Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
174 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 174 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Συμβουλές για σχέσεις!!!
+16
kassi
marialovesnow
Dokie...!
elena98
mariettoula
damianos
EliNaKi DAmThouGht
Tania_Re
Celest Volturi
DeathView*
maria99cool
Victoria
Alice-Bella Cullen
eleanna mtc
Kajol
Nantia Hale_Biers
20 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Απ: Συμβουλές για σχέσεις!!!
συμφωνω με τον damianos
DeathView*- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 13773
Ημερομηνία εγγραφής : 15/08/2010
Τόπος : I live in my own world with my boy |fa1rytale| |L|
Τελικα τη εκανες με αυτο το θεμα;
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Μάλλον το είπε στους γονείς της και δεν την αφήνουν να μπει ίντερνετ!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Ναι μαλον
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
οχι δεν το ειπα στους γονεις μου, το πα στην αδερφη μου και και τον κανονισε.
ευχαριστω για την υποστηριξη παντως!
EliNaKi DAmThouGht- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 145
Ημερομηνία εγγραφής : 02/05/2011
Τόπος : Walk with my Dreams..
Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω...
πριν από λίγο καιρό γνωρίσαμε κάποια παιδιά εγώ και μία φίλη μου. Ο ένας από αυτούς μου άρεζε και το είχα πει σε αυτήν. Είμαι ντροπαλή και έτσι του μιλούσα ελάχιστα, αυτή όμως που είναι πιο ανοιχτή άνοιγε ολόκληρη συζήτηση μαζι του (φιλικά), του έφτιαχνε βραχιόλια και εγώ με αυτή τη συμπεριφορά της "κρυβόμουν πισω της". Αργότερα είπαμε να του στείλουμε μήνυμα και να του ανόίξουμε την κουβέντα αλλά στείλαμε από το κινητό της φίλης μου και τότε έγινε η πρώτη του εξομολόγηση. Είπε οτι του αρέσει. Για να μην τα πολυλογώ, τώρα είναι μαζί!
Αν είναι κολλητοί πολλά χρόνια και συμπεριφέρονταν πάντα έτσι, δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας. Αν παρατήρησες οτι αυτό συμβαίνει από τότε που της το είπες, υπάρχει πρόβλημα.
πριν από λίγο καιρό γνωρίσαμε κάποια παιδιά εγώ και μία φίλη μου. Ο ένας από αυτούς μου άρεζε και το είχα πει σε αυτήν. Είμαι ντροπαλή και έτσι του μιλούσα ελάχιστα, αυτή όμως που είναι πιο ανοιχτή άνοιγε ολόκληρη συζήτηση μαζι του (φιλικά), του έφτιαχνε βραχιόλια και εγώ με αυτή τη συμπεριφορά της "κρυβόμουν πισω της". Αργότερα είπαμε να του στείλουμε μήνυμα και να του ανόίξουμε την κουβέντα αλλά στείλαμε από το κινητό της φίλης μου και τότε έγινε η πρώτη του εξομολόγηση. Είπε οτι του αρέσει. Για να μην τα πολυλογώ, τώρα είναι μαζί!
Αν είναι κολλητοί πολλά χρόνια και συμπεριφέρονταν πάντα έτσι, δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας. Αν παρατήρησες οτι αυτό συμβαίνει από τότε που της το είπες, υπάρχει πρόβλημα.
Dokie...!- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη
eyw pali koritsia ta eixa me enan o opoioc dn mou milaye ka8olou.... to mono pou ekane htan oti m eperne dwra.. eyw omwc vare8hka k tn xwrhca an k twra katalava oti tn ayapaw akomh perisotero apo prin.. alla dn 3erw pwc na t pw oti 8elw na ta ftia3oume... mhpwc mporeite na voh8hcete??? me to pwc mporw na tou pw oti tn ayapw akoma...!!! k oco yia cena viktoria pospa8hce na mn lec ce polec filec to poion ayapac... sto lew yti to exw pa8ei k eyw apo ts dh8en filec m ayto to prayma...
edit by Lizzy Cullen: Απαγορεύονται τα greeklish. Είναι πολιτική του φόρουμ μας. Γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μην τα ξαναχρησιμοποιήσεις. Θα αναγκαστούμε να διαγράψουμε επόμενα ποστ σου με greeklish.
edit by Lizzy Cullen: Απαγορεύονται τα greeklish. Είναι πολιτική του φόρουμ μας. Γι αυτό θα σε παρακαλούσα να μην τα ξαναχρησιμοποιήσεις. Θα αναγκαστούμε να διαγράψουμε επόμενα ποστ σου με greeklish.
marialovesnow- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2012
Τόπος : tripolh
Μαρακι απλα πες του το ξεκάθαρα βγήτε για καφέ και πες του το είναι η καλύτερη λύση... : :) :
kassi- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 394
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
Τόπος : Reutligen
ζητησέ του να βγείτε να μιλήσετε ή απλώς πες "θέλω να σου μιλήσω" και εξήγησέ του πως νιώθεις. Εξέφρασε το όπως πιστευεις. Μίλησε του ειλικρινά και κοίτα τον στα μάτια.
Dokie...!- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 05/07/2012
Τόπος : Θεσσαλονίκη
βρεθητε να μιλησετε απο κοντα κ εξηγησε του πως νιωθεις...ειναι πραγματικα η μονη λυση! Μην τον παρεις τηλεφων η τπτ τετοιο γτ θα τον εξωργησεις! Μηπως μπορεις να με πεις ποτε χωρισατε?
KatiaRoses- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 395
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη-4-ever!!
Σιμβουλές για σχέσεις!!!
Συμβουλές για σχέσεις
Δημιούργησα αυτό το Topic για να έχουμε ένα μέρος να ζητάμε τα φώτα των
άλλων σε αυτά τα θέματα!!!
Επίσης εδώ θα μαζευτούν όλα τα Topics που προϋπήρχαν με αυτό το θέμα
για να είναι πιο τακτοποιημένα!!!
Δημιούργησα αυτό το Topic για να έχουμε ένα μέρος να ζητάμε τα φώτα των
άλλων σε αυτά τα θέματα!!!
Επίσης εδώ θα μαζευτούν όλα τα Topics που προϋπήρχαν με αυτό το θέμα
για να είναι πιο τακτοποιημένα!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
Ελπίζω αυτό το τόπικ να μην είναι μόνο για ερωτικές σχέσεις, αλλά και για σχέσεις με φίλους. Γιατί εγώ τέτοιο πρόβλημα έχω/ είχα (?) Θα δείξει.
Για να καταλάβετε περίπου περί τίνος πρόκειται διαβάστε αυτό. Είχα γράψει αυτό σε ένα άλλο φόρουμ για το πως νιώθω γι'αυτή την κατάσταση.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να γίνεται πάντα αυτό που θέλει αυτή. Να μιλάμε για τα θέματα που θέλει αυτή (Τι εννοώ; συνήθως όταν ανοίγω θέμα δεν δίνει όση προσοχή θα ήθελα. Σε αντίθεση με την προσοχή που της δίνω πάντα εγώ.) Επίσης, όταν βγαίνουμε για καφέ φεύγουμε όποτε θέλει αυτή. Άμα της πω νυστάζω η πρέπει να φύγω, μου λέει σιγά κάτσε λίγο ακόμα και εγώ νυστάζω, και μην κάνεις σαν την Π. (μια άλλη φίλη μας, την οποία θάβει συνέχεια γιατί πολλές φορές μας λέει οτι δεν μπορεί να βγει μαζί μας). Και τώρα που είπα θάψιμο...το κατέχει πολύ αυτό το άθλημα. Αλλά εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με άτομα που κάνουν αυτά που κοροιδεύω, και γενικά δεν γουστάρω. Και κατάλαβα ότι τελικά δεν ταιριάζουμε τόσο και με όλα αυτά έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν θέλω να κάνουμε πια παρέα. Δεν νιώθω άνετα μαζί της πια.
Και τέλος πάντων, στη σχολή προσπάθησα να της δείξω ότι έχω πρόβλημα μαζί της. Βασικά απλά δεν της μιλούσα καθόλου και μιλούσα με τις άλλες και το κατάλαβε. Και όταν φεύγαμε μου είπε ότι θα με έπαιρνε τηλ όταν θα πήγαινε σπίτι.
Kαι με πήρε και της είπα ότι είχα πειραχτεί με αυτό που μου είπε τις προάλλες ότι έχει παράπονο από μένα και γενικά έχω βαρεθεί να τσακωνόμαστε, γι'αυτό καλύτερα να αποστασιοποιηθούμε λίγο και να μείνουμε μακριά και αγαπημένες. Φυσικά δεν το πήρε καθόλου καλά. Ή το έπαιζε χαζή ή δεν καταλάβαινε τι της έλεγα. Και τέλος πάντων μου είπε ότι την αδικώ, ότι δεν νοιάζομαι για τη φιλία μας και γενικά με έβγαλε τρελή. Όπως πάντα δηλαδή. Όποτε τσακωνόμασταν με έκανε να νιώθω τύψεις και να νιώθω ότι φταίω εγώ. Γι'αυτό δεν μιλούσα τόσο καιρό. Και με έκανε ότι ήθελε και φοβόμουν. Γι'αυτό αποφάσισα να βάλω τέλος σ'αυτό.
Αλλά ώρες ώρες όταν το σκέφτομαι...μήπως είμαι όντως παράλογη; Μήπως όλο αυτό τελικά δεν είναι κάτι το σοβαρό; :\ Αλλα είναι φιλία αυτό, όταν δεν νιώθεις καλά; Φιλία δεν είναι να νιώθεις άνετα και να ανυπομονείς να βγεις με τον άλλο; Εγώ τόσο καιρό έβγαινα μαζί της από υποχρέωση, ενώ κατά βάθος δεν το ήθελα. Ενώ τώρα νιώθω πιο καλά από ποτέ, ελεύθερη και βγαίνω με άτομα που πραγματικά θέλω να βγω μαζί τους.
Για να καταλάβετε περίπου περί τίνος πρόκειται διαβάστε αυτό. Είχα γράψει αυτό σε ένα άλλο φόρουμ για το πως νιώθω γι'αυτή την κατάσταση.
- Σπόιλερ:
- Νομίζω έχω κουραστεί με αυτήν την υπόθεση. Δηλαδή τι φίλοι είναι αυτοί αν δεν σε καταλαβαίνουν;
Αν στρέφονται εναντίον σου αν τους πεις ένα όχι. Που στο κάτω κάτω είναι και φυσιολογικό να μην μπορείς να βγεις κάποιες φορές. ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Για αυτήν πρέπει να μπορείς να βγαίνεις συνέχεια όποτε της κάνει κέφι. Και αν είναι δυνατόν κάθε μέρα.
Και φυσικά, ακόμα και σήμερα που ήταν η πρώτη φορά που βγήκαμε μετά από ένα μήνα, αλλά και πάλι διαφωνήσαμε πάνω σε αυτό το θέμα. Βγήκαμε σήμερα, θα βρεθούμε και αύριο και φυσικά θέλει να βγούμε και την τετάρτη. Της είπα ότι θα πάω αλλού για καφέ. Ωραία, μου κάνει πόοοοσες ώρες να κάτσετε εκεί πέρα; Θα μπορούσες να προτείνεις να πάμε εμείς για καφέ πιο πριν. Μα δεν μπορώ να πηγαίνω για δύο καφέδες την ημέρα. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα. Αλλά δεν μπορεί να με καταλάβει. Τι θα σου κάνουν 3 ευρώ; Όπως έλεγα δεν μπορεί να καταλάβει. Δεν μπορεί να έρθει στη θέση μου και να διανοηθεί το μυαλό της ότι με αυτή τη λογική 3 ευρώ τη μία, 3 ευρώ την άλλη μαζεύονται. Και στην τελική, θέλω να βγαίνω και με άλλους. Δεν μπορώ να σπαταλάω όλα μου τα λεφτά για να βγαίνω μόνο με εκείνη. Kαι είναι απλά άδικο όταν η άλλη φίλη μας λέει θα βγω με τον τάδε δεν της λέει τίποτα, ενώ άμα το πω εγώ θα μου πει ωραία πάμε πιο πριν και εμείς κάπου. Είναι άδικο.
Την ρώτησα αν έχει παράπονο από μένα και μου είπε λίγο.Άρα έχει. Και το είπε ενώ όσο καιρό είμασταν αθήνα βγαίναμε σχεδόν μέρα παρά μέρα. Δηλαδή, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μείνει ευχαριστημένη; Και πάντα έχει έναν τρόπο να με κάνει να νιώθω τύψεις όταν της λέω δεν μπορώ και μετά νιώθω ότι φταίω εγώ. Είναι άσχημο να μην μπορεί να σε καταλάβει η φίλη σου, ειδικά όταν το θέμα είναι οικονομικό. Μπορεί να είναι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση η οικογένειά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δείξει κατανόηση. Και αν απλά δεν έχω όρεξη, αυτό πάλι είναι άλλο θέμα. Μάλλον ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της. Και τη δική της καλοπέραση. Έχω φτάσει στο σημείο να χαίρομαι όποτε φεύγει για λίγες μέρες. Νιώθω μια ανακούφιση ότι μπορώ να βγω όποτε θέλω και όσες φορές θέλω χωρίς να της δίνω λογαριασμό. Κατάντια. Είναι πολύ άδικο. Γιατί κάθε φορά εγώ στενοχωριέμαι και εγώ γίνομαι χίλια κομμάτια για να μην της χαλάσω χατίρι.
Γι'αυτό μέσα μου, εγώ δεν ήθελα τόσο να έρθω αθήνα. Γιατί το ήξερα ότι θα είχαμε πάλι τα ίδια.
Αλλά γαμώτο κουράστηκα. Νιώθω τόση πίεση που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα κάνω μπαμ και θα εκραγώ.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει να γίνεται πάντα αυτό που θέλει αυτή. Να μιλάμε για τα θέματα που θέλει αυτή (Τι εννοώ; συνήθως όταν ανοίγω θέμα δεν δίνει όση προσοχή θα ήθελα. Σε αντίθεση με την προσοχή που της δίνω πάντα εγώ.) Επίσης, όταν βγαίνουμε για καφέ φεύγουμε όποτε θέλει αυτή. Άμα της πω νυστάζω η πρέπει να φύγω, μου λέει σιγά κάτσε λίγο ακόμα και εγώ νυστάζω, και μην κάνεις σαν την Π. (μια άλλη φίλη μας, την οποία θάβει συνέχεια γιατί πολλές φορές μας λέει οτι δεν μπορεί να βγει μαζί μας). Και τώρα που είπα θάψιμο...το κατέχει πολύ αυτό το άθλημα. Αλλά εμένα δεν μ'αρέσει καθόλου. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με άτομα που κάνουν αυτά που κοροιδεύω, και γενικά δεν γουστάρω. Και κατάλαβα ότι τελικά δεν ταιριάζουμε τόσο και με όλα αυτά έχω ξενερώσει τόσο πολύ που δεν θέλω να κάνουμε πια παρέα. Δεν νιώθω άνετα μαζί της πια.
Και τέλος πάντων, στη σχολή προσπάθησα να της δείξω ότι έχω πρόβλημα μαζί της. Βασικά απλά δεν της μιλούσα καθόλου και μιλούσα με τις άλλες και το κατάλαβε. Και όταν φεύγαμε μου είπε ότι θα με έπαιρνε τηλ όταν θα πήγαινε σπίτι.
Kαι με πήρε και της είπα ότι είχα πειραχτεί με αυτό που μου είπε τις προάλλες ότι έχει παράπονο από μένα και γενικά έχω βαρεθεί να τσακωνόμαστε, γι'αυτό καλύτερα να αποστασιοποιηθούμε λίγο και να μείνουμε μακριά και αγαπημένες. Φυσικά δεν το πήρε καθόλου καλά. Ή το έπαιζε χαζή ή δεν καταλάβαινε τι της έλεγα. Και τέλος πάντων μου είπε ότι την αδικώ, ότι δεν νοιάζομαι για τη φιλία μας και γενικά με έβγαλε τρελή. Όπως πάντα δηλαδή. Όποτε τσακωνόμασταν με έκανε να νιώθω τύψεις και να νιώθω ότι φταίω εγώ. Γι'αυτό δεν μιλούσα τόσο καιρό. Και με έκανε ότι ήθελε και φοβόμουν. Γι'αυτό αποφάσισα να βάλω τέλος σ'αυτό.
Αλλά ώρες ώρες όταν το σκέφτομαι...μήπως είμαι όντως παράλογη; Μήπως όλο αυτό τελικά δεν είναι κάτι το σοβαρό; :\ Αλλα είναι φιλία αυτό, όταν δεν νιώθεις καλά; Φιλία δεν είναι να νιώθεις άνετα και να ανυπομονείς να βγεις με τον άλλο; Εγώ τόσο καιρό έβγαινα μαζί της από υποχρέωση, ενώ κατά βάθος δεν το ήθελα. Ενώ τώρα νιώθω πιο καλά από ποτέ, ελεύθερη και βγαίνω με άτομα που πραγματικά θέλω να βγω μαζί τους.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Πρωτο: ξερω ακρυβος τι περνας το περναγα και εγω σε ολο το γυμνασιο παντα υποχωρουσα για να αποφυγω καυγα και μου συμπεριφεροταν σαν να ημουν η υπηρετρια της αλλα οταν της ελεγα εγω να βγουμε και δεν μπορουσε αυτη και της ελεγα ενταξη δεν πηραζει μου ελεγε για αλη μερα και τοτε δεν μπορουσα εγω και μου ελεγε "αμαν παλι δεν μπορεις?" τελικα σταματησαμε να κανουμε παρεα μετα απο δικη μου επιλογη και τωρα 3 χρονια μετα ηταν η καλυτερη επιλογη που εκανα ποτε μου... εχω 2 καταπληκτικες κολλητες που με καταλαβαινουν και ειναι πανμτα διπλα μου
Δευτερον: αν σε κανει να νοιωθεις τυψης τοτε συμαινει οτι δεν νοιαζεται για τα αισθηματα σου. δηλαδη οτι κοιταει μονο το συμφερον της! Εχει καταλαβει οτι μπορει να σε κανει οτι θελει και το εκμεταλεβαιτε δεν πρεπει να την αφησεις να στο κανει αυτο! Σε χρησιμοποιει μονο και μονο για να περναει καλα
Τριτον: οταν σταματας να αισθανεσαι ανετα απενατοι σε καποιον ειναι το πρωτο σημαδι οτι σε ενοχλουν και οτι δεν σε καταλαβαινουν... οτι δεν ενδιαφερονται για την νγωμη σου ή οτι κανουν κατι που σε ενοχλει. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να τους "σχολασεις"...
Τεταρτον: εγω πιστευω οτι εκανες καλα που αντισταθηκες σε αυτα που σου κανει και εγω το ιδιο θα εκανα αν ημουν στην θεση! Δεν αξιζε να ειναι φιλη σου και ησουν καλυτερη απο αυτν γιαυτο και σε εκανε να νοιωθεις και να σκευτεσε ετσι...για να πεσεις στο επιπεδο της!
Πεμπτον: δεν πρεπει να αισθανεσαι ασχημα επειδη την εχασες ή επειδη την εκανες να θημωσει! Υπαρχουν πολυ καλυτεροι ανθρωποι εκει εξω που αξιζουν την παρεα σου δεν την επιβαλλουν με το ετσι θελω...
αυτα... ( σορρυ για οποιαδηποτε ορθογραφικα υπαρχουν βιαζομουν λιγακι )
Υ.Γ.: λατρευω το avatar και την υπογραφη σου...
Δευτερον: αν σε κανει να νοιωθεις τυψης τοτε συμαινει οτι δεν νοιαζεται για τα αισθηματα σου. δηλαδη οτι κοιταει μονο το συμφερον της! Εχει καταλαβει οτι μπορει να σε κανει οτι θελει και το εκμεταλεβαιτε δεν πρεπει να την αφησεις να στο κανει αυτο! Σε χρησιμοποιει μονο και μονο για να περναει καλα
Τριτον: οταν σταματας να αισθανεσαι ανετα απενατοι σε καποιον ειναι το πρωτο σημαδι οτι σε ενοχλουν και οτι δεν σε καταλαβαινουν... οτι δεν ενδιαφερονται για την νγωμη σου ή οτι κανουν κατι που σε ενοχλει. Σε αυτην την περιπτωση πρεπει να τους "σχολασεις"...
Τεταρτον: εγω πιστευω οτι εκανες καλα που αντισταθηκες σε αυτα που σου κανει και εγω το ιδιο θα εκανα αν ημουν στην θεση! Δεν αξιζε να ειναι φιλη σου και ησουν καλυτερη απο αυτν γιαυτο και σε εκανε να νοιωθεις και να σκευτεσε ετσι...για να πεσεις στο επιπεδο της!
Πεμπτον: δεν πρεπει να αισθανεσαι ασχημα επειδη την εχασες ή επειδη την εκανες να θημωσει! Υπαρχουν πολυ καλυτεροι ανθρωποι εκει εξω που αξιζουν την παρεα σου δεν την επιβαλλουν με το ετσι θελω...
αυτα... ( σορρυ για οποιαδηποτε ορθογραφικα υπαρχουν βιαζομουν λιγακι )
Υ.Γ.: λατρευω το avatar και την υπογραφη σου...
Pretty Little Liar- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 5206
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2012
Τόπος : Κρήτη
Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
Αυτή είναι η επιβεβαίωση που χρειαζόμουν! Και αφού μου λες ότι πέρασες και συ τα ίδια τότε είμαι ακόμα πιο σίγουρη ότι έκανα το σωστό!
Πάντως αφού τσακωθήκαμε και το πήρε το μύνημα δεν νομίζω να με ξαναενοχλήσει. Μάλλον τελείωσε η υπόθεση.
Περιμένουμε τώρα να γράψεις και για το δικό σου πρόβλημα..
Αυτή είναι η επιβεβαίωση που χρειαζόμουν! Και αφού μου λες ότι πέρασες και συ τα ίδια τότε είμαι ακόμα πιο σίγουρη ότι έκανα το σωστό!
Πάντως αφού τσακωθήκαμε και το πήρε το μύνημα δεν νομίζω να με ξαναενοχλήσει. Μάλλον τελείωσε η υπόθεση.
Περιμένουμε τώρα να γράψεις και για το δικό σου πρόβλημα..
χαιρομαι που βοηθησα....
γνωρισα ενα παιδι πριν 3 μηνες ενα παιδι και πριν μερες τα φτιαξαμε ειναι δυο χρονια μικροτερος και δεν τα εχει φτιαξει ποτε με κοπελα ουτε εχει φιλησει ποτε καμια...
δεν ειναι αυτο το προβλημα μου ομως! θελει να βρησκομαστε καθε σαββατο αλλα εγω δεν μπορω παντα ντ τωρα στην τριτη λυκιου δεν προλαβαινω με τα διαβασματα...ουτε 5 μερες δεν τα εχουμε και μου ειπε οτι με αγαπει...αλλα δεν μπορω να το πω εγω...το εχει καταλαβει και καθε φορα που μου το λεει εγω δεν απανταει και με ρωταει "εχεις να μου πεις κατι?" σαν να μου λεει πες μου οτι μαγαπας και εσυ...
τι μπορω να κανω?
γνωρισα ενα παιδι πριν 3 μηνες ενα παιδι και πριν μερες τα φτιαξαμε ειναι δυο χρονια μικροτερος και δεν τα εχει φτιαξει ποτε με κοπελα ουτε εχει φιλησει ποτε καμια...
δεν ειναι αυτο το προβλημα μου ομως! θελει να βρησκομαστε καθε σαββατο αλλα εγω δεν μπορω παντα ντ τωρα στην τριτη λυκιου δεν προλαβαινω με τα διαβασματα...ουτε 5 μερες δεν τα εχουμε και μου ειπε οτι με αγαπει...αλλα δεν μπορω να το πω εγω...το εχει καταλαβει και καθε φορα που μου το λεει εγω δεν απανταει και με ρωταει "εχεις να μου πεις κατι?" σαν να μου λεει πες μου οτι μαγαπας και εσυ...
τι μπορω να κανω?
Α βιάζεται πολύ ο τύπος.
Καταρχήν για τις εξόδους πες του ότι δίνεις πανελλήνιες και έχεις πιεσμένο πρόγραμμα. Πρέπει να το καταλάβει, αν θέλει να είναι μαζί σου.
Όσο για το σ'αγαπώ, αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και κακώς το είπε τόσο νωρίς. Εσύ δεν χρειάζεται να του πεις το ίδιο, ειδικά άμα δεν το νιώθεις ακόμα (που λογικό είναι να μην το νιώθεις αφού μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας). Εξήγησε του ότι δεν χρειάζεται να βιάζεστε και θα του το πεις όταν είσαι εσύ έτοιμη, γιατί θέλεις να το εννοείς πραγματικά.
Καταρχήν για τις εξόδους πες του ότι δίνεις πανελλήνιες και έχεις πιεσμένο πρόγραμμα. Πρέπει να το καταλάβει, αν θέλει να είναι μαζί σου.
Όσο για το σ'αγαπώ, αυτό είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και κακώς το είπε τόσο νωρίς. Εσύ δεν χρειάζεται να του πεις το ίδιο, ειδικά άμα δεν το νιώθεις ακόμα (που λογικό είναι να μην το νιώθεις αφού μόλις ξεκινήσατε τη σχέση σας). Εξήγησε του ότι δεν χρειάζεται να βιάζεστε και θα του το πεις όταν είσαι εσύ έτοιμη, γιατί θέλεις να το εννοείς πραγματικά.
αυτο ειναι σιγουρο... ναι το ξερει οτι εχω πιεσμενο προγραμμα αλλα λεει οτι του λειπω παρα πολυ και θελει να με δει...
Ξέρω...αλλιώς είναι από κοντά αλλά όταν δεν μπορείς θα πρεπει να αρκεστείτε στο τηλέφωνο. Δείξτου οτι και συ θέλεις να τον δεις και ότι στενοχωριέσαι που δεν μπορείς να τον βλέπεις όσο θα ήθελες.
σωστα!!! ευχαριστω παρα πολυ!
@Χριστινα η αντιμετωπιση εξαιρετικη. Αυτο ακριβως θα σου ελεγα να κανεις. Γιατι τετοια ατομα δεν αξιζει να τα εχεις στην ζωη σου. Οταν η φιλια μετατρεπεται σε... υποχρεωση και εξαναγκασμο παυει να ειναι και φιλια. Και η συγκεκριμενη κοπελα απλα ενδιαφεροταν να σε εκμεταλλευτει. Αν εκεινη ενδιαφερον για την φιλια σας και δεν ηθελε να το παρατησει το θεμα θα επρεπε εξαρχης να ειχε πει κατι του στυλ "τι μπορω να κανω για να αλλαξει η κατασταση". Η τυπισσα εγω βλεπω οτι ειναι εγωιστρια.
@Ανθη. Σ' αγαπω σε 5 μερες; Πες του με τροπο πως ειναι πολυ νωρις γιατι παρολο που γνωριζεστε μερικους μηνες, ξεκινησατε μολις τωρα να βγαινετε.
Επισης -και θελω γνωμη Χριστινα σε αυτο- θα μπορουσες να το κανεις να νιωσει λιγο τυψεις; Του στυλ, να του εξηγησεις ποσο σημαντικες ειναι οι Πανελληνιες. Το καθε διαγωνισμα, το καθε κεφαλαιο. Και οτι ολα αυτα θα καθορισουν την σχολη στην οποια θα πας και την ζωη σου ολοκληρη και δεν μπορεις να βαζεις τις Πανελληνιες σε 2η μοιρα καθε τοσο και λιγακι επειδη... του λειπεις. Εαν... σε αγαπαει οπως λεει θα επρεπε να καταλαβαινει ποσο σημαντικο ειναι και να σε στηριζει. Οχι να σε πιεζει (Βεβαια ισως το παρακανα )
@Ανθη. Σ' αγαπω σε 5 μερες; Πες του με τροπο πως ειναι πολυ νωρις γιατι παρολο που γνωριζεστε μερικους μηνες, ξεκινησατε μολις τωρα να βγαινετε.
Επισης -και θελω γνωμη Χριστινα σε αυτο- θα μπορουσες να το κανεις να νιωσει λιγο τυψεις; Του στυλ, να του εξηγησεις ποσο σημαντικες ειναι οι Πανελληνιες. Το καθε διαγωνισμα, το καθε κεφαλαιο. Και οτι ολα αυτα θα καθορισουν την σχολη στην οποια θα πας και την ζωη σου ολοκληρη και δεν μπορεις να βαζεις τις Πανελληνιες σε 2η μοιρα καθε τοσο και λιγακι επειδη... του λειπεις. Εαν... σε αγαπαει οπως λεει θα επρεπε να καταλαβαινει ποσο σημαντικο ειναι και να σε στηριζει. Οχι να σε πιεζει (Βεβαια ισως το παρακανα )
Οχι Μαρινα συμφωνω απλα δεν ξερω πως να τον κανω να νιωσει τυψεις... την τεταρτη δεν εχουμε σχολειο και μπορει στο φροντιστιριο να μας βάλουν πρωινο μαθημα και μου ειπε να δρεθουμε... Ναι ψαχνω εναν τροπο να του πω οτι ειναι νωρις για να μου λεει σαγαπαω αλλα δεν μπορω να σκευτω κατι διακριτικο...
Ουυ μ'αρέσει η ιδέα σου Μαρίνα.
Έτσι όπως σου είπε η Μαρίνα κάντο Ανθή. Πες του ότι αν νοιάζεται για σένα θα καταλάβει.
Γενικά οι σχέσεις σε εποχή πανελληνίων είναι πολύ δύσκολες και σου εύχομαι καλό κουράγιο.
Έτσι όπως σου είπε η Μαρίνα κάντο Ανθή. Πες του ότι αν νοιάζεται για σένα θα καταλάβει.
Γενικά οι σχέσεις σε εποχή πανελληνίων είναι πολύ δύσκολες και σου εύχομαι καλό κουράγιο.
Nemesis of Love έγραψε:@Ανθη. Σ' αγαπω σε 5 μερες; Πες του με τροπο πως ειναι πολυ νωρις γιατι παρολο που γνωριζεστε μερικους μηνες, ξεκινησατε μολις τωρα να βγαινετε.
Pretty Little Liar έγραψε:πως να τον κανω να νιωσει τυψεις...
Rosemarie Hathaway έγραψε:Ουυ μ'αρέσει η ιδέα σου Μαρίνα.
παντως οντως. για γ λυκειου ειναι πολυ δυσκολα.
Ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια.
Με το σ'αγαπαω πως λετε να του το πω?
Και ειναι και πιο μικρός και δεν καταλαβαινει πως ειναι αυτο που περναω...
Με το σ'αγαπαω πως λετε να του το πω?
Και ειναι και πιο μικρός και δεν καταλαβαινει πως ειναι αυτο που περναω...
Εξηγησε του πως δεν μπορεις να ξερεις μεσα σε μια βδομαδα σχεσης αν εισαι ερωτευμενη. Πως αυτο για σενα μετραει, ειναι σημαντικο και πριν το πεις θελεις να εισαι σιγουρη.
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Σελίδα 2 από 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» Suits
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*
» La casa de papel