο την πενυ μου αρεσαν αυτες οι σκηνες. και ο σελντον που μεθυσε.
7: παλι κανανε εκπομπη ειχαμε καιρο να το δουμε αυτο. επισης τι ονειρα βλεπει ο σελντον ελεος.
8: και επειδη ειναι καθαριστρια τι εγινε; καλα αυτο με τα κυτταρα τι φαση;
DeathView*- Moderator
s10
- Σπόιλερ:
9: αυτο το επ ειχε τοσο γελιο γιατι με αυτα που εκανε ο σελτνον δεν μπορουσες να κανεις αλλιως.
10: ο σελντον φαιρεται σαν παιδακι σε αυτο το επ. και αυτος ο πινακας δεν τον λες και τελειο.
DeathView*- Moderator
εμενα μου αρεσε εχει φαση!!
DeathView*- Moderator
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Fandom World :: Fandom World :: Τηλεόραση :: Κανονικές