Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
38 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 38 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Πανελλήνιες
+9
Kajol
Eleni Cullen
Chihiro
mariettoula
KatiaRoses
Nemesis of Love
elena98
Nantia Hale_Biers
Rosemarie Hathaway
13 απαντήσεις
Σελίδα 5 από 8
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Απ: Πανελλήνιες
σημερα σε αρκετα παιδια που μιλησα... σκεφτοντουσαν να ξαναδωσουν.
το αγνωστο ηταν δυσκολο ετσι δεν ειναι;
το αγνωστο ηταν δυσκολο ετσι δεν ειναι;
Πω.. παιδιά πως τα βγάζετε πέρα? Σήμερα έγραψα Φυσική γενικής και πιστέυω ότι ένα 15/100 το πήρα.. Το πιο άθλιο γραπτό στη ζωή μου..
Πραγματικά, αναρωτιέμαι πως τα
καταφέρνετε εσείς της δευτέρας και τρίτης..
Ναι Μαρίνα πολύ
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
Tania_Re έγραψε:
Πω.. παιδιά πως τα βγάζετε πέρα? Σήμερα έγραψα Φυσική γενικής και πιστέυω ότι ένα 15/100 το πήρα.. Το πιο άθλιο γραπτό στη ζωή μου..
Πραγματικά, αναρωτιέμαι πως τα
καταφέρνετε εσείς της δευτέρας και τρίτης..
Εχεις δικαιο. Η Φυσικη ειναι τραγικη.
Δεν θα αναρωτιεσαι για πολυ. Σε λιγο θα πρεπει να το περασεις και εσυ αυτο
Νταξει τουλαχιστον τελειωσε ολο αυτο. Το δυσκολο τελος παντων περασε. Το αγχος για τα αποτελεσματα δεν ειναι τιποτα.
Βασικα θα πεσουν οι βασεις στα δικα μας πεδια. Μπορει οχι παρα πολυ στο 1ο αλλα στα υπολοιπα ναι. Ειδικα στο 5ο.
Όχι και τόσο καλά όσο πίστευα. Λογοτεχνία πιστεύω ότι έγραψα καλά, αντε και ιστορία. Στα άλλα πιστεύω πως πάτωσα... Εσυ;Rosemarie Cullen έγραψε:Θεωρητική είμαι και εγώ.. Τουλάχιστον στα κατεύθυνσης τα πήγες καλύτερα? Στα αρχαία πως τα πήγες?
Το άγνωστο ήταν άθλιο πάντως! Εγώ είχα ξοδέψει πολύ ώρα στο γνωστό, γιατί είχα κολλήσει και μόλις διάβασα το κείμενο έμεινα!!
εν τω μεταξυ... τι καλες που ειναι οι ενδοσχολικουλιες;; μπορεις να φυγεις σε μιση ωριτσα, τα θεματακια ειναι πανευκολα -λιγο πολυ γενικες γνωσεις
δηλαδη θελω να πω οτι τιποτα δεν σε προετοιμαζει για τις πανελληνιες. το επιπεδο των θεματων, η αυστηροτητα στο γραπτο (...)
δηλαδη θελω να πω οτι τιποτα δεν σε προετοιμαζει για τις πανελληνιες. το επιπεδο των θεματων, η αυστηροτητα στο γραπτο (...)
georgia_15 έγραψε:Όχι και τόσο καλά όσο πίστευα. Λογοτεχνία πιστεύω ότι έγραψα καλά, αντε και ιστορία. Στα άλλα πιστεύω πως πάτωσα... Εσυ;Rosemarie Cullen έγραψε:Θεωρητική είμαι και εγώ.. Τουλάχιστον στα κατεύθυνσης τα πήγες καλύτερα? Στα αρχαία πως τα πήγες?
Το άγνωστο ήταν άθλιο πάντως! Εγώ είχα ξοδέψει πολύ ώρα στο γνωστό, γιατί είχα κολλήσει και μόλις διάβασα το κείμενο έμεινα!!
Έκθεση θέλω να πιστεύω καλά αλλά έκθεση είναι αυτή Βιολογία, ιστορία και λατινικά καλά, λογοτεχνία ποτέ δεν τη χώνεψα οπότε δεν νομίζω να έχω γράψει καλά, αρχαία αστα να πάνε. Από όλα τα άγνωστα που υπάρχουν πήγαν και διάλεξαν ένα που θέλει στο μεγαλύτερο μέρος ελεύθερη μετάφραση! Πολύ έξυπνο! Μόνο που δεν διδασκόμαστε την ελεύθερη μετάφραση! Και έτσι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε αυτό το έτρωμα!
Όντως η ενδοσχολικές είναι καταπληκτικές!!! Δεν γινεται να ήταν έτσι και η πανελλαδικές;
Μια χαρά τα πήγες, μπράβο!!! Ε, οκ στην λογοτεχνία ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα γράψεις, γιατί εξαρτάται με τι μάτι θα το δουν. Οπότε don't worry. Για τα αρχαία πάλι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να το κάνεις; Αφού οι άνθρωποι δεν θέλουν να μας βοηθήσουν και το κάνουν ολο και πιο ξεκαθαρο κάθε χρόνο...
Μια χαρά τα πήγες, μπράβο!!! Ε, οκ στην λογοτεχνία ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα γράψεις, γιατί εξαρτάται με τι μάτι θα το δουν. Οπότε don't worry. Για τα αρχαία πάλι έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά τι να το κάνεις; Αφού οι άνθρωποι δεν θέλουν να μας βοηθήσουν και το κάνουν ολο και πιο ξεκαθαρο κάθε χρόνο...
http://mysatelite.wordpress.com/2011/06/17/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85-2011%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1/ Εδώ λέει πως να το συμπληρώσεις και που θα το βρεις, αλλά δεν μου το εμφανίζει. Λογικά θα το βάλουν μόλις βγουν τα μόρια. Με ποιον θα το συμπληρώσεις;
μονη μου θελω.
δεν λεει ημερομηνιες ή καποια συγκεκριμενη ιστοσελιδα. λεει απλως για την σελιδα του υπεπθ
ασε που ειναι για τις πανελλαδικες του 2011 και οχι του 2013.
χθες βρηκα για του 2012. δηλαδη ελεος. τι γινεται με εμας φετος; ακομα δεν εχουν βγει οι ανακοινωσεις;
δεν λεει ημερομηνιες ή καποια συγκεκριμενη ιστοσελιδα. λεει απλως για την σελιδα του υπεπθ
ασε που ειναι για τις πανελλαδικες του 2011 και οχι του 2013.
χθες βρηκα για του 2012. δηλαδη ελεος. τι γινεται με εμας φετος; ακομα δεν εχουν βγει οι ανακοινωσεις;
Πες και εσυ... Εμάς γραμμένους μας έχουν φαίνεται... Θέλω να πιστεύω πως θα βγάλουν σύντομα κάποια ανακοίνωση.
Εγώ θα το συμπληρώσω μαζί με τον αγαπημένο μου κυριούλη
Μαρίνα σας είπαν και σας ότι το μηχανογραφικό αρχίζει την άλλη βδομάδα?
Αγχώθηκα σήμερα γιατί μου φάνηκε νωρίς και δεν έχουν βγει καν η βαθμοί!! Τι τους έπιασε φέτος..? Και δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με το μηχανογραφικό την άλλη βδομαδα..
Αγχώθηκα σήμερα γιατί μου φάνηκε νωρίς και δεν έχουν βγει καν η βαθμοί!! Τι τους έπιασε φέτος..? Και δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με το μηχανογραφικό την άλλη βδομαδα..
αργησα σημερα να παω στο σχολειο. γραφαμε 8-10 κανονικα αλλα μεχρι τωρα ημασταν 10-12 και ξεκινουσαμε 10.30 οποτε δεν πηγα 8. πηγα 8 και 20
τελος παντων... το θεμα ειναι οτι δεν ρωτησα. θα ρωτησω αυριο.
"την αλλη βδομαδα" ποτε ακριβως;
τελος παντων... το θεμα ειναι οτι δεν ρωτησα. θα ρωτησω αυριο.
"την αλλη βδομαδα" ποτε ακριβως;
δεν ξέρουν ακόμα ακριβή ημερομηνία
γι αυτο δεν μπορουμε να βρουμε τιποτα στο ιντερνετ. αν δεν ξερουν τα σχολεια πως θα ξερουν οι υπολοιποι;
Παντως μην αγχωνεσαι. Μπορεις να το συμπληρωσεις και αφου βγουν οι βαθμοι. Αν και καλυτερα να το συμπληρωσεις πριν. Μην αφησεις τους βαθμους σου να καθορισουν τις σχολες. Γιατι δεν ξερεις τι θα γινει με τις βασεις...
Παντως μην αγχωνεσαι. Μπορεις να το συμπληρωσεις και αφου βγουν οι βαθμοι. Αν και καλυτερα να το συμπληρωσεις πριν. Μην αφησεις τους βαθμους σου να καθορισουν τις σχολες. Γιατι δεν ξερεις τι θα γινει με τις βασεις...
Ναι ευτυχώς μπορούμε να κάνουμε ένα πρόχειρο και αν δούμε ότι δεν τα έχουμε πάει όπως νομίζαμε, να το τροποποιησουμε και να το οριστικοποιήσουμε
ρωτησα σημερα. μου ειπαν "μεσα στον μηνα" και οτι "δεν ξερουμε ακριβως την ημερομηνια ακομα"
μπορεις να μου δωσεις την σελιδα αυτη; (με το προχειρο μηχανογραφικο)
μπορεις να μου δωσεις την σελιδα αυτη; (με το προχειρο μηχανογραφικο)
δεν νομίζω να έχει δημιουργηθεί ακόμα..όταν θα ανοίξει το μηχανογραφικό θα τη βρεις
Χμμ δεν ξέρω δεν βρίσκω κάτι πάντως
Τελικα αυτό που μας είχαν πει στο σχολείο για το μηχανογραφικό δεν ισχύει. Οπότε θα πάει κανονικά μετά που θα βγουν οι βαθμοί. Thank god!
Σελίδα 5 από 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Σελίδα 5 από 8
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl