Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
209 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 209 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
The Vampire Diaries - Season 5
+10
Dalia
Άρια
DeathView*
Tania_Re
maria99cool
Rosemarie Hathaway
BeLLa_Love
elena98
Nantia Hale_Biers
Nemesis of Love
14 απαντήσεις
Σελίδα 35 από 38
Σελίδα 35 από 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Απ: The Vampire Diaries - Season 5
Εγω το ειδα το πρωι. Περιεργο επεισοδιο. Δε ξερω τελικα αν μου αρεσε η οχι.
Εχω κατι πραγματακια να κανω οποτε αν υπαρχει ενδιαφερον μπορει να απαντησω πιο μετα η αυριο.
- 5χ22:
Θα ξαναγυρισει ο Ντειμον ετσι; Δε γινεται να μη ξαναγυρισει ειναι πρωταγωνιστης. Αντε στη χειροτερη να μεινει για λιγα επεισοδια με τη Μπονι και μετα να γυρισει.
Νομιζω η Λεξι και η γιαγια της Μπονι πηγαν σε αλλο μερος απο τους υπολοιπους γιατι ειπαν οτι προχωρησαν και εκπληρωσαν το σκοπο τους. Πηγαν αραγε στον παραδεισο; Κι οι αλλοι που πηγαν;
Καιρος να μας εξηγησουν που πηγε κι η Καθριν και γιατι.
Οταν εμφανιστηκε ο Σαιλας γελαγα σαν ηλιθιο. Τον αγαπω!!! Τι χιουμορ θεε μου; Μου λειπει ο ατιμος.
Γαμωτο επρεπε να επιστρεψει και η Λεξι. Ολο βλακειες πια.
Επεστρεψε ο Αλαρικ!!! Δε φανταζεστε ποσο χαρηκα. Μου θυμιζει τα παλια καλα επεισοδια.
Αλλα πως επεστρεψε; Τι ειναι τωρα; Θνητος η Οριτζιναλ; Γιατι η Εσθερ αν θυμαστε τον ειχε κανει Οριτζιναλ αλλα για οσο ζει η Ελενα. Αλλα η Ελενα πεθανε και εγινε βαμπιρ και τοτε πεθανε κι ο Αλαρικ. Δε θελω να γυρισει ως θνητος. Τον προτιμω σαν Οριτζιναλ.
Ο Ταιλερ εγινε απλος λυκανθρωπος, δεν ειναι πια υβριδιο. Παλι καλα που επεζησε να λεμε, δε το περιμενα με τιποτα.
Παντως εγω δε θελω Στεφαν με Καρολαιν. Προτιμω τη ξανθια με τον Ταιλερ που στη τελικη ηταν και ο πρωτος της ερωτας. Εξαλλου πριν κολλησω με το Κλαρολαιν ημουν φανατικη Φοργουντ. Ποσες φορες θα αλλαξω πια; Και γενικα μ αρεσει ο Ταιλερ. Κι αυτος μου θυμιζει τα παλια καλα επεισοδια της δευτερης σεζον. Ειναι λιγο χαζουλης ωρες ωρες αλλα εχει περασει πολλα και τον δικαιολογω.
Να βρει μια αλλη ο Στεφαν. Νομιζω ομως οτι το Στερολαιν ειναι αναποφευκτο στην επομενη σεζον.
Εχω κατι πραγματακια να κανω οποτε αν υπαρχει ενδιαφερον μπορει να απαντησω πιο μετα η αυριο.
Ruby- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 853
Ημερομηνία εγγραφής : 21/01/2014
^Ζωή σε μας, άτιμο tumblr,περιμένετε με , έχω να γράψω απόψε, ουυυυ...
- 5χ22:
- MOTHERFUCKERS, MOTHERFUCKERS !!! WHAT WAS THIS ???!!! WHAT WAS THIS ???!!! YOU HAVE NO SOUL, THIS SEASON IN ALL SERIES YOU HAVE DEASRTOYED ALL MY BELOVED CHARACTERS LIVES !!!
Πως είναι δυνατόν να μου φέρνετε πίσω τον Ρικ (παλικάρι μου καλώς όρισες, έπρεπε να πατώσει το Cult για να σε ξαναδούμε ), να μου φέρνετε πίσω τον Στέφαν, Αλίμονο πως θα ευδοκιμήσει το Steroline, τον Ένζο(καλά δεν το συζητώ, άλλο που δεν ήθελε κι αυτός, πάντως χαίρομαι που είναι σώος ), να φέρνετε πίσω τον Τάιλερ, το λυκόσλυκο που ξανάγινε άνθρωπος ;! Ούτε που κατάλαβα, αλλά ποιος νοιάζεται... Σκοτίστηκα! να μου ξεκάνετε εκείνο το χρυσό κορίτσι την Λέξι, που ευχόμουν κάθε ώρα και στιγμή να περάσει απ'την άλλη μεριά γιατί της άξιζε, τέτοια θυσία, τέτοιος ένδοξος θάνατος δεν έχει ξαναυπάρξει ... Και να μου αφήνετε πίσω τον ΟΜΟΡΦΟΝΙΌ, ΤΗΝ ΚΟΛΌΝΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΆΣ, χωρίς αυτόν το σίριαλ, είναι μια μεγάλη πατάτα, μια ακυρίλα του Αμερικάνικου Πενταγράμμου, Τι θα κάνω εγώ τώρα χωρίς τις γαλάζιες ματάρες μου;;;!!! Εεεε;;;!!! (καλά την Ελένα ούτε καν την αναφέρω) Τον Τζεραμάκο που έτρεχε μες στα δάση για να φτάσει στην αγαπημένη του φωνάζοντας σαν άλλος Ρωμαίος, απελπισμένος, απογοητευμένος... Κακομοίρα Μπόνι κι εσύ..
Μη μιλήσω για τα σκ@τοδίδυμα αδέλφια μάγους, που να μαμηθεί ο άλλος , τι τον πείραζε να μείνει άλλη ενεργή για λίγο παραπάνω,
Αι σιχτήρ από κει χάμω, ούτε Ευχαριστώ δεν σας λέω ρε για την βοήθεια σας... Απ'τον Μάρκο μια φορά και την παρέα του γλιτώσαμε, όσον αφορά το Silas thing, hallow Silas, goodbye Silas...
Αυτά ... ούτε κι εγώ πιστεύω να ξεχνάω κάποιον, απλά ότι αν δεν ξαναγυρίσει η γοητεία αυτής της σειράς εκεί μέσα ... δεν υπάρχει σειρά, δεν υπάρχει DALARIC ρε φίλε...
Ξενυχτησα σημερα γιατι ειχα δουλεια στον υπολογιστη, αλλα ειπα να περασω κι απο δω λιγο.
Διαβασα συνεντευξεις της Τζουλι και διεσαφηνισε οτι: (για το φιναλε)
Διαβασα συνεντευξεις της Τζουλι και διεσαφηνισε οτι: (για το φιναλε)
- Σπόιλερ:
- Ο Αλαρικ γυρισε ως "ενισχυμενος" Οριτζιναλ. Οπως δηλαδη πεθανε. Ενισχυμενος meaning οτι δε μπορει να πεθανει με τον πασσαλο οπως οι αλλοι Οριτζιναλς. Αυτο που δεν ειπε ειναι αν ειναι ακομα συνδεδεμενος με την Ελενα, δηλαδη αν θα πεθανει κι αυτος σε περιπτωση που πεθανει το Λενιω (οχι οτι υπαρχει ποτε αυτη η περιπτωση αλλα λεμε τωρα ). Και επισης δεν ειπε αν ακομα θα κυνηγαει βαμπιρ. Ειπε παντως πως θα εχει μια δυσκολια να προσαρμοστει σ αυτη τη νεα κατασταση. Ενταξει τον εχουν κανει πανισχυρο, πολυ μ αρεσει, τρεμετε Οριτζιναλς.
Επισης ειπε οτι ο Ταιλερ επεστρεψε ως untriggered werewolf δηλαδη ως θνητος με το γονιδιο του λυκανθρωπου. Κουλο κατα τη γνωμη μου γιατι εχει ηδη ενεργοποιησει το γονιδιο, εχει ηδη σκοτωσει.
Ο Στεφαν και η Ελενα γυρισαν ως βαμπιρια.
Η Λεξι και η γιαγια της Μπονης αφησε να εννοηθει πως οντως πηγαν στον παραδεισο και ο Σαιλας και ο Μαρκος μαλλον στη κολαση. Πολυ βλακειες αυτα περι παραδεισου και κολασης. Θεωρητικα και η Κατ στη κολαση ειναι απλα για καποιο ανεξηγητο λογο δε πηγε καθολου στην αλλη πλευρα, δεν περασε ποτε απο τη Μπονι. Νομιζα δε περασε επειδη ειναι σωσιας αλλα ο Στεφαν και η Ελενα περασαν κανονικα. Οh well, κι αλλη κοτσανα.
Α και Αλαρικ και Ενζο ειναι βασικοι στην 6η σιζον.
- 5χ22:
- μου αρεσε παρα πολυ η σκηνη του Ντειμον με τη Μπονι στο τελος και η σκηνη Ταιλερ Καρολαιν.
Η Ελενα ηταν για μενα το χειροτερο στοιχειο του επεισοδιου, εκανε σαν κακομαθημενο που του πηρες το παιχνιδι, παλι καλα που φωναζε σε καποια φαση ο Τζερεμι και καταλαβε οτι πεθαινε η φιλη της. Και για τον Στεφαν ουτε ενα δακρυ η bitch. Γενικα ολοι τη Μπονι γραμμενη την ειχαν εκτος της γιαγιας της, η οποια καποια συμφωνια πρεπει να κανε για την εγγονη της.
Ruby- Devoted Fan
- ^ :
- Όσον αφορά αυτό με τον Αλάρικ και τον Ένζο(τους ηθοποιούς) χάρηκα κι εγώ, οι άλλοι ποσός με ενδιαφέρουν αλλά Μαράκι thanks για τις πληροφορίες,η αλήθεια είναι ότι με ξεμπέρδεψες,
Εγώ στεναχωρέθηκα και για την μητέρα της Κάρολάιν αλλά κι η στιγμή που ο Στεφαν έκλεγε για τον αδελφό του και η blondie μετά τον πήρε αγκαλιά τι γλυκό... Ναι όντως η κλαψιάρα ασχολίαστη... Τίποτα για μένα το μόνο που έχει σημασία είναι να επιστρέψει το βασικό στοιχείο της σειράς γιατί χωρίς αυτό σειρά δεν υπάρχει, δυστυχώς... Για την Μπόνι τώρα είδωμεν...
Εμενα με ενδιαφερουν περισσοτερο αυτα, γιατι για μενα το πιο σημαντικο ειναι η σειρα να βγαζει νοημα, να εξελισσεται και να σεβεται τη μυθολογια της.
Ruby- Devoted Fan
^Δεν αντιλέγω χρυσό μου, κι εγώ αδημονώ για την συνέχεια κυρίως που τώρα γύρισαν κάποιοι πίσω, (βλ. Ρικ κτλ) αλλά κι χωρίς το μανάρι, δεν μπορώ να παρακολουθήσω όπως πριν...
- Σπόιλερ:
- Το καταλαβαινω. Πιστευω θα γυρισει. Πρωταγωνιστης ειναι. Αλλα ισως μεινει για λιγα επεισοδια σε καποια αλλη διασταση. Πιστευω κι ετσι ομως θα τον δειχνουν. Απλα ισως ειναι φαντασμα για λιγα επεισοδια. Βλακεια, αλλα αν γυρισει αυτο εχει σημασια.
Ruby- Devoted Fan
- ^ :
- ^Νομίζω πως θα τον δούμε σχετικά αμέσως γιατί κάπου διάβασα ότι του χρόνου δεν θα έχουμε και πολύ Μιστικ Φαλς ως σκηνική παρουσία, τοποθεσία αν το λέω σωστά.... Αλλά ένα dark dimension, μια άλλη σκοτεινή διάσταση δλδ, όπου θα παίξει σημασία κι ίσως κάποιοι ήρωες καταφύγουν εκεί για να σώσουν τον Ντέιμον και την Μπόνι? και τους φέρουν πίσω.
- Σπόιλερ:
- Κι εγω διαβασα κατι τετοιο. Πολλοι λενε οτι δε θα χουμε καθολου Μυστικ Φολς. Αλλα να πανε ολοι σε αλλη διασταση μου φαινεται τραβηγμενο.
Μακαρι να τον βρουν οσο πιο γρηγορα γινεται. Για τη Μπονι παντως δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα γυρισει.
Ruby- Devoted Fan
- Σπόιλερ:
- ^Τον καημένο τον Τζέρεμι σκέφτομαι, ναι όντως συμφωνώ, οι μισοί το σίγουρο είναι πως θα μείνουν πίσω, όπως και να΄χει θα δούμε...
Πραγματικά έχω κουραστεί.. Από ερωτικό τρίγωνο με βρικόλακες το κάνανε supernatural..
πολυ ωραια τα 2 τελευταια επ.
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
για μια απωλια εμαθα και 2-3 επαναφορες στη ζωη; και δεν καταλαβαινω τι σκοπευουν να κανουν στον επομενο κυκλο
θα εχει κιαλη σεζον?
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
θα θελα παντως να δω τα νουμερα της 5ς. δεν θα ειναι χαμηλα αλλα νομιζω χαμηλοτερα απο αλλες χρονιες.
παιδια εγω ξεκαθαριζω κατι αν δεν εχουμε Ντελενα και Μπονι εγω TVD δεν ξαναβλεπω...δεν ειναι το ιδιο βρε παιδι μου...
εχουμε κανενα spoiler για το τι θα δουμε στον επομενο κυκλο?
ο ενζο νομιζω γινεται μονιμος; κατι τετοιο ειδα καπου. δεν θυμαμαι αν ηταν εδω ή αλλου.
δεν ξερω δεν εχει βρει ακομα promo και δεν εχω δει πουθενα spoilers
ενα ποστερ εβγαλαν αλλα παραειναι προχειροφτιαγμενο και απο παλιες φωτογραφισεις. ακομα δεν πρεπει να εχουν ξεκινησει να γυριζουν τα επεισοδια...
ποτε θα αρχισουν ξερουμε?
Σελίδα 35 από 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Παρόμοια θέματα
» The Vampire Diaries - Season 6
» The Vampire Diaries - Season 7
» The Vampire Diaries - Season 1
» The Vampire Diaries - Season 2