Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
42 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 42 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Στρατιωτικες Σχολες.... Οι γυναικες μπορουν ή οχι;
3 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Στρατιωτικες Σχολες.... Οι γυναικες μπορουν ή οχι;
Δεν ξερω αν εχει σκεφτει ποτε καποια κοπελα να μπει σε στρατιωτικη σχολη...
Εγω προσωπικα ειχα την αποψη να κανω υποκριτικη...
Αλλα μετα απο το πριξιμο που εφαγα για το οτι θα ειμαι ανεργη και χωρις λεφτα...
Ξαναβγηκε στην επιφανεια το ονειρο της μαχητικης πιλοτου....
Μετα απο διαφορες συζητησεις και με κοριτσια και με αγορια.... Ολοι εχουν την γνωμη πως μια γυναικα δεν μπορει να γινει μαχητικη πιλοτος και γενικως να ασχοληθει με στρατιωτικα μαχητικα θεματα απο πλευρας του γεγονοτος οτι δεν ειναι σωματικα φτιαγμενη για κατι τετοιο....
Διαφωνισα καθετως λεγωντας οτι ενα ποσοστο γυναικων που το θελει πραγματικα μπορει να τα καταφερει.... ( παραδειγμα στον τομεα πιλοτικης η αμελια εχαρντ )
Απο την πλευρα του διαβασματος ενας κανονικος πιλοτος θελει 19.000 μορια
Αλλα ενας μαχητικος πιλοτος θελει 17.300 μορια
Και πρεπει να εισαι θετικης κατευθυνσης....
Ενω η γυμναστικη που πρεπει να κανεις πρεπει να σε κανει αρκετα σκληρο σωματικα για περασεις στα αγωνισματα....
Στο θεμα της ορασης μονο στους μαχητικους πιλοτους πρεπει να εχεις 0 μυωπια για αυτονοητους λογους ( Το ακυρο ειναι οτι δεν σε δεχονται ακομα και αν εχεις κανει Laser γι αυτο )
Εγω πιστευω γενικα μια γυναικα μπορει να παρει τον δρομο των Στρατιωτικων σχολων αν εχει κοτσια και ορεξη να το κανει....
Τι νομιζετε εσεις?
Εγω προσωπικα ειχα την αποψη να κανω υποκριτικη...
Αλλα μετα απο το πριξιμο που εφαγα για το οτι θα ειμαι ανεργη και χωρις λεφτα...
Ξαναβγηκε στην επιφανεια το ονειρο της μαχητικης πιλοτου....
Μετα απο διαφορες συζητησεις και με κοριτσια και με αγορια.... Ολοι εχουν την γνωμη πως μια γυναικα δεν μπορει να γινει μαχητικη πιλοτος και γενικως να ασχοληθει με στρατιωτικα μαχητικα θεματα απο πλευρας του γεγονοτος οτι δεν ειναι σωματικα φτιαγμενη για κατι τετοιο....
Διαφωνισα καθετως λεγωντας οτι ενα ποσοστο γυναικων που το θελει πραγματικα μπορει να τα καταφερει.... ( παραδειγμα στον τομεα πιλοτικης η αμελια εχαρντ )
Απο την πλευρα του διαβασματος ενας κανονικος πιλοτος θελει 19.000 μορια
Αλλα ενας μαχητικος πιλοτος θελει 17.300 μορια
Και πρεπει να εισαι θετικης κατευθυνσης....
Ενω η γυμναστικη που πρεπει να κανεις πρεπει να σε κανει αρκετα σκληρο σωματικα για περασεις στα αγωνισματα....
Στο θεμα της ορασης μονο στους μαχητικους πιλοτους πρεπει να εχεις 0 μυωπια για αυτονοητους λογους ( Το ακυρο ειναι οτι δεν σε δεχονται ακομα και αν εχεις κανει Laser γι αυτο )
Εγω πιστευω γενικα μια γυναικα μπορει να παρει τον δρομο των Στρατιωτικων σχολων αν εχει κοτσια και ορεξη να το κανει....
Τι νομιζετε εσεις?
Απ: Στρατιωτικες Σχολες.... Οι γυναικες μπορουν ή οχι;
Οταν ημουν Γ Γυμνασιου ηθελα να γινω πιλοτος. Να μπω στην σχολη Ικαρων και ολα τα σχετικα. Ειχα τις σωστες αναλογιες απο αποψη υψους αλλα θα χρειαζοταν να κανω διαιτα και γυμναστικη για να εχω και το απαιτουμενο βαρος και μυικη διαπλαση. Μια γυναικα του δικου μας αιωνα μπορει βασικα να κανει οτι και ενας αντρας. Αυτα που σου λενε για το φυλο ειναι μαλακιες. Σορρι για την εκφραση αλλα ειναι τρομερα ευαισθητο θεμα για μενα.
Οταν ομως πηγα λυκειο συνειδητοποιησα καποιες "τρυπες" στο σχεδιο μου. Ενω μου αρεσουν τα αεροπλανα για καποιον λογο εχω τρομερα ευαισθητα αυτια.
Επισης εχω μυωπια. Απο οτι ειχα ψαξει τοτε (εχουν περασει και τουλαχιστον 3 χρονια), αρκει να κανεις λειζερ για να διορθωθει το προβλημα. Αλλα το λειζερ κοστιζει και δεν εγγυαται παντα επιτυχια.
Και τελος... ενας πιλοτος (ειτε εμπορικου είτε πολεμικου αεροσκαφους) ειναι υπευθυνος για το αεροπλανο του. Υπαρχει τρομερος κινδυνος κατι να παει στραβα, μια μικρη λεπτομερεια να σου ξεφυγει και να σκοτωθεις εσυ ή/και να παρεις μαζι σου και αλλους αθωους ανθρωπους. Φανταζεσαι να σωθεις, να βρουν οτι το λαθος ηταν δικο σου και μετα να τους πληρωνεις το αεροπλανο χρυσο;
Το μονο που μπορει να ισχυει για το φυλο ειναι το θεμα των παιδιων. Αν σκοπευεις να κανεις οικογενεια θα σου ειναι πολυ δυσκολο να παρατας τα παιδια σου συνεχεια.
Παντως αν ειναι το ονειρο σου, αν το θελεις πραγματικα οσο τιποτα αλλο θα σου προτεινα να πας σε μια σχολη, σε μια βαση... να δεις πως ειναι. Ή τουλαχιστον να μιλησεις με καποιον του επαγγελματος. Εσυ προσωπικα. Οχι ο πατερας σου ή η μανα σου.
Η δικη μου χαζομαρα ειναι οτι το ειπα στους γονεις μου και ο πατερας μου βρηκε ξαδερφο πιλοτο να μου μιλησει για να με αποθαρρυνει.
Αυτα για τους πιλοτους γιατι οι στρατιωτικες σχολες ειναι κυριως ο στρατος και εκει υπαρχουν αρκετες γυναικες. Απο το τμημα μου και μονο υπηρχαν τουλαχιστον 3 κοριτσια που τις ειχαν δηλωσει στις πανελληνιες. Οπως επισης και σχολες ναυτικου.
Οταν ομως πηγα λυκειο συνειδητοποιησα καποιες "τρυπες" στο σχεδιο μου. Ενω μου αρεσουν τα αεροπλανα για καποιον λογο εχω τρομερα ευαισθητα αυτια.
- Σπόιλερ:
- Πηγα με αεροπλανο απο Ροδο, Λονδινο και ακομα και 3 μερες αφου προσγειωθηκε το αεροπλανο ακομα με πονουσαν τα αυτια μου. Οταν ημουν μικρη ειχα πολυ συχνα ωτιτιδες.
Επισης εχω μυωπια. Απο οτι ειχα ψαξει τοτε (εχουν περασει και τουλαχιστον 3 χρονια), αρκει να κανεις λειζερ για να διορθωθει το προβλημα. Αλλα το λειζερ κοστιζει και δεν εγγυαται παντα επιτυχια.
Και τελος... ενας πιλοτος (ειτε εμπορικου είτε πολεμικου αεροσκαφους) ειναι υπευθυνος για το αεροπλανο του. Υπαρχει τρομερος κινδυνος κατι να παει στραβα, μια μικρη λεπτομερεια να σου ξεφυγει και να σκοτωθεις εσυ ή/και να παρεις μαζι σου και αλλους αθωους ανθρωπους. Φανταζεσαι να σωθεις, να βρουν οτι το λαθος ηταν δικο σου και μετα να τους πληρωνεις το αεροπλανο χρυσο;
Το μονο που μπορει να ισχυει για το φυλο ειναι το θεμα των παιδιων. Αν σκοπευεις να κανεις οικογενεια θα σου ειναι πολυ δυσκολο να παρατας τα παιδια σου συνεχεια.
Παντως αν ειναι το ονειρο σου, αν το θελεις πραγματικα οσο τιποτα αλλο θα σου προτεινα να πας σε μια σχολη, σε μια βαση... να δεις πως ειναι. Ή τουλαχιστον να μιλησεις με καποιον του επαγγελματος. Εσυ προσωπικα. Οχι ο πατερας σου ή η μανα σου.
Η δικη μου χαζομαρα ειναι οτι το ειπα στους γονεις μου και ο πατερας μου βρηκε ξαδερφο πιλοτο να μου μιλησει για να με αποθαρρυνει.
Αυτα για τους πιλοτους γιατι οι στρατιωτικες σχολες ειναι κυριως ο στρατος και εκει υπαρχουν αρκετες γυναικες. Απο το τμημα μου και μονο υπηρχαν τουλαχιστον 3 κοριτσια που τις ειχαν δηλωσει στις πανελληνιες. Οπως επισης και σχολες ναυτικου.
Αυτο επαθα και εγω με την Υποκριτικη....
Παροτι το αγαπουσα οσο τιποτα αλλο... Οι γονεις τους με δικο μου τροπο με αποθαρρυναν και τωρα δεν μπορω να το σκεφτομαι καν....
Ετσι ξαναγενηθηκε το τρελο αυτο ονειρο που το βλεπω πλεον σαν δυνατο...
Αγαπω το να πεταω.... Ειναι ενα ονειρο ζωης αυτο...
Επεισης το μαχητικο μου φαινεται χιλιες φορες πιο ενδιαφερον και πιο ακυνδινο απο τον κανονικο πιλοτο...
Αν παθεις κατι εσυ οταν εισαι σε επιβατικο αεροπλανο το παθαινουν ολοι.... Συν οτι θελει 19.000 μορια....
ενω στο μαχητικο εχεις εσενα και κανεναν αλλον... αν εκανες γκαβομαρα ας προσεχες... αν παλι ηταν λαθος του μηχανικου ( οπου και εκει δυσκολο γιατι οσοι πανε ειναι απο τους καλυτερους ) τοτε ας μην διαλεγες το εππαγελμα αν ηξερες τα επικινδυνα του....
Βεβαια ειμαι μικρη ακομα.. εχω 3 χρονια μπροστα μου και ισως να αλλαξω γνωμες... αλλα αυτη την στιγμη ειμαι πεπεισμενη...
Απο θεμα υψους + Μυωπιας ειμαι οκ.... δοξα τω θεω...
Η Γυμναστικη θα διορθωθει αφου γυρισω στο αγωνιστηκο τμημα κολυμβησης και κανω σκληρη προπονηση την οποια θα ευχαριστιεμαι
Το μονο που μενει ειναι σκληρο διαβασμα γιατι θελω 17.300 μορια
Παροτι το αγαπουσα οσο τιποτα αλλο... Οι γονεις τους με δικο μου τροπο με αποθαρρυναν και τωρα δεν μπορω να το σκεφτομαι καν....
Ετσι ξαναγενηθηκε το τρελο αυτο ονειρο που το βλεπω πλεον σαν δυνατο...
Αγαπω το να πεταω.... Ειναι ενα ονειρο ζωης αυτο...
Επεισης το μαχητικο μου φαινεται χιλιες φορες πιο ενδιαφερον και πιο ακυνδινο απο τον κανονικο πιλοτο...
Αν παθεις κατι εσυ οταν εισαι σε επιβατικο αεροπλανο το παθαινουν ολοι.... Συν οτι θελει 19.000 μορια....
ενω στο μαχητικο εχεις εσενα και κανεναν αλλον... αν εκανες γκαβομαρα ας προσεχες... αν παλι ηταν λαθος του μηχανικου ( οπου και εκει δυσκολο γιατι οσοι πανε ειναι απο τους καλυτερους ) τοτε ας μην διαλεγες το εππαγελμα αν ηξερες τα επικινδυνα του....
Βεβαια ειμαι μικρη ακομα.. εχω 3 χρονια μπροστα μου και ισως να αλλαξω γνωμες... αλλα αυτη την στιγμη ειμαι πεπεισμενη...
Απο θεμα υψους + Μυωπιας ειμαι οκ.... δοξα τω θεω...
Η Γυμναστικη θα διορθωθει αφου γυρισω στο αγωνιστηκο τμημα κολυμβησης και κανω σκληρη προπονηση την οποια θα ευχαριστιεμαι
Το μονο που μενει ειναι σκληρο διαβασμα γιατι θελω 17.300 μορια
Μιλησε με καποιον του επαγγελματος. Δεν θα χασεις τιποτα. Απλως αλλιως το σκεφτεσαι στο μυαλο σου και φανταζομαι πως αλλιως ειναι στην πραξη. Εγω αρχικα, για παραδειγμα, το ειχα στο μυαλο μου οτι θα ειναι σαν το top gun.
Βρηκα στην σελιδα τους μερικα τηλεφωνα
http://www.haf.gr/el/mobile/contact.asp
μπορεις να παρεις και να πεις οτι θες να κανεις μια εργασια σχετικα με την πολεμικη αεροπορια και οτι θες να μιλησεις με καποιον για να κανεις ερωτησεις
http://www.haf.gr/el/mobile/contact.asp
μπορεις να παρεις και να πεις οτι θες να κανεις μια εργασια σχετικα με την πολεμικη αεροπορια και οτι θες να μιλησεις με καποιον για να κανεις ερωτησεις
- Σπόιλερ:
- ειδα 3 κυκλους veronica mars πριν μερικες βδομαδες
τελειοοοοο...
Ισως κανω εργασια για την πολεμικη αεροπορια καποτε
εγω ηθελα παντα να μπω στον Στρατο.
ομως δεν ηξερα μαθηματικα και δεν μπορουσα να μπω στην Ευελπιδων γιατι πηγα θεωριτικη
θα δωσω για νοσηλευτικη στρατου και οτι βγει
ομως δεν ηξερα μαθηματικα και δεν μπορουσα να μπω στην Ευελπιδων γιατι πηγα θεωριτικη
θα δωσω για νοσηλευτικη στρατου και οτι βγει
Και εγω για να μπω ικαρων ιπταμενοι θελω θετικη κατευθυνση...
Aυτο το καλοκαιρι πρεπει να συμπαθησω τα μαθηματικα την φυσικη την χημεια την βιολογια και ολα τα σχετικα
Aυτο το καλοκαιρι πρεπει να συμπαθησω τα μαθηματικα την φυσικη την χημεια την βιολογια και ολα τα σχετικα
καλη τυχη με την φυσικη. τα μαθηματικα ακομα και να τα συμπαθησεις δεν εχουν καμια σχεση με την υλη της γ λυκειου.
τα μαθηματικα της γ λυκειου με της α λυκειου (για παραδειγμα) δεν εχουν καμια σχεση. ναι, ενταξει συναρτησεις και ευθειες αλλα ολα αυτα ειναι ισως λιγοτερο απο το 1/10 της υλης της γ.
Ευτυχως ή δυστυχως δεν μπορεις να βασιστεις στα μαθηματικα. Οποτε θα σου προτεινα να δωσεις βαση σε αλλα μαθηματα. (Χημεια και Βιολογια). Η Βιολογια ειναι κυριως αποστηθιση.
Αυτο ειναι καλο νεο
μαρεσει η βιολογια... Τν χημεια με διαβασματακι θα την συμπαθησω....
Την φυσικη και τα μαθηματικα μαααλον θα θελει πολυ
μαρεσει η βιολογια... Τν χημεια με διαβασματακι θα την συμπαθησω....
Την φυσικη και τα μαθηματικα μαααλον θα θελει πολυ
δεν ειναι μονο διαβασμα. ειναι και λιγο... να το χεις. στα μαθηματικα και φυσικη κατευθυνσης για να γραψεις πανω απο 16-17 πρεπει να εχεις τον τροπο σκεψης του αντικειμενου...
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel
Τετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*