Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
74 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 74 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Λυκόφως (2008)
+55
Marilia Cullen
mariza
vasilina92love
maria99cool
damianos
mike cullen
Darky
Lillith
RosalieVamp
mariettoula
Maria Colden
LilitCa
katerina cullen
Bibinka
elena@
sara emma
κατερινα καλεν
eirini28
Alice_Diggory
Chris Cullen
afroditi lutz
Leah Clearwater
Mary Alice Brandon
Victoria
EliNaKi DAmThouGht
Kornilia PattinsonCullen
dзспоiйа cцllел
sandy forever
Ginny_Weasley
SpongeBob
ctella
teamedward96
SaveWaterDrinkBlood
eleanna mtc
demona
Christian Ozera
Kajol
Jesy_XX
Sandra21
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Nantia Hale_Biers
DeathView*
Izambella
Marzaki Cullen
Roza Cullen
Rosemarie Hathaway
Alice-Bella Cullen
MadwCullen
White Lady
Maria Louiza Cullen
Twiller
bella-maria
Nemesis of Love
Celest Volturi
Tania_Re
59 απαντήσεις
Σελίδα 8 από 13
Σελίδα 8 από 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Απ: Λυκόφως (2008)
αχ!δεν ξέρω νομίζω ήταν το πρώτο τους φιλί αλλά γενικά μετά αφότου μπήκε ο Έντουαρτ ήταν όλα τα λεφτά!
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
Κομμενες σκηνες και απο την Εκλειψη....
: :bigheart: :
: :bigheart: :
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
πες τα μωρε σιγα για αλλα 12 λεπτα παραπανω?
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
καποιο λογο θα εχουν!
εδω απο το x-files την πρωτη ταινια εκοψαν το μοναδικο φιλι που ειχε μετα απο 5 χρονια!!!
πιστευω οτι καποιος υπαρχει!!
εδω απο το x-files την πρωτη ταινια εκοψαν το μοναδικο φιλι που ειχε μετα απο 5 χρονια!!!
πιστευω οτι καποιος υπαρχει!!
έλεος εγώ όταν το είχα δει στο youtube ήθελα να τους βρίσω!
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
λιγο υπερβολικη σε βρισκω Lizzy μου..μη μου πεις.......εγινες βρικολακας?????χιχιχι
λοιπον, εγω μολις την ειδα την ταινια εγινα μανιακη!!! ξετρελα8ηκα!!!!ειχα πριξει τον πατερα μου να παμε να το αγορασουμε! μιλαμε, ειχα φαγω8ει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τελικα το αποκτησα μετα απο 3 περιπου μηνες...ειχα φριξει που δεν το εβρισκα!!!!
αμεσως μετα (την ταινια) πηρα το 1ο βιβλιο και μεσα σε 2 βδομαδες ειχα διαβασει και τα 3!!!!!! ειχα πριξει τις φιλες μου (κι ακομα δηλαδη το ιδιο κανω :D:P)!!
εχω δει την ταινια 9 φορες κι επισης τις εχω δει και τις 3 στο κινητο μου!!!!
οσο για τις φωτο, δεν το συζηταω καν...φτανουν περιπου τις..............................3600!!!!!!!!
και η λιστα συνεχιζεται.......ολα τα σαουντρακ και παρα παρα πολλα βιντεακια....................
οι τοιχοι μου ειναι γεματοι απο αφισες τους και, για να τελειωνουμε, εχω ολοκληρους φακελους με φωτος και συνεντευξεις απο περιοδικα...:/
εγω πρεπει να σας τρομαξα λιγακι...στην κοινωνικη μου ζωη παντως ειμαι πιο φυσιολογικη
σορρυ αμα σας κουρασα
λοιπον, εγω μολις την ειδα την ταινια εγινα μανιακη!!! ξετρελα8ηκα!!!!ειχα πριξει τον πατερα μου να παμε να το αγορασουμε! μιλαμε, ειχα φαγω8ει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και τελικα το αποκτησα μετα απο 3 περιπου μηνες...ειχα φριξει που δεν το εβρισκα!!!!
αμεσως μετα (την ταινια) πηρα το 1ο βιβλιο και μεσα σε 2 βδομαδες ειχα διαβασει και τα 3!!!!!! ειχα πριξει τις φιλες μου (κι ακομα δηλαδη το ιδιο κανω :D:P)!!
εχω δει την ταινια 9 φορες κι επισης τις εχω δει και τις 3 στο κινητο μου!!!!
οσο για τις φωτο, δεν το συζηταω καν...φτανουν περιπου τις..............................3600!!!!!!!!
και η λιστα συνεχιζεται.......ολα τα σαουντρακ και παρα παρα πολλα βιντεακια....................
οι τοιχοι μου ειναι γεματοι απο αφισες τους και, για να τελειωνουμε, εχω ολοκληρους φακελους με φωτος και συνεντευξεις απο περιοδικα...:/
εγω πρεπει να σας τρομαξα λιγακι...στην κοινωνικη μου ζωη παντως ειμαι πιο φυσιολογικη
σορρυ αμα σας κουρασα
ctella- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 555
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
δεος.....
με συνεπηρε και με συγκινησε!
με συνεπηρε και με συγκινησε!
ctella- Devoted Fan
Αχ Στελλιτσα μου -λιγο απέχω απο το να γινω βρικολακας........ : :vampirecheer
Θελεις να μαθεις???
Απο την στιγμη που ειδα το λυκοφως η ζωη μου αλλαξε.
Απο εκει που ημουν κολλημενη στην τηλεοραση και δεν το εβρισκα και κακο τωρα εχω φτασει στο σημειο να σιχαινομαι την τηλεοραση και να διαβαζω αρκετα βιβλια. Νομιζω οτι φταιει το οτι η Μπέλλα δεν βλέπει τηλεοραση και καταληγει με τον Εντουαρντ και ενω δεν θελω θα το κανω, παραδεχομαι οτι θελω να της μοιασω λιγο.
Ισως αυτο μου δώσει τον Εντουαρντ.......ποιος ξερει????
Απο την στιγμη που διαβασα το Λυκοφως (και η ταινια ηταν αυτη που μου εδωσε το εναυσμα) αλλαξαν μερικες απο τις κοσμοθεωρειες μου. Παλια αν εβλεπα ας πουμε τον αντρα να επιμενει να πληρωσει ή να ανοιγει την πορτα του αυτοκινητου για την κοπελα .....εκνευιζομουν. Τωρα ομως ειναι κατι καλοδεχουμενο. Επειδη το εκανε ο Εντουαρντ.
Θα με εχετε βαρεθει ως τωρα αλλα νομιζω οτι πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου. Ισως αυτο σας κανει να θεωρησετε την περιπτωση σας ελαφρωτερη και να συμετεχετε στο τοπικ.......
Δεν μπορουσα παλια να καταλαβω συναισθηματα. Δεν μπορουσα να κατανοησω τον κοσμο ετσι. Ο τροπος σκεψης μου στηριζοταν στα γεγονοτα που εβλεπα. Αλλα σε συνδυασμο με την αναλυτικη περιγραφη συναισθηματων απο την Στεφανι και την μυωπια μουπου ηταν πανω που ειχε εμφανιστει αρχισα να εξεταζω και αλλες πτυχες των ανθρωπων. Οπως ας πουμε την γλώσσα του σωματς τους, τα ματια τους. Προσπαθω να δω συναισθηματα μεσα σε αυτα. Και πολλες φορες τα καταφερνω.
Να μην ξεχναω τα αγαπημενα μου φανφικτιον. Απο τοτε που τελειωσα την χαραυγη εχω λιωσει το πισι μου -κυριολεκτικα λιωσει- στο να διαβαζω μερα νυχτα οποτε μπορω φανφικ. Μου δοθηκε η ευκαιρια να μου γινουν τα αγγλικα -σαν γλωσσα- πιο οικεια. Και επισης καποια ελληνικα φανφικτιον να με βοηθησουν στην εκφραση. Ας πουμε......... "Μεχρι που αφεθηκε στην αγκαλια του Μορφεα" που παει να πει "μεχρι που κοιμηθηκε" με ποιητικο τροπο.
Και φυσικα η συμπεριφορα μου. Τα λογια που χρησιμοποιω για να μιλησω. Η γνωση που τωρα εχω οτι ακομα και σε μια μικρη πολη σαν και την δικια μου - γυρω στους 5.000 ανθρωπους οπως στο Φορκς - μπορει να συμβει κατι.
Ισως το παρακατω να μην θελετε να το διαβασετε. Εχει σχεση με το 20ο κεφαλαιο της εκλειης κατα καποιον τροπο -ναι, τον συμβιβασμο- αλλα εχει σχεση με εμενα, αν ημουν η Μπέλλα
Δηλαδη με λιγα λογια, αυτη η ταινια με εκανε να διαβασω τα βιβλια. Τα βιβλια με βοηθησαν να περασω πολλα, αλλαξαν τις θεωρειες μου και για αυτο θα ειμαι αιωνια ευγνωμων στην Στεφανι Μειερ και στα βιβλια που εγραψε. Γι αυτο δεν θα ξεασω ποτε το Επος του Λυκοφως και γι αυτο θα ειμαι φαν για ολη μου τη ζωη.
Θελεις να μαθεις???
Απο την στιγμη που ειδα το λυκοφως η ζωη μου αλλαξε.
Απο εκει που ημουν κολλημενη στην τηλεοραση και δεν το εβρισκα και κακο τωρα εχω φτασει στο σημειο να σιχαινομαι την τηλεοραση και να διαβαζω αρκετα βιβλια. Νομιζω οτι φταιει το οτι η Μπέλλα δεν βλέπει τηλεοραση και καταληγει με τον Εντουαρντ και ενω δεν θελω θα το κανω, παραδεχομαι οτι θελω να της μοιασω λιγο.
Ισως αυτο μου δώσει τον Εντουαρντ.......ποιος ξερει????
Απο την στιγμη που διαβασα το Λυκοφως (και η ταινια ηταν αυτη που μου εδωσε το εναυσμα) αλλαξαν μερικες απο τις κοσμοθεωρειες μου. Παλια αν εβλεπα ας πουμε τον αντρα να επιμενει να πληρωσει ή να ανοιγει την πορτα του αυτοκινητου για την κοπελα .....εκνευιζομουν. Τωρα ομως ειναι κατι καλοδεχουμενο. Επειδη το εκανε ο Εντουαρντ.
Θα με εχετε βαρεθει ως τωρα αλλα νομιζω οτι πρεπει να τα βγαλω απο μεσα μου. Ισως αυτο σας κανει να θεωρησετε την περιπτωση σας ελαφρωτερη και να συμετεχετε στο τοπικ.......
Δεν μπορουσα παλια να καταλαβω συναισθηματα. Δεν μπορουσα να κατανοησω τον κοσμο ετσι. Ο τροπος σκεψης μου στηριζοταν στα γεγονοτα που εβλεπα. Αλλα σε συνδυασμο με την αναλυτικη περιγραφη συναισθηματων απο την Στεφανι και την μυωπια μουπου ηταν πανω που ειχε εμφανιστει αρχισα να εξεταζω και αλλες πτυχες των ανθρωπων. Οπως ας πουμε την γλώσσα του σωματς τους, τα ματια τους. Προσπαθω να δω συναισθηματα μεσα σε αυτα. Και πολλες φορες τα καταφερνω.
Να μην ξεχναω τα αγαπημενα μου φανφικτιον. Απο τοτε που τελειωσα την χαραυγη εχω λιωσει το πισι μου -κυριολεκτικα λιωσει- στο να διαβαζω μερα νυχτα οποτε μπορω φανφικ. Μου δοθηκε η ευκαιρια να μου γινουν τα αγγλικα -σαν γλωσσα- πιο οικεια. Και επισης καποια ελληνικα φανφικτιον να με βοηθησουν στην εκφραση. Ας πουμε......... "Μεχρι που αφεθηκε στην αγκαλια του Μορφεα" που παει να πει "μεχρι που κοιμηθηκε" με ποιητικο τροπο.
Και φυσικα η συμπεριφορα μου. Τα λογια που χρησιμοποιω για να μιλησω. Η γνωση που τωρα εχω οτι ακομα και σε μια μικρη πολη σαν και την δικια μου - γυρω στους 5.000 ανθρωπους οπως στο Φορκς - μπορει να συμβει κατι.
Ισως το παρακατω να μην θελετε να το διαβασετε. Εχει σχεση με το 20ο κεφαλαιο της εκλειης κατα καποιον τροπο -ναι, τον συμβιβασμο- αλλα εχει σχεση με εμενα, αν ημουν η Μπέλλα
- Σπόιλερ:
- Επίσης μεχρι πριν 2 χρονια, να, δεν θεωρουσα περιεργο, να πας σε ενα παρτι (αν εισαι λυκειο φυσικα) και να το κανεις με καποιον που δεν ξερεις. Ακομα και αν ειναι η πρωτη σου φορα. Και ομως, η Μπέλλα και ο Εντουαρντ με εκαναν να καταλαβω ποσο σημαντικο ειναι. Δεν ειπα οτι θα παντρευτω στα 18, ουτε και οτι θα περιμενω να παντρευτω για να κανω σεξ ή ερωτα (οπως θελετε πειτε το) αλλα δεν θα το παιρνω στα σοβαρα οπως αν δεν ειχα δει την πρωτη ταινια και κατα συνεπεια διαβασει τα βιβλια.
Δηλαδη με λιγα λογια, αυτη η ταινια με εκανε να διαβασω τα βιβλια. Τα βιβλια με βοηθησαν να περασω πολλα, αλλαξαν τις θεωρειες μου και για αυτο θα ειμαι αιωνια ευγνωμων στην Στεφανι Μειερ και στα βιβλια που εγραψε. Γι αυτο δεν θα ξεασω ποτε το Επος του Λυκοφως και γι αυτο θα ειμαι φαν για ολη μου τη ζωη.
- Σπόιλερ:
ΥΓ. Ναι, ξερω, μιλαει η τρελη. Μην ανησειχειτε τα παιρνω τα φαρμακα και ο γιατρος ειπε να μου λετε "ΝΑΙ" (υπερβολικο vampire academy --συνεπεια--->υπερβολικος αυτοσαρκασμος οπως κανει η Ρουζ-Ροζα)
:bravo:
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! πραγματικα εχεις αλλαξει δραματικα, απ' οτι καταλαβαινω, και εισαι πολλη επηρεασμενη απο το Λυκοφως...... ειχες πολλη εμπνευση οταν το εγραφες, βλεπω......εγω παντως ξεθυμανα που τα εγραψα, δεν τα ειχα πει σε κανεναν....εσυ???
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!! πραγματικα εχεις αλλαξει δραματικα, απ' οτι καταλαβαινω, και εισαι πολλη επηρεασμενη απο το Λυκοφως...... ειχες πολλη εμπνευση οταν το εγραφες, βλεπω......εγω παντως ξεθυμανα που τα εγραψα, δεν τα ειχα πει σε κανεναν....εσυ???
ctella- Devoted Fan
Ουτε εγω....κανενας εσωτερικος μονολογος ποτε ποτε......αλλα μεχρι εκει. Οπως και εσυ οι φιλοι μου εχυν βαρεθει να με ακουνε. Και για να ειμαι ειλικρινης αρεθηκα και γω να μιλαω σαν να ειναι ντουβαρια χωρις να παιρνω ανταποκριση.
Και ναι εχω εμπνευση!!!!!!! Γι αυτο θα βγω απο ιντερνετ για να τελειωσω την εργασια της τεχνολογιας. Αν και ειναι για δυο ατομα, θα την κανω εγω...καταλαβαινεις το αλλο ατομο......anyway ας χρησιμοποιησω αυτην την εμπνευση για βαθμο τετραμηνου και οχι για να βγαλω τα αποθημενα μου.....
Και ναι εχω εμπνευση!!!!!!! Γι αυτο θα βγω απο ιντερνετ για να τελειωσω την εργασια της τεχνολογιας. Αν και ειναι για δυο ατομα, θα την κανω εγω...καταλαβαινεις το αλλο ατομο......anyway ας χρησιμοποιησω αυτην την εμπνευση για βαθμο τετραμηνου και οχι για να βγαλω τα αποθημενα μου.....
χιχιχι...
ο αλλος λουφαρει, ε???? συνηθισμενα.....
αντε, καλη επιτυχια ΚΑΙ εμπνευση!!!!!:)
ο αλλος λουφαρει, ε???? συνηθισμενα.....
αντε, καλη επιτυχια ΚΑΙ εμπνευση!!!!!:)
ctella- Devoted Fan
μμμμ αυτο με το vampire academy Μαρινα να το κανεις γιατι το εχω δκιμασει κα πετυχενει!
να πω την αληθεια πριν την ταινια δεν ηξερα οτι υπηρχαν βιβλια και γενικα δεν ηξερα τι ιστορια να περιμενω..μεχρι που οταν το ειδα κολησα τοσο!!ηταν τοσο τελειο!!περιμενα την μπελλα βρικολακα και ετρεξα και πηρα τα βιβλια τρεχοντας για να δω τι θα γινει!
Δεν νομίζω ότι με έχει επηρεάσει τόσο εσάς κορίτσια, ειδικά εσένα Μαρίνα, παρόλο που είμαι πολύ μεγάλη φαν, τα λατρεύω κυριολεκτικά τα βιβλία του Λυκόφως, ίσως να μην έχω επηρεαστεί επειδη δεν αλλάζω εύκολα. Δεν μπορώ να αλλάξω από τη μία μέρα στην άλλη. Στο μόνο που με έχει επηρεάσει είναι ως προς το ότι θέλω να βρω κάποιον σαν τον Έντουαρντ και να νιώσω όπως η Μπέλλα (βέβαια χωρίς να είναι όμως μόνο από τη δική μου μεριά τα συναισθήματα :P). Α! Και κάποιες φορές πετυχαίνω τον εαυτό μου να σκέφτομαι όπως η Μπέλλα. Αυτά μόνο.
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
οταν ειδα την ταινια. λεω νταξει δεν λεει και πολλα. αλλα οταν διαβασα τα βιβλια (που μου πηρε κατα τυχη η αδρφη μου) εφαγα φοβερο κολλημα
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
εγω δεν θελω να μιλισω για αυτο..
Ακομα βλεπω ψυχολογο για να ξεκολλησω
πλακα κανω..
εχχω παθει ακριβως το ιδιο με την στελλα! Δεν θα ξεκολλισω με τιποτα!
Ακομα βλεπω ψυχολογο για να ξεκολλησω
πλακα κανω..
εχχω παθει ακριβως το ιδιο με την στελλα! Δεν θα ξεκολλισω με τιποτα!
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
Όχι μην ανυσηχείς! Δεν είναι τόσο τρελό όσο νομίζεις πως θα το πέρναμε!
Σοβαρά τώρα, δεν μου φαίνεται καθόλου τρελό. Αντιθέτως. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι φυσιολογικό να επηρεάζεσαι από κάτι. Εγώ επηρεάζομαι πολύ εύκολα. Απλώς δεν αλλάζω.
Σοβαρά τώρα, δεν μου φαίνεται καθόλου τρελό. Αντιθέτως. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι φυσιολογικό να επηρεάζεσαι από κάτι. Εγώ επηρεάζομαι πολύ εύκολα. Απλώς δεν αλλάζω.
Εγω ειμαι σαν αλλος ανθρωπος. Εχω ακομα μερικα στοιχεια οπως το πεισμα και την γκρινια που οπως βλέπετε αριστερα απο το ποστ εχω βαλει οτι ο αδερφος μου επιμενει να το βαλω αλλά γενικα εχω αλλαξει πολύ. Και δεν ξερω αν αυτο θα μου βγει σε καλο ή σε κακο.
Πολλές φορές είναι καλό, ποτέ δεν ξέρεις! Ειδικά εκεί που λες ότι δεν βλέπεις πια τηλεόραση και διαβάζεις πολύ βιβλία και φανφικ, αυτό είναι αναμφισβήτητα πολύ καλό!
Οι αλλαγές.....
και άλλα πολλα βεβαια αλλα αυτά είναι τα κύρια : :vampirecheer
συμφωνώ με την μαρίνα(lizy)
- έμαθα ότι υπάρχουνε και ταινίες τόσο ρομαντικές...
- ότι οι βρικόλακες έχουνε και μια άλλη καλή πλευρά γύρω από τους μύθους τους
- έκανα νέους καλούς φίλους
- μπήκα στην θέση των χαρακτήρων έστω για λίγο και ήτανε μια διαφορετική εμπηρεία....
και άλλα πολλα βεβαια αλλα αυτά είναι τα κύρια : :vampirecheer
συμφωνώ με την μαρίνα(lizy)
πολύ ωραίες, δεν χρειαζόταν να κοπούν...(πάντως είναι η πρώτη φορά που τις βλέπω)
Ginny_Weasley- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1071
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2010
Τόπος : Godric's Hollow
Σελίδα 8 από 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Παρόμοια θέματα
» 1. Λυκόφως
» Ο δρόμος μου συνάντησε το Λυκόφως....
» Midnight Sun
» Little Ashes (2008)
» Wallander 2008-2016
» Ο δρόμος μου συνάντησε το Λυκόφως....