Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
189 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 189 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Σας παρακαλώ διαβάστε το!!!
+4
mariettoula
Rosemarie Hathaway
κατερινα καλεν
Chihiro
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Σας παρακαλώ διαβάστε το!!!
Έχω μία φίλη που κάνουμε παρέα από την 2α γυμνασίου! Πηγαίναμε στο ίδιο φροντιστήριο και επειδή ήταν αρκετά περιθωριοποιημένη πήρα την απόφαση να κάνω παρέα μαζί της για να μην είναι μόνη. Η κοπέλα πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα δυσλεξίας μάλλον(δεν ξέρω) αλλά οι γονείς της και γενικότερα η οικογένεια της την παραμελούν. Συχνά ακούω και εγώ αλλά και άλλες κοπέλες από την παρέα μου, ότι την κοροϊδεύουν για την εμφάνιση της και για την ομιλία της και γι'αυτόν το λόγο προσπάθησα να την βοηθήσω να "βελτιωθεί". Το καταλαβαίνω πως πρέπει να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι, αλλά το να του εξηγείς τι είναι το αποσμητικό και ότι πρέπει να λέει "γεια" όταν μπαίνει σε ένα σπίτι δεν νομίζω ότι είναι κακό. Πραγματικά η ανατροφή της είναι ελλιπής! Τόσες φορές την έχουμε πάρει με το αυτοκίνητο από το σχολείο στο σπίτι της και ένα ευχαριστώ δεν λέει στην μάνα μου! Τέσπα ας μην ξεφεύγω όμως! όπως θα καταλάβατε όσα της είπα και όσες προσπάθειες και αν έκανα πήγαν στράφι, αφού δεν ακούει κανένα και κάνει του κεφαλιού της! Τα σχόλια πίσω από την πλάτη της και ακόμα και μπροστά της εξακολουθούν να υπάρχουν και εκείνη δεν κάνει τίποτα γι'αυτό. Εμείς (εγώ και οι άλλες κοπελιές της παρέας) δεν αντέχαμε άλλο. Δεν είναι και ότι καλύτερο να έχεις ένα άτομο δίπλα σου επί πόσες ώρες που "μοσχοβολάει" και δεν αναπτύσσει διάλογο. Μπορεί να με θεωρήσετε υπερβολική, αλλά πιστέψτε με όσοι την γνωρίζουν το διαπιστώνουν ότι λέω την αλήθεια! Δεν μπορώ να πω ότι δεν την συμπαθώ αλλά δεν μπορώ να είμαι συνέχεια μαζί της. Ειδικά μετά από ένα περιστατικό στο φροντ. που της ζήτησα να με καλύψει στη καθηγήτρια και εκείνη με "κάρφωσε" τα πήρα και άρχισα να ξεκόβω σιγά-σιγά! Όπως ήταν αναμενόμενο το κατάλαβε και όπως πάντα μου έστειλε μήνυμα με τα παράπονα της (έτσι αντιμετωπίζει τα προβλήματα της εκείνη -.-) Την πήρα τηλ. στο κινητό δεν το σήκωνε (πρωτότυποοοο!!! ) και έτσι την πήρα στο σταθερό! Με τα πολλά ήρθε στο σπίτι μου και μιλήσαμε! Αν με ακούγατε μόνο θα νομίζατε ότι μιλάω μόνη μου! Την ρώτησα πως της ήρθε και μου έστειλε αυτό το μήνυμα και τι έκανα λάθος και είπε δεν ξέρω! Αν είναι δυνατόν! Της μίλησα για όλα! Της είπα ότι πρέπει να χρησιμοποιεί αποσμητικό, να βουρτσίζει τα δόντια της (σορρυ αν αηδιάσετε, αλλά είμαι απελπισμένη και σας τα λέω όλα), ότι πρέπει να συζητάει και για άλλα θέματα εκτός από το σχολείο και τέλος της είπα ότι πρέπει να γίνει ανεξάρτητη! Εε, λοιπόν αυτό πιστεύω ότι της έμεινε μόνο!Όταν της είπα ότι δεν θα είμαστε πάντα δίπλα της έβαλε για άλλη μία φορά τα κλάματα! Τέσπα! όταν έφυγε, μετά από ώρα μου έστειλε μήνυμα που έλεγε "αν μείνω μόνη μου δεν θα αντέξω"! Έμεινα! Δεν ξέρω πως να το χειριστώ! :helpme: Προσωπικά πιστεύω πως ευθύνονται κυρίως οι γονείς, γιατί δεν της δίνουν πολύ σημασία! Σας παρακαλώ πολύ, αν έχετε καμία ιδέα πείτε μου γιατί τα έχω παίξει!!! :help:
Απ: Σας παρακαλώ διαβάστε το!!!
εχετε προσπαθησει ποτε να μιλησετε στους γονεις της; ισως αυτοι να ξερουν τι να κανουν.
επισης μπορεις να εισαι μαζι της χωρις να εχεις και πολλα παρε δωσε. και εγω με τους περισσοτερους μου φιλους ετσι ειμαι (εχω μονο μια κολλητη και ειμαι καπως μοναχικο ατομο) Κανενα μνμ που και που, περνα 2-3 διαλειμματα μαζι της, ρωτα την τα νεα της. αυτα ειναι αρκετα. δεν ξερω τωρα κατα ποσο σε βοηθαω
επισης μπορεις να εισαι μαζι της χωρις να εχεις και πολλα παρε δωσε. και εγω με τους περισσοτερους μου φιλους ετσι ειμαι (εχω μονο μια κολλητη και ειμαι καπως μοναχικο ατομο) Κανενα μνμ που και που, περνα 2-3 διαλειμματα μαζι της, ρωτα την τα νεα της. αυτα ειναι αρκετα. δεν ξερω τωρα κατα ποσο σε βοηθαω
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Μπορείς να της πεις ότι αφού δεν θέλει να μείνει μόνη της όπως είπε, να δεχτεί τη βοήθειά σου! Να ακούει αυτά που της λες! Γιατί δεν γίνεται να την κυνηγάς για πάντα άμα δεν ακούει αυτά που της λες και δεν βελτιώνεται, κάποια στιγμή θα κουραστείς και συ!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
από όσο κατάλαβα και εγώ με αυτά που είπες ευθύνεται κυρίως η οικογένεια της που δεν της δίνει τόση σημασία ...πιστεύω και εγώ πως πρέπει να μην την κάνεις υπερβολικά παρέα και να μην είστε συνέχεια μαζί ...δεν λέω να την αφήσεις μόνη αλλά να μην την κάνεις τόση παρέα ...πάντως αν είναι όπως τα λες μοναχικό άτομο δεν θα ήταν και τόσο σωστό να την αφήσετε εντελώς μόνη ...
εγώ στο γυμνάσιο που είχα μια τέτοια φίλη όταν μια μέρα όλη η παρέα θύμωσε μαζί της έφτασε σε ακραία συμπεριφορά ..για να φανταστείς έφυγε από το μάθημα για να πάει τουαλέτα και πήγε και πήρε από το γραφείο του διευθυντή 1 κουτί ασπιρίνες ...μετά πήγε στην τουαλέτα με 1 μπουκάλι νερό και με τα χάπια και τα έβαλε μέσα στο νερό και το ήπιε (όχι όλο μια γουλιά )κάποια στιγμή την βρήκαν 2 κορίτσια και ήρθαν στην τάξη μας για να μας το πουν και φώναζε το όνομα μιας κοπέλας από την παρέα ...(τελικά δεν έπαθε τίποτα ...γιατί την πήρα στο νοσοκομείο ) και μετά φυσικά και την συγχωρέσαμε ....τώρα βέβαια αυτή η παρέα έχει διαλυθεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... : :=/: :
εγώ στο γυμνάσιο που είχα μια τέτοια φίλη όταν μια μέρα όλη η παρέα θύμωσε μαζί της έφτασε σε ακραία συμπεριφορά ..για να φανταστείς έφυγε από το μάθημα για να πάει τουαλέτα και πήγε και πήρε από το γραφείο του διευθυντή 1 κουτί ασπιρίνες ...μετά πήγε στην τουαλέτα με 1 μπουκάλι νερό και με τα χάπια και τα έβαλε μέσα στο νερό και το ήπιε (όχι όλο μια γουλιά )κάποια στιγμή την βρήκαν 2 κορίτσια και ήρθαν στην τάξη μας για να μας το πουν και φώναζε το όνομα μιας κοπέλας από την παρέα ...(τελικά δεν έπαθε τίποτα ...γιατί την πήρα στο νοσοκομείο ) και μετά φυσικά και την συγχωρέσαμε ....τώρα βέβαια αυτή η παρέα έχει διαλυθεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... : :=/: :
mariettoula- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 7622
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τόπος : Ρόδος
Κατά τη γνώμη μου αν πραγματικά νοιάζεσαι για τη ψυχική της υγεία, ίσως θα έπρεπε να ερευνήσεις περισσότερο το θέμα. Δεν νομίζω πως ένας/μια έφηβος/-η θα είχε αυτή τη συμπεριφορά και θα είχε μια "φυσιολογική" οικογένεια.
Μήπως με κάποιο τρόπο να μάθαινες πως ζει στο οικογενειακό της περιβάλλον -και να πράξεις ανάλογα, είτε μιλώντας στους καθηγητές σας, είτε στους γονείς σου; Από τη δικιά μου οπτική γωνία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι καθηγητές τι λένε; Δε παρατηρούν κάτι περίεργο;
Πάντως εγώ δεν θα τις έλεγα πώς να φέρεται και τι να κάνει. Έτσι όπως τα γράφεις καταλαβαίνω πως δεν έχεις "ψάξει" το θέμα και ίσως την πληγώνεις -αν και νομίζω πως κάτι κρύβεται πίσω από μια τέτοια συμπεριφορά.
Αν σε ενδιαφέρει θα σε συμβούλευα να σκεφτείς καλά για ό,τι πράξεις, βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά του.
Αυτά από εμένα. Καλή επιτυχία! Φιλικά
Μήπως με κάποιο τρόπο να μάθαινες πως ζει στο οικογενειακό της περιβάλλον -και να πράξεις ανάλογα, είτε μιλώντας στους καθηγητές σας, είτε στους γονείς σου; Από τη δικιά μου οπτική γωνία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι καθηγητές τι λένε; Δε παρατηρούν κάτι περίεργο;
Πάντως εγώ δεν θα τις έλεγα πώς να φέρεται και τι να κάνει. Έτσι όπως τα γράφεις καταλαβαίνω πως δεν έχεις "ψάξει" το θέμα και ίσως την πληγώνεις -αν και νομίζω πως κάτι κρύβεται πίσω από μια τέτοια συμπεριφορά.
Αν σε ενδιαφέρει θα σε συμβούλευα να σκεφτείς καλά για ό,τι πράξεις, βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά του.
damianos- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1398
Ημερομηνία εγγραφής : 19/02/2012
Τόπος : Γη
θα μπορο0σαν οι γονεις σο0 ν μιλησο0ν με το0ς δικο0ς της ωστε να μην την παραμελο0ν τοσο κ ν βελτιωθει καπως η κατασταση.
Εσυ καλα παντως εκανες εκεινη την συζητηση μαζι της οσο και αν δεν το πηρε καλα η φιλη σο0.Μπορει ν υπαρχει καποια βελτιωσει απο την μερια της.
Επισης δεν μο0 αρεσει καθολο0 πο0 οι αλλες κοπελες την κοροϊδευο0ν ... δεν ειναι καθολο0 ευγενικο.
Παντως ειναι πολυ καλο απο εκ μερο0ς σο0 πο0 νοιαζεσε γ εκεινη
Εσυ καλα παντως εκανες εκεινη την συζητηση μαζι της οσο και αν δεν το πηρε καλα η φιλη σο0.Μπορει ν υπαρχει καποια βελτιωσει απο την μερια της.
Επισης δεν μο0 αρεσει καθολο0 πο0 οι αλλες κοπελες την κοροϊδευο0ν ... δεν ειναι καθολο0 ευγενικο.
Παντως ειναι πολυ καλο απο εκ μερο0ς σο0 πο0 νοιαζεσε γ εκεινη
Κιτα Γεωργια μου αν θες και την δικη μου γνωμη εγω πιστεβω αυτο που ειππε ο Δαμιανος ειναι η καλιτερη λιση ισος αυτα που της λες εσυ να τα λες φιλικα για το καλο της αλλα μπορει να την μπλιγονουν και αν αντιμετοπιζει προβληματα και μεν τον οικογενιακο της κυκλο να φερνει ως αποτελεσμα αυτη την σημπεεριφοραdamianos έγραψε:Κατά τη γνώμη μου αν πραγματικά νοιάζεσαι για τη ψυχική της υγεία, ίσως θα έπρεπε να ερευνήσεις περισσότερο το θέμα. Δεν νομίζω πως ένας/μια έφηβος/-η θα είχε αυτή τη συμπεριφορά και θα είχε μια "φυσιολογική" οικογένεια.
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! Η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη! Από όσο ξέρω οι γονείς της δεν της δίνουν τόση σημασία όση θα έπρεπε και η αντιμετώπιση στο σπίτι από τα λεγόμενα της κοπέλας δεν είναι σωστή. Την υποτιμούν όλοι στην οικογένεια της. Προσωπικά πιστεύω πως όλη την ευθύνη την έχει η οικογένεια! Η κοπέλα, φέτος θα κλείσει τα 18 (έκανε την πρώτη δημοτικού 2 φορές επειδή δεν τα καταλάβαινε, έμαθα και γι' αυτό είμαστε στην ίδια τάξη) και μόλις πριν λίγες εβδομάδες η μητέρα της την κούρεψε-η ίδια!- παρ όλες τις αντιρρήσεις της κοπέλας. Προσπάθησα να την κάνω να καταλάβει πως δεν είχε κάποιο δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο η μητέρα της, χωρίς την συγκατάθεση της και πως εφόσον ενηλικιώνεται είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει. Η γονείς της "ζουν σε άλλη εποχή"! Έχει 2 μεγαλύτερες αδερφές, αλλά δεν νοιάζονται γι αυτήν-έχω δει και ακούσει πάλι καταστάσεις- και όλη η προσοχή δίνεται στον βενιαμίν της οικογενείας αφού είναι και ο μοναδικός γιος που έχουν! Οπότε αν τους μιλήσω για αυτό που βιώνει δεν θα κάνουν τίποτα και μπορεί να της απαγορεύσουν και να κάνει παρέα μαζί μου, γιατί θα είμαι "κακή επιρροή". Τώρα όσον αφορά στη συζήτηση που κάναμε, τις μιλούσα ήρεμα και πρόσεχα τι έλεγα, γιατί ήξερα πως το θέμα που έθιξα ήταν λεπτό. Με τους γονείς μου το έχω συζητήσει αρκετές φορές, αλλά μου έχουν πει πως δεν μπορώ ούτε εγώ ούτε εκείνοι να επέμβουν στο θέμα, γιατί "υποτίθεται" πως δεν μας αφορά, γιατί είναι καθαρά οικογενειακό. Όμως την ξέρω εδώ και χρόνια και δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. Μπορεί να μην την νιώθω πολύ κοντά μου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν νοιάζομαι γι'αυτήν. Δαμιανέ νομίζω πως τελικά θα μιλήσω στη καθηγήτρια μας στο φροντιστήριο, επειδή πιστεύω πως εκείνη θα μιλήσει στους γονείς της-είναι πιο εύκολο αφού τους βλέπει στην ενημέρωση- και μπορεί να ξέρει κάτι παραπάνω, για αυτή τη κατάσταση! Εγώ πάλι θα προσπαθήσω να μην επέμβω πολύ στο θέμα, ώστε να φτάσω σε ακραίες καταστάσεις (με την οικογένεια της όπως είπα και παραπάνω), όμως δεν θα το αφήσω σίγουρα έτσι! Σας ευχαριστώ και πάλι πολύ! :)
ναι Γεωργία μου ...πιστεύω ότι θα κάνεις το σωστό γιατί από όσο κατάλαβα νοιάζεσαι για αυτή την κοπέλα !!!
georgia_15 έγραψε:Ναι Μαριέττα μου νοιάζομαι! :)
Εσύ ζεις την κατάσταση και εσύ ξέρεις καλύτερα...!
Το να μιλήσεις σε κάποιον καθηγητή είναι το ποιο σωστό, γιατί πιστεύω λόγω των γνώσεων ψυχολογίας που διαθέτει θα χειριστεί το θέμα κατάλληλα.
Μπορεί πίσω από όλο αυτό να κρύβονται πάρα πολλά -χωρίς να υπερβάλλω.
Ζύγισε τις αποφάσεις σου για να είσαι σίγουρη πως θα πράξεις το σωστό.
Φιλικά.
Το να μιλήσεις σε κάποιον καθηγητή είναι το ποιο σωστό, γιατί πιστεύω λόγω των γνώσεων ψυχολογίας που διαθέτει θα χειριστεί το θέμα κατάλληλα.
Μπορεί πίσω από όλο αυτό να κρύβονται πάρα πολλά -χωρίς να υπερβάλλω.
Ζύγισε τις αποφάσεις σου για να είσαι σίγουρη πως θα πράξεις το σωστό.
Φιλικά.
damianos- Ultimate Fan
Όντως έχεις δίκιο! Λογικά η καθηγήτρια μας θα ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση και θα είναι ευκολότερο να μιλήσει στους γονείς της! :)
Μια φιλη μου ειναι στην ιδια κατασταση. Δεν μιλάει και "μοσχομυριζει" (οπως το εθεσες εσυ στην αρχη). Αλλα ολα τα παιδια της παρεας την αγαπαμε και προσπαθουμε να την κανουμε να μιλαει. Δεν εχει κανει ποτε τιποτα κακο για κανενα. Ειναι αυτο που λεμε "αγαθη". Οι γονεις της εχουν κατι σαν νοητικη καθυστερηση και αυτη ενω ειναι σχετικα φυσιολογικη ειναι "καπως" και εκτος απο αυτο... την μεγαλωνουν και οι παππουδες της που ειναι 60+ ...
Οποτε απο εμπειρια, σου λεω, μην την αφησετε απο τα ματια σας. Μιλησε και στις υπολοιπες φιλες σου να την βοηθησετε ολες μαζι. Το καλοκαιρι να την παιρνετε στην θαλασσα, για καφε... Να την καλατε σπιτια σας τα βραδια για ταινιες. Οταν περασει λιγος καιρος και δειτε οτι αρχιζει και συζηταει μαζι σας για διαφορα θεματα ειναι η ωρα για ψωνια. Παρτε την να παρει καμια κολωνια ή κατι τετοιο...
Απο οτι λες δεν ειναι "κακια". Απλως δεν την μεγαλωσαν σωστα οι δικοι της. Σαν παρεα παρτε τον ρολο της οικογενειας της. Θα την βοηθησετε να γινει πιο κοινωνικη
Δεν ξερω αν θες 100% να αναμειξεις "τριτους" (την καθηγητρια). Αν ημουν στην θεση της κοπελας θα ενιωθα λιγο προδωμενη.
Οποτε απο εμπειρια, σου λεω, μην την αφησετε απο τα ματια σας. Μιλησε και στις υπολοιπες φιλες σου να την βοηθησετε ολες μαζι. Το καλοκαιρι να την παιρνετε στην θαλασσα, για καφε... Να την καλατε σπιτια σας τα βραδια για ταινιες. Οταν περασει λιγος καιρος και δειτε οτι αρχιζει και συζηταει μαζι σας για διαφορα θεματα ειναι η ωρα για ψωνια. Παρτε την να παρει καμια κολωνια ή κατι τετοιο...
Απο οτι λες δεν ειναι "κακια". Απλως δεν την μεγαλωσαν σωστα οι δικοι της. Σαν παρεα παρτε τον ρολο της οικογενειας της. Θα την βοηθησετε να γινει πιο κοινωνικη
Δεν ξερω αν θες 100% να αναμειξεις "τριτους" (την καθηγητρια). Αν ημουν στην θεση της κοπελας θα ενιωθα λιγο προδωμενη.
:/ Έχεις δίκιο και εγώ έτσι θα ένιωθα! Αλλά η κοπέλα έχει μία δόση "κακίας"... Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό, αλλά έχουμε ζήσει πολλές καταστάσεις στη παρέα μου, που μας έκανε να το αντιληφθούμε αυτό. Για παράδειγμα, αν κάποιος πάθει κάτι άσχημο-κακό εκείνη, σχηματίζει ένα χαιρέκακο χαμόγελο και μετά το κουτσουμπολεύει με πολύ χαρά... Δεν ξέρω αν οφείλεται αυτό στην ανατροφή της, πάντως εμάς μας ενοχλεί. Σε ευχαριστώ πάντως για τις συμβολές σου, που λογικά θα τις εφαρμόσουμε... Αν και δεν νομίζω να έχουμε κανένα αποτέλεσμα, αλλά την προσπάθεια θα την κάνουμε. Θα σε ενημερώσω αν έχουμε κανένα αποτέλεσμα! :)
Λοιπόν έπαθα σοκ!!! Πήγα σήμερα μάθημα χαλαρή και όπως πάντα πριν αρχίσει το μάθημα συζητούσα με την καθηγήτρια μου. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι με τη καθηγήτρια μου έχουμε άριστες σχέσεις και την εμπιστεύομαι πολύ. Τέσπα, εκεί που μιλούσαμε μου κάνει <<Να σε ρωτήσω κάτι εμπιστευτικά;>> Και τι με ρώτησε; Για την Σ! Δεν της είχα πει τίποτα, αλλά παρατήρησε ότι είναι πολύ κλειστή στον εαυτό της και ούτε στη Έκθεση συμμετέχει και με ρώτησε αν είναι κάτι που την απασχολεί ή αν σταματήσαμε να κάνουμε παρέα. Με τα πολλά της είπα τι συνέβηκε και απ'ότι κατάλαβα θα το ψάξει το θέμα για να δει που οφείλεται η συμπεριφορά της και εννοείται με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια! Και όλα αυτά από εκεί που δεν το περίμενα!!! άντε μακάρι να βρει καμία λύση!
Ναι πιστευω θα βοηθισει την καταστασει αρκετα : :) :
maria99cool- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 4850
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2012
Τόπος : Under the moonlight lost im my mind lisening to music..!
georgia_15 έγραψε:Λοιπόν έπαθα σοκ!!! Πήγα σήμερα μάθημα χαλαρή και όπως πάντα πριν αρχίσει το μάθημα συζητούσα με την καθηγήτρια μου. Εδώ θέλω να σημειώσω ότι με τη καθηγήτρια μου έχουμε άριστες σχέσεις και την εμπιστεύομαι πολύ. Τέσπα, εκεί που μιλούσαμε μου κάνει <<Να σε ρωτήσω κάτι εμπιστευτικά;>> Και τι με ρώτησε; Για την Σ! Δεν της είχα πει τίποτα, αλλά παρατήρησε ότι είναι πολύ κλειστή στον εαυτό της και ούτε στη Έκθεση συμμετέχει και με ρώτησε αν είναι κάτι που την απασχολεί ή αν σταματήσαμε να κάνουμε παρέα. Με τα πολλά της είπα τι συνέβηκε και απ'ότι κατάλαβα θα το ψάξει το θέμα για να δει που οφείλεται η συμπεριφορά της και εννοείται με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια! Και όλα αυτά από εκεί που δεν το περίμενα!!! άντε μακάρι να βρει καμία λύση!
Ωραία..!
damianos- Ultimate Fan
τέλεια ...ελπίζω να βρει μία λύση
Σελίδα 1 από 1