Πρόσφατα Θέματα
Παρόντες χρήστες
184 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 184 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησηςΚανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 545, στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 15:59
Σύνδεση
SINGLE = [S]tress [I]s [N]ow [G]one [L]ife's [E]asier
+8
jessicaBlooDy
Nantia Hale_Biers
Dalia
Jimmy Cullen...
κατερινα καλεν
Celest Volturi
Rosemarie Hathaway
Victoria
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
SINGLE = [S]tress [I]s [N]ow [G]one [L]ife's [E]asier
SINGLE
[S]tress [I]s [N]ow [G]one [L]ife's [E]asier
Εισαι single? Μη στεναχοριεσε γιατι πραγματικα η ζωη ειναι πολυ καλυτερη χωρις σχεσεις και αηδιες!
Οταν εισαι σε σχεση συνηθως πρεπει:
Να παρατας τους φιλους σου ωστε να κατσεις μαζι του.
Να μην τον νευριασεις με κατι που θα πεις.
Να φοβασε ολη την ωρα μηπως και σε κερατωνει.
Να εισαι απολυτα πιστη σε εκεινον.
Να μην γκρινιαζεις.
Να μην τον ρεζιλευεις..
και γενικα να μην εισαι ο εαυτος σου και να μην κανεις αυτο που νιωθεις και που θες.
Σας αρεσει αυτο ή προτειματε να ειστε Single?
Εισαι single? Μη στεναχοριεσε γιατι πραγματικα η ζωη ειναι πολυ καλυτερη χωρις σχεσεις και αηδιες!
Να μην γκρινιαζεις.
Να μην τον ρεζιλευεις..
και γενικα να μην εισαι ο εαυτος σου και να μην κανεις αυτο που νιωθεις και που θες.
Απ: SINGLE = [S]tress [I]s [N]ow [G]one [L]ife's [E]asier
Παλιά δεν μου άρεσε καθόλου που δεν είχα αγόρι...αλλά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον είναι καλύτερα έτσι. Μπορώ να κάνω ότι θέλω και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Με την κολλητή μου περνάω τέλεια! Δεν τους έχουμε ανάγκη!
Rosemarie Hathaway- Moderator
- Αριθμός μηνυμάτων : 8732
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Τόπος : Στον κόσμο των ονείρων....
δεν λεω εχει τα υπερ του το να βρεις καποιον αλλα περνω και μονη μου καλα!!!!!!!!!
Celest Volturi- Administrator
- Αριθμός μηνυμάτων : 5395
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2010
Τόπος : athens
Tina Cullen έγραψε:Παλιά δεν μου άρεσε καθόλου που δεν είχα αγόρι...αλλά τώρα που το σκέφτομαι μάλλον είναι καλύτερα έτσι. Μπορώ να κάνω ότι θέλω και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν. Με την κολλητή μου περνάω τέλεια! Δεν τους έχουμε ανάγκη!
Κι εγω παλια δε μ'αρεσε που δεν ειχα σχεση, αλλα τωρα λεω παλι καλα! Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι να παιξει καμια φαση με καποιον και τελος, ειναι το καλυτερο γιατι ετσι χαιρεσαι τα καλα του <<ερωτα>> χωρις να δεσμευεσαι κτλ.
Bella Cullen έγραψε:δεν λεω εχει τα υπερ του το να βρεις καποιον αλλα περνω και μονη μου καλα!!!!!!!!!
Εγω παντως στο να εχει σχεση κανεις απο τετοια ηλικια το θεωρω χασιμο χρονου γιατι τα αγορια στην εφηβεια ειναι ανικανα να αγαπησουν και στο τελος εμεις τα κοριτσια καταληγουμε πληγωμενες. Οπως ειπα- αντε να παιξει καμοια φαση, αλλα μεχρι εκει! : :) :
ποσο συμφωνω...προσωπικα μολις χωρισα και μαλιστα το χαρηκα...τι καταλαβα;
περνω και μονη μου καλα
περνω και μονη μου καλα
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
και μονο καλα?
χωρις σχεση = χωρις αγχος τυπου: γιατι δε σου απαντησε στο μηνυμα που του στειλες; γιατι δε μου μιλησε σημερα το πρωι; μηπως σε απαταει; ολο "μηπως" και ολο "γιατι" ειναι μια σχεση και γι' αυτο καλυτερα single και χαρουμενες παρα taken και πληγωμενες.
χωρις σχεση = χωρις αγχος τυπου: γιατι δε σου απαντησε στο μηνυμα που του στειλες; γιατι δε μου μιλησε σημερα το πρωι; μηπως σε απαταει; ολο "μηπως" και ολο "γιατι" ειναι μια σχεση και γι' αυτο καλυτερα single και χαρουμενες παρα taken και πληγωμενες.
ποσο δικιο εχεις..
κατερινα καλεν- Devoted Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 760
Ημερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Τόπος : στην πολη φορκς
συμφωνω στο οτι ενα αγορι δεν ειναι ικανο να αγαπησει αλλα γινεται και το αντιθετο. οσο ικανο ειναι ενα αγορι να αγαπησει αλλα τοσο ικανο ειναι το κοριτσι να αγαπησει πραγματικα.
σχεση κανονικη δεν ειχα ποτε. φασωμα ναι... μου τα εχουν ζητησει ναι... αλλα σχεση ποτε γιατι πολυ απλα ξερω οτι ειμαι πολυ ανεξαρτητη και μου την σπαει η ολη κατασταση της σχεσης.
σχεση κανονικη δεν ειχα ποτε. φασωμα ναι... μου τα εχουν ζητησει ναι... αλλα σχεση ποτε γιατι πολυ απλα ξερω οτι ειμαι πολυ ανεξαρτητη και μου την σπαει η ολη κατασταση της σχεσης.
βρε κοριτσια.... γιατι δηλαδη δεν μπορει ενα αγορι να αγαπησει?....οκ....ειναι δυσκολο να συμβει αλλα αυτο δεν συμαινει πως δεν συμβαινει.... και συμφωνω με την ελενη στο οτι οσο δυσκολο ειναι να αγαπησουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εμεις αλλο τοσο δυσκολο ειναι να αγαπησετε κι εσεις . . .
Jimmy Cullen...- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1046
Ημερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
Τόπος : Σίνδος (διπλα απο τη θεσ/νικη)
εισαι μονος σου ενανιον σε τοσα κοριτσια :+)):
σε αυτην την ηλικια αντε να βρεις αληθινη αγαπη. οι περισσοτερες ειναι για να περναει η ωρα σου
σε αυτην την ηλικια αντε να βρεις αληθινη αγαπη. οι περισσοτερες ειναι για να περναει η ωρα σου
εγω κοριτσια πιστευω πως το κακο ειναι γενικοτερο...
κατα την ταπεινη μου γνωμη δηλαδη...
γιατι κι εγω εχω φτασει σε μια ηλικια που ενταξει ο ορος 'αληθινη αγαπη'
ειναι ανυπαρκτος ! γι αυτο κι εχω ξενερωσει...
οι σχεσεις στις μερες μας κι αυτες ανιτμετωπιζουν κριση...
παντα κατα την δικη μου οπτικη γωνια.
κατα την ταπεινη μου γνωμη δηλαδη...
γιατι κι εγω εχω φτασει σε μια ηλικια που ενταξει ο ορος 'αληθινη αγαπη'
ειναι ανυπαρκτος ! γι αυτο κι εχω ξενερωσει...
οι σχεσεις στις μερες μας κι αυτες ανιτμετωπιζουν κριση...
παντα κατα την δικη μου οπτικη γωνια.
ειναι αναλογως που θα τυχεις τελικα
αν εισαι σε σχεση με καποιον που τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι του λογικο ειναι να σκεφτεις τα παραπανω και να ανησυχεις αν σε απαταει και αν το ενα η το αλλο
π.χ. ξερω ενα παιδι που κοιταζει μονο την εξωτερικη εμφανηση
ειχε μπλεξει με μια κοπελα παρα πολλυ καλη στον χαρακτηρα και δεν του αρεζε επειδη ηταν κοντη και δεν εβγαζε τα φρυδια της
επισης ξερω ατομο που δεν κοιταζει εξωτερικη εμφανηση αλλα το εσωτερικο
οπωτε τον να εισαι σε σχεση πρεπει να εισαι με τον δευτερο γιατι μονο ετσι εισαι ο εαυτος σου και δεν κανεις πραγματα για να ειναι καλα εκεινος και οχι εσυ
εισαι ο εαυτος σου και δεν αλαζεις γιατι σε θελει οπως εισαι
και να ξαναγυρισω σε αυτο που ειχα πει την προηγουμενη φορα οτι μην ψαχνετε να βρειτε αληθινη αγαπη στα 17χρονα και τα 19χρονα το ατομο ωριμαζει και αρχιζει να σκεφτετε λογικα μετα τα 20-22
η κουβεντα πηγε αλλου για αυτο σταματαω εδω
αν εισαι σε σχεση με καποιον που τα μυαλα ειναι πανω απο το κεφαλι του λογικο ειναι να σκεφτεις τα παραπανω και να ανησυχεις αν σε απαταει και αν το ενα η το αλλο
π.χ. ξερω ενα παιδι που κοιταζει μονο την εξωτερικη εμφανηση
ειχε μπλεξει με μια κοπελα παρα πολλυ καλη στον χαρακτηρα και δεν του αρεζε επειδη ηταν κοντη και δεν εβγαζε τα φρυδια της
επισης ξερω ατομο που δεν κοιταζει εξωτερικη εμφανηση αλλα το εσωτερικο
οπωτε τον να εισαι σε σχεση πρεπει να εισαι με τον δευτερο γιατι μονο ετσι εισαι ο εαυτος σου και δεν κανεις πραγματα για να ειναι καλα εκεινος και οχι εσυ
εισαι ο εαυτος σου και δεν αλαζεις γιατι σε θελει οπως εισαι
και να ξαναγυρισω σε αυτο που ειχα πει την προηγουμενη φορα οτι μην ψαχνετε να βρειτε αληθινη αγαπη στα 17χρονα και τα 19χρονα το ατομο ωριμαζει και αρχιζει να σκεφτετε λογικα μετα τα 20-22
η κουβεντα πηγε αλλου για αυτο σταματαω εδω
Κατα την αποψη μου, δεν υπαρχει αγαπη πλεον. Ακομη ενηλικοι να ειναι, υπαρχουν αλλοι λογοι οπως λεφτα, γνωριμιες κ.α. κατι βεβεα που σκεφτονται και οι γυναικες για τους ανδρες. Με λιγα λογια, αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει αγαπη πλεον και μη περιμενετε να σας ερωτευτουν γιατι θα απογοητευτητε. Οι σχεσεις στην εφηβεια ειναι για φιγουρα, φασωμα και για να περναει η ωρα και αργοτερα στην ενηλικη ζωη για λεφτα, σεξ και προσωπικο συμφερων.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου....
SINGLE κ πλι SINGLE !!
Οταν εισαι σε μια σχεση ΤΡΕΛΕΣΑΙ , κυριολεκτικα πχ θα του αρεσουν τα ρουχα μ σμρα
ή γιατι να μιλαει σε αλλο κοριτσι...μηπως παιζει τπτα ??
ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΩΡΑΙΑ.... :hey you: :hey you:
SINGLE κ πλι SINGLE !!
Οταν εισαι σε μια σχεση ΤΡΕΛΕΣΑΙ , κυριολεκτικα πχ θα του αρεσουν τα ρουχα μ σμρα
ή γιατι να μιλαει σε αλλο κοριτσι...μηπως παιζει τπτα ??
ΕΛΕΥΘΕΡΗ Κ ΩΡΑΙΑ.... :hey you: :hey you:
jessicaBlooDy- Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 180
Ημερομηνία εγγραφής : 29/10/2011
Τόπος : HoLLyWooD
Ακριβως! Το μονο που κερδιζεις απο μια σχεση ειναι ανησυχια, αγχος, κλαμα, και 10 κιλα παραπανω..
ΝΑΙ στο φλερτ. ΝΑΙ στο φασωμα. ΝΑΙ στα ραντεβου. Αλλα ΟΧΙ στη σχεση!!
ΝΑΙ στο φλερτ. ΝΑΙ στο φασωμα. ΝΑΙ στα ραντεβου. Αλλα ΟΧΙ στη σχεση!!
Victoria έγραψε:SINGLE
Να μην γκρινιαζεις.
Να μην τον ρεζιλευεις..
Όταν είμαι σε σχεση είαμι παντα ο εαυτος μου!Δεν αλλαζω για κανεναν και δεν ισχυουν αυτα!!!Τουλαχιστον οχι ολα!
Προτιμω να είμαι σε όποια κατασταση νιωθω καλητερα κατα εποχη!
Maria Colden- Ultimate Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 1048
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Τόπος : Θεσσαλονικη
καλο ειναι να εισαι single γιατι πολυ απλα δεν περιοριζεσε! κατα προτιμηση επιλεγω το να ειμαι σε σχεση μιας και με αυτο αισθανομαι καλυτερα.....πολυ καλυτερα...
Elena Cullen- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2012
αν θες να εισαι σε σχεση εισαι σε σχεση το καλο με τους single ειναι οτι δεν ειναι περιορισμενοι αλλα αν εχεις βρει το καταλληλο ατομο δεν σε νιαζει τιποτα αλλο εκτος απο αυτο.....προτιμω να ειμαι σε σχεση
Elena Cullen- Newbie
- Αριθμός μηνυμάτων : 7
Ημερομηνία εγγραφής : 25/02/2012
Νομιζω οτι ειναι λαθος να λεμε οτι οι σχεσεις ειναι βλακεια.Διαβασα το θεμα και ειμαι εντελως αντιθετως,την σχεση την δημιουργουμαι ΕΜΕΙΣ και την φτιαχνουμε στα δικα μας μετρα.Σιγουρα ποτε δεν ειναι ολα ροδινα,μην γινομαστε και υπερβολικοι.Ολα τα παραπανω που διαβασα αναφερονται σε κομπλεξ που εμεις οι ιδιοι πιστευουμε.Δηλαδη πειτε μου ενα σοβαρο λογο για τον οποιο να μην εισαι ο ευτος σου στην σχεση σου με τον αλλο.να δειχνεις κατι αλλο γιατι??για να αρεσεις ???αυτο??Πρεπει να εισαι παντα ο εαυτος σου και αν πιστευεις οτι δεν αρεσεις στον κοσμο μην κολλας εχουμε πανω απο 4,2 δις ανθρωπους σιγουρα θα υπαρχουν χιλιαδες που θα ταιριαζεις και θα σε γουσταρουν για αυτο που πραγματικα εισαι.Επιπλεον οταν προσποιησε καταπιεζεις τον εαυτο σου και στο τελος λογικο ειναι να σκας και να μην αντεχεις.Τελος το θεωρω μεγαλη βλακεια στην ηλικια 13-19 τα παιδια να κανουν μακροχρονιες σχεσεις .Σε αυτην την περιοδο θες να πειραματιστεις και να γνωρισεις ατομα και αν μπορεις να φασωθεις κιολας οπως και να το κανουμε!θυμαμαι στο λυκειο τα φτιαχναμε συμμαθητες μου για 1 2 ακομα και 3 χρονια.το αποτελεσμα??η χωριζανε με τον χειροτερο τροπο η αλληλοκερατονονταν η νιωθανε καταθλιψη και πιεση και θυμο
Αυτο συνεπως που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να κανεις μια σχεση.Τελος δεν γινεται να λεμε οτι οι σχεσεις ειναι βλακεια αρκει να σκεφτουμε οτι ειμαστε "δημιουργηματα" των σχεσεων των δικων μας γονιων!
Αυτο συνεπως που θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν καποιες προυποθεσεις για να κανεις μια σχεση.Τελος δεν γινεται να λεμε οτι οι σχεσεις ειναι βλακεια αρκει να σκεφτουμε οτι ειμαστε "δημιουργηματα" των σχεσεων των δικων μας γονιων!
shadowwolf- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012
Τόπος : Forks
Λοιπόν.. μιας και δεν έχω απαντήσει ακόμη σε αυτό το τόπικ, θα απαντήσω προσωπικά σε σένα, Κώστα και σε άλλους που υποστηρίζουν ότι όταν είσαι σε σχέση πρέπει να είσαι πάντα αυτό που είσαι, ο εαυτός σου..
Αν το καλοσκεφτείτε, ναι κι εγώ συμφωνώ μαζί σας, όμως πρέπει να προσέξετε κάτι..
Το να είσαι ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ δεν έχει να κάνει μόνο με τον τρόπο που φαίρεσαι και με το χαρακτήρα σου αλλά και με αυτό που δείχνεις!
Δηλαδή, με λίγα λόγια, αν πας στο ραντεβού σου φορώντας πούδρα, δεν είσαι ο εαυτό σου.
Εάν φορά μάσκαρα, μεικ απ ή οτιδήποτε άλλο δεν είσαι ο εαυτός σου.
Εαν έχεις προσθέσει τα μαλλιά σου τρέσα και δεκάδες εξτένσιονς δεν είσαι ο εαυτός σου.
Το κάνεις για να αρέσεις.. Και όταν του αρέσεις με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεις να μην είσαι ο εαυτός σου φορώντας αυτές τις βλακίτσες..
Αν όμως τα βγάλεις από πάνω σου και ''είσαι ο εαυτός σου'' παύεις να σαι ωραία γκόμενα.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται το σκεπτικό αλλά μιλάω από σχετική εμπειρία, όχι απαραίτητα με μένα.
Αυτά.
Την τρεσα και τα εχτενσιον τα εβαλες για τους αλλους η τα εβαλες για να νιωθεις εσυ πιο ωραια ?Σκεψου το .Οταν εγω σαν Κωστας παω κομμωτηριο δεν σημαινει οτι χανω τον εαυτο μου.Αλλιως θα ημασταν ολοι σαν τους πρωτογονους : :) : Επιπλεον η εμφανιση ειναι καθαρα δικο μας θεμα ,μπορεις να βγεις οπως θελεις εξω αν φυσικα αυτο σε εκφραζει παντα.Ο καλλοπισμος δεν νομιζω να ειναι κακος ουτε οτι μας κανει κατι αλλο απο αυτο που ειμαστε,τι λες? : :) :
shadowwolf- Almost Fan
- Αριθμός μηνυμάτων : 59
Ημερομηνία εγγραφής : 07/01/2012
Τόπος : Forks
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:21 από DeathView*
» Gotham
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:17 από DeathView*
» New Girl
Κυρ 16 Μάης 2021, 16:16 από DeathView*