Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
37 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 37 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Επαγγέλματα και χώρος εργασίας
+2
Celest Volturi
Chihiro
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Επαγγέλματα και χώρος εργασίας
Επειδή είμαι τρίτη λυκείου και μου μένουν μόνο λίγες μήνες μέχρι τις τρομακτικές ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ αποφάσισα να κάνω αυτό το τοπικ! Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι έχω χαθεί... Ακόμα να επιλέξω το κατάλληλο επάγγελμα για εμένα γιατί όσα μου αρέσουν είναι κορεσμένα ή απλά δεν πρόκειται ποτέ να βγάλω τόσα μόρια... Καμία ιδέα για κανένα δημιουργικό επάγγελμα : :=/: :
Υ.Γ. είμαι θεωρητική...
Υ.Γ. είμαι θεωρητική...
Απ: Επαγγέλματα και χώρος εργασίας
σε λυπαμαι :/ τρομακτικο συναισθημα να περιμενεις μεσα στην αιθουσα τα θεματα για να γραψεις πανελληνιες anyway αντικειμενικα ολα τα επαγγελματα κορεσμενα ειναι... τουλαχιστον σπουδασει κατι που θα σ αρεσει μην πεταξεις τσαμπα τα χρονια σου. τι μαθημα επιλογης πηρες?
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
ναι και εγώ κάτι τέτοιο ψάχνω γιατί δεν αξίζει να πάνε τόσα χρόνια διαβάσματος (όχι ότι σκοτώνομαι κιόλας :Ρ) χαμένα... Πήρα μαθηματικά και αοθ γιατί τα καταφέρνω με τα μαθηματικά και ήθελα να ανοίξω το 5ο πεδίο γιατί έχει σχολές με χαμηλές βάσεις...
αφου σου ανοιγει το πεμπτο επιπεδο μπορεις να δηλωσεις και οικονομικα επαγγελματα. σε ενδιαφερουν?
ναι αλλά νομίζω πως βρήκα τελικά τι θα κάνω :D Δεν θα δώσω ΑΟΘ -έτσι κι αλλιώς δεν είχα δώσει πολύ βάση σε αυτό το μάθημα, αν και είναι εύκολο- για να ανοίξω το 4ο πεδίο που έχει τει πληροφορικής, το οποίο και μου αρέσει και η βάση είναι χαμηλή
εσυ ξερεις καλυτερα
θα μπορουσες να γραψεις αοθ για να μπορεσεις να δηλωσεις και ΑΣΤΕΡ
παρολο που θα δηλωσουν αρκετοι φετος και ειναι ηδη στα πρόθυρα να κλεισει
εγω σκεφτομαι το καλοκαιρι να πιασω δουλεια για να μαζεψω λεφτα. αλλα που; ειμαι ακομα ανηλικη και εδω δεν ειναι αμερικη
παρολο που θα δηλωσουν αρκετοι φετος και ειναι ηδη στα πρόθυρα να κλεισει
εγω σκεφτομαι το καλοκαιρι να πιασω δουλεια για να μαζεψω λεφτα. αλλα που; ειμαι ακομα ανηλικη και εδω δεν ειναι αμερικη
Ναι γι'αυτό αρχικά ήθελα να ανοίξω το 5ο πεδίο, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και τελικά θα δώσω μόνο μαθηματικά
Εμμ.. δες! μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο τουριστικό μαγαζί ή σε κάτι ανάλογο. Εκεί κάθε καλοκαίρι συνήθως ψάχνουν άτομα. : :) :
Εμμ.. δες! μπορείς να ρωτήσεις σε κάποιο τουριστικό μαγαζί ή σε κάτι ανάλογο. Εκεί κάθε καλοκαίρι συνήθως ψάχνουν άτομα. : :) :
και γω μονο μαθηματικα δινω το αοθ δεν το δηλωσα ουτε καν για να το παρακολουθω στο σχολειο.
θα δω τον ιουνιο.
σκεφτομουν αρχικα να παω στο αεροδρομιο. ξερεις που προσλαμβανουν νεαρες κοπελες για να κανουν προωθηση αρωματων και διαφορων προιοντων. αλλα μετα εμαθα οτι προσλαμβανουν μονο ανω των 18
θα δω τον ιουνιο.
σκεφτομουν αρχικα να παω στο αεροδρομιο. ξερεις που προσλαμβανουν νεαρες κοπελες για να κανουν προωθηση αρωματων και διαφορων προιοντων. αλλα μετα εμαθα οτι προσλαμβανουν μονο ανω των 18
και εγώ σκέφτομαι να δουλέψω κάπου το καλοκαίρι ,έλεγα να πάω σε κάποιο ξενοδοχείο αλλά δεν έχω κάποιο μέσω και δύσκολα θα με προσλάβουν ....θα προσπαθήσω βέβαια και θα δω ...μπορεί τελικά να δουλέψω κάπου αλλού ... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
ναι ,σωστά ..είναι και αυτό .... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Εγώ μπορεί... δεν είναι και σίγουρο αλλά μπορεί το καλοκαίρι να προσέχω κάτι παιδάκια.
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
αν εισαι καλη σε αυτο και δεν καταληξεις να τα σκοτωσεις τοτε μπραβο και χαρα στο κουραγιο σου
ΑΑΑ εγώ έχω πολύ μεγάλη υπομονή σε τέτοια θέματα!! Και τα μαλλιά να μου τραβάνε αντέχω!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Εγω παντως παροτι ειμαι της θεωριτικης αυτο το καλοκαιρι πρεπει να διαβασω και με το που θα ξεκινησω το λυκειο να εχω συμπαθησει τα θετικα μαθηματα.....
Απο δουλειες εχουν παντοπωλειο οι γονεις μου και ανετα μπορω να δουλεψω εκει
Απο δουλειες εχουν παντοπωλειο οι γονεις μου και ανετα μπορω να δουλεψω εκει
αν θες βοηθεια με κατι τον σεπτεμβρη μπορω να βοηθησω
θελω πολυ να δουλεψω φετος αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν οδηγαω οπως οι 17χρονοι και 18χρονοι της αμερικης. και τα εισητηρια λεωφορειων δεν ειναι φτηνα οπως στην αθηνα.
αν βρω δουλεια στην ροδο θα πρεπει να δινω τουλαχιστον 4,40 την ημερα. αν βρω ιαλυσο ή παραδεισι 3,40 τη μερα.
αυτη ειναι η βλακεια. αυτη ειναι η βλακεια.
θελω πολυ να δουλεψω φετος αλλα η βλακεια ειναι οτι δεν οδηγαω οπως οι 17χρονοι και 18χρονοι της αμερικης. και τα εισητηρια λεωφορειων δεν ειναι φτηνα οπως στην αθηνα.
αν βρω δουλεια στην ροδο θα πρεπει να δινω τουλαχιστον 4,40 την ημερα. αν βρω ιαλυσο ή παραδεισι 3,40 τη μερα.
αυτη ειναι η βλακεια. αυτη ειναι η βλακεια.
Σιγουρα θα χρειαστω βοηθεια...
Μολις μπω σε ενα προγραμμα θα ξεκινησω να διαβαζω την υλη του γυμνασιου απο τα θετικα μαθηματα για να εχω καποιες βασεις μολις μπω στο λυκειο...
Θα με βοηθησει μια φιλη μου που ειναι η αριστουχος του σχολειου και θα μου δωσει τις σημειωσεις της κλπ κλπ
Μολις μπω σε ενα προγραμμα θα ξεκινησω να διαβαζω την υλη του γυμνασιου απο τα θετικα μαθηματα για να εχω καποιες βασεις μολις μπω στο λυκειο...
Θα με βοηθησει μια φιλη μου που ειναι η αριστουχος του σχολειου και θα μου δωσει τις σημειωσεις της κλπ κλπ
οκ. ετσι κι αλλιως δεν ξερω πια τι περιεχει η υλη του γυμνασιου. αναφερομουν αν δυσκολευεσαι σε τιποτα μαθηματικα και χημειες α λυκειου.
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel
Τετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*