Fandom World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Translation-Language
English French German Spain Italian DutchRussian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόσφατα Θέματα
» Elite
5μελες/15μελες EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*

»  Gotham
5μελες/15μελες EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*

» New Girl
5μελες/15μελες EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» Suits
5μελες/15μελες EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» La casa de papel
5μελες/15μελες EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*

» THE ROOKIE
5μελες/15μελες EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:42 από DeathView*

» …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (GIA PANTA) (2020)
5μελες/15μελες EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:51 από DeathView*

» The Magicians
5μελες/15μελες EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:43 από DeathView*

» ShadowHunters
5μελες/15μελες EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:42 από DeathView*

» BODYGUARD
5μελες/15μελες EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:39 από DeathView*

Εικονοθήκη

5μελες/15μελες Empty
Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

5μελες/15μελες 418afec4-819c-4713-9a94-595f02c65c61_zpsf167a6cb

5μελες/15μελες

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω

5μελες/15μελες Empty 5μελες/15μελες

Δημοσίευση από Nephelie Olivemoon Παρ 19 Οκτ 2012, 19:06

Guys I need your :help: immediately! ακούστε πως έχει...Εγώ σχεδόν πριν ένα μηνα εκλέχθηκα πρόεδρος του 5μέλους κάτι που εκνεύρισε πολύ τα αγόρια της τάξης μου (είμαι το μονο κορίτσι στο 5μέλες και είμαι και πρόεδρος)
γιατί πέρυσι είχανε βρει το κόλπο να λένε στους καθηγητές ότι θέλουνε να κάνουνε συνέλευση και παίζανε μπάλα στο προαύλιο...και αλλα πολλά!
γενικά άκουσα τους τι δίνω γιατί είμαι συνεπής xeri

είπανε στον υποδιευθυντή σε μέρα που έλειπα ότι θέλουνε να αλλάξουνε τα μέλη του 5μέλους . Help μήπως ξέρετε κάποιο κανόνα που να μην το επιτρέπει αυτό? ...Εγώ θυμόμουν ότι στο δημοτικό μας είχανε πει ότι πρέπει να παραιτηθεί ο πρόεδρος για να ξαναγίνουν εκλογές πάλι (μεγάλη διαφορα το δημοτικό από το λύκειο αλλα enyway )
Nephelie Olivemoon
Nephelie Olivemoon
Newbie
Newbie

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 12
Λέων Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2012
Τόπος : Ρόδος

http://asteroid431nephele.blogspot.gr/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

5μελες/15μελες Empty Απ: 5μελες/15μελες

Δημοσίευση από Nemesis of Love Παρ 19 Οκτ 2012, 21:02

εγω θα σου προτινα να μιλήσεις και συ στον υποδιευθυντη αλλα και στον υπευθυνο του τμηματος.

καταρχην για να εκλεχθηκες προεδρος σημαινει οτι σε ψηφισε η ταξη. αυτο και μονο αρκει. ομως... πως βγηκες προεδρος απο την στιγμη που τα υπολοιπα μελη του 5μελους δεν θελουν να εισαι προεδρος; εμεις χρονια τωρα ψηφιζουμε, βγαζουμε τους 5 με τους περισσοτερους ψηφους και μετα αυτοι οι πεντε τα βρισκουν μονοι τους ως προς το τι θεση, τιτλο και αρμοδιοτητα θα εχει. ασχετα που συνηθως αυτος με τους περισσοτερους ψηφους γινεται προεδρος. δεν ειναι απαραιτητο.

ακομα και αν τελικα βγεις απο προεδρος θα συνεχισεις να εισαι στο προεδρειο. αν και εαν μιλησεις στους καθηγητες που σου ειπα δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο. εκτος και αν τα αγορια αυτα ειναι κολληταρια με τον υποδιευθυντη. τοτε βρες και συ καθηγητη που να σε υποστηριζει και να πιστευει οτι εισαι καλυτερη απο αυτους. γιατι απο αυτα που λες... εισαι.
Nemesis of Love
Nemesis of Love
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 28687
Τοξότης Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Sydney, Australia

http://afoiaf.forumgreek.com/forum http://queen-of-winterfell.tumblr.com/

Δημοσίευση από elena98 Παρ 19 Οκτ 2012, 21:34

Αγάπη μου μην φοβάσαι τίποτα!!! Για να σε διώξουν από πρόεδρο θα πρέπει να είσαι ασυνεπής ή να έχεις κάνει κάποια παρασπονδία ή γενικά κάτι κακό!!! Εσύ πιστεύω πως δεν έχεις κάτι τίποτα τέτοιο έτσι??? ΛΟΛ
Και όπως είπε και το Μαρινάκι ρώτα και έναν καθηγητή σου!!! Σίγουρα θα σε βοηθήσει ή θα σε υπερασπιστεί!!!
elena98
elena98
Fangirl Forever
Fangirl Forever

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Κριός Ηλικία : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία

Δημοσίευση από Nephelie Olivemoon Παρ 19 Οκτ 2012, 22:58

Eliza Cullen έγραψε:εγω θα σου προτινα να μιλήσεις και συ στον υποδιευθυντη αλλα και στον υπευθυνο του τμηματος.

καταρχην για να εκλεχθηκες προεδρος σημαινει οτι σε ψηφισε η ταξη. αυτο και μονο αρκει. ομως... πως βγηκες προεδρος απο την στιγμη που τα υπολοιπα μελη του 5μελους δεν θελουν να εισαι προεδρος; εμεις χρονια τωρα ψηφιζουμε, βγαζουμε τους 5 με τους περισσοτερους ψηφους και μετα αυτοι οι πεντε τα βρισκουν μονοι τους ως προς το τι θεση, τιτλο και αρμοδιοτητα θα εχει. ασχετα που συνηθως αυτος με τους περισσοτερους ψηφους γινεται προεδρος. δεν ειναι απαραιτητο.

ακομα και αν τελικα βγεις απο προεδρος θα συνεχισεις να εισαι στο προεδρειο. αν και εαν μιλησεις στους καθηγητες που σου ειπα δεν πιστευω οτι θα γινει κατι τετοιο. εκτος και αν τα αγορια αυτα ειναι κολληταρια με τον υποδιευθυντη. τοτε βρες και συ καθηγητη που να σε υποστηριζει και να πιστευει οτι εισαι καλυτερη απο αυτους. γιατι απο αυτα που λες... εισαι.

και εγώ αυτό αναρωτιέμαι ...Εάν δεν με θέλανε τότε γιατί με ψηφίσανε? ΛΟΛ (είχα 12 ψήφους στα 24 άτομα και 2 ψήφους διαφορα από τον αντιπρόεδρο) η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια είναι περισσότερα στην τάξη μου για αυτό τον λόγο είχα και μεγαλύτερη υποστήριξη..Αυτό που πιστεύω ότι τους πείραξε είναι
μια ιστορίαcπου έγινε με το δεκαπενταμελές, ο διευθυντής είχε είπε ότι αυτό- καταργήθηκε και ότι από εδώ και πέρα θα μιλούσε με τους προεδρους των τμημάτων...Αυτό βεβαια δεν έγινε -το 15μέλες υπάρχει ακόμη- από τότε όμως θέλανε να με αλλάξουν και τους έχει κολλήσει! : :=/: : Παρόλα αυτά .σχεδόν η υπόλοιπη τάξη μου υποστηρίζει εμενα μαζί με κάποια αλλα αγόρια ..αυτά -απλά ήθελα να το εξηγήσω λίγο παραπάνω ελπίζω να μην σας κούρασα blow kiss blow kiss Elena σε ευχαριστώ και σένα για την υποστήριξη : ,το εκτιμώ : :hurrah: :
Nephelie Olivemoon
Nephelie Olivemoon
Newbie
Newbie

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 12
Λέων Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 03/08/2012
Τόπος : Ρόδος

http://asteroid431nephele.blogspot.gr/

Δημοσίευση από elena98 Παρ 19 Οκτ 2012, 23:04

Τίποτα αγαπούλα μου!!! Εμείς γι' αυτό είμαστε εδώ!!! Για να βοηθάει η μία την άλλη!!!
elena98
elena98
Fangirl Forever
Fangirl Forever

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Κριός Ηλικία : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία

Δημοσίευση από Nemesis of Love Παρ 19 Οκτ 2012, 23:52

Nephelie Olivemoon έγραψε:και εγώ αυτό αναρωτιέμαι ...Εάν δεν με θέλανε τότε γιατί με ψηφίσανε? ΛΟΛ (είχα 12 ψήφους στα 24 άτομα και 2 ψήφους διαφορα από τον αντιπρόεδρο) η αλήθεια είναι ότι τα κορίτσια είναι περισσότερα στην τάξη μου για αυτό τον λόγο είχα και μεγαλύτερη υποστήριξη..Αυτό που πιστεύω ότι τους πείραξε είναι

μια ιστορίαcπου έγινε με το δεκαπενταμελές, ο διευθυντής είχε είπε ότι αυτό- καταργήθηκε και ότι από εδώ και πέρα θα μιλούσε με τους προεδρους των τμημάτων...Αυτό βεβαια δεν έγινε -το 15μέλες υπάρχει ακόμη- από τότε όμως θέλανε να με αλλάξουν και τους έχει κολλήσει! : :=/: : Παρόλα αυτά .σχεδόν η υπόλοιπη τάξη μου υποστηρίζει εμενα μαζί με κάποια αλλα αγόρια ..αυτά -απλά ήθελα να το εξηγήσω λίγο παραπάνω ελπίζω να μην σας κούρασα blow kiss blow kiss Elena σε ευχαριστώ και σένα για την υποστήριξη, το εκτιμώ : :hurrah: :

απο την στιγμη που σε υποστηριζει η ταξη σου δεν εχεις να φοβασαι τιποτα big smile
Nemesis of Love
Nemesis of Love
Administrator
Administrator

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 28687
Τοξότης Ηλικία : 28
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : Sydney, Australia

http://afoiaf.forumgreek.com/forum http://queen-of-winterfell.tumblr.com/

Επιστροφή στην κορυφή

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή