Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
119 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 119 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 1 (2011)
+28
elena98
mike cullen
zan
freeky
katerina cullen
lenio
sweety
eirini28
RosalieVamp
LilitCa
Mary Alice Brandon
SaveWaterDrinkBlood
Dalia
sandy forever
Tania_Re
ctella
Jimmy Cullen...
Nantia Hale_Biers
Alice-Bella Cullen
teamedward96
κατερινα καλεν
Marzaki Cullen
Rosemarie Hathaway
Celest Volturi
Alice_Diggory
Chris Cullen
Nemesis of Love
Arg Winchester
32 απαντήσεις
Σελίδα 12 από 18
Σελίδα 12 από 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Απ: Breaking Dawn Part 1 (2011)
Καλή διασκέδαση!Περιμένουμε εντυπώσεις!
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Τυχερή Μαρίνααα!!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
The Breaking Dawn UK Premiere (November 16, 2011)
Krristen Stewart:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Breaking Dawn Part 1 - Τα Σχόλια Σας
Εδω θα γραφουμε τα σχολια μας για την ταινια οσες τν εχουμε δει.
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
Εχθες ειδα την ταινια και ακομα δεν εχω συνελθει.. Ηταν η καλυτερη ταινια ολων των εποχων! Η σκηνες στο νησι Εσμι ηταν πραγματικα απιθανες. Εκει που ου αρεσε πολυ ηταν οταν η Μπελλα προβαρε τα μαυρα εσωρουχα και ο Εντουαρντ ηταν καπως ετσι :wow: καλα η σκηνη με το κρεβατι ηταν ολα τα λεφτα! Αν και μου την εδωσε που κοψανε τα υπολοιπα.... Αναμενουμε το DVD για να τις δουμε..
Οταν εδειχνε την εγκυμοσυνη της.. Ημουν σοκαρισμενη! Τοσο αδυναμη και αδυνατισμενη. Εδειχνε καταβεβλημενη.. Ειδηκα η σκηνη στο μπανιο.
Εκει που ο Εντουαρντ ακουσε το μωρο, δεν αντεξα.. Εβαλα τα κλαματα. Τοσο υπεροχη σκηνη!!
Η γεννα ηταν... Δεν εχω λογια!! Η Μπελλα διαλημενη, Ο Εντουαρντ και ο Τζεικ να παλευουν να τν σωσουν.. Η σκηνη της αποτυποσης ηταν υπεροχη! Εκει που Τζεικομπ γονατιζει μπροστα στην μικρη Ρενεσμε ειναι τοσο τρυφερη σκηνη.. Και μετα η μαχη με τους λυκους εναντιων των Καλλεν.. Εγω προσωπικα φωναζα να ερθει ο Τζεικομπ να τους στειλει απο εκει που 'ρθαν..
Και η σκηνη της μεταμορφωσης... Μου αρεσε πραγματικα που εδειξαν το δηλητηριο να ενεργει.. Και αλλαζαν τα χρωματα της Μπελλα. Τα τραυματα της καθως επουλονονταν, τα μαλλια της καθως επερναν χρωμα.. Και τελος τα ματια της που ανοιξαν θριαμβευτικα!
Εκλαιγα σε ολη την ταινια σχεδον.. Ακομα δεν εχω συνελθει.. τα θυμαμαι και δακρυζω..
Οταν εδειχνε την εγκυμοσυνη της.. Ημουν σοκαρισμενη! Τοσο αδυναμη και αδυνατισμενη. Εδειχνε καταβεβλημενη.. Ειδηκα η σκηνη στο μπανιο.
Εκει που ο Εντουαρντ ακουσε το μωρο, δεν αντεξα.. Εβαλα τα κλαματα. Τοσο υπεροχη σκηνη!!
Η γεννα ηταν... Δεν εχω λογια!! Η Μπελλα διαλημενη, Ο Εντουαρντ και ο Τζεικ να παλευουν να τν σωσουν.. Η σκηνη της αποτυποσης ηταν υπεροχη! Εκει που Τζεικομπ γονατιζει μπροστα στην μικρη Ρενεσμε ειναι τοσο τρυφερη σκηνη.. Και μετα η μαχη με τους λυκους εναντιων των Καλλεν.. Εγω προσωπικα φωναζα να ερθει ο Τζεικομπ να τους στειλει απο εκει που 'ρθαν..
Και η σκηνη της μεταμορφωσης... Μου αρεσε πραγματικα που εδειξαν το δηλητηριο να ενεργει.. Και αλλαζαν τα χρωματα της Μπελλα. Τα τραυματα της καθως επουλονονταν, τα μαλλια της καθως επερναν χρωμα.. Και τελος τα ματια της που ανοιξαν θριαμβευτικα!
Εκλαιγα σε ολη την ταινια σχεδον.. Ακομα δεν εχω συνελθει.. τα θυμαμαι και δακρυζω..
Με το ζόρι αναπνέω, ακούω και μιλάω.... Με το ζόρι αναπνέω γιατί η ταινια ήταν.... ηταν..... δεν υπάρχει λέξη πραγματικά!!!! Με το ζόρι ακούω και μιλάω απο τις τσιρίδες κατα την διάρκια της ταινία :P Αναρωτιέμαι πως δεν έκλεισε η φωνή που
:P
:P
LilitCa- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 327
Ημερομηνία εγγραφής : 21/09/2011
και εγω φωναζα χειροκροτουσα εκλαιγα... απο ολα... την σκηνη με τους βολτουρι στο τελος την ειδες?
Όχι ποια σκηνη??? :O
LilitCa- Obsessed Fan
Πολύ καλες :)
LilitCa- Obsessed Fan
μολις την ειδα και γυρισα. μια λεξη εχω να πω .... απογοητευση!!! και μαλιστα μεγαλη.
η ταινια ηταν απλα βαρετη.... μ αρεσε παρα πολυ η σκηνη που δειχνει τον τζεικ να αντιστεκεται στον σαμ και η στιγμη της αποτυπωσης καθως και η σκηνη που σιγα σιγα μεταμορφωνεται η μπελλα. κατα τα αλλα μεγαλη απογοητευση ειδικα στην σκηνη που ειναι στο νησι εσμε στην παραλια εσκασα στα γελια. τα εφε ηταν γελοια!!!!!!
η σκηνη της γεννας ηταν αηδιαστικη δεν περιμενα να δειξουν τοση λεπτομερεια και πραγματικα σιχαθηκα. την σκηνη με τους βολτουρι το ειδα και εκει γελασα γιατι αυτο το οοοοοο που εκανε ο αρο και ο μαρκους μου θυμισαν τον ψηνακη!!!!!!!
το σκακι νταξει ολα ωραια και η σκηνη της μαχης πολυ ωραια αλλα περιμενα κατι παραπανω. περιμενα περισσοτερη δραση
η ταινια ηταν απλα βαρετη.... μ αρεσε παρα πολυ η σκηνη που δειχνει τον τζεικ να αντιστεκεται στον σαμ και η στιγμη της αποτυπωσης καθως και η σκηνη που σιγα σιγα μεταμορφωνεται η μπελλα. κατα τα αλλα μεγαλη απογοητευση ειδικα στην σκηνη που ειναι στο νησι εσμε στην παραλια εσκασα στα γελια. τα εφε ηταν γελοια!!!!!!
η σκηνη της γεννας ηταν αηδιαστικη δεν περιμενα να δειξουν τοση λεπτομερεια και πραγματικα σιχαθηκα. την σκηνη με τους βολτουρι το ειδα και εκει γελασα γιατι αυτο το οοοοοο που εκανε ο αρο και ο μαρκους μου θυμισαν τον ψηνακη!!!!!!!
το σκακι νταξει ολα ωραια και η σκηνη της μαχης πολυ ωραια αλλα περιμενα κατι παραπανω. περιμενα περισσοτερη δραση
Γιατι καλε?? Δεν ειχες διαβασει το βιβλιο?? Εγω προσωπικα ειδα αυτα που περιμενα να δω για να μην πω και παραπανω. Επειδη ομως βιαζομαι θα σχολιασω αναλυτικα αργοτερα που θα γυρισω απο το φροντ
δεν την ειδα και περιμενω να την δω αυριο ή μεθαυριο αν παω σινεμα ή απο το ιντερνετ.τυχερες!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
και βεβαια εχω διαβασει το βιβλιο (dah) αλλα δεν ξερω η ταινια με απογοητευσε απιστευτα. την περιμενα πιο μαγευτικη και με ισοπεδωσε. η αρχη πολυ καλη και εκει που δοκιμαζει τα παππουτσια και ολα. απο την στιγμη που παντρευτηκαν και μετα απαπαπα
η σκηνη με τον τζεικ στο γαμο ηταν καλη οχι τελεια αλλα καλη. το νησι εσμε δεν μ αρεσε μονο το σκακι μ αρεσε που παιζαν περιστασιακα και οι αλλες δραστηριοτητες του α! και τα εσωρουχα που εβαζε η μπελλα κατα τα αλλα ....
μετα με τους λυκους ηταν πολλοι ενδιαφερον μ αρεσε πολυ. απο την στιγμη που εγινε εγκυος ημουν ετσι κι ετσι. η γεννα με αποτελειωσε δηλαδη ενταξει ηταν αναγκη να δειξουν τα αιματα? καταλαβαινω ετσι το γραφει στο βιβλιο αλλα ελεος το ειδα μεσημεριταικα και μου ρθε να ξερασω. η σκηνη που δειχνει το δηλητηριο να την αλλαζει μ αρεσε παρα πολυ οπως και η τελευταια σκηνη που ανοιγει τα ματια της. η αποτυπωση επισης υπεροχη!!!!
η τελευταια σκηνη με τους βολτουρι πωωωωωωωωωωω τι γκεουλες !!!!! αυτο το οοοοοοοοοο απαπαπαπα δεν ξερω ηθελα κατι πιο "δερνω κωλους" αν με καταλαβενετε
η σκηνη με τον τζεικ στο γαμο ηταν καλη οχι τελεια αλλα καλη. το νησι εσμε δεν μ αρεσε μονο το σκακι μ αρεσε που παιζαν περιστασιακα και οι αλλες δραστηριοτητες του α! και τα εσωρουχα που εβαζε η μπελλα κατα τα αλλα ....
μετα με τους λυκους ηταν πολλοι ενδιαφερον μ αρεσε πολυ. απο την στιγμη που εγινε εγκυος ημουν ετσι κι ετσι. η γεννα με αποτελειωσε δηλαδη ενταξει ηταν αναγκη να δειξουν τα αιματα? καταλαβαινω ετσι το γραφει στο βιβλιο αλλα ελεος το ειδα μεσημεριταικα και μου ρθε να ξερασω. η σκηνη που δειχνει το δηλητηριο να την αλλαζει μ αρεσε παρα πολυ οπως και η τελευταια σκηνη που ανοιγει τα ματια της. η αποτυπωση επισης υπεροχη!!!!
η τελευταια σκηνη με τους βολτουρι πωωωωωωωωωωω τι γκεουλες !!!!! αυτο το οοοοοοοοοο απαπαπαπα δεν ξερω ηθελα κατι πιο "δερνω κωλους" αν με καταλαβενετε
Όλοι αυτό λένε, ότι ήθελαν περισσότερη δράση. Εγώ προσωπικά την βρήκα εξαιρετική, εκτός από ελάχιστα σημεία. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι βασισμένη σε βιβλίο που περιγράφει μία ρομαντική ιστορία και όχι περιπέτεια...
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
κοιταξε να δεις καταλαβαινω οτι ειναι ρομαντικη ταινια αλλα ακομα και στις ρομαντικες ταινιες κατι γινεται δεν ειναι μονο αγαπουλες και φιλακια...
σε ενα βιβλιο μπορεις να γραψεις μονο αυτα αλλα σε μια ταινια ο θεατης βαριεται και μελαγχολει
σε ενα βιβλιο μπορεις να γραψεις μονο αυτα αλλα σε μια ταινια ο θεατης βαριεται και μελαγχολει
Ναι καταλαβαίνω, αλλά και πάλι η δράση είναι στο τελευταίο μέρος του βιβλίου, άρα στο δεύτερο μέρος πιστεύω ότι θα απολαύσουμε περισσότερη.
το ελπιζω .... ανυπομονω για το δευτερο μερος γιατι ετσι και λιγο που την εδειξε η μπελλα ειναι πανεμορφη και πραγματικα ανυπομονω!!!!!!!
Ποιος περιμένει τώρα έναν ολόκληρο χρόνο;;;
αληθεια ποτε βγαινει το δευτερο μερος?
Νομίζω στις 16 Νοεμβρίου 2012
ενας ακριβως χρονος????
Ναι... Είναι άκαρδοι.
Μόλις γύρισα απο το συνεμά!!!!!!!!!!!!!!
Ήταν πάρα πολύ ωραία
Αν και να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα!!
Τσαντίστηκα που η Ασλει έχει κόψει τα μαλλιά της -.-
Αλλά είχαν πολύ φάση οι καυγάδες μεταξύ Λείας και Σεθ :P Αν και ήταν λίγοι και δεν τους ευχαριστήθηκα -.-
Βέβαια είχα φρικάρει την στιγμή της γέννας μιλάμε της διπλανής μου της το έβγαλα το χέρι
Αλλά ντάξει λεπτομέρειες!!
Ο Τάυλορ άφησε μούσι?? Έχω μείνει πίσωωωωω
Τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ γιατί σε ένα χρόνο έτοιμη την έχουν
ούτε του χάρρι πόττερ δεν έκανε τόσο -.-
Ήταν πάρα πολύ ωραία
Αν και να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα!!
Τσαντίστηκα που η Ασλει έχει κόψει τα μαλλιά της -.-
Αλλά είχαν πολύ φάση οι καυγάδες μεταξύ Λείας και Σεθ :P Αν και ήταν λίγοι και δεν τους ευχαριστήθηκα -.-
Βέβαια είχα φρικάρει την στιγμή της γέννας μιλάμε της διπλανής μου της το έβγαλα το χέρι
Αλλά ντάξει λεπτομέρειες!!
Ο Τάυλορ άφησε μούσι?? Έχω μείνει πίσωωωωω
Τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ γιατί σε ένα χρόνο έτοιμη την έχουν
ούτε του χάρρι πόττερ δεν έκανε τόσο -.-
sweety- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 824
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2010
Τόπος : Λα-Πους
Σελίδα 12 από 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Breaking Dawn Part 2 (2012)