Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Θέλετε βοήθεια;
5 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Θέλετε βοήθεια;
Σκέφτηκα να δημιουργήσω αυτό το τοπικ, γιατί πολλές φορές είχα απορία σε κάποια ενότητα στη φυσική ή δεν κατάλαβα κάποιον μαθηματικό τύπο και δεν ήξερα που να ψάξω.
Σε αυτό το τοπικ λοιπόν, θα γράφει όποιος έχει απορίες με κάτι -σχολικό μάθημα-
και όποιος ξέρει θα του λύνει την απορία!
Σε αυτό το τοπικ λοιπόν, θα γράφει όποιος έχει απορίες με κάτι -σχολικό μάθημα-
και όποιος ξέρει θα του λύνει την απορία!
Απ: Θέλετε βοήθεια;
Πολύ χρήσιμο τόπικ!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
όντως ...Tina Cullen έγραψε:Πολύ χρήσιμο τόπικ!
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
κορίτσια έχω μία άσκηση στη φυσική ..σπάω το κεφάλι μου αλλά λύση δεν μπορώ να βρω ...λοιπόν : Σώμα ρίχνετε κατακόρυφα προς τα πάνω με αρχική ταχύτητα υ0=20m/s.Να βρεθεί το ύψος στο οποίο το σώμα θα αποκτήσει τη μέγιστη δυναμική ενέργεια. Δίνετε η επιτάχυνση της βαρύτητας g=10m/s2
Μαριέττα μου δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν τα έχω κάνει ακόμα, αλλά αν κρατούσες σιμώσεις απ' την αρχή της χρονιάς κοίτα τες θα σε βοηθήσουν!!!
Έχω και εγώ να ρωτήσω κάτι αλλά σε σχέση με την Ιστορία, ο καθηγητής μας δεν μας έχει δώσει κανένα σοσ και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάτι να μου προτείνει κανένας σε τι να δώσω ιδιαίτερη βάση??? Μιλάω για δευτέρας γυμνασίου ιστορία!!!
Έχω και εγώ να ρωτήσω κάτι αλλά σε σχέση με την Ιστορία, ο καθηγητής μας δεν μας έχει δώσει κανένα σοσ και ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάτι να μου προτείνει κανένας σε τι να δώσω ιδιαίτερη βάση??? Μιλάω για δευτέρας γυμνασίου ιστορία!!!
elena98- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2850
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
Τόπος : Το πρώτο αστέρι δεξιά το δεύτερο αριστερά και μετά όλο ευθεία
γεια σου Έλενα !!!την λύση τελικά μου την έδωσε ο καθηγητής που με κάνει ιδιαίτερα !!πάντως σε ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρθηκες ...
τώρα για την ιστορία δεν θυμάμαι ιδιαίτερα έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε ...και η ιστορία δεν είναι και το πιο δυνατό μου σημείο ...μπορεί να ξέρει κάποιο άλλο μέλος και να σε βοηθήσει ...δυστυχώς εγώ δεν μπορώ αλλά θα κοιτάξω στο παλιό μου βιβλίο να δω αν μου είχε σημειώσει εμένα η καθηγήτρια μου τα πιο sos και αν τα βρω θα σου πω !! αλλιώς ....
τώρα για την ιστορία δεν θυμάμαι ιδιαίτερα έχουν περάσει και 2 χρόνια από τότε ...και η ιστορία δεν είναι και το πιο δυνατό μου σημείο ...μπορεί να ξέρει κάποιο άλλο μέλος και να σε βοηθήσει ...δυστυχώς εγώ δεν μπορώ αλλά θα κοιτάξω στο παλιό μου βιβλίο να δω αν μου είχε σημειώσει εμένα η καθηγήτρια μου τα πιο sos και αν τα βρω θα σου πω !! αλλιώς ....
Τα sos για ιστορια Β Γυμνασιου ειναι βασικα η Αγια Σοφια, αυτο θυμαμαι
Ο γιος της ξαδερφης μου φετος παει Α Γυμνασιου και κανουν λεει φυσικη. Δεν θυμαμαι την χρονια μου να ειχαμε φυσικη στην Α. Μηπως ξερετε ποτε μπηκε;
Ο γιος της ξαδερφης μου φετος παει Α Γυμνασιου και κανουν λεει φυσικη. Δεν θυμαμαι την χρονια μου να ειχαμε φυσικη στην Α. Μηπως ξερετε ποτε μπηκε;
Παρόμοια θέματα
» Βοήθεια για τις πανελλήνιες!!!
» Μια μικρη βοηθεια??????
» Αν θελετε φυσικα!
» Θέλετε να εξομολογηθείτε κατι;
» Μια μικρη βοηθεια??????
» Αν θελετε φυσικα!
» Θέλετε να εξομολογηθείτε κατι;
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*