Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
88 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 88 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
Breaking Dawn Part 1 (2011)
+49
doritoc
eirini28
Mary Alice Brandon
SaveWaterDrinkBlood
roblina
sandy forever
dзспоiйа cцllел
Victoria
Kornilia PattinsonCullen
<3robsten<3
~*~Lost Soul~*~
κατερινα καλεν
nektarios8
salemita
joannakallen9
xristinaki
gogoylini
Elizabeth _ Cullen <3
Mrs.Christina
elinaki
sweety
Serena_Morena_Cullen
Ginny_Weasley
peby
Werewolf
eleanna mtc
Thodoris Cullen
angiethevamp
Sandra21
demi cullen
demona
Celest Volturi
Christian Ozera
DeathView*
Jesy_XX
teamedward96
Anactaciaa_Rosetta Cullen
Kajol
Nantia Hale_Biers
Marzaki Cullen
Roza Cullen
Rosemarie Hathaway
Alice-Bella Cullen
MadwCullen
SpongeBob
Maria Louiza Cullen
White Lady
Tania_Re
Nemesis of Love
53 απαντήσεις
Σελίδα 35 από 40
Σελίδα 35 από 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Απ: Breaking Dawn Part 1 (2011)
θα μας στειλουν στον 7ο ουρανο, εγω αυτο ξερω
αν με ενα λεπτο απο μια δυωρη ταινια εχουμε τετοιες αντιδρασεις τοτε με τις 2 ωρες της ταινιας τι θα γινει??
αν με ενα λεπτο απο μια δυωρη ταινια εχουμε τετοιες αντιδρασεις τοτε με τις 2 ωρες της ταινιας τι θα γινει??
Να σου δειξω αντιδρασεις;;;
1------>
2------> :wow:
3------>
4------> :fainting:
χαχαχαχαχαχα!!!Θα μας στειλουν σας λεω οι ανθρωποι με τα κουταλακια θα μας μαζευουν!
Λιωμα θα εχουμε γινει... :flywitch:
1------>
2------> :wow:
3------>
4------> :fainting:
χαχαχαχαχαχα!!!Θα μας στειλουν σας λεω οι ανθρωποι με τα κουταλακια θα μας μαζευουν!
Λιωμα θα εχουμε γινει... :flywitch:
Roza Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 4115
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2010
Τόπος : οπου ειναι ο Εντουαρντ!!!
Βασικά στα βραβεία έλεγαν ότι είναι ένα sneek peek, όχι το τρέιλερ, άρα θα βγουν και άλλα που να μας προετοιμάζουν μέχρι να βγει το κανονικό τρέιλερ.
Alice-Bella Cullen- V.I.P. Member
- Αριθμός μηνυμάτων : 5318
δεν μπορω, πεθαινω!!!!!! ερωτηση: εχει μετρησει κανενας ποσες φορες το εχω πει αυτο απο προχθες το βραδυ???? πρεπει να εχει γινει καποιο ρεκορ. να ζητησω να με βαλουν στα ρεκορ γκινες???
Δεν εισαι η μονη που το εχει πει!!Μπας και να ζητησουμε και εμεις να μας
βαλλουν;;
βαλλουν;;
Εγώ ξέρεις πόσες φορές το έχω πει??? Ούτε εγώ δεν ξέρω! Άντε που θα πάει θα σταματήσουμε να το λέμε. Όταν δούμε τη Χαραυγή.
μισο. τι εννοεις θα σταματησουμε?? οτι τελικα θα πεθανουμε και για αυτο??? αν ναι, τοτε συμφωνω!!!!
καλα εχετε καταλαβει πόσο ειμαστε??
καλα εχετε καταλαβει πόσο ειμαστε??
Βασικά όχι. Κάτσε να δούμε αν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Λες ότι θα πεθάνεις για το τρέιλερ?? Αν ναι, τότε καλά κατάλαβα. Αυτό που λέω είναι ότι θα σταματήσουμε να λέμε ότι θα πεθάνουμε με αυτά που βλέπουμε στο τρέιλερ μόνο όταν δούμε την ταινία...
Αν δεν μιλούσες για το τρέιλερ, τότε κατάλαβα ό,τι να΄ναι.
Αν δεν μιλούσες για το τρέιλερ, τότε κατάλαβα ό,τι να΄ναι.
εννουσα οτι αυτα που θα δουμε στην ταινια..... θα μας αποτελειωσουν. θα μας πεθανουν. και δεν θα λεμε πια "θα πεθανω" γιατι "θα εχουμε ήδη πεθανει". Ακουγεται λιγο μακβριο το ξερω.....
Έλα θα κάνουμε υπομονή για το δεύτερο μέρος. Ποιος αντέχει ακόμα ένα χρόνο?? Πρέπει να δείξουμε πυγμή. We will survive.
ααααααααααχχ
edit: παιδια, δεν το πιστευω αυτο που μολις εκανα. ζητω συγνωμη. το ξερω οτι μονολεκτικα ποστ πρεπει να αποφευγονται οπως επισης και αυτα με αναστεναγμους και γελια αλλα ειναι η αντιδραση που μου δημιουργει η χαραυγη. Ειναι ντροπη το οτι ειμαι διαχειρηστρια και το εκανα αλλα.....και γω : * twilight* : ειμαι!!!!!!
edit: παιδια, δεν το πιστευω αυτο που μολις εκανα. ζητω συγνωμη. το ξερω οτι μονολεκτικα ποστ πρεπει να αποφευγονται οπως επισης και αυτα με αναστεναγμους και γελια αλλα ειναι η αντιδραση που μου δημιουργει η χαραυγη. Ειναι ντροπη το οτι ειμαι διαχειρηστρια και το εκανα αλλα.....και γω : * twilight* : ειμαι!!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lizzy Cullen στις Τρι 07 Ιουν 2011, 20:52, 1 φορά
Έτσι ακριβώς. Όλες το ίδιο νιώθουμε. :lovyou:
Αχχχχχ
Λοιπόν ας ξεκινήσω με την ανάλυση του τρέιλερ:
1. Ξενέρωσα που αρχίζει με την κοπελιά εκείνη (ποιά είναι αυτή ρε παιδιά; ) να πηγαίνει την πρόσκληση γάμου στον Άρο.
2. Μου άρεσε Τσάρλι και Ρενέ να διαβάζουν την πρόσκληση του γάμου, η Ρενέ ΘΕΑ αλλά στο βιβλίο αλλιώς ήταν. Νομίζω πως και στην Ρενέ και στον Τσάρλι η Μπέλλα το είπε, σωστα; Και η σκηνή με Τσάρλι-Μπέλλα και Έντουαρντ στο βιβλίο ήταν ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ
3. Μπορείτε να μου πείτε γιατί ο Τζέικομπ κάθε φορά που εμφανίζεται γυμνός βρέχει; Τυχαίο; Δε νομίζω!
4. Μου την έσπασε πολύ που τα πρώτα 50 δευτερόλεπτα δεν είχε Μπέλλα-Έντουαρντ αλλά απoζιμιώθηκα με το υπόλοιπο 1 λεπτό! Λοιπόν η πρόσκληση του γάμου είναι :love u: :love u:
Isabella Marie Swan and Edward Anthony Masen Cullen together with their families request the honor of your present at the celebration of their marriage.
Saturday, the thirteenth of August two thousand and eleven five o'clock in the evening.
420 Woodcroft Av,
Forks WA
Aχχχχχχχχχχχχχχ
Και ορίστε οι φωτογραφίες της πρόσκλησης:
Γενικά σαν τρέιλερ ΤΕΛΕΙΟ γι'αυτούς ειδικά που δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και είμαι χαρούμενη γιατί η μεταφορά -τουλάχιστον στο τρέιλερ- φαίνεται καλή..
Ας πάμε τώρα στα βραβεία που τα πήραμε ΟΛΑ
Κερδίσαμε καλύτερης ταινίας φυσικά, καλύτερου φιλιού (Pattinson-Stewart )-μου την έδωσε που ο Ρόμπ φίλησε τον Τέιλορ(έστω και σταυρωτά), καλύτερου ανδρικού ρόλου (Pattinson ), καλύτερου γυναικείου και καλύτερης μάχης. Σκίσαμεεεεεεεε!
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που θα δω αυτήν την ταινία γιατί έχω ενάμιση χρόνο που διάβασα το βιβλίο και από τότε αυτό περιμένω
Λοιπόν ας ξεκινήσω με την ανάλυση του τρέιλερ:
1. Ξενέρωσα που αρχίζει με την κοπελιά εκείνη (ποιά είναι αυτή ρε παιδιά; ) να πηγαίνει την πρόσκληση γάμου στον Άρο.
2. Μου άρεσε Τσάρλι και Ρενέ να διαβάζουν την πρόσκληση του γάμου, η Ρενέ ΘΕΑ αλλά στο βιβλίο αλλιώς ήταν. Νομίζω πως και στην Ρενέ και στον Τσάρλι η Μπέλλα το είπε, σωστα; Και η σκηνή με Τσάρλι-Μπέλλα και Έντουαρντ στο βιβλίο ήταν ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ
3. Μπορείτε να μου πείτε γιατί ο Τζέικομπ κάθε φορά που εμφανίζεται γυμνός βρέχει; Τυχαίο; Δε νομίζω!
4. Μου την έσπασε πολύ που τα πρώτα 50 δευτερόλεπτα δεν είχε Μπέλλα-Έντουαρντ αλλά απoζιμιώθηκα με το υπόλοιπο 1 λεπτό! Λοιπόν η πρόσκληση του γάμου είναι :love u: :love u:
Isabella Marie Swan and Edward Anthony Masen Cullen together with their families request the honor of your present at the celebration of their marriage.
Saturday, the thirteenth of August two thousand and eleven five o'clock in the evening.
420 Woodcroft Av,
Forks WA
Aχχχχχχχχχχχχχχ
Και ορίστε οι φωτογραφίες της πρόσκλησης:
- Σπόιλερ:
Γενικά σαν τρέιλερ ΤΕΛΕΙΟ γι'αυτούς ειδικά που δεν έχουν διαβάσει το βιβλίο και είμαι χαρούμενη γιατί η μεταφορά -τουλάχιστον στο τρέιλερ- φαίνεται καλή..
Ας πάμε τώρα στα βραβεία που τα πήραμε ΟΛΑ
Κερδίσαμε καλύτερης ταινίας φυσικά, καλύτερου φιλιού (Pattinson-Stewart )-μου την έδωσε που ο Ρόμπ φίλησε τον Τέιλορ(έστω και σταυρωτά), καλύτερου ανδρικού ρόλου (Pattinson ), καλύτερου γυναικείου και καλύτερης μάχης. Σκίσαμεεεεεεεε!
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που θα δω αυτήν την ταινία γιατί έχω ενάμιση χρόνο που διάβασα το βιβλίο και από τότε αυτό περιμένω
Kornilia PattinsonCullen- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 270
Ημερομηνία εγγραφής : 08/03/2011
είχα να μπώ μια μέρα και κάνατε τρεις σελίδες σχόλια! Ουάου...όχι ότι δεν το περίμενα.εγώ σχολίασα από τιε πρώτες αλλά δεν ήμουν αυτό που λέμε καλά ...ήμουν κάπως έτσι : :wow: :yesss: νομίζω με καταλαβαίνεται...τώρα θα τα σχολιάσω όλα δεξοδικά.Μου άρεσε πολύ η αρχή του τρέιλερ, βασικά οι γόβες που φοράει η κοπέλα η οποία θα έκτιμούσα αν μου έλεγε κάποιος ποια μπορεί να είναι (σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι ή ''ασπίδα'' του Άρο αλλά...).Επίσης έχω να επισημάνω ότι ο Τζέικ το σκάει στο τέλος της έκλειψης αλλά αυτό είναι πτέσμα άσε που έπρεπε να το δείξουνε.Αυτό που το κυνηγάει ο πατέρας του με το καροτσάκι με έκανε να θυμηθω μια απορία που είχα στο λυκόφως.Μια σκηνή που ο Έντουαρτ έρχεται από το δάσος στην αυλή της Μπέλλα και της φτιάχνει το φτερό και μετά εμφανίζονται οι Μπλακ (Τζέικ και Μπίλι) και φεύγει ο Έντ και αγριοκοιτάζονται έχω δύο απορίες πρώτον ο Έντ που το βρήκε το αμάξι (βλ.ο Έντουαρτ έρχεται από το δάσος) και δεύτερον πωε οδηγάει ο Μπίλι? Ξέρω είμαι εντλώς και ζητώ συγγνώμη. Ας επιστρέψω στο θέμα!Λάτρεψα το σκηνικό του γάμου και ιδιέτερατο ότι αν κατάλαβα καλά το έκαναν στο ΛΙΒΑΔΙ το άνχος της Μπέλλα που φαίνεται από το σφίξιμο του χεριού και επίσης το μαλλί και το πρόσωπο της είναι θεικό!!!! :bravo: επιπλεόν το φιλί που δείχνουν μέσα στο κόσμο (αν και δεν υπάρχει τέτοια σκηνή στο βιβλίο).Τη σεξιστηκή σκηνή δεν μπορώ να την χαρακτηρίσω επαρκώς είναι υπέροχη έμεινα :fainting: την πάλη δεν την κατάλαβα (από που είναι ) ο έντουααρτ και ο τζέικομπ τσακόνονται μάλλον στη σκηνή της γέννας αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη.Και τέλος η σκηνή που ανακαλύπτουν για την εγκυμοσύνη είναι απλά τόσοοοο συγκηνιτική!
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
δεν νομιζω εκει που τσακωνεται ο εντουαρντ με τον τζεικομπ να ειναι η σκηνη της γεννας γιατι απλα θα ειναι στην 2η ταινια
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
εγω το μονο που αναρωτιμε ειναι γιατι ο Ντιμιτρι κοπαναει την Χαιντι στον τοιχο? :wtf:
Nantia Hale_Biers έγραψε:εγω το μονο που αναρωτιμε ειναι γιατι ο Ντιμιτρι κοπαναει την Χαιντι στον τοιχο? :wtf:
H Xάιντι είναι????
teamedward96- Obsessed Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 376
Ημερομηνία εγγραφής : 04/09/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη
και εγω νοομιζω η χαιντη ειναι αλλα ουτε εγω καταλαβα γιατι την κοπαναει!!
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
Ναι αντί να φιλήσει την Κρίστεν...
Αν και μετα πήγε να τη φιλήσει κι αυτή αλλά αυτή δεν τον άφησε..
Αλλά δεν επέμεινε όπως την άλλη φορα...
Αν και μετα πήγε να τη φιλήσει κι αυτή αλλά αυτή δεν τον άφησε..
Αλλά δεν επέμεινε όπως την άλλη φορα...
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
κατερινα καλεν έγραψε:δεν νομιζω εκει που τσακωνεται ο εντουαρντ με τον τζεικομπ να ειναι η σκηνη της γεννας γιατι απλα θα ειναι στην 2η ταινια
Η γεννα ειναι στην πρωτη ταινια λογικα!!Την Μπελλα νομιζω δεν θα δειξουνε που μεταμορφωνεται!Αν δεν δειξουν γεννα πως θα το τελειωσουν;Ξερα; :what?:
teamedward96 έγραψε:[...]Επίσης έχω να επισημάνω ότι ο Τζέικ το σκάει στο τέλος της έκλειψης αλλά αυτό είναι πτέσμα άσε που έπρεπε να το δείξουνε.[...]
- Σπόιλερ:
Αυτό που το κυνηγάει ο πατέρας του με το καροτσάκι με έκανε να θυμηθω μια απορία που είχα στο λυκόφως.Μια σκηνή που ο Έντουαρτ έρχεται από το δάσος στην αυλή της Μπέλλα και της φτιάχνει το φτερό και μετά εμφανίζονται οι Μπλακ (Τζέικ και Μπίλι) και φεύγει ο Έντ και αγριοκοιτάζονται έχω δύο απορίες πρώτον ο Έντ που το βρήκε το αμάξι (βλ.ο Έντουαρτ έρχεται από το δάσος) και δεύτερον πωε οδηγάει ο Μπίλι?
Λάτρεψα το σκηνικό του γάμου και ιδιέτερα το ότι, αν κατάλαβα καλά, το έκαναν στο ΛΙΒΑΔΙ [...]
βασικα ετσι πρεπει να εγινε το σεναριο σε συννενοηση με στεφανι, μελισσα και σάμμιτ. Γιατι στην εκλειψη ξεκινανε να πανε να το ανακοινωσουν στον Τσαρλι και υποτιθεται το κανουν, η Μπέλλα βλέπει το νυφικο και ζηταει απο την Αλις να γινει παρανυφη οπως επισης και στην εκλειψη βλεπει την προσκληση ο τζεικομπ.
ΑΛΛΑ.
αποφασισαν οτι βρισκεται στην εκλειψη να το αφισουν αποκλειστηκα να ειναι στην χαραυγη και ιδου τα αποτελεσματα.
Το οτι η Μπέλλα το λεει και στους δυο γονεις της (στον Τσαρλι μαζι με τον Εντουαρντ face-to-face και στην Ρενε μονη της μεσω τηλεφωνου) δεν σημαινει οτι οι γονεις της δεν θα παρουν προσκληση. Στο κατω κατω οι γονεις υποτιθεται τα κρατανε για ενθυμιο αυτα τα πραγματα. Anyway.....
Εεεε νομιαω πως ο γαμος γινεται στην αυλη των Καλλεν. Δεν νομιζω ο Εντουαρντ να ηθελε να μοιραστει το λιβαδι τους μαζι με ολους αυτους. Α και.....ολοι αυτοι, πώς θα το εβρισκαν??? Αλλα ναι, εχεις δικαιο και τωρα που το παρατηρω το οτι η Αλις εφερε τοσα λουλουδια και τοσες μυρωδιες εχουν να κανουν με το οτι ηθελε να μεταφερει λιγο απο το λιβαδι τους στον γαμο τους. Στην ταινια ειναι πιο εμφανες γιατι ειναι σε κηπο ενω στο βιβλιο ειναι μεσα στο σπιτι των Καλλεν.
Ρε παιδια, δεν βλεπετε οτι το δερμα της "κοπελας με το γραμμα" δεν ειναι "χλωμο"??? ειναι ανθρωπος. Λογικα ειναι η Τζιανα. Αυτη που οι Βολτουρι εχουν σαν γραμματεα και της εχουν υποσχεθει να την αλλαξουν. Λογικα καπου εδω θα την σκοτωσουν. Θυμαστε τι ειχε πει η Τζειν στην ταινια Νεα Σεληνη. (ή θα γινει βρικολακας ή επιδορπιο).
- Σπόιλερ:
- Λοιπον, εχω αρκετο καιρο να διαβασω το λυκοφως οποτε δεν θυμαμαι ακριβως το βιβλιο. Παντως στην ταινια θυμαμαι.
Λοιπον, η Μπέλλα φορουσε ακουστηκα και καθαριζε το αυτοκινητο της. Ξαφνικα ερχετε ο Εντουαρντ και πηδαει πανω στο αυτοκινητο της και αρχιζουν και μιλανε. Αν δεις στο βαθος υπάρχει το ασημι βολβο του Εντουαρντ. Η υπόθεση μου? Ειχε ερθει με αυτοκινητο και η Μπέλλα δεν το καταλαβε γι αυτο για να της κανει "εκπληξη" εκανε αυτο που εκανε και ολοι καταλαβαμε οτι ειχε ερθει απο το πουθενα. (α νομιζω θυμηθηκα και τι γινεται στο βιβλιο) οποτε μετα οταν ερχετε ο Μπιλλι φευγει με το αυτοκινητο.
Τωρα αυτο με τον Μπιλλι και το καροτσακι και "πως οδηγει" το ειχα σκεφτει και γω. Δεν ξερω. Πρεπει να ρωτησουμε την Καθριν.
Και τελικα οντως μου ηρθε φλασκια με το τι γινεται στο βιβλιο. Ηταν πανω που ειχαν γυρισει απο το λιβαδι με το αυτοκινητο της Μπέλλα οταν ηρθε το αυτοκινητο -το οποιο οδηγουσε ο Τζεικομπ και ο Μπίλλι του ειπε μετα "κανω πως δεν σε ειδα" γιατι ο Τζεικ ειναι ακομα 16 χρονων- των Μπλακ. Ο Εντουαρντ ειπε στην Μπέλλα "απασχολησε τους για να φυγω" και τελικα ετσι εγινε και ο Εντουαρντ εφυγε με "τα ποδια" μεσω του δασους φυσικα.
Αυτα.....
Πειτε μου οτι δεν ξερετε πως θα τελειωσει η ταινια, να τρελαθω!!!
Η κοπελα που πεταει ο Ντιμιτρι ειναι η Τζιανα. Τωρα γιτι την πεταει θα το μαθουμε στην ταινια... Η ταινια απ' οτι ξερω θα τελειωσει με την Μπελλα να ανοιγει τα ματια της ως βρικολακας.
- Σπόιλερ:
- Υπαρχει περιπτωση ο "μηχανικος" Τζεικομπ να ειχε φτιαξει το αμαξι?
Marzaki Cullen- Fangirl Forever
- Αριθμός μηνυμάτων : 2076
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : ΚεrατciΝi Cιτy
- Σπόιλερ:
- εννοεις να το ειχε φτιαξει ετσι ωστε ο πατερας του να το οδηγει χωρις να χρειαζεται τα ποδια του?? ειχα δει μια ταινια με ενα τετοιο αυτοκινητο...... μπορει, τι να πω??
σωστα ξερεις!!!!
καλυτερα ομως να συνεχισουμε εδω
https://fandomworld.forumgreek.com/t635p135-topic#47652
Λοιπον για οσους δεν ξερουν επαναλαμβανω αυτα που ξερω......(πολυ ταπεινα, ε?)
Λοιπον.... θα γεννηθει η Νεσι, ο Εντουαρντ θα αρχισει την μεταμορφωση της Μπέλλας και μετα ο Τζεικ θα κατεβει και θα αποτυπωσει στην Νεσι. Την στιγμη εκεινη θα ειναι σαν να βλεπει το μελλον του και ετσι θα δουμε την Νεσι μωρο, την Νεσι παιδι, την Νεσι εφηβη και την Νεσι γυναικα (αν και νομιζω οτι θα σταματησει στο εφηβη εφοσον η αναπτξη της θα σταματησει οταν θα ειναι γυρω στα 17-19). Μετα απο αυτο θα δουμε την Μπέλλα να ανοιγει τα κοκκινα της ματια και μετα θα πεσουν οι τιτλοι τελους!!!!!
Λοιπον.... θα γεννηθει η Νεσι, ο Εντουαρντ θα αρχισει την μεταμορφωση της Μπέλλας και μετα ο Τζεικ θα κατεβει και θα αποτυπωσει στην Νεσι. Την στιγμη εκεινη θα ειναι σαν να βλεπει το μελλον του και ετσι θα δουμε την Νεσι μωρο, την Νεσι παιδι, την Νεσι εφηβη και την Νεσι γυναικα (αν και νομιζω οτι θα σταματησει στο εφηβη εφοσον η αναπτξη της θα σταματησει οταν θα ειναι γυρω στα 17-19). Μετα απο αυτο θα δουμε την Μπέλλα να ανοιγει τα κοκκινα της ματια και μετα θα πεσουν οι τιτλοι τελους!!!!!
Αν δείξει τα μάτια της Μπέλλα θα μου άρεσε να ακουστεί και η ανάσα της μια φορά και μετά να σταματήσει. Να ακουστεί ένας εκκωφαντικός ήχος (δεν ξέρω αν καταλάβατε) και μετά να δείξει μαύρο φόντο με τα ονόματα κ.λ.π.
Σελίδα 35 από 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Breaking Dawn Part 1 (2011)
» Breaking Dawn Part 2 (2012)
» 4. Χαραυγή
» Breaking Bad
» Butter (2011/12)
» Breaking Dawn Part 2 (2012)
» 4. Χαραυγή