Fandom World
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Translation-Language
English French German Spain Italian DutchRussian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πρόσφατα Θέματα
» Elite
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*

»  Gotham
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*

» New Girl
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» Suits
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΚυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*

» La casa de papel
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:49 από DeathView*

» THE ROOKIE
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΤετ 13 Ιαν 2021, 22:42 από DeathView*

» …ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (GIA PANTA) (2020)
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:51 από DeathView*

» The Magicians
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:43 από DeathView*

» ShadowHunters
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:42 από DeathView*

» BODYGUARD
To Χρυσό Άστρο Της Αυγής EmptyΣαβ 14 Νοε 2020, 14:39 από DeathView*

Εικονοθήκη

To Χρυσό Άστρο Της Αυγής Empty
Παρόντες χρήστες
192 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 192 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

[ Δες όλη τη λίστα ]

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

To Χρυσό Άστρο Της Αυγής 418afec4-819c-4713-9a94-595f02c65c61_zpsf167a6cb

To Χρυσό Άστρο Της Αυγής

Πήγαινε κάτω

To Χρυσό Άστρο Της Αυγής Empty To Χρυσό Άστρο Της Αυγής

Δημοσίευση από RosalieVamp Κυρ 12 Φεβ 2012, 13:39

Κεφάλαιο 1 : ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Μια αιωνιότητα μαζί με τον Έντουαρτ , μια αιωνιότητα ως βρικόλακας, μια αιωνιότητα μαζί με το παιδί μας, την Νέσσι.
Η Ρένεσμι σταμάτησε να μεγαλώνει όταν ήταν 18 και ο Τζέικομπ είναι πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Όλη αυτή η λατρεία που της δείχνει την έχει κάνει να τον ερωτευτεί. Ξέρω ότι το μικρό μου υβριδικό βρικολακάκι έπεσε σε καλά χέρια. Ο Έντουαρτ πάλι δεν νομίζω να απολαμβάνει ότι ο Τζέικομπ μπήκε οριστικά στην οικογένειά μας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.
Οι Βολτούρι ευτυχώς από τότε δεν μας ξαναενόχλησαν, αλλά ο Έντουαρτ είχε ακούσει στις σκέψεις του Άρο ότι θα ξανα επέστρεφαν για να πάρει αυτό που ήθελε. Δεν μπορώ να πω ότι τρόμαξα με αυτή του την σκέψη ότι θα ξανα επέστρεφε, αλλά πως άμα και όταν επέστρεφαν μπορεί να μας κατέστρεφαν εντελώς ( εκτός βέβαια από τους χαρισματικούς της οικογένειας ).
Ο Τσάρλι και η Ρενέ πέθαναν πριν είκοσι χρόνια αφού πρώτα τους αποκαλύψαμε ότι όλοι μας είμαστε βρικόλακες. Η Ρενέ μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκε και την συνέπαρε πολύ το γεγονός ότι η μοναχοκόρη της είναι απέθαντη. Ο Τσάρλι αντίθετα το είχε καταλάβει και ότι η Νέσσι έχει μια σχέση με αυτό μιας και τον είχε εκπλήξει πολύ το γεγονός ότι μέσα σε τέσσερα χρόνια είναι φτάσει από την γέννηση στην ενηλικίωση.
Στο Φορκς είχαν πολλοί υποψιαστεί για μας τους Κάλλεν και το είδος μας και γι αυτό μετακομίσαμε στην Λουιζιάνα, σε ένα πολύ πιο μεγάλο σπίτι με θέα στην θάλασσα. Ο Καρλάιλ έπιασε και εκεί δουλειά ως γιατρός και εμείς έχουμε σκοπό του χρόνου να πάμε στο λύκειο. Μιας και πρώτα πρέπει να προσαρμοστούμε στην πόλη.
Ενώ τα σκεφτόμουν όλα αυτά προχωρούσα προς το σαλόνι του νέου μας σπιτιού με το βλέμμα καρφωμένο στο πάτωμα. Ο Έμμετ και ο Τζάσπερ έξω στην αυλή παίζανε μπράτιφερ. Η Ρόζαλι και η Άλις έφτιαχναν πλεξούδες τα μαλλιά της Ρένεσμι και ο Καρλάιλ, η Έσμι, Έντουαρτ και ο Τζέικ είχαν πάει για κυνήγι.
Η Άλις με το που με είδε ήρθε γεμάτη χάρη προς το μέρος μου και κοίταξε το ντύσιμό μου κατσουφιασμένα.
<<Ένας ολόκληρος αιώνας και ακόμα να μάθεις πώς τα συγκεκριμένα τακούνια δεν ταιριάζουν με αυτή την μπλούζα ; >>
<<Κοίτα να δεις … Όπου και να πάω θα με καταδιώκει η αστυνομία μόδας Άλις Κάλλεν…>> είπα γυρνώντας θεατρικά τα μάτια μου.
Η Άλις ξαφνικά κοίταξε στο κενό με ένα βλέμμα αχανές. Είδε κάτι. Μόλις επανήλθε πάλι με κοίταξε και χαμογέλασε.
<<Τι είδες ; >> ρώτησα γεμάτη απορία.
<<Τίποτα σημαντικό τελικά απλά πάρθηκε μια απόφαση από τους Βολτούρι. >>
<<Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ακόμα παρακολουθείς τις αποφάσεις του Άρο. Δεν κάναμε κάτι δεν πρόκειται να μας ξαναενοχλήσουν.>>
<<Δεν πρόκειται να μας ξαναενοχλήσουν για να προσπαθήσουν να διαλύσουν την οικογένεια μας , αλλά για μας επισκεφτούν όμως ;>>
<<Ο Άρο αποφάσισε να μας επισκεφτεί; Μου φαίνετε ή είμαστε η μόνη σύναξη την οποία την ενοχλούν κάθε τρεις και λίγο; >>
<<Όχι μην το λες είναι και οι βρικόλακες του Νότου με τις βεντέτες τους και οι σύναξη της Τάνια για λόγους τάχα παρηγοριάς …>> πετάχτηκε ο Τζάσπερ από την αυλή.
<<Αααα εντάξει τότε δεν είμαστε οι μόνοι…>> είπα με ένα ειρωνικό υφάκι.
<<Πολλά νευράκια έχετε κυρία Κάλλεν ή μου φαίνετε; Τι έγινε χθες το βράδυ; Δεν αναπαραστήσατε σωστά με τον Έντουαρτ την πρώτη σας νύχτα και είμαστε λίγο στην τσίτα;>> είπε ο Έμμετ γελώντας μαζί με τον Τζάσπερ.
Στριφογύρισα τα μάτια μου και πήγα προς την Ρόουζ και την Ρένεσμη. Η γλυκιά μου κόρη πετάχτηκε από την καρέκλα, οποία καθόταν και ήρθε να με αγκαλιάσει. Την αγκάλιασα και εγώ και καθίσαμε μαζί στον καναπέ. Για λίγη ώρα επικρατούσε ησυχία μες στο σπίτι αν εξαιρούσε κανείς τον Έμμετ να ζητωκραυγάζει που νίκησε τον Τζάσπερ 5-4.
Η Άλις όπως καθόταν δίπλα μου, μου έπιασε απότομα τον καρπό του χεριού μου και τα μάτια της γούρλωσαν. Ενώ σαν βρικόλακες δεν χρειάζεται να αναπνέουμε εκείνη άρχισε να εισπνέει και να εκπνέει πολύ γρήγορα. Μόλις ο Τζάσπερ κατάλαβε τι έγινε ήρθε στο πλευρό της, της έπιασε την παλάμη.
<<Τι βλέπεις γλυκιά μου ;Τι είναι ;>>είπε.

Τα σχόλια σας εδώ

http://www.thetwilightsagagreek.net/t1235-topic#83334
RosalieVamp
RosalieVamp
Ultimate Fan
Ultimate Fan

Θηλυκό Αριθμός μηνυμάτων : 1441
Ταύρος Ηλικία : 26
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2011
Τόπος : Argos

http://everythingispossibleifubelieve.tumblr.com/

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω